Murka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Do schroniska w Mielcu trafil niedawno piesek potrącony przez samochód. Niestety nie udało się uratować części tylniej łapki, jest w połowie amputowana. Nie przeszkadza to jednak łobuziakowi zupełnie w niczym. Biega i podgryza do zabawy inne psy bardziej niż pełnołapowce :wink: Piesek jest malutki, wielkości jamnika. Nie ma jeszcze roku i tylko figle mu w głowie. W ogóle nie zauważa swojej ułomnosci. Ruchliwe toto, że ledwo aparat za nim nadążał. Wszędzie wciąż za mało go było. A i pieszczoty bardzo lubi,więc co sie schyliłam by zrobić mu zdjęcia, to zbliżenie strawało sie zbyt szybko za duże i miałam w kadrze tylko jego nochal :wink: Piesek przebywa w świetlicy, na wybiegu, ma pełną swobodę i masę kumpli do zabawy. Ale na pewno chciałby mieć swoich Państwa którzy by się opiekowali tylko nim. W biegu uszka mu stawają 8) Radość na trzech łapach: A tak wygląda jego łapka: Telefon do schroniska w Mielcu: 017/ 583 15 32 ul. Targowa 11, Mielec Quote
jogi Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Potwierdzam maluch jest rewelacyjny :D Tylko mu figle w glowie i nie zauwazyl jak dotad ze nie ma czesci lapki :lol: Quote
zaba14 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 widać, że mu tylko zabawa w głowie.. ;) śliczny jest ! Quote
jogi Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Nie dosc ze maluch to jeszcze taki slodki :D . Nie zasluzyl na schronisko. Bedzie wiernym i kochanym przyjacielem tylko trzeba mu dac szanse :roll: Quote
astra Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 widziałam tego psiaka jak byłam w Mielcu po pekińczyka, jest po prostu wspaniały ja dopiero po jakimś czasie zauwazyłam brak jego nózki bo tak szalał z radości jak się z nim bawiłam że w ogole nie powiedziałabym że to psi inwalida - siłą kazał się głaskać i był strasznie zazdrosny jak podchodził inny psiak - po prostu cudowny psiaczek!! Quote
Murka Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 W górę maluszku... W schronisku wołają na niego Kuśtyk 8) Quote
Murka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Wczoraj odwiedziłam psiaka... Chciałam mu w końcu jakieś łądne zdjęcie porobić, ale na chęciach sie skończylo, bo łobuz paru minut nie usiedzi w miejscu :) Tutaj pracuje nad krzesłem: A tutaj nieudane portrety: Quote
Murka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Bo siadł serwer :x Jak się mu nie polepszy do jutra, to wrzuce gdzie indziej. Quote
Ciapkoszczak Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Widziałam dziś maluszka i on mnie zauważył, bardzo chciał zwrócić na siebie uwagę... mam spodnie do wyrzucenia, nogawka okazała się mało wytrzymała na psie karesy :lol: A on przecież jak Pawlak w "Kochaj albo rzuć" - tylko pociągnął. :wink: Quote
Ciapkoszczak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Czy tylko piękni i zdrowi mają prawo do szczęścia :cry: :cry: :cry: Quote
Recommended Posts