majqa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nom...dość często bez skarpetek i w pidżamie z narzuconym swetrem. Jak nie Jadzia to te na dole, a jak nie one to co 2-3h z Zośką (która już ciężko trybi :-( ), Gienią, o Gutku nie wspomnę. W ciągłym napięciu, bo Jadzia ustawiała koty i Gutka, Zośka Jadzię, Mańkę musiałam wywabiać, bo miała swoje humory, do tego obsługa kotów no i psy podwórkowe, nie zapominajmy i o terkoczącym Remiku na Jolę i konieczności opanowywania sytuacji z nimi w łóżku. Wczoraj parę razy wywinęłam orła, masowałam mamę, odśnieżałam, wlazłam w futrynę (co gorsza na trzeźwo) oj działo się. Quote
GoniaP Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fajnie Ci się ten Nowy Rok zaczął, nie ma co.... Quote
Helga&Ares Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Masz co robić, Majguś. Że Ty jeszcze czas na dogo znajdujesz... Teraz już wiem, czemu teksty po nocach piszesz Quote
majqa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Następne... Fakt różnych słownych spięć już w ogóle pominę. Starałam się schodzić z drogi choć w takim tłoku nie zawsze się to udawało. Marzę o powrocie do domu i tak się stanie już dzisiaj. Quote
majqa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Zbliżam się ku końcowi... Moja Iskiereczka...i jej cudne oczęta... Kwiatuszek...Boże, jak ja bym chciała ją zabrać ze sobą...:-( Quote
Isadora7 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czy tutaj patrzy w Twojego TZta? http://img697.imageshack.us/img697/6338/p1080646.jpg Quote
majqa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Tak, to on jej robił te fotki w domku... Quote
Smyku Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witaj Jadziniu , cudna jesteś . Izuś , ona się uśmiecha do Twojego męża . Czy Ciebie też tak kocha , czy wybrańcem jest TZ ? Quote
irenaka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czytam z niepokojem Izuniu, że nic a nic nie stosujesz się do składanych Ci życzeń:shake:. Tak chciałam, żebyś miała lepszy rok a widzę, że nic z tego, ciągle pod górkę:-(. Kolejnych siwych włosów mi przybyło. Quote
majqa Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Irenko, ależ ja się stosuję do życzeń tylko nie wychodzi. ;-) Smyczku, wybraniec Jadziolka jest jeden - mąż. :-) To bardzo wzruszający widok. Quote
GoniaP Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 majqa napisał(a): Smyczku, wybraniec Jadziolka jest jeden - mąż. :-) To bardzo wzruszający widok. Dobrze, że wybranką Męża jesteś Ty ;) Quote
Isadora7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A ja sie nie mogę nadziwić. Jadzia ma znowu na allegro 3 obserwatorów. Zakładam że jeden to TZ majqi.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Isadora7 napisał(a):A ja sie nie mogę nadziwić. Jadzia ma znowu na allegro 3 obserwatorów. Zakładam że jeden to TZ majqi.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 obserwatorów :o :multi: Quote
GoniaP Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kto wie? Może Majguś znajdzie się to jedyne serce na które czeka Jadzia? Quote
majqa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 To jedyne, odpowiadające Jadzi już jest. Co do reszty, hm... upłynęło już tyle wody, a na Jadzi zależy mi do tego stopnia, że solidny, psychiczny survival będzie czekał chętnego, jeśli się pojawi. Oczywiście nie zakładam z góry, że nie sprosta. Quote
GoniaP Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 majqa napisał(a): upłynęło już tyle wody, a na Jadzi zależy mi do tego stopnia, że solidny, psychiczny survival będzie czekał chętnego, jeśli się pojawi. Oczywiście nie zakładam z góry, że nie sprosta.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewno ja nawet bym nie sprostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='GoniaP']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewno ja nawet bym nie sprostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...................... Quote
GoniaP Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='__Lara']Nie żartujcie sobie z majqi :x :rofl: A co? Majga świętą Krową jest?? :diabloti::eviltong::evil_lol: Dla wielu jest :oops: Quote
majqa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ty się łapiesz. ;-) Reszta musi się dobrze postarać. Straciłam resztki ufności wobec ludzi. Jakiś czas temu sprawdzałam dom w Łodzi. Pomimo tego, że nikt i o nic mnie nie obwinia nie jestem w stanie sobie wybaczyć tej wizyty i tego, że tak rewelacyjnie zrobiono mnie w ch... (przyznaję, to był dobry teatr). Gdzie ja miałam gały i uszy, do dziś nie wiem. Wyszły cyrki i kłamstwa z ostatnim włącznie. Sunia nie została oddana organizacji spoza Łodzi, z której została zaadoptowana, a o to proszono tylko zamydlono oczy, że już wszystko jest dobrze i... bezprawnie, cichcem przekazano bidę w 3cie ręce. Do tych 3cich rąk udało się dotrzeć, mają być sprawdzone i albo będzie odbiór suni albo podpisanie nowej umowy. Nie sęk w tym jednak, że (na co mam nadzieję) ten kolejny dom ma szansę okazać się dobry ale... Ile zawodu sprawiono zwierzęciu, ludziom, którym na nim zależało i jak grubymi nićmi zafałszowywania prawdy szyto? Coś obrzydliwego. Sprawdzenie tego domu długo będzie mi się odbijało solidną czkawką. Quote
majqa Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 U Jadziuni po staremu, a ponieważ jest zimno dworek zalicza na czas. :-) Robi swoje i fru do mieszkanka. Bezproblemowa, cudna Królewna. :-) Quote
Recommended Posts