Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu wróciłam po bardzo miłej wizycie:lol:, a mój nochal jeszcze bardziej urósł z dumy ,że ma dobre wyczucie:evil_lol:
Domek jest SUPEEEEEEEEEEEEER, możecie oddawać Maję bez zastanowienia.
Wszelki warunki spełnione i psa z DT tez bym oddała bez zmrużenia oka.
Pani Agnieszka bardzo przeżywa czas oczekiwania na Wasządecyzję.
Zakochała się w Mai wraz ze swoim TZtem od pierwszego wejrzenia.
Chcą po Maję pojechać jak tylko się dogadacie.
Jak macie niedosyt informacji , to pytajcie.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ciotki odezwała się do mnie pani z częstochowy, domek z ogrodem, brak małych dzieci, brak kotów, jest pies. Pani szuka pieska w typie Majki:cool3:

umówiłam się z nią ze przekaze jej nr telefonu wszystkim którzy mają takie psiaki do adopcji...więc kto chce? tylko naprawdę to musi być piesek mały i kudłaty a nie z jednym odstającym kłaczkiem i mały jak sie skuli:diabloti:

podsuńcie pani Orena, który jest podobny do Majki i jest tez u Jamora.

Posted

Poker napisał(a):
podsuńcie pani Orena, który jest podobny do Majki i jest tez u Jamora.

o Orenie już jej mówiłam...pani by wolała psiaka który jest bliżej żeby można było podjechać wczesniej, zapoznać się z nim...no ale powysyłam fotki to może sie zakocha na zabój i pojedzie:cool3:
Macie jakieś kudłacze w typie Majki w okolicach Częstochowy?

Posted

Myślę, że będą jeszcze telefony w sprawie Majki. Na allegro jest sporo wejść, 9 obserwatorów, a do końca aukcji jest jeszcze 4 dni.

Sacred PIRANHA, czy jesteś zdecydowana oddać Maję do domu we Wrocławiu, czy jeszcze chcesz poczekać z decyzją i sprawdzić inne domy?

A jak wygląda sprawa sterylizacji w przypadku domku we Wrocławiu? Czy pani Agnieszka zajęłaby się tym po adopcji na własny koszt, czy Maja ma być wysterylizowana przed adopcją?

Leni356, to Oren jest już do adopcji, czy nie? Napisałaś mi, że jest nieufny i kłapie...

Posted

decyzja zapadła...Maja jedzie do Wrocławia, kwestia sterylizacji będzie załatwiona we Wrocławiu niezwłocznie po przyjeździe, Agnieszka chętnie zostanie skontrolowana w tej kwesti przez Poker (masz zaproszenie:cool3:)
mam kilka kontaktow fajnie sie zapoiwiadajacyhc wszystkim podsyłam Orena jak na razie, dawajcie wszystkie jakies kudłacze do mnie:cool3:

Posted

BArdzo się cieszę,że Maja pojedzie do p.Agnieszki.Obie zasługują na siebie.
Sunia będzie szybko wysterylizowana, rozmawiałyśmy o tym i nie wynikało z rozmowy,że pani liczy na opłacenie zabiegu.Chcą z TZtem pojechać po Maję.
A Lena jest podobna do Mai tylko ze 3 razy większa.

Posted

leni356 napisał(a):
Oren jest już do adopcji :multi:

HURAAAAAAA :multi::multi::multi:, niech idzie do domku i będzie można następną bidę wyciągać :multi:

Posted

decyzja zapadła...Maja jedzie do Wrocławia, kwestia sterylizacji będzie załatwiona we Wrocławiu niezwłocznie po przyjeździe, Agnieszka chętnie zostanie skontrolowana w tej kwesti przez Poker (masz zaproszenie:cool3:)
mam kilka kontaktow fajnie sie zapoiwiadajacyhc wszystkim podsyłam Orena jak na razie, dawajcie wszystkie jakies kudłacze do mnie:cool3:

Wspaniale! :lol: Wszystko się świetnie ułożyło. Kiedy Maja pojedzie do Wrocławia?

leni356 napisał(a):
Oren jest już do adopcji :multi:

Super. :lol:

Posted

rozmawiałam już z Agnieszką (jesteśmy w podobnym wieku więc szybko przeszłyśmy na "ty"), oczywiście z niecierpliwością oczekują podróży po Maję, sunia zostanie wysterylizowana na ich koszt we Wrocławiu, termin zabiegu już teraz ustalą (Agnieszka nie ma nic przeciwko jeśli ktoś chciałby to sprawdzić na miejsc we Wrocławiu:cool3: )
Są świadomi, że może nie być różowo na początku między suniami ale są gotowi do pracy z psinami, generalnie to żałuje że mieszkam tak daleko bo chciałabym poznać tą rodzinę osobiście:loveu:
w związku z tym, że Majka ma opłacony pobyt u jamora do 30sierpnia a najprawdopodobniej opuści hotelik szybciej, pozostałe zapłacone dni za nią przesunę na pobyt Orena...rozmawiałam już o tym z leni356 - mam nadzieję że pozostali z naszych kochanych finansujących nie mają nic przeciwko?

Posted

ale na tej dogo siuśki się udzielają :evil_lol:, z wyjątkami :roll:
Jasne,że się zgadzam na przesunięcie środków Majki za sierpień dla Orena, dopłacam do nich obojga.A potem od września się zobaczy, może chłopak pójdzie też do domku .

Posted

Poker napisał(a):
A może Dżibi z wątku leni?przed obcięciem był kudłaczem, jest mały i słodki .

Podałam już Dżibiego, Piranha też go będzie polecać. Dżibi jest kochany, spokojny i młodziutki.

Posted

na razie mam dżibiego, fifiego i orena, ktoś jeszcze ma jakiegos kochanego kudłacza do adopcji?:lol:

Poker no siuśki siuśki, ale te siuśki kiedyś dorosną i miejmy nadzieję, że nie zgłupieją tylko będą takimi fajnymi ludzmi jak ty:loveu:

Posted

n

Poker no siuśki siuśki, ale te siuśki kiedyś dorosną i miejmy nadzieję, że nie zgłupieją tylko będą takimi fajnymi ludzmi jak ty:loveu:

ale sie podlizuje starszakom :eviltong: