Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi, no 2zl (jak narazie;) ) ale zawsze cos. myslalam, ze moze kto inny tez przelal do ciebie, tak jak ja gapa.
wyszlo tak jak wyszlo z ta przesylka (zapomnialo mi sie, ze za nia nie placilam).

Posted

hihi, no glupio mi, ze tak wyszlo. ale dzis swiat sie nie konczy i zjawie sie jak u suni bedzie bardzo krucho z pieniedzmi. wtedy wkrocze z wielokrotnoscia ej dwojki.

Posted

Podróż życia jutro, a ja nie wiem czy sunia jedzie w klatce, czy szykować jej koszyk:roll: Ja osobiście się jej nie boję.Nie będzie chciała ze mną gadać-to nie, Tylko żeby Atos się w niej nie zabujał podrodze:cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
Podróż życia jutro, a ja nie wiem czy sunia jedzie w klatce, czy szykować jej koszyk:roll: Ja osobiście się jej nie boję.Nie będzie chciała ze mną gadać-to nie, Tylko żeby Atos się w niej nie zabujał podrodze:cool3:

TZ zabierze prawdopodobnie jutro kontenerek

Posted

Pojechalismy po sunię we trójkę - funia, moj Tz i ja. Nie widzielismy, jak pracownik łapał malutką:roll:
Jedzie w kontenerku; przed odjazdem siedziala grzecznie, ale bardzo przestraszona.

Posted

Suńka zadowolona ,apartament ***** pojedyńczy. Od razu zakolegowała się z córką Jamora. Podróż była taka,że zapomniałam o jej obecności:roll: .

Posted

chciałam Wam pokazać tego agresorka który kłapał zębami na lewo i prawo:cool3:
sunia nie sprawa żadnych problemów...jedyna jej wada to to ze nie potrafi chodzić na smyczy ale to jest kwestia nauczenia jej ...jeden dzien i po sprawie;)
cytuje z wątku jamora:
"zywe sreberko, po praniu i wyczesaniu zrobiła sie laska. agresja = zero. polecam dla kazdego. wdzieczna i wesoła, apetut lux. pierwsza kupa , to gały mi wylazły, w kupie miała pozostałosc po schronie, garsc pszenicy, ot taka ciekawostka."
sunia została u jamora zaszczepiona od wirusówek i odrobaczona
przelałam pieniążki za 2 tyg pobytu i koszt szczepien i odrobaczenia (30zł)