funia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jamor psy u Ciebie maja jak w bajce .PIĘKNE ZDJĘCIA :loveu: Quote
hop! Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dzisiaj poznałam Maję - przemiła, słodka, energiczna i wesoła sunia. Przydałyby się szelki i ćwiczenie chodzenia na smyczy, bo sunia podobno ma z tym duże problemy. Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Niedługo do Majki dołączy Oren - taki sam strachulek jak ona: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-oren-szukamy-transportu-pilnie-sochaczew-k-wwy-warka-jamor-140943/ A na szelki dla kudłatej chyba się znajdzie :) Quote
hop! Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jamor będzie ćwiczył z Mają chodzenie na smyczy. Wielkie dzięki. ;) Już zacznę ogłaszać sunię. Z kim się można kontaktować, gdy zgłosi się odpowiedni dom? Chodzi mi o to, kto jest formalnym opiekunem Majki? Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ja jestem formalnym opiekunem i na mnie prosze dawac namiary jeśli chodzi o ogłoszenia bo jam sekletalka od Majuni:loveu: tel. 502040293 Lidka [email protected] gg: 6775669 dziękuje za wszelkie ogłoszenia:loveu: Quote
hop! Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']ja jestem formalnym opiekunem i na mnie prosze dawac namiary jeśli chodzi o ogłoszenia bo jam sekletalka od Majuni:loveu: tel. 502040293 Lidka [email protected] gg: 6775669 dziękuje za wszelkie ogłoszenia:loveu: No, formalny opiekunie, to będę podawać namiary na Ciebie. ;) Tylko jeszcze proszę, żebyś napisała tekst do ogłoszeń. Najlepiej umieść go w pierwszym poście. To będzie duże ułatwienie dla osób, które będą chciały pomóc w ogłaszaniu. Quote
Poker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 deklaruję 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni. Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Poker napisał(a):deklaruję 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni. super:multi: dziękujemy bardzo:loveu: o tekscik poproisze ladySwallow ona sie na tym zna:loveu: Quote
LadyS Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Postaram się sklecić jakiś tekst, niedługo wkleję to Lidka przekleisz, ok? EDIT: Ok, jest tekst. -------------------------------------------------------------------------------------------- Majka – karmelowa przyjaciółka Czy widziałeś kiedyś psa, który uśmiecha się na widok człowieka? Taka właśnie jest Majka, niewielka, karmelowa suczka z dłuższym włosem. Majka została zabrana ze schroniska, w którym była gryziona przez inne suki – teraz przebywa w domu tymczasowym, gdzie pokazała swoją prawdziwą naturę. Suczka jest żywiołowa, garnie się do ludzi, lubi dzieci, chętnie bawi się z innymi psami – słowem: żywe srebro! Majka jest stuprocentowo zdrowa, została odpchlona i odrobaczona, a także zaszczepiona. Bardzo wdzięczy się do ludzi i ma w sobie ogromny urok – oto pies, jakiego warto mieć! Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Majki, skontaktuj się z opiekunem tymczasowym, Lidką: tel. 502040293 mail: [email protected] gg: 6775669 -------------------------------------------------------------------------------------------- Tekst jest dosyć krótki, bo z praktyki wiem, że niektóre portale ogłoszeniowe ograniczają długość ogłoszenia, jakie może być zawarte na stronie. Lidka - przeklejaj. Quote
Torusia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']chciałam Wam pokazać tego agresorka który kłapał zębami na lewo i prawo:cool3: sunia nie do poznania wreszcie w swoim żywiole :lol: Quote
hop! Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zrobiłam takie ogłoszenia... allegro wyróżnione - http://www.allegro.pl/item711852628_majka_karmelowa_przyjaciolka_prosi_o_dom.html alegratka - http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2088497_majka_karmelowa_przyjaciolka.html adopcje.org kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal adopcjapsa psy.pl pajęczyna adsy e-zwierzak telezoo kupsprzedaj.pl Jest jeszcze sporo innych portali ogłoszeniowych - kto dorobi jakieś ogłoszenia? Quote
Torusia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 superowe allegro,trzymam kciuki aby dobry opiekun się znalazł!!! Quote
hop! Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zobaczcie Maję w akcji... :lol: Więcej fotek tu - Zdjęcia użytkownika jamor w Fotosik.pl Quote
hop! Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Maja jest dzisiaj w gazecie Metro. Trzymajmy kciuki. :thumbs: Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 rozdzwoniły sie telefony:cool3: mąż mówi że ma sekretarke w domu i chodzi i sie cieszy:diabloti: wczoraj dzwoniła pani, podaam jej numer do jamora, ma sie umowic na wizyte u niego i zapoznanie sie z Majcią;) Quote
irysek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ale super wiesci. takie cuda domy znajduja szybciorem. bedzie mozna akcje ratowania suni nazwac ekspresowa. i nie trzeba sie bedzie martwic tym, ze brakuje deklaracji na hotel, bo raz dwa trafi do swoich ludzi. Quote
Madzik77 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 przepraszam ze zawracam głowe ale moze idac tym śladem pomozemy innym psiakom... jakie daliscie ogloszenie w metro? ze zdjeciem? na który dizeń? jakie to są koszty? Quote
hop! Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Madzik77']przepraszam ze zawracam głowe ale moze idac tym śladem pomozemy innym psiakom... jakie daliscie ogloszenie w metro? ze zdjeciem? na który dizeń? jakie to są koszty? Ogłoszenie w gazecie Metro jest ze zdjęciem. Darmowe. Wrzucasz psa tu - Zwierzaki na CafeAnimal.pl - Serwis miłośników zwierząt. Potem liczysz na szczęście - wydrukują lub nie. ;) W przypadku Majki jest odzew, bo to śliczna i mała suczka. Poza tym tekst, który napisała ladySwallow jest bardzo fajny. To, że ludzie dzwonią nie oznacza, że Maja znajdzie dom. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 hop! napisał(a): To, że ludzie dzwonią nie oznacza, że Maja znajdzie dom. ;) dokładnie...mam mase dzownych telefonów:roll: no ale czekan na TEN telefon:lol: Quote
hop! Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):dokładnie...mam mase dzownych telefonów:roll: no ale czekan na TEN telefon:lol: Jeżeli trafi się dom w Warszawie, to mogę go sprawdzić. ;) Quote
Poker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Trzymam kciuki z małą słodziznę :loveu: Na jakie konto mam wpłacic te stałe 20 zł? Quote
sacred PIRANHA Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Poker napisał(a):Trzymam kciuki z małą słodziznę :loveu: Na jakie konto mam wpłacic te stałe 20 zł? na to samo co szła Twoja jednorazowa wpłata:loveu: masz jeszcze pw z numerem? jak nie to wysle :p odezwał się miło zapowiadający sie dom w warszawie na bielanach...mogliby dopiero za 2 tygodnie podjechać do Majki, mają swoją łagodną 7letnią sunie i chcieliby zobaczyc jak panny przypadną sobie do gustu;) także poczekam jeszcze kilka dni czy nic innego sie nie trafi i będe prosiła kogos z Wawy o podskoczenie do nich na rozmowe i kawke:cool3: Quote
hop! Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Może ktoś jeszcze się odezwie. Na allegro jest 2 obserwatorów. Ciekawa jestem, czy jamorowi udało się poćwiczyć z Majką chodzenie na smyczy. :razz: Quote
Recommended Posts