Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wanda szostek napisał(a):
Rozumiem, że problem z DT macie już załatwiony.

Raczej tak, pierwsze wolne miejsce chcemy wykorzystać, bo sunia była gryziona w boksie :-(

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do wandy pisalam w sprawie orena, to tak sie troche wykrecala, a nagle zjawila sie tutaj na watku, gdzie podobna sunia jest. dlatego pytam czy chce jakiegos psiaka na dt, zeby jej podrzucic, bo jak nie ta sunia i nie oren (bo juz dt mamy) to innych podobnych jest cala masa ;)

oczywiscie na platny dt.

Posted

irysek napisał(a):
do wandy pisalam w sprawie orena, to tak sie troche wykrecala, a nagle zjawila sie tutaj na watku, gdzie podobna sunia jest. dlatego pytam czy chce jakiegos psiaka na dt, zeby jej podrzucic, bo jak nie ta sunia i nie oren (bo juz dt mamy) to innych podobnych jest cala masa ;)

oczywiscie na platny dt.

Irysku, Wanda ma obecnie 10 psów pod opieka. Ma zbyt miekkie serce zeby odmowic, ale naprawde, nie proponuj jej wiecej tymczasow dopoki choc nie wyadoptuje ktoregos z obecnych.

Posted

irysek napisał(a):

oczywiscie na platny dt.

Ponieważ miałam prośbę o DT dla tej suni to zajrzałam na wątek. Zaznaczyłam sobie, aby przy następnym doskoku do netu dokładnie zapoznać się z tematem.
Cieszę się bardzo, że problem DT jest załatwiony.

Jeżeli chodzi o Orena, to zadałam konkretne pytania i powiedziałam, ze w tej chwili mam dwie suczki ogłaszane i możemy wrócić do tematu jak któraś odejdzie i jak będą stałe deklaracje. Na więcej stałych rezydentów już sobie pozwolić nie mogę.

Posted

wando dziękuje z całego serca za zainteresowanie, życzę twoim psiakom szybkiego znalezienia domku, my dla tej suni miejsce juz mamy tylko transportu nie mamy więc nie ma potrzeby Ciebie obciążać dodatkowo, ale naprawdę dziękuje za chęci pomocy:loveu:
irysku Ty to byś każdemu jakiegos psiaka wciskała, spokojnie;) niestety większość ludzi dobrego serca jest tak pozapychana że masakra:shake:
leni napisz może do jamora że w tej chwili szukamy juz tylko transportu więc sunia może dotrzeć lada dzień (być może będzie transport w przyszłym tygodniu dzięki ali123:loveu:)

Posted

Być może będzie transport, tzn.samochód ale potrzebna jest jeszcze osoba,która pojechałaby jako, powiedzmy opiekun dla psa. Transport bezpłatny oczywiście.

Posted

dodam, ze brakuje juz tylko 100zl do calosci za hotel suni. czy ktos jeszcze sie dolozy. zna ktos jakas dobra dusze, ktora sypnie groszem.

wystarcza 2 osoby po 50zl i sunia bedzie miala pierwszy miesiac z glowy.

Posted

To mamy tyle:

ala123 - 100 zł miesięcznie
Pani Stanisława z Zamościa - 100 zł miesięcznie
leni356 - 100 zł miesięcznie

Razem: 300 zł/miesiąc

pidzej - 50 zł jednorazowo
Poker - 20 zł jednorazowo
coronaaj - 250 zł jednorazowo
GoskaGoska - 25 zł jednorazowo
sacred PIRANHA - 15 zł jednorazowo

Razem: 355 zł jednorazowo

Czy kogoś pominęłam?

Na moim koncie jest 350 zł z tych powyższych (od coronaaj i moje)

Ja jestem na urlopie w dniach 1-9 sierpnia, bez dostępu do netu.

Posted

a czemu na twoim koncie? ja myslalam, ze zbiera na ta sunie pirania...!?

jest jej rozliczenie w pierwszym poscie, z obliczen moich wynikalo, ze brakuje 115zl, dlatego wczoraj na konto piranii przelalam 15zl...

teraz juz zglupialam.

Posted

irysek ty to normalnie jesteś zakręcona:eviltong:
350zł jest jeszcze na koncie leni bo 100zł deklaracji pochodzi od niej a 250zł jednorazowej darowizny pochodzi od coronaaj która przelała pieniążki na konto leni (ja byłam chwilowo poza zasiegiem netu)...ale pieniążki zbieram ja na swoje konto, bo to ja będe się rozliczać z jamorem i ja będe tutaj pisac co od kogo i na co poszło;)
leni od 1 sierpnia idzie na urlop więc już dzis wysle pieniążki ze swojej delkaraji i te do coronnaj na moje konto, ala123 i pani stasia juz przelały także bede miala już zebrane pieniążki wszytskie na swoim koncie i po dostarczeniu sunieczki do jamora będe przelewac już jemu pieniążki:lol:
aktualnie mamy 300zł deklaracji comiesięcznych więc brakuje nam stałych deklaracji 90zł jeszcze
wczoraj byłam w schronisku, widziałam sunie...obszczekała ostro pracownika ale jak postałam dłuższą chwilę przed siatką bez zbędnego ruszania się suki się uspokoiły a ona podeszła i nadstawiała się do głaskania także moze nie jest z nią tak źle;) rozmawiałam z kierownikiem, powiadomiłam że sunia opuści schronisko w poniedziałek, wszystko juz ustalone:lol:
jeszcze kilka dni i zaczyna nowe życie psina:multi:

Posted

ufff, to odetchnelam z ulga.

(wczoraj zarobilam sprzatajac w mieszkaniu, takze czescia kasy postanowilam wspomoc sunie. dzis jak sie spreze zarobie wiecej ;), takze kolejna bida bedzie ciut bogatsza)

no a ja zakrecona, to ty jeszcze o tym nie wiesz hehe.

Posted

irysek napisał(a):

no a ja zakrecona, to ty jeszcze o tym nie wiesz hehe.

no wiem wiem:cool3:
ale podobno hormony robią kobiecie sieczke z mózgu a potem to przechodzi, także powinnas znormalniec za pare miesięcy:cool3:

Posted

na pierwszy miesiąc plus doszczepienie powinno wystarczyć...oby tylko nic ekstra nie wyskoczyło zdrowotnego:roll:
w poniedziałek sunia pojedzie, damy jej kilka dni na poznanie przez jamora jej podłego charakterku i ruszamy z kopyta z ogłoszeniami:cool3:

Posted

Z bazarku Piromanki i mojego dla Miśka połowa jest dla suni, bo Misiek poszedł już do domku, więc dopisuję 50 zł do jej wpłat

Skarpetka Toffusi:

ala123 - 100 zł miesięcznie :loveu:
Pani Stanisława z Zamościa - 100 zł miesięcznie :loveu:
leni356 - 100 zł miesięcznie :loveu:

Razem: 300 zł/miesiąc

pidzej - 50 zł jednorazowo :loveu:
Poker - 20 zł jednorazowo :loveu:
coronaaj - 250 zł jednorazowo :loveu:
GoskaGoska - 25 zł jednorazowo :loveu:
sacred PIRANHA - 15 zł jednorazowo :loveu:
leni356, Piromanka - 50 zł :loveu:

Razem: 405 zł jednorazowo

Bardzo dziękujemy wszystkim cioteczkom i wujaszkom :multi:

Ja jestem na urlopie w dniach 1-9 sierpnia, bez dostępu do netu.

Posted

czyli suma sumarum pieniedzy jest sporo, dodajac jeszcze te z konta pirani mozna powiedziec, ze sunia jest milionerka jak na warunki dogomaniackie :) no i super.