Ra_dunia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O matko - Eloise :) muszę przyznać, że masz wesoło :) Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 tempo życia mi przyspiesza z dnia na dzień. Paweł w Brukseli, Ania chora ( nowość, co?) Jonatan prawie nie śpi w dzień, staje na głowie, zeby Ania zjadłą cokolwiek poza gumą i kakaem. Ania zaczyna stwarzać opowieści nie z tej ziemi :) i w każdej robi wszystko sama. dzisiaj powiedziała, ze chce jajko do pisania. Zapytałam, czy chce pisankę? Powiedziała- tak, tata mi powiedział, ze to jest jajko do pisania :D wytłumaczyłam jej, że to pisanka do jedzenia, więc ostatecznie zjadła to czekoladowe jajko :) widzę, ze zdjecia Niny się nie pojawiły, wiec spróbuję jeszcze raz: Lusia-podusia w tle Dżudżu-panicznie boi sie mojej Ani serio wszystko robię biegiem, nawet korzystam z toalety! Dlatego wczoraj poszłam wysikać SIEBIE, nie Anię, ale z rozpędu położyłam sobie anusiową nakałdkę na kibel... a przecież to zagranie w stylu Pawła!!! ;) Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 http://img846.imageshack.us/img846/2275/img0640x.jpg Bardzo gustowna poduszka :D Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 byłam wczoraj u mojej siostry, Luśka wyjęła mi wkładkę z buta- a była przyklejona!!! leżała na mojej torebce- Amelia wąchała ją pół godziny! a nigdy inne zapachy jej nie interesują. A na koniec Luśka wysikała się obok kuwety i oczywiście ja musiałam w to wejść! Quote
KasiaKia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ale słodkie zdjęcia... a nie boisz się, że kotek zadrapie dziecko? Wiesz, tak nawet niechcący... pytam, bo osobiście trochę boję się kotów. Jak byłam mała to mnie jeden strasznie podrapał i teraz im nie ufam :eviltong: Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nina to córka mojej siostry ;) Lusia nie zamierza drapać Niny, bo jej celem w życiu jest spanie- a Nina tylko leży i śpi, więc Lulu jest w niebie ;) Ja mam kotkę Amelkę, która jest wcieleniem cierpliwości i łagodności-szczególnie wobec moich dzieci :) dla przypomnienia ;) [video=youtube;J5nmpt1X7mg]http://www.youtube.com/watch?v=J5nmpt1X7mg[/video] Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ania jest boska :) A w końcu Ofik zjadł kotka, że film skończyłaś? ;) Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 no nie zjadł :) on woli jednak ją gonić niż jeść ;) Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zagadka- jaki jest ulubiony kolor Ani? ;) Lusia-klusia w butach mojej sis ;) Quote
eloise Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jonatan i Nina :) i nowy styl noszenia spinek- cały dzień jej wisiały!!! i podobno to jej nie bolało i nie ciągnęło... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzieciaki są wporzo! Ja mam podobną historię do tej ze spinkami. W świetlicy: Dziecko się huśta na krześle: Ja: Zuzia nie huśtaj się, bo się przewrócisz, przytrzaśniesz sobie coś i cię będzie bolało. Zuzia: Dobrze. Ale widzę, że się nie przestaje huśtać. Za chwilę łubudu. Ja: A nie mówiłam? Zuzia: Ale wcale nie bolało! Kłamała pani! edit: Cholera, już drugi raz zapomniałam napisać, że na tym zdjęciu na wątku Jarka masz super ten fioletowy makijaż i w ogóle to masz natychmiast powiedzieć kto ma takie zdolności? Quote
Luna123 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Jelena Muklanowiczówna'] edit: Cholera, już drugi raz zapomniałam napisać, że na tym zdjęciu na wątku Jarka masz super ten fioletowy makijaż i w ogóle to masz natychmiast powiedzieć kto ma takie zdolności? o toto :cool3: ja mam jakieś grube powieki ;):roll: i cienie obojętne, czy błyszczące czy matowe - nawet dobrych firm - to mi włażą po 2-3 godzinach w zagięcia;):oops: Quote
Agucha Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 http://img846.imageshack.us/img846/2275/img0640x.jpg Niesamowite! :):) :) Quote
eloise Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 a sama sie tak wymalowałam :P żartuję, niestety ;) byłam u makijażystki Quote
eloise Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ania jest teraz księżniczką Barbie ;) więc jej pies Ofik-Bingo nazywa się obecnie... Cekin :D wszystkie psy w okolicy go wyśmieją! ;) Quote
eloise Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 zapraszam na bazar ubraniowy http://www.dogomania.pl/threads/207330-Sukienki-spodnie-bluzki-dla-OPCIA-i-MARGO-do-15.05.-godz.-21.00?p=16828888#post16828888 Quote
anciaahk Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja mam nietypowe pytanie - jaki rodzaj ubrania ma na sobie Jonatan? I czy to ma jakieś guziki?? Quote
eloise Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 anciaahk :) z tyłu ma 2 napy no i rozpinane w kroku- ogólnie-beznadzieja!!! uwielbiam wzór, ale wkładanie jest masakryczne-ma wąskie rękawki do tego! nie polecam ubranek zapinanych na plecach- nie wierzę, ze dziecku jest wygodnie jak mu się w plecy czy szyjkę coś wbija a ubranko zwie sie pajacem :) uwielbiam pajace rozpinane całe z przodu- są najwygodniejsze, i dla mamy i dla dziecka :) Quote
anciaahk Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Eloise wyglądalo mi właśnie na pajaca :), ale brakowało zapięć. Tak słyszałam, żeby nie kupować tych zapinanych na pleckach, zresztą pewnie takich nie umiałabym obsłużyć. A pomalutku już kompletujemy wyprawkę. Już teraz ciężko mi się poruszać, a wolę mieć to z głowy, nie zostawiać na ostatnią chwilę, bo w lipcu i sierpniu raczej nie będę się żwawo poruszać ;). Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Kochana, dasz sobie świetnie radę ze wszystkim, to samo przychodzi. A na kiedy masz termin? Quote
anciaahk Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jelena na to liczę. A termin na 5 września. Ale jestem już duża. + 15 kg :). Quote
Ulka18 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Luna123']o toto :cool3: ja mam jakieś grube powieki ;):roll: i cienie obojętne, czy błyszczące czy matowe - nawet dobrych firm - to mi włażą po 2-3 godzinach w zagięcia;):oops: Kup sobie baze na powieki ARTDECO, kosztuje ok. 30 zl i jest rewelacyjna! Makijaz trzyma sie caly dzien non stop. KasiaKia, dzieci i zwierzaki dobrze sie razem chowaja, jesli kot jest przyzwyczajony, to dzieciom nic nie zrobi. No chyba, ze dzieci sa okrutne i drecza kota, to wtedy wiadomo, ze moze podrapac. Nawet jakby podrapal dziecko kot, to przeciez od tego sie nie umiera ;-) mnie nieraz kot podrapal, juz o tym zapomnialam... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='anciaahk']termin na 5 września. Ale jestem już duża. + 15 kg :). Nie martw się, to na pewno tylko wody płodowe tyle ważą! ;-) Luna i Ulka! Ja używam bazy pod cienie do powiek firmy Joko. Jest trochę mało plastyczna, ale sporo tańsza (jakieś 12 zł) i też się świetnie make up trzyma. A miałam tak, jak Ty, Luna, że niezależnie od marki kosmetyków po dwóch godzinach cienie miałam tylko w załamaniu powieki. Quote
eloise Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a ja o takiej bazie nie słyszałam... :) dobrze wiedzieć :) Ania idzie spać- chcę oglądać kotka FiMELona :D :D :D p.s. ma ktoś może na zbyciu "Millenium" Larssona? ;) Quote
anciaahk Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Od tej art deco mam uczulenie, no i na mnie aż tak rewelacyjnie nie działała. Dużo też zależy od cienia. Quote
Recommended Posts