jamor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dobra. dzwonił tez jakis miły gosc, dałem mu namiary na hop aby sie kontaktował. suni nikomu nie wydam bez zgody, zywcem sie nie damy. dysponujemy sporym ogniem zaporowym. Quote
Poker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mam prośbę, gdyby pani z Wrocławia nie załapała się na Majkę, to we Wrocławiu czeka na adopcję cudna sunia Mimi.Dajcie mi wtedy kontakt , dobrze? Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Ty będziesz panią sprawdzac więc kontakt będziesz mieć :-) pani ma zadzwonic do mnie dzis...na razie nie zadzwonila, czekamy... Quote
irysek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ooo wlasnie, moze jak nie maja to mimi trafi do tej pani :) byloby super. zobaczymy jak w uszach hop wypadnie ten "mily" pan, ktory dodzwonil sie do jamora... :) moze to bedzie to. Quote
jogi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pirahnia ja tam mam skuteczny sposób, pewnie juz słyszałaś, bo glośno o nim mówię;) gdybys napisała, że chcesz chociaż częściowy zwrot za sterylke, to gwarantuję Ci nie musiałabyś tracić czasu na takie durne rozmowy telefoniczne, nie podnosiłabyś sobie ciśnienia, nie musiałabys zbierać na sterylkę. Same plusy:evil_lol: No i kazdy telefon byłby konkretny, przemyslany, a nie decyzja chwili, albo chęc dorobienia na szczeniakach. Ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio zdażył mi sie taki beznadziejny telefon w sprawie psa polecam Ci, zwłaszcza jesli chodzi o to cudo:loveu: Quote
hop! Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='jamor']dobra. dzwonił tez jakis miły gosc, dałem mu namiary na hop aby sie kontaktował. suni nikomu nie wydam bez zgody, zywcem sie nie damy. dysponujemy sporym ogniem zaporowym. Jamor, we wszystkich ogłoszeniach podałam kontakt do sacred PIRANHA: tel. 502040293 mail: [email protected] gg: 6775669 Także w razie czego podawaj namiary do niej, żeby nie robić zamieszania. ;) [quote name='irysek']ooo wlasnie, moze jak nie maja to mimi trafi do tej pani :) byloby super. zobaczymy jak w uszach hop wypadnie ten "mily" pan, ktory dodzwonil sie do jamora... :) moze to bedzie to. "Miły" pan nie zadzwonił. :roll: [quote name='sacred PIRANHA'] podsumowując konkrety: szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej -we Wrocławiu (zgłosiła się Poker) -w miejscowości Ząbki (pod warszawą) -w wawie na Bielanach (za 2 tyg) Suka zostanie przed wydaniem do adopcji wysterylizowana,jeśli ktoś zechce nas wspomóc finansowo w tej kwesti, wystawic bazarek będziemy bardzo wdzięczni:loveu: Jamor tak jak mówiłam przez telefon Majka nie jest w tej chwili do wydania nikomu, dziś puściłam przelew za kolejne 2 tygodnie (od dziś włącznie) 182zł Zgłaszam się do wizyty przedadopcyjnej, ale tylko w Warszawie. Jak wyglądają finanse Majki - ile zostało z zebranych pieniędzy? Quote
LadyS Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Poker, z tego, co wiem, to nic nie zmieniło się z wizytą - więc jeśli możesz, to tak :) Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mam wątpliwości czy sie nie zmieniło,ale dzwonię.Najwyżej mi powiedzą,że nie. Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jestem umówiona na jutro , na 19. Dziewczyna nie może się doczekać Mai, ma ją na tapecie w komputerze i jest w niej zakochana.I o to chodzi :multi: Ma juz sunię Lenę wziętą 2 lata temu z rzeszowskiego schroniska. Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 tak aktualne z dziewczyną z wrocławia, także ja czekam na wyniki wizyty:-) w nocy napisze jak stoimy z finansami bo teraz futra wzywają:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Wpływy: 50,00 - pidzej 250,00 - coronaaj 20,00 - Poker 2,00 - irysek 25,00 - GoskaGoska 15,00 - sacred Piranha 100,00 - leni356 (za sierpień) 100,00 - ala123 (za sierpień) 100,00 - p.Stasia (za sierpień) Razem 662zł Wydatki: 182zł -hotelik (03.08 - 16.08 => 13zł x 14dni) 182zł -hotelik (17.08 - 30.08 ) 30zł - odrobaczanie + szczepienie od wirusówek w hoteliku Razem 394zł 662zł - 394zł = 268zł zatem na chwilę obecną mamy opłacony pobyt Majki do 30sierpnia i zostało nam 268zł PS.deklarowane przez panią Anete z Gdyni 20zł miesięcznie jeszcze nie dotarło na moje konto, uwzględnie je jak tylko do mnie dotrze;) Quote
