Panca Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 wysylam zdjecie suni kolezance tyle ze ona ma 6 letnia corke wiec najpierw trzeba by sunie jakos oswoic zeby nie bylo ryzyka wobec dziecka Quote
leni356 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Panca napisał(a):wysylam zdjecie suni kolezance tyle ze ona ma 6 letnia corke wiec najpierw trzeba by sunie jakos oswoic zeby nie bylo ryzyka wobec dziecka Suuuuuper, dzięki Quote
sacred PIRANHA Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ja mam problemy z prądem, odcinaja mnie codziennie na kilka(kilkanascie czasem) godzin:roll: nie moge podrzucac wlasnych bazrakow i wątkow ehhh wybieram się do schroniska(poniedziałek), porobie jej lepsze fotki i ruszymy z ogłoszeniami? co ty na to leni? po weekendzie powinnam miec juz nromalnie prąd i naprawionego neta wtedy sprobujemy rozkręcić wątek, porobimy jej jak najwięcej ogłoszeń, będziemy podrzucać na maksa wątek...może kaurat ktoś zakocha się w kudłatej:lol: a jeśli nie to będziemy zbierać na hotelik tylko intensywniej niz teraz bo masakra jest z tym moim prądem w tej chwili:shake: Quote
leni356 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ja mam problemy z prądem, odcinaja mnie codziennie na kilka(kilkanascie czasem) godzin:roll: nie moge podrzucac wlasnych bazrakow i wątkow ehhh wybieram się do schroniska(poniedziałek), porobie jej lepsze fotki i ruszymy z ogłoszeniami? co ty na to leni? po weekendzie powinnam miec juz nromalnie prąd i naprawionego neta wtedy sprobujemy rozkręcić wątek, porobimy jej jak najwięcej ogłoszeń, będziemy podrzucać na maksa wątek...może kaurat ktoś zakocha się w kudłatej:lol: a jeśli nie to będziemy zbierać na hotelik tylko intensywniej niz teraz bo masakra jest z tym moim prądem w tej chwili:shake: Super :lol: Bardzo byloby fajnie. Na mnie mozesz liczyc jak wroce w niedziele. W domu nie mam problemow z dogo, a na innym kompiewiekszosc prob zalogowania konczy sie fiaskiem :angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 leni356 napisał(a):Śliczna jest ta nasza mała :loveu: no sliczna:loveu::loveu: Quote
pidzej Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 a ile potrzeba na hotelik? sorry nie czytałam całego wątku, co z tymczasem u leni? juz doczytalam piate przez dziesiate, dajcie nr konta, wysle 50 zl ale tylko jednorazowo niestety.. Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 pidzej wysłałam PW rozliczenia jak stoimy z kasą są w pierwszym poście... mamy hotelik za 13zł za dobę...czyli ok 390zł miesięcznie potrzebujemy:roll: Quote
pidzej Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 mam nadzieje ze sie uda, sliczna jest a z takim zachowaniem na dzien dobry to moze sie skonczyc dozywociem w schro :shake: na pewno jak bede miala kase to cos jeszcze dorzuce. Quote
leni356 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ja swoje obiecane też wyślę. Dziękujemy za każdy grosz. Ja na tymczas mogę wziąć tylko psa który nie jest warczący, bo z moim mogłaby być awantura, bałabym się :-( Quote
ala123 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Tydzień temu zwróciłyśmy z Torusią uwagę na tę suczkę w schronisku, bo dziwnie szczekała, tak jakby miała chrypkę albo nawet zapalenie krtani. W pewnym momencie nawet głos uwiązł jej w gardle i poruszała tylko mordką nie wydając głosu. Jeżeli jest możliwość DT to koniecznie trzeba się sprężyć,wyciągać ją i leczyć. Ja dorzucam 100zł miesięcznie. Czy jeszcze ktoś zechce pomóc tej psince? Quote
leni356 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ala123 napisał(a):Tydzień temu zwróciłyśmy z Torusią uwagę na tę suczkę w schronisku, bo dziwnie szczekała, tak jakby miała chrypkę albo nawet zapalenie krtani. W pewnym momencie nawet głos uwiązł jej w gardle i poruszała tylko mordką nie wydając głosu. Jeżeli jest możliwość DT to koniecznie trzeba się sprężyć,wyciągać ją i leczyć. Ja dorzucam 100zł miesięcznie. Czy jeszcze ktoś zechce pomóc tej psince? To byłoby już 180 zł miesięcznie - całkiem sporo. Jakby ktoś jeszcze coś dorzucił to by się uzbierała pełna kwota Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 ala123 dziękuje:loveu: zapisuje juz w pierwszym poście Quote
ala123 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 180 zł to sporo ale jeszcze za mało... Dzisiaj widziałam sunię w schronisku, nadal biedna czeka w kąciku , wydając z siebie te dziwne dźwięki. Czas leci, a my nie wiemy, co sie dzieje z tym gardłem. Quote
wanda szostek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Podnoszę małą. Porozsyłajcie wątek po ludziach. Ja tak zrobiłam na swoim wątki i jakoś z deklaracji po 10 zł uzbierało się 320 na sunię. Grosz do grosza a uzbiera się. Quote
wanda szostek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jest z Zamościa a czy nie jest przypadkiem pod opieką Fundacji Emir? Podobno coś takiego tam jest. Quote
leni356 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja dorzucę jeszcze 20 zł to już jest 200 zł. Niewiele brakuje. U Wandy będzie miejsce jak któraś sunia pójdzie do adopcji, właśnie ruszają ogłoszenia. U Jamora jest miejsce, musiałabym tylko potwierdzić. Banerek jej dzisiaj zrobię do wklejenia w podpisy Quote
leni356 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 U Jamora - 13 zł/doba, sunia musi mieć profilaktykę i odrobaczenie. Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 w Zamościu jest oddzial fundacji Emir, wyciągają oni regularnie pieski ze schroniska, ale psin jest tyle że przewyższa to mozliwosci Emiru...i ciagle pjawia sie jakiś nagły przypadek:placz: ja nie jestem w Emirze i wyciągam psiny prywatnie...sunia wpadła mi w oko przy ktorejs wizycie gdyz była potwornie atakowana przez inna suke (była nowa w boksie i duża rezydentka obrała ją sobie za cel) w tej chwili jest juz lepej, sunia nie jest juz nowa i chyba nauczyła sie unikac konfliktowych sytuacji...ale tak jak napisała ala123 cos się dzieje z jej głosem (ma chrypke, czasem szczeka nie wydając dzwięku) i bardzo zalezy mi na tym żeby własnie ją wyciagnać ze schronu... sunia którą wyciagnełam ostatnio chyba znalazła dom więc teraz chcialabym sę skupic na tej kudłaczce... cały problem w tym, ze suka na próbe wyciagnicia z boksu reaguje paniką i kłapie zębami na prawo i lewo...wiec nie mamy DT który zaryzykowałby wzięcie jej na siłe...dlatego szukamy hoteliku który mógłby z sunia popracowac... Quote
leni356 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):w Zamościu jest oddzial fundacji Emir, wyciągają oni regularnie pieski ze schroniska, ale psin jest tyle że przewyższa to mozliwosci Emiru...i ciagle pjawia sie jakiś nagły przypadek:placz: ja nie jestem w Emirze i wyciągam psiny prywatnie...sunia wpadła mi w oko przy ktorejs wizycie gdyz była potwornie atakowana przez inna suke (była nowa w boksie i duża rezydentka obrała ją sobie za cel) w tej chwili jest juz lepej, sunia nie jest juz nowa i chyba nauczyła sie unikac konfliktowych sytuacji...ale tak jak napisała ala123 cos się dzieje z jej głosem (ma chrypke, czasem szczeka nie wydając dzwięku) i bardzo zalezy mi na tym żeby własnie ją wyciagnać ze schronu... sunia którą wyciagnełam ostatnio chyba znalazła dom więc teraz chcialabym sę skupic na tej kudłaczce... cały problem w tym, ze suka na próbe wyciagnicia z boksu reaguje paniką i kłapie zębami na prawo i lewo...wiec nie mamy DT który zaryzykowałby wzięcie jej na siłe...dlatego szukamy hoteliku który mógłby z sunia popracowac... PIRANHA - jaki telefon podawać w ogłoszeniach dla suni? na schronisko chyba nie ma sensu, bo mogą nie kojarzyć suni.. na razie jest tu: Psy do adopcji Quote
leni356 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie mogę zrobić banerka bo strona nie działa :placz: Czy ktoś umie w photoshopie?? Przygotowałam rzeczy na bazarek dla Toffusi - brakuje nam chyba tylko około 120 zł/miesiąc żeby ją zabrać. U Jamora jest miejsce, zgodził się ją wziąć Quote
sacred PIRANHA Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 a ile za dobe jamor bierze? mamy 200zł deklaracji miesięcznych... myslę że te jednorazowe pójdą i tak na odrobaczenie porządne, zabezpieczenie przed kleszczami i pchłami, no i doszczepienie na wirusówki (sunia którą zabrałam zamiast Toffusi była z tego samego boksu i miała potwooorne robale:shake:) trzeba posciągać wiecej osob na wątek...ktoś napewno robi bannerki Quote
Recommended Posts