Maszaberla Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 dorobella napisał(a):Znajduś jest typowym kanapowcem :loveu: to po mądrych oczkach widać :loveu: Kciuki za superaśny domek, taki na zawsze :multi: Trzymajmy kciuki mocno Napisalam do obu cioteczek Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Bjuta napisał(a): Ale teraz już mnie znowu z allegro wyrzuca i nie wiem, czy ta zmiana się naniosła czy nie... Naniosla, jest ok :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Supergoga niestety nie moze pomoc, to za daleko od niej :placz::placz: Quote
bajk21. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 W Pile jest jednostka TOZ-u, ale czynna tylko w środy i nie mają telefonu, trzeba by było do nich napisać list, żeby sprawdzili ten dom, ale ja wolałabym mimo wszystko, żeby dom był na tyle blizko, abym mogła sama go sprawdzić, ponieważ mam złe doświadczenie z dalekimi adopcjami i sprawdzaniem domów przez osoby trzecie. Quote
Negri_2008 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ciotki, z Poznania jest przecież nasza Ra_dunia ale ona chyba wyjechała bo ostatnio na dogo jej nie widzę :razz: Weronia chyba jest z Przyborówka koło Poznania. Robiłam wizytę przedadopcyjną i poadopcyjną dla Tollerka z przytuliska w Przyborówku. W razie kłopotów napiszę do Weroni i poproszę ją o wizytę dla Kajtka :lol: Quote
Maszaberla Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciotki, z Poznania jest przecież nasza Ra_dunia ale ona chyba wyjechała bo ostatnio na dogo jej nie widzę :razz: Weronia chyba jest z Przyborówka koło Poznania. Robiłam wizytę przedadopcyjną i poadopcyjną dla Tollerka z przytuliska w Przyborówku. W razie kłopotów napiszę do Weroni i poproszę ją o wizytę dla Kajtka :lol: Ja do Weroni juz napisalam ale jak bys mogla skrobnac chociaz slowko od siebie;) Faktycznie, nasza Radunia, ze tez czlowiek szuka tak daleko :roll: Nie ma jej, pewnie zjawi sie po weekendzie W miedzyczasie dostalam namiary na Szczuroslawe, wstepnie moglaby cos zorganizowac ale awaryjnie, dala mi namiary na inna cioteczke Quote
Negri_2008 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja do Weroni juz napisalam ale jak bys mogla skrobnac chociaz slowko od siebie;) napisane :evil_lol:;) Quote
Maszaberla Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):napisane :evil_lol:;) dziekuje :buzi: A ja dziewczynki mam nowe wiesci: dzwonila niedawno do Krisa Pani z Piły - snil jej sie nasz Znajdul/Kajciul, nie moze sie doczekac;) Maz mowi ze pewnie to dla nas za daleko (jest za daleko) i na pewno zrezygnujemy Pani prosila zeby nikomu Znajdula nie oddawac, zaprasza w kazdej chwili :cool3: Wydaje mi sie ze to sa CI LUDZIE Zreszta Negri bedzie wiedziec najlepiej o intuicji - mysle ze podobnie bylo w przypadku Igora... Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wieści super:cool3::cool3: i brzmi bardzo bardzo zachęcająco:multi: Quote
Maszaberla Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Ajula napisał(a):Weronia jest z Poznania, ale działa w Trzciance (PiStraż dla zwierząt), a także w Przyborówku pomaga Pani Wandzie. Dobrze by było, jakby Weronia się zgodziła, bo ona się zna na rzeczy. A jakby się zgodziła jechać do Piły, to możnaby sie zrzucić na paliwo dla niej. Ja sama chętnie bym pojechała, ale najzwyczajniej w świecie nie mam doświadczenia. Do Piły z Poznania jedzie się godzinę. wiem, bo ostatnio kilka razy jechałam. No wlasnie czekamy na odpowiedz od Weroni Quote
Ajula Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Weronia jest z Poznania, ale działa w Trzciance (PiStraż dla zwierząt), a także w Przyborówku pomaga Pani Wandzie. Dobrze by było, jakby Weronia się zgodziła, bo ona się zna na rzeczy. A jakby się zgodziła jechać do Piły, to możnaby sie zrzucić na paliwo dla niej. Ja sama chętnie bym pojechała, ale najzwyczajniej w świecie nie mam doświadczenia. Do Piły z Poznania jedzie się godzinę. wiem, bo ostatnio kilka razy jechałam. Quote
wapiszon Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mieszkam pod Piłą, pracuje w Pile , znam Szczurosławę. Jestem do dyspozycji :)) Quote
Ola la Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 to ja Kajtusiowi bede zapodawać 10 zl miesiecznie ;) zawsze to cuś:oops: a tak swoja droga to piękne psisko jest :loveu: Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wapiszon napisał(a):Mieszkam pod Piłą, pracuje w Pile , znam Szczurosławę. Jestem do dyspozycji :)) Napisałam już do Szczurosławy PW w sprawie wizyty ;) Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wapiszon napisał(a):Mieszkam pod Piłą, pracuje w Pile , znam Szczurosławę. Jestem do dyspozycji :)) To możesz przeprowadzić wizytę? :lol: Ola :loveu: Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maszaberla napisał(a):dziekuje :buzi: A ja dziewczynki mam nowe wiesci: dzwonila niedawno do Krisa Pani z Piły - cala noc snil jej sie nasz Znajdul/Kajciul, nie moze sie doczekac, chciala by go juz miec ;) Maz mowi ze pewnie to dla nas za daleko (jest za daleko) i na pewno zrezygnujemy Pani wrecz blagala zeby nikomu Znajdula nie oddawac, zapraszala na obiad w kazdej chwili :cool3: Wydaje mi sie ze to sa CI LUDZIE Zreszta Negri bedzie wiedziec najlepiej o intuicji - mysle ze podobnie bylo w przypadku Igora... Intuicja się często sprawdza :loveu: mi też się ostatnio sprawdziła :loveu: Quote