irysek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ach ta moja kosmiczna kwota wplaty ;) hihi wroclawianie to fajni ludzie, jestem dobrej mysli z tym domkiem, ktory bedzie poker sprawdzac. oby sie tylko sunie dogadaly ze soba, bo domek moze byc super, a sunki beda na siebie tfu tfu powarkiwac i wtedy figa z makiem. Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 hahaha jaka skromna:eviltong::diabloti: Quote
irysek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 nie skromna, tylko zawstydzona :) wyszlo jak wyszlo, zapas i tak ma spory takze nie jest zle. jak tam te kulki? nabyte? Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wiecie co ? juz mi się wszystko pomerdało :oops:, chcę za dużo pieniędzy wpłacać w imieniu zbyt wielu osób .Podajcie mi jeszcze raz konto do wpłacania.Byłam przekonana ,że już wpłaciłam:roll:.Są na dogo 2 wątki małej , przerażonej suni i obie kudłate , beżowe i pewnie pomyliłam je.Ale pieniądze mam dla Mai, więc zaraz wpłacę. Mam jeszcze pytanie , co z tym panem? czy on jest w z Wrocławia? Macie namiary na niego? myślę cały czas o Mimi od nas. Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 "miły" pan odezwał się do mnie jest spod Warszawy, domek z ogródkiem, brak małych dzieci, brak innych psów, kot rezydent. Pan wyjątkowo uprzejmy...po prostu człowiek na poziomie:-) podał mi swoje dokładne dane w celu wizyty adopcyjnej, więc szukamy kogoś kto może się przejechac do tego pana (Nadarzyn, Wolica), wspomniałam mu że jak nie Majka to mogę zaproponowac mu inne cudowne psiaki do pokochania...przyznał szczerze że córka zakochała się już w Majce ale myślę, że jest to domek warty sprawdzenia i przedstawienia mu innych psiaków nawet jeśli to nie Majunia akurat tam trafi szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w miejscowości pod warszawą! Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wpłaciłam :multi::multi: To może zaproponować panu Orena, bardzo podobnego do Majki i jest też u Jamora. Quote
hop! Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Spokojnie. Najpierw trzeba sprawdzić domy, potem wybrać najodpowiedniejszy dla Majki, a co dalej zobaczymy. Poker, Mimi ma wątek? Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 hop! napisał(a): Poker, Mimi ma wątek? o to samo miałam zapytać najpierw sprawdzmy wszytskie domki chetne na Majcię, wybierzemy najlepszy a reszcie informując ich że Maja idzie gdzies indziej zaproponujemy inne rownie fantastyczne pieski:cool3: Czekam z niecierpliwością na wyniki wizyty dzisiejszej:lol: Quote
hop! Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wątek Mimi i nie tylko - Cudna suczka szuka TYMCZASU na 2 TYGODNIE, Wrocław -PILNE-. Myślałam, że to kudłatka, a to zupełnie inny typ urody. ;) Sacred PIRANHA, czy napisałaś do kogoś w sprawie wizyty przedadopcyjnej w Ząbkach i w Wolicy? Napisałam do dwóch osób, ale nie wiem, czy będą mogły sprawdzić domki w tych miejscowościach. Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 właśnie męcze ludzi na gg:diabloti: chyab zaczne leciec po mapie dogo i wszytskim z wawy pw wysyłac:diabloti: Quote
Poker Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 jeszcze nie byłam na tej wizycie, ale czuję moim wielkim nochalem ,że to będzie TEN domek. Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Poker napisał(a):jeszcze nie byłam na tej wizycie, ale czuję moim wielkim nochalem ,że to będzie TEN domek. a jak wielki masz ten nochal i jak sprawny?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ciotki odezwała się do mnie pani z częstochowy, domek z ogrodem, brak małych dzieci, brak kotów, jest pies. Pani szuka pieska w typie Majki:cool3: umówiłam się z nią ze przekaze jej nr telefonu wszystkim którzy mają takie psiaki do adopcji...więc kto chce? tylko naprawdę to musi być piesek mały i kudłaty a nie z jednym odstającym kłaczkiem i mały jak sie skuli:diabloti: Quote
Recommended Posts