Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Mielcu trafil niedawno piesek potrącony przez samochód.
Niestety nie udało się uratować części tylniej łapki, jest w połowie amputowana. Nie przeszkadza to jednak łobuziakowi zupełnie w niczym. Biega i podgryza do zabawy inne psy bardziej niż pełnołapowce :wink:

Piesek jest malutki, wielkości jamnika. Nie ma jeszcze roku i tylko figle mu w głowie. W ogóle nie zauważa swojej ułomnosci. Ruchliwe toto, że ledwo aparat za nim nadążał. Wszędzie wciąż za mało go było. A i pieszczoty bardzo lubi,więc co sie schyliłam by zrobić mu zdjęcia, to zbliżenie strawało sie zbyt szybko za duże i miałam w kadrze tylko jego nochal :wink:

Piesek przebywa w świetlicy, na wybiegu, ma pełną swobodę i masę kumpli do zabawy. Ale na pewno chciałby mieć swoich Państwa którzy by się opiekowali tylko nim.

W biegu uszka mu stawają 8)

Radość na trzech łapach:

A tak wygląda jego łapka:

Telefon do schroniska w Mielcu: 017/ 583 15 32
ul. Targowa 11, Mielec

Posted

Nie dosc ze maluch to jeszcze taki slodki :D . Nie zasluzyl na schronisko. Bedzie wiernym i kochanym przyjacielem tylko trzeba mu dac szanse :roll:

• 2 weeks later...
Posted

widziałam tego psiaka jak byłam w Mielcu po pekińczyka, jest po prostu wspaniały ja dopiero po jakimś czasie zauwazyłam brak jego nózki bo tak szalał z radości jak się z nim bawiłam że w ogole nie powiedziałabym że to psi inwalida - siłą kazał się głaskać i był strasznie zazdrosny jak podchodził inny psiak - po prostu cudowny psiaczek!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj odwiedziłam psiaka...
Chciałam mu w końcu jakieś łądne zdjęcie porobić, ale na chęciach sie skończylo, bo łobuz paru minut nie usiedzi w miejscu :)

Tutaj pracuje nad krzesłem:

A tutaj nieudane portrety:

Posted

Widziałam dziś maluszka i on mnie zauważył, bardzo chciał zwrócić na siebie uwagę... mam spodnie do wyrzucenia, nogawka okazała się mało wytrzymała na psie karesy :lol: A on przecież jak Pawlak w "Kochaj albo rzuć" - tylko pociągnął. :wink: