Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pamiętam jego pierwsze zdjęcia , jego wzrok , który przykuł mnie do jego wątku ,
jestem pełna podziwu dla wszystkich z Was , stojących na jego drodze do prawdziwego , psiego życia , dla Waszej determinacji
Gosiu , ale Ty dokonałaś tego najważniejszego , przywróciłaś Piratowi wiarę w człowieka , to już nie Pirat, to Faro pełną gębą :):):) tzn pycholem , uśmiechniętym pycholem :):):)

Gosieńko dokonałaś cudu :loveu::loveu::loveu:

Posted

gosia44z napisał(a):
Zdjecia nie sa najlepsze.

zdjęcia są najlepsze! najwspanialsze!
bo pokazują zupełnie innego psa :loveu: który wrócił do życia
mój TZ wiózł go z Poznania na połowę drogi do Jamora (dalej Leyla)
pokazałam mu teraz te zdjęcia, jest zachwycony z przemiany jaka nastąpiła
powiedział: to jest bardzo budujące - i takie własnie jest :loveu:

Posted

Nie wiem jak Wy, ale ja mam łzy w oczach oglądając te zdjęcia i czytając najnowsze wieści o Faro. Tak się cieszę, że możemy obserwować tak dużą przemianę i w dodatku w tak krótkim czasie. Pani Gosiu, jest Pani wspaniała! :)

Posted

Dokładnie, metamoprfoza wielka. Mam taką małą prezentację - pokazujemy w szkołach - na prelekcjach Fundacyjnych - dodam tam Faro - bo naprawdę warto.
Wielkie dzięki!!!

Posted

Trzeba przyznac, ze udal sie psiak. Chyba teraz trzeba bedzie przygotowac go do spacerow. Kupilam mu juz szelki i chyba zczne mu zakladac na troche. Jak idziemy na spacer to ustawia sie w kolejce do furtki, ale jak chce go dotknac to ucieka. Dopiero jak wracam to da sie poglaskac, ale tez jest ostrozny. Za to z daleka slysze jak piszczy z radosci, ze juz wracamy do domu. Farus jest naprwde kochany i bardzo sie ciesze, ze jest tu ze mna.

Posted

gosia44z napisał(a):
Trzeba przyznac, ze udal sie psiak. Chyba teraz trzeba bedzie przygotowac go do spacerow. Kupilam mu juz szelki i chyba zczne mu zakladac na troche. Jak idziemy na spacer to ustawia sie w kolejce do furtki, ale jak chce go dotknac to ucieka. Dopiero jak wracam to da sie poglaskac, ale tez jest ostrozny. Za to z daleka slysze jak piszczy z radosci, ze juz wracamy do domu. Farus jest naprwde kochany i bardzo sie ciesze, ze jest tu ze mna.

No Farus jak wierze, ze niedlugo pojedziesz na ten spacer :):) i bedziesz czescia stada :):)

Posted

Pirat - Faruś, był taki biedny i smutny, a teraz :crazyeye:.
Przepiękne fotki, najbardziej podobało mi się zdjęcie na dywaniku.
Niesamowita metamorfoza, to już zupełnie inny psiak.
Jak wielka jest potęga miłości Gosi :loveu:. Faro odżył, zaznał dbałości i zaufał.
Życzę Wam, Gosiu wielu lat radości z Farusiem:loveu:.

Posted

No i sie porobilo ! Spimy wszyscy razem. Farus pierwszy gramoli sie do lozka. Jest kochany. Jak on sie cieszy jak wracam z pracy. Musze mu teraz robic badanie moczu i zaniesc kupki do badania, ale nie mam jak. Uparl sie chlopak, ze nie bedzie sikal w domu a kupki w tym sniegu ciezko znalesc. Mam nadzieje, ze niedlugo przyjdzie odwilz.

Posted

gosia44z napisał(a):
No i sie porobilo ! Spimy wszyscy razem. Farus pierwszy gramoli sie do lozka. Jest kochany. Jak on sie cieszy jak wracam z pracy(...).

i cudnie ....:):):):):)

Posted

gosia44z napisał(a):
No i sie porobilo ! Spimy wszyscy razem. Farus pierwszy gramoli sie do lozka. Jest kochany. Jak on sie cieszy jak wracam z pracy. Musze mu teraz robic badanie moczu i zaniesc kupki do badania, ale nie mam jak. Uparl sie chlopak, ze nie bedzie sikal w domu a kupki w tym sniegu ciezko znalesc. Mam nadzieje, ze niedlugo przyjdzie odwilz.

Chciałabym to zobaczyć - Faro w łóżku :D :D :D

Posted

Pilnie potrzebna pomoc finansowa na kojec dla Gralla (banerek w moim podpisie). Psiak po trzech latach w hotelu znalazł dom, ale są pewne problemy. Bardzo proszę, pomóżcie w miarę możliwości.

• 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam cały wątek i jestem pod wrażeniem:crazyeye:. Tyle ludzi zrobiło tak dużo dobrego dla tego psa i jest on teraz najlepszym dowodem na to że to wszystko miało sens:lol:. Pirat wreszcie trafił na swojego człowieka, cierpliwego człowieka i wreszcie czuje że jest kochany :loveu:.