eloise Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 jak dziecko sobie umyśli, to można tłumaczyć i tłumaczyć... a ono swoje. Tłumaczę więc, że nie ma żółtej ice tea,że mamy tylko zieloną. na to słyszę-mamo, proszę cię, do jasnej ciasnej! :D Quote
MagdaNS Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='eloise']my już od dawna nie odsikujemy Ani, chyba, że sama zawoła, Magda,zaryzykuj ;) [/QUOTE] Ryzykuję od dwóch nocy :) Zlane łóżko za każdym razem :) A nawet poduszka, muszę wyprać w sobotę ;) Quote
eloise Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ania sikała sporo jak chorowała, prałam dzień w dzień ;) Ania stwierdziła, że pieski mają za malutko jedzonka i ze ona je nakarmi ;) ich dzienne dawki wydają jej się za skromne :) a psy... patrzą na nią jak na kolejny cud natury :D dzisiaj o 8 na siłę wywaliłam ich z łóżka! Zamiast s mówi często f więc wczoraj malowała... flaczki :) czyli szlaczki :) Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 W sumie z wyglądu szlaczki czasami mogą przypominać flaczki... ;) Quote
eloise Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 mamo! jaka godzina? mówi się która godzina. która godzina? 9.45 aha Mamo! jaka godzina? mówi się która godzina która godzina? 9.47 aha Mamo! jaka godzina!!!!! mówi się która godzina a która? 9.48 aha czemu dzieci zadają tak dużo pytań????????????? w niedzielę: jedziemy po Pawła do pracy mamo!!! a gdzie tata mieszka? w domu a czemu tak daleko??? Aniu tata mieszka w domu z nami, pracuje daleko a gdzie? w warszawie a dziadek? też w warszawie a ciocia? też w warszawie a wujek Radek? też w warszawie wszyscy w warszawie????? tak a czemu tata mieszka tak daleko??? tata pracuje daleko,a mieszka z nami aaaa, nie moge sie doczekać a czego nei mozesz sie doczekać? no taty, a czemu tata mieszka tak daleko???? .... i tak całe pół godziny :0 o! i jeszcze to na dokładkę: a czemu ludzie nei mają? czego nie mają ludzie? no..... dzieci nie wiem Aniu a czemu??? może dzieci są na wakacjach albo w przedszkolu no tak, albo w domu, a niektórzy ludzie nie mają w ogóle dzieci a czemu???? .... no i tak w kółko! i jeszcze mi sie przypomniało z wakacji: Paweł postawił krzywo krzesło, Ania stała obok, on usiadł i przygniótł jej stopę nogą krzesła. Ania sie popłakała, a Paweł sie tak przejął, że pół godziny pytał, czy ja boli, przepraszał i przeżywał jak nie wiem co! Ania zamiast płakać 5 minut to płakała 15. Po jakomś czasie Hania ją pyta- ANiu, tata ci stanął na nodze?- tak :( - boli?- tak :( - to mu powiedz tak: tato, tym razem ci wybaczam, ale więcej ci już nie wybaczę. Tak mu powiedz! :D Quote
eloise Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 usypiam Anię, Ania puściła bąka :D Ania, puściłaś bąka? Tak, ale... ale to mój pokoik, ja mogę, tylko tata nie może! Ja prukam ładnie,a tata brzydko. yyyyy.... :D a tata pruka w pracy! :D no,i skąd ona ma takie informacje??? :D a dzisiaj mówię jej: jedziemy po tatusia, an co Ania: nie chcę, tatuś może sam wrócić :D może pomyślicie, ze jesteśmy porąbani, ale w poniedziałek jeszcze raz lecimy do Bułgarii, tylko do innej miejscowości :) Ania już się pakuje, bo chce jechać "teraz" :) może znowu nie odpocznę szalenie, ale plaża jest fajniejsza niż siedzenie w domu ;) no i nie trzeba sprzątać tylu zabawek ;) i jak nie jestem sama z dziećmi, to mogę zamknąć drzwi od toalety ;) dopóki nie miałam dzieci to nie wiedziałam, że 3 minjutyw toalecie mogą stanowić taaaaki relaks :D mamo,a czemu ludzie nie mają? czego nei mają? no autek! :) no autek przecież,a ja pytam czego! ;) Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja też chcę do Bułgarii, albo w ogóle na wakacje... Na swój urlop muszę czekać do drugiej połowy sierpnia. Quote
eloise Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 a teraz kilka fotek, chociaż tez komórki udało mi się zgrać :) jakość nieciekawa, ale są :) Lusia, która swoją pozą pokazuje gdzie nas ma ;) Ania w swoim basenie :) Ania na spacerze na trawce :) i mistrz drugiego planu :) Quote
eloise Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 niedzielne popołudnie :) rzadko spotyka mnie aż takie szczęście ;) Quote
eloise Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 i jeszcze :) przez jedną noc uwił sobie gniazdko w wózku Jonatana Dżek, który chciał się pobawić Ani chi chi lovami ;) Quote
