Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
Paulina ja nie chce zadnego psa na DT ale jak juz macie noz na gardle :roll: to psa a nie suke :evil_lol:

Zapamiętam :evil_lol:

Zbieramy fundusze, jak mówi Lidka - więc kto może, niech robi bazarki... Ściągajcie ludzi na wątek, może ktoś się skusi, tam 10 zł, tam 20 i się uzbiera...

Posted

leni356 napisał(a):
To ja mogę 80 zł na miesiąc.

suuper:loveu:
dzięki...już wpisuję Cię do pierwszego posta żeby był porządek i żebyśmy widzieli na czym stoimy:lol:
czy ktoś mógłby zrobić bannerek?
zdjęcia są słabe:-( sprobuje w najbliższe dni podskoczyć z ladyS do schronu i zrobić lepsze fotki...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
suuper:loveu:
dzięki...już wpisuję Cię do pierwszego posta żeby był porządek i żebyśmy widzieli na czym stoimy:lol:

I żeby zachęcić innych do deklaracji. Uratujmy ją

Posted

Poker slicznie dziękuje, wysłałam PW i również wpisuję Cię do pierwszego postu:-)
GoskaGoska wysłała do mnie tubke frontline dla jednego z psiaków będących pod opieką zamojskiego oddziału fundacji Emir, w związku z tym że paczka doszła dopiero teraz psiak znalazł juz dom - no i termin przydatności był do czerwca 2009 a mamy juz lipiec uzgodniłyśmy, że ja wyleje na swoją psine te kropelki a pieniążki przeleje na tą sunie konkretnie (życzenie Gosi), zatem wpisałam GoskaGoska do pierwszego posta:-)

Posted

GameBoy napisał(a):
mam ochote napisac cos za co dostane puknty karne to nie napisze :evil_lol:

dać mogę, jasne?

napisz mi na pw:evil_lol: albo na gg:diabloti:

Poker napisał(a):
śledzę wątek :cool3:

super:loveu: sciagaj ludzi znajomych przy okazji:lol:

ZBIERAMY DEKLARACJE NA HOTELIK DLA SUNI!

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
musiałabym z czegos zrezygnowac bo sie nei zmiescvi...leni z racji zaangazowania moze zaproponuj caly tytul?:cool3:

nie wiem, coś w stylu:

Przerażona gryziona mała sunia - brakuje xxx na hotelik

Może ktoś ma inny pomysł?

Posted

widziałam Ją ,chyba dobrze jak byłam to nikt Jej nie gryzł trudno powiedzieć co się dzieje całymi dniami,sunieczka jak widzi człowiek to bardzo szczeka ,chce zwrócić na siebie uwagę

Posted

Torusia napisał(a):
widziałam Ją ,chyba dobrze jak byłam to nikt Jej nie gryzł trudno powiedzieć co się dzieje całymi dniami,sunieczka jak widzi człowiek to bardzo szczeka ,chce zwrócić na siebie uwagę

Chyba nie ma co liczyć że się jeszcze ktoś dołoży :-( Mnie teraz nie będzie do niedzieli, ale jak wrócę to zrobię jej allegro i ogłoszenia, liczmy że znajdzie domek