Ola la Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Larusowiec:loveu: a ja trep nie doczytalam:crazyeye:to maly ma juz domek?:lol:tylko czeka go wyjazd? Quote
Negri_2008 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maszaberla napisał(a):dziekuje :buzi: A ja dziewczynki mam nowe wiesci: dzwonila niedawno do Krisa Pani z Piły - cala noc snil jej sie nasz Znajdul/Kajciul, nie moze sie doczekac, chciala by go juz miec ;) Maz mowi ze pewnie to dla nas za daleko (jest za daleko) i na pewno zrezygnujemy Pani wrecz blagala zeby nikomu Znajdula nie oddawac, zapraszala na obiad w kazdej chwili :cool3: Wydaje mi sie ze to sa CI LUDZIE Zreszta Negri bedzie wiedziec najlepiej o intuicji - mysle ze podobnie bylo w przypadku Igora... Potwierdzam ;) Pani Igora zobaczyła jego zdjęcie i już wiedziała, że to JEJ pies :loveu: Nic potem jej nie odwiodło od decyzji a wiadomo jaki był Igorek... Ja gdy tylko zamieniłam z tą osobą parę słów przez telefon też już wiedziałam ;) Mam nadzieję, że TOZ w tym przypadku odpuści tę odległość. Po wizycie, oczywiście :roll: Quote
Ra_dunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczki, nie wiem co sie dzieje, oczywiscie pozytywnie :multi: Byly dzisiaj 3 telefony w sprawie Kajtusia Wszystko niestety bardzo daleko Ale jedna oferta jest idealna - starsze malzenstwo, wiekszosc czasu spedzaja w domu, mieszkaja w bloku Dzwonila Pani, powiedziala ze wlasnie ogladaja zdjecia naszego chlopaka Zmarl im pies Cezar i chcieli miec innego bardzo podobnego optycznie, duzego, madrego i wypatrzyli naszego Znajdziula Zapraszaja na wizyte w kazdej chwili, powiedzieli ze mozna sie nawet wypytac sasiadow na ich temat Domek jest niestety w...Pile a Piła jest daleko, chyba ok 300 km od Warszawy Znacie kogos z tych rejonow kto moglby obejrzec dom? Noż cholera jasna - że ja tu nie zaglądałam wczoraj :-( Piła to moje rodzinne miasto i dzisiaj do godziny 15tej w niej byłam... Piła jest raczej 400 km od Warszawy, ale 100 km od Poznania... Quote
Ra_dunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ajula napisał(a):może ktos z Poznania by podjechał? z Poznania do Piły to tylko godzina jazdy autem Z Poznania do Piły jest conajmniej 1,5 godziny jazdy samochodem. Ajula - nie wiem, czym ty jeździsz i z jaką prędkością... ale ja dzisiaj jednak tę trasę (łamiąc większość przepisów co do prędkości) zrobiłam trochę w ponad 1,5 godziny (zwłaszcza, że są remonty...). Weronia jest z Poznania i nie ma samochodu, ale widzę, że dziewczyny z Piły już się zgłosiły :) Bardzo się cieszę, bo już myślała, że będę jutro wracała... no przecież bym się poświęciła dla Kajtka - Znjadka ;) Także jakby co w przyszłości - to ja co drugi tyrzień jestem w Pile ;) Quote
iwona213 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 super wieści, żeby tylko domki się nie biły o Znajdka - Kajtka :loveu: Quote
EVA2406 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jakby co, to w poznańskim TOZ -ie mamy Hakitę. Nie ma jej ostatnio na dogo, ponieważ ma klopoty osobiste, ale pomaga dużo. Nawet ostatnio też przeprowadzała wizytę przedadopcyjną. Znam ją osobiście i mam do niej kontakt. Cieszę się, że już są domki zainteresowane Kajtusiem. To taki śliczny psiorek :lol: Quote
Maszaberla Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 wapiszon napisał(a):Mogę sprawdzić nowy domek . Bardzo bardzo dziekuje za pomoc :loveu: Odpisalam na Twojego maila na pw Radunia:loveu: - dziekuje ze chec pomocy, Olenka:loveu: - za pieniadze (na razie - nie zapeszam - ale moze nie beda potrzebne) TOZ wyrazil zgode na tę adopcję :multi: Wstepnie wizyte ma przeprowadzic ktos z TOZu z tych rejonow (dzieki Ewuś:loveu: za podpowiedz) + ktos z dogo -> wyglada na to ze wystarczy wizyta Wapiszonka aaaa i jeszcze jedno - Pani z Piły mowila ze nie moga sie doczekac widoku Kajtka na ich kanapach:cool3: W lutym uspili swojego psa staruszka, bardzo czekaja na naszego Znajdziula Kris byl dzisiaj w klinice, Kajtek rozrabia, cieszy sie, macha ogonem ale jajeczka znowu zaczerwienione, pewnie w nocy "abazur" posluszyl za element do drapania :mad: Quote
Recommended Posts