eloise Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ania- tygrys z wąsami- malował tatuś, kredką do oczu babci, i szczerze sie zdziwił, jak go ochrzaniłam :) i kilka bułgarskich akcentów :D KTO Z WAS WAŻY 50 kg? bo ja nie :D nasz akcent w Bułgarii ;) salon masażu- serio! :D a takie cudo widziałam 1 raz- szczotka do omiatania nóg z piachu :) Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jonatan znalazł sobie gryzak ;) z Niną :) jakżeby inaczej ;) domek muszkieterki ;) Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 pontonik wielofunkcyjny ;) ani Ofika, ani Pawła w pontoniku nie przyłapałam ;) Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 szybszy niż błyskawica :D :cool3: Ania-tygrys, sama się malowała Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/6550/zdjcie0326p.jpg - "Buahahaha! Jakem profesor Jonatan! Już wiem od czego zacznę atak na świat! Od rozwalenia pałacu kultury! Buahahaha!" :D :D :D Mój TZ-et o ostatnim zdjęciu Ani: "Uuuu... Ale się odpicowała!" A tak w ogóle, to to fioletowe na jej twarzy to co to jesT? Szminka? Cień do powiek? Quote
Ulka18 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Matko boska, jak Ty to zmylas Eloise, to fioletowe cos, tzn. ten piekny makijaz Ani? Zdjecia rewelacja, szczegolnie niedzielne popoludnie :D No i hammer z ta winda bulgarska :eviltong: Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 to jest zwykła kredka do malowania po skórze, starczyło szare mydło i woda :) Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jeszcze mi sie przypomniało :) na wakacjach poznaliśmy małżeństwo-Magdę i Krzyśka. Krzysiek zaczął łysieć na czubku głowy a Magda namawiała go na ogolenie głowy na zero... No i jakoś tak Paweł go zainspirował i sie chłopak zdecydował, chyba 3 dnia pobytu. Paweł go ogolił, największy szok przeżyła o dziwo nasza Ania :) a nei ich córeczki :) W przedostatni dzień chłopaki siedzieli przy basenie i podszedł do nich inny chłopak, który przyjechał razem z nami na urlop i mówi tak: Panowie! Ja was bardzi przepraszam! ale ja dopiero teraz zauważyłem, ze was jest dwóch! :D Jeśli któremuś nie mówiłem cześć, to dlatego, że byłem pewiem, ze sie juz witalismy! na to Krzysiek: jest nas dwóch, ale Paweł to nie jest mój bliźniak, ale mam brata bliźniaka ( bardzo inteligentnie, co? ;D ) Paweł mnie ogolił Zaskoczony: a jesteś fryzjerem? Paweł: nie, ale mam maszynkę z trymerem, chcesz to przyjdź, dołączysz do naszej bandy :) Zaskoczony: a nie. Ja jestem fryzjerem :D Nie wiem jak Wy, ale my wszyscy śmialiśmy się z tej arcyinteligentnej wymiany zdań całe 2 dni :) A w ostatni wieczór pewna inteligentna inaczej nie potrafiła wyjechać autem z parkingu, w końcu wyszła, stwierdziła, ze ją zastawili i wróciła do hotelu. Miejsca miała tyle wokół siebie, że spokojnie jeszcze jedno auto by się zmieściło, a oprócz tego cały wolny pas i chodnik na dokładkę- byliśmy w szoku :) w końcu Krzysiek pomógł jej wyjechać- potrzebne były 2 manewry :D Quote
KasiaKia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ty się Eloise nie śmiej z takich babek, bo ja np. nigdy nie wiem kto ma pierwszeństwo, więc udaję taką mega kulturalną i wszystkich puszczam :D Jestem totalną blondyną za kierownicą i się do tego przyznaję! Jadę tylko tam gdzie znam trasę i to oczywiście autem w automacie, żebym za dużo nie musiała myśleć :D Na dodatek, nienawidzę bab co jadą z nosem na szybie, na maksymalnie podwyższonym i przysuniętym fotelu, więc sama zawsze staram się tak nie wyglądać, co skutkuje tym, że nie zawszę widzę tak jak powinnam, ale co z tego - i tak jeżdżę na pamięć :D Na pocieszenie dla Was dodam, że jeżdżę tylko jak już naprawdę muszę, właśnie dlatego, żeby mnie ludzie nie nazywali inteligentną inaczej :D Zdaję sobie sprawę z mojego kalectwa, ale przecież musi mi coś nie wychodzić, bo bym za bardzo zajebista była :D :D :D Quote
eloise Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ale Kasia... tam było tyyyyyyle miejsca :) a w Belgii nie mówi sie baba za kierownicą tylko... Murzyn ;) Quote
KasiaKia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Murzyn... dobre :diabloti: Moja mama do dziś nie ma prawka i jak ktoś się jej pyta dlaczego sobie nie zrobi to odpowiada: "Bo każda dama ma swojego szofera" - oczywiście chodzi o jej męża, a mojego kochanego tatę :evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Mnie sie straszliwie podoba Ania na zdjęciu "fioletowa dama". Taki kontraścik, korale i spineczki, a na twarzy straszydełko ;) rewelacja :) Quote
eloise Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 starszydełko???? ona mnie co minutę pytała czy ładnie wygląda!!!! :D aż się dziwię, ze mi nos nie urósł!!! :D Quote
Murka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Hania jak zobaczyła basenik to się jej zrobiły taaakie oczy i z pięć razy się mnie spytała w ciągu minuty kiedy pojedziemy odwiedzić Anię :D Ona tak zasypia sama z siebie w różnych pozycjach?? Quote
Recommended Posts