Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobra. dzwonił tez jakis miły gosc, dałem mu namiary na hop aby sie kontaktował. suni nikomu nie wydam bez zgody, zywcem sie nie damy. dysponujemy sporym ogniem zaporowym.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam prośbę, gdyby pani z Wrocławia nie załapała się na Majkę, to we Wrocławiu czeka na adopcję cudna sunia Mimi.Dajcie mi wtedy kontakt , dobrze?

Posted

ooo wlasnie, moze jak nie maja to mimi trafi do tej pani :) byloby super.
zobaczymy jak w uszach hop wypadnie ten "mily" pan, ktory dodzwonil sie do jamora... :) moze to bedzie to.

Posted

pirahnia ja tam mam skuteczny sposób, pewnie juz słyszałaś, bo glośno o nim mówię;)

gdybys napisała, że chcesz chociaż częściowy zwrot za sterylke, to gwarantuję Ci nie musiałabyś tracić czasu na takie durne rozmowy telefoniczne, nie podnosiłabyś sobie ciśnienia, nie musiałabys zbierać na sterylkę.

Same plusy:evil_lol:

No i kazdy telefon byłby konkretny, przemyslany, a nie decyzja chwili, albo chęc dorobienia na szczeniakach.
Ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio zdażył mi sie taki beznadziejny telefon w sprawie psa

polecam Ci, zwłaszcza jesli chodzi o to cudo:loveu:

Posted

[quote name='jamor']dobra. dzwonił tez jakis miły gosc, dałem mu namiary na hop aby sie kontaktował. suni nikomu nie wydam bez zgody, zywcem sie nie damy. dysponujemy sporym ogniem zaporowym.
Jamor, we wszystkich ogłoszeniach podałam kontakt do sacred PIRANHA:
tel. 502040293
mail: [email protected]
gg: 6775669
Także w razie czego podawaj namiary do niej, żeby nie robić zamieszania. ;)

[quote name='irysek']ooo wlasnie, moze jak nie maja to mimi trafi do tej pani :) byloby super.
zobaczymy jak w uszach hop wypadnie ten "mily" pan, ktory dodzwonil sie do jamora... :) moze to bedzie to.
"Miły" pan nie zadzwonił. :roll:

[quote name='sacred PIRANHA']
podsumowując konkrety:
szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej
-we Wrocławiu (zgłosiła się Poker)
-w miejscowości Ząbki (pod warszawą)
-w wawie na Bielanach (za 2 tyg)

Suka zostanie przed wydaniem do adopcji wysterylizowana,jeśli ktoś zechce nas wspomóc finansowo w tej kwesti, wystawic bazarek będziemy bardzo wdzięczni:loveu:

Jamor tak jak mówiłam przez telefon Majka nie jest w tej chwili do wydania nikomu, dziś puściłam przelew za kolejne 2 tygodnie (od dziś włącznie) 182zł
Zgłaszam się do wizyty przedadopcyjnej, ale tylko w Warszawie.
Jak wyglądają finanse Majki - ile zostało z zebranych pieniędzy?

Posted

Jestem umówiona na jutro , na 19. Dziewczyna nie może się doczekać Mai, ma ją na tapecie w komputerze i jest w niej zakochana.I o to chodzi :multi:
Ma juz sunię Lenę wziętą 2 lata temu z rzeszowskiego schroniska.

Posted

Wpływy:
50,00 - pidzej
250,00 - coronaaj
20,00 - Poker
2,00 - irysek
25,00 - GoskaGoska
15,00 - sacred Piranha
100,00 - leni356 (za sierpień)
100,00 - ala123 (za sierpień)
100,00 - p.Stasia (za sierpień)
Razem 662zł

Wydatki:
182zł -hotelik (03.08 - 16.08 => 13zł x 14dni)
182zł -hotelik (17.08 - 30.08 )
30zł - odrobaczanie + szczepienie od wirusówek w hoteliku
Razem 394zł

662zł - 394zł = 268zł

zatem na chwilę obecną mamy opłacony pobyt Majki do 30sierpnia i zostało nam 268zł

PS.deklarowane przez panią Anete z Gdyni 20zł miesięcznie jeszcze nie dotarło na moje konto, uwzględnie je jak tylko do mnie dotrze;)

Posted

ach ta moja kosmiczna kwota wplaty ;) hihi
wroclawianie to fajni ludzie, jestem dobrej mysli z tym domkiem, ktory bedzie poker sprawdzac. oby sie tylko sunie dogadaly ze soba, bo domek moze byc super, a sunki beda na siebie tfu tfu powarkiwac i wtedy figa z makiem.

Posted

wiecie co ? juz mi się wszystko pomerdało :oops:, chcę za dużo pieniędzy wpłacać w imieniu zbyt wielu osób .Podajcie mi jeszcze raz konto do wpłacania.Byłam przekonana ,że już wpłaciłam:roll:.Są na dogo 2 wątki małej , przerażonej suni i obie kudłate , beżowe i pewnie pomyliłam je.Ale pieniądze mam dla Mai, więc zaraz wpłacę.
Mam jeszcze pytanie , co z tym panem? czy on jest w z Wrocławia? Macie namiary na niego? myślę cały czas o Mimi od nas.

Posted

"miły" pan odezwał się do mnie
jest spod Warszawy, domek z ogródkiem, brak małych dzieci, brak innych psów, kot rezydent. Pan wyjątkowo uprzejmy...po prostu człowiek na poziomie:-)
podał mi swoje dokładne dane w celu wizyty adopcyjnej, więc szukamy kogoś kto może się przejechac do tego pana (Nadarzyn, Wolica), wspomniałam mu że jak nie Majka to mogę zaproponowac mu inne cudowne psiaki do pokochania...przyznał szczerze że córka zakochała się już w Majce ale myślę, że jest to domek warty sprawdzenia i przedstawienia mu innych psiaków nawet jeśli to nie Majunia akurat tam trafi
szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej w miejscowości pod warszawą!

Posted

hop! napisał(a):

Poker, Mimi ma wątek?

o to samo miałam zapytać
najpierw sprawdzmy wszytskie domki chetne na Majcię, wybierzemy najlepszy a reszcie informując ich że Maja idzie gdzies indziej zaproponujemy inne rownie fantastyczne pieski:cool3:
Czekam z niecierpliwością na wyniki wizyty dzisiejszej:lol:

Posted

ciotki odezwała się do mnie pani z częstochowy, domek z ogrodem, brak małych dzieci, brak kotów, jest pies. Pani szuka pieska w typie Majki:cool3:

umówiłam się z nią ze przekaze jej nr telefonu wszystkim którzy mają takie psiaki do adopcji...więc kto chce? tylko naprawdę to musi być piesek mały i kudłaty a nie z jednym odstającym kłaczkiem i mały jak sie skuli:diabloti: