Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dostalam prezent od Farusia. Sam przyszedl do domu. Moze to byla jednorazowa akcja, moze przestraszyl sie strzalu bo akurat ktos wystrzelil petarde. W kazdym badz razie otworzylam drzwi, zawolalam go, troche sie wachal, ale przyszedl. Moze sobie pomyslal, ciesz sie babo w koncu Swieta to masz prezent ode mnie bo gadal z toba nie bede. Cala nasza gromadka zyczywszystkim zdrowych i spokojych Swiat.

Posted

My również życzymy zdrowych, wesołych i spokojnych świąt :) od samego początku śledzimy wątek i trzymamy mocno kciuki za Pirata !!! pozdrawiamy Bagi i Magda

Posted

gosia44z napisał(a):
Wczoraj dostalam prezent od Farusia. Sam przyszedl do domu. Moze to byla jednorazowa akcja, moze przestraszyl sie strzalu bo akurat ktos wystrzelil petarde. W kazdym badz razie otworzylam drzwi, zawolalam go, troche sie wachal, ale przyszedl. Moze sobie pomyslal, ciesz sie babo w koncu Swieta to masz prezent ode mnie bo gadal z toba nie bede. Cala nasza gromadka zyczywszystkim zdrowych i spokojych Swiat.

Faktycznie Faro zrobił świąteczną niespodziankę! :multi:

Posted

To jakis taki antybiotyk ktory sie podaje w zastrzyku raz na 2 tygodnie. Zamiast tego moglam mu dawac proszki, ale to wyszloby jakies 50 pln taniej i nie mialabym pewnosci, ze je zjadl.

Strzaly dobrze wplywaja na nasza integracje. Dzisiaj Farus znowu przyszedl sam do domu. Chyba jednak czuje sie z nami w domu bezpieczniej niz na dworze.

Posted

Asior napisał(a):
to oby więcej strzałów :D

Oby mniej w mojej okolicy, bo moja Nika nie chce wychodzić z mieszkania. Zaczyna się koszmar... :(

Posted

Zaszly wielkie zmiany. Jak wracam z pracy wolam Faro chodz do domu i on przychodzi. Wprawdzie jeszcze chodzi z brzuchem przy ziemi, ale wazne, ze w ogole chodzi przy nas. Teraz jestem sama z cala ferajna i Faro smiga po domu z jezorem do kolan i zwiedza. Jest sliczny. Az mi szkoda jutro wyjezdzac. Mam nadzieje, ze mu sie nie odwidzi podczas mojej nieobecnosci. Faro strasznie sie boi chlopaka mojej corki, on za szybko sie rusza, jak go widzi to ma panike w oczach. Dzisiaj ja szlam z malymi psami na spacer to Farus nie wiedzial co ma robic. Popiskiwal i chodzil po schodach w gore i na dol.Tak jakby chcial powiedziec, ze niedlugo na spacer tez z nami pojdzie. Mam nadzieje, ze ten dzien nastapi.

Posted

[quote name='Szarotka']Widzialam film z pobytu u Jamora i w sumie calkiem niezle radzi sobie na 3 lapach. Super, ze sie lepiej czuje.[/QUOTE]
ja też widziałam :) ale pytam o takie życie codzienne :):)

Posted

Faro troche sie slizga na podlodze, ale to dlatego, ze jak chodzi to jest taki przykulony i chce przejsc jak najszybciej. W sumie zupelnie dobrze mu idzie. Wczoraj wieczorem sam przyszedl do mojej sypialni i wcale sie nie zdziwie jak ktorejs nocy wgramoli sie nam do lozka. A troche nas jest w tym wyrku, przwaznie 2 buldozki i kocur. Zastanawiam sie czy Faro zaczyna przechodzic prawdziwa przemiane czy moze wczesniej zle sie czul i dlatego byl taki jaki byl. W sumie taraz tez jeszcze bardzo duzo mu brakuje do zachowania normalnego psa. Wystarczy jakis gwaltowniejszy ruch i wpada w panike. Jeszcze dluga droga przed nami, ale na pewno jest duzo lepiej.

Posted

Z ogromną przyjemnością czytam wszystkie dobre wiadomości o Piracie :) trzymam mocno kciuki za naszego bohatera i Gosię która pozwoliła mu na nowo poznać co to znaczy mieć prawdziwy dom :) życzę aby Nowy Rok przyniósł wielkie, pozytywne zmiany...a może Pirat też polubi spanie w sypialni Gosi ? :P pozdrawiam serdecznie Magda

ps. czy możemy prosić o jakieś aktualne foty psiurka ?

Posted

Wrocilam wczoraj wieczorem i jestem zdziwiona. Faro chyba troche sie ucieszyl, ze mnie widzi, ale nie byla to jakas wielka fala uczuc. Niunio caly czas mieszkal w domu bo tak chcial. Czasami zostawal na dworzu jak corka szla do pracy i podobno bardzo sie cieszyl jak wracala. Farus jest bardzo czysciutki, niegdy nie zrobil siusiu w domu. Bedzie problem z zaniesieniem siuskow do badania, nie bardzo bede miala jak je zlapac.Moja corka twierdzi, ze to bardzo dobry psiak. Jest tylko bardzo nerwowy, szczegolnie wtedy kiedy jej chlopak jest w domu. Zachowuje sie jak dzicko z adhd, caly czas w ruchu. Ma zapedy lozkowe. Wczoraj przyuwazylam go dwa razy na moim lozku. Ciekawe co bedzie jak zdecyduje sie spac z nami w nocy. Chyba nie bardzo bde sie wysypiala. Zyczymy wszystkim wszytkiego dobrego w Nowym Roku.

Posted

Dobrze byłoby, gdyby Faro zgodził się na Twoje towarzystwo w łóżku ;) bo na razie, jak rozumiem, wyleguje sie w nim sam :)
A w Nowym Roku życzę Ci dalszych sukcesów w oswajaniu Faro a nam wszystkim wiecej takich Ludzi, jak Ty :)

Posted

gosia44z napisał(a):
Wrocilam wczoraj wieczorem i jestem zdziwiona. Faro chyba troche sie ucieszyl, ze mnie widzi, ale nie byla to jakas wielka fala uczuc. Niunio caly czas mieszkal w domu bo tak chcial. Czasami zostawal na dworzu jak corka szla do pracy i podobno bardzo sie cieszyl jak wracala. Farus jest bardzo czysciutki, niegdy nie zrobil siusiu w domu. Bedzie problem z zaniesieniem siuskow do badania, nie bardzo bede miala jak je zlapac.Moja corka twierdzi, ze to bardzo dobry psiak. Jest tylko bardzo nerwowy, szczegolnie wtedy kiedy jej chlopak jest w domu. Zachowuje sie jak dzicko z adhd, caly czas w ruchu. Ma zapedy lozkowe. Wczoraj przyuwazylam go dwa razy na moim lozku. Ciekawe co bedzie jak zdecyduje sie spac z nami w nocy. Chyba nie bardzo bde sie wysypiala. Zyczymy wszystkim wszytkiego dobrego w Nowym Roku.

a to jest ten sam Faro ? :):):)
Gosiu ... to już masz prawie normalnego psa :) wielką pracę wykonałaś :)

Posted

Czytam i nie wierzę. To najlepsze co mogłam przeczytać. Faro w domu i... w łożku. Cóz, myśle, że jeśli wpuści Cie do łóżka to sukces, jak nie - to może zamów sobie jakieś legowisko hihihi.

Czekam na fakture i numer konta - wspomożemy Was z Farusiem.