Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj poznałam Maję - przemiła, słodka, energiczna i wesoła sunia. Przydałyby się szelki i ćwiczenie chodzenia na smyczy, bo sunia podobno ma z tym duże problemy.

Posted

Jamor będzie ćwiczył z Mają chodzenie na smyczy. Wielkie dzięki. ;)

Już zacznę ogłaszać sunię. Z kim się można kontaktować, gdy zgłosi się odpowiedni dom? Chodzi mi o to, kto jest formalnym opiekunem Majki?

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ja jestem formalnym opiekunem i na mnie prosze dawac namiary jeśli chodzi o ogłoszenia bo jam sekletalka od Majuni:loveu:
tel. 502040293
Lidka [email protected]
gg: 6775669
dziękuje za wszelkie ogłoszenia:loveu:
No, formalny opiekunie, to będę podawać namiary na Ciebie. ;)
Tylko jeszcze proszę, żebyś napisała tekst do ogłoszeń. Najlepiej umieść go w pierwszym poście. To będzie duże ułatwienie dla osób, które będą chciały pomóc w ogłaszaniu.

Posted

Postaram się sklecić jakiś tekst, niedługo wkleję to Lidka przekleisz, ok?

EDIT: Ok, jest tekst.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Majka – karmelowa przyjaciółka

Czy widziałeś kiedyś psa, który uśmiecha się na widok człowieka? Taka właśnie jest Majka, niewielka, karmelowa suczka z dłuższym włosem. Majka została zabrana ze schroniska, w którym była gryziona przez inne suki – teraz przebywa w domu tymczasowym, gdzie pokazała swoją prawdziwą naturę. Suczka jest żywiołowa, garnie się do ludzi, lubi dzieci, chętnie bawi się z innymi psami – słowem: żywe srebro! Majka jest stuprocentowo zdrowa, została odpchlona i odrobaczona, a także zaszczepiona. Bardzo wdzięczy się do ludzi i ma w sobie ogromny urok – oto pies, jakiego warto mieć!

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Majki, skontaktuj się z opiekunem tymczasowym, Lidką:
tel. 502040293
mail: [email protected]
gg: 6775669

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst jest dosyć krótki, bo z praktyki wiem, że niektóre portale ogłoszeniowe ograniczają długość ogłoszenia, jakie może być zawarte na stronie. Lidka - przeklejaj.

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']chciałam Wam pokazać tego agresorka który kłapał zębami na lewo i prawo:cool3:

sunia nie do poznania wreszcie w swoim żywiole :lol:

Posted

Zrobiłam takie ogłoszenia...

allegro wyróżnione - http://www.allegro.pl/item711852628_majka_karmelowa_przyjaciolka_prosi_o_dom.html
alegratka - http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2088497_majka_karmelowa_przyjaciolka.html
adopcje.org
kupiepsa.pl
przygarnijzwierzaka
cafeanimal
adopcjapsa
psy.pl
pajęczyna
adsy
e-zwierzak
telezoo
kupsprzedaj.pl

Jest jeszcze sporo innych portali ogłoszeniowych - kto dorobi jakieś ogłoszenia?

Posted

ale super wiesci. takie cuda domy znajduja szybciorem. bedzie mozna akcje ratowania suni nazwac ekspresowa. i nie trzeba sie bedzie martwic tym, ze brakuje deklaracji na hotel, bo raz dwa trafi do swoich ludzi.

Posted

przepraszam ze zawracam głowe ale moze idac tym śladem pomozemy innym psiakom...

jakie daliscie ogloszenie w metro?
ze zdjeciem?
na który dizeń?
jakie to są koszty?

Posted

[quote name='Madzik77']przepraszam ze zawracam głowe ale moze idac tym śladem pomozemy innym psiakom...

jakie daliscie ogloszenie w metro?
ze zdjeciem?
na który dizeń?
jakie to są koszty?
Ogłoszenie w gazecie Metro jest ze zdjęciem. Darmowe.
Wrzucasz psa tu - Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt. Potem liczysz na szczęście - wydrukują lub nie. ;)

W przypadku Majki jest odzew, bo to śliczna i mała suczka. Poza tym tekst, który napisała ladySwallow jest bardzo fajny.

To, że ludzie dzwonią nie oznacza, że Maja znajdzie dom. ;)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
dokładnie...mam mase dzownych telefonów:roll:
no ale czekan na TEN telefon:lol:

Jeżeli trafi się dom w Warszawie, to mogę go sprawdzić. ;)

Posted

Poker napisał(a):
Trzymam kciuki z małą słodziznę :loveu:
Na jakie konto mam wpłacic te stałe 20 zł?

na to samo co szła Twoja jednorazowa wpłata:loveu:
masz jeszcze pw z numerem? jak nie to wysle :p
odezwał się miło zapowiadający sie dom w warszawie na bielanach...mogliby dopiero za 2 tygodnie podjechać do Majki, mają swoją łagodną 7letnią sunie i chcieliby zobaczyc jak panny przypadną sobie do gustu;)
także poczekam jeszcze kilka dni czy nic innego sie nie trafi i będe prosiła kogos z Wawy o podskoczenie do nich na rozmowe i kawke:cool3:

Posted

Może ktoś jeszcze się odezwie. Na allegro jest 2 obserwatorów.
Ciekawa jestem, czy jamorowi udało się poćwiczyć z Majką chodzenie na smyczy. :razz: