Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A swoją drogą...dziewczyno,mnie serce stanęło jak tytuł uwidziałam!:shake:...macie,oto nowy sposób sciągania ciotek na wątek:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...prawdę powiedziawszy,na mnie zadziałał!:loveu::loveu::loveu:

Spokojnej nocy!:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']A swoją drogą...dziewczyno,mnie serce stanęło jak tytuł uwidziałam!:shake:...macie,oto nowy sposób sciągania ciotek na wątek:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...prawdę powiedziawszy,na mnie zadziałał!:loveu::loveu::loveu:

:crazyeye:no tytuł taki, że i mnie serce mało w poprzek nie stanęło:mad:
już myślałam, że coś się stało, że Kajtek się pochorował poważnie i dopiero to wykryto, albo, że jednak coś z domkiem nie tak...
taaa, dzień bez "zawału" na dogo, dniem straconym:mdleje::evil_lol:;)
już zresztą to raz z Maszą i Antkiem przerabiałam - tytuł wątku nas obie do zgonu mało nie zawiódł, tzn. najpierw ja padłam, a potem wystraszyłam Maszę:diabloti: niechcący:oops:

Posted

Cioteczki! Wróciłam z kilkudniowego wyjazdu i zaglądam na wszystkie wątki, a u Znadka-Kajtka takie informacje :crazyeye: Nie przebrnę przez wszystko, ale z tego, co przeczytałam, Kajtek będzie miał dom u pewnego małżeństwa, tak? Czekacie jeszcze na wizytę przedadopcyjną?

Posted

Ja też patrząc na tytuł o mało zawału nie dostałam... dom się szykuje, a Kajtek chory?? :crazyeye: No na szczęście to "tylko" nadal kolorowe wydmuszki :eviltong: które widocznie czerwone bardziej się naszemu Kajtkowi podobają ;)

MyrkurDagur - domek już sprawdzony :) czeka na Kajtka - Znajdka :multi:

Masza - na kiedy planujecie transport?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ronjiu kochana trzymaj miejsce trzymaj,ale nie dla Kajtusia...ten niech się nawet nie waży mieć inną opcję niż szczęście we własnym wspaniałym domku!...ronju,dla Kodinki!...zobaczcie jaką cudną sunię trzeba ratować...od zapadania się w niebyt i od ran...od rezygnacji!:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ona-juz-sie-poddala-zawalczmy-o-nia-blagam-139815/
...ojej,teraz poczytałam,że już Maszaberla ma inną psinkę na miejsce Kajtusia...tyle tych biedaków...:-(...to może choć wejdźcie do Kodinki...może świeże pomysły się nasuną!

Tak mam psinke, ktora jest jest niedowidzaca, sa zebrane deklaracje na watku a pies niewidowidzacy ma marne szanse w schronisku
Mysle ze nie bedziecie mialy nic przeciwko temu
Cholera, kazdemu chcialoby sie pomoc, szlag mnie trafia ze wszedzie albo kolejka albo tak malo miejsc...

Tytul watku lekko skorygowalam :p

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Cioteczki! Wróciłam z kilkudniowego wyjazdu i zaglądam na wszystkie wątki, a u Znadka-Kajtka takie informacje :crazyeye: Nie przebrnę przez wszystko, ale z tego, co przeczytałam, Kajtek będzie miał dom u pewnego małżeństwa, tak? Czekacie jeszcze na wizytę przedadopcyjną?

Juz po wizycie, Kajtek pojedzie do Piły ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']
Masza - na kiedy planujecie transport?

Prawdopodobnie w tym tygodniu - w sobote/niedziele
O ile Kajtek nie narozrabia i znowu nie naknoci z ta gojaca sie rana :roll:

Pani Danusia kazala przekazac ze jest wzruszona tym, ze wszyscy tak cieplo pisza o Kajtku, czytala nasz watek
Ma problemy z zarejestrowaniem, jak tylko sie uda - na pewno cos napisze

Kazala wszystkich serdecznie pozdrowic - to my tez pozdrawiamy :loveu:

Kajtek bedzie mial nowe imie -> Ogi :cool3:

Od razu skojarzylo mi sie z kreskowka Ogi Dogi ;)

Posted

Jeśli Państwo będą szczęśliwi,że mają Ogiego...i jeśli on będzie szczęśliwy,że jego Państwo jest szczęśliwe...niech jest Ogi...niech jest szczęśliwy Ogi!:multi:

Maszaberlo...niewiele możemy zrobić...nie,jednak bardzo wiele możemy zrobić!!!!...Nie możemy tylko zmienić tych,którzy przysparzają cierpienia innym stworzeniom...a może i to czasami możemy? Chciałabym w to wierzyć!
Dobrze,że szukamy szansy dla psiaków...różnych psiaków...zawsze jest szansa,że uda się pomóc ich większej ilości!
Zajrzyjcie jednak do sunieczki...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/on...blagam-139815/

Maszaberlo...wklej linka do psiaczka niedowidzącego...Znajdek/Kajtek/Ogi się nie pogniewa- to mądry i życzliwy psi pan!:loveu:

Posted

[quote name='Maszaberla']Prawdopodobnie w tym tygodniu - w sobote/niedziele
O ile Kajtek nie narozrabia i znowu nie naknoci z ta gojaca sie rana :roll:

Pani Danusia kazala przekazac ze jest wzruszona tym, ze wszyscy tak cieplo pisza o Kajtku, czytala nasz watek
Ma problemy z zarejestrowaniem, jak tylko sie uda - na pewno cos napisze

Kazala wszystkich serdecznie pozdrowic - to my tez pozdrawiamy :loveu:

Mi też się to skojarzyło :loveu:

Posted

[quote name='Maszaberla']

Ale fajne imię - takie nietypowe!:lol: Też mi się kojarzy właśnie z tą kreskówką:cool3:
Już nie mogę się doczekać kiedy Kajtula-Ogi pojedzie do swojego nowego domku:multi:
Pani Danuto, również baaardzo serdecznie Panią pozdrawiamy!:Rose:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Zajrzyjcie prosze do suni, trzeba jej pomoc...

A link wkleje jak juz wszystko ustale, zeby nie zapeszyc :oops:

Zajrzałam. Przecież łódzka jest.

Kajtek na pewno ma domek? Bo te moje marne 10 zł na Kodinkę mogłabym przenieść.

Posted

chciałam napisac ze my nie mozemy sie doczekac naszego Ogusia . Bardzo czekamy na Gosie i na gosci z Warszawy. Ja dopiero sie ucze na kompie,wiec jeszcze bardzo duzo nie wiem. W nocy przyszła aktywacja wiec juz moge pisac . Pozdrawiam Wszystkich .Niech juz szybko zdrowieje bo kanapa i to nie jedna czeka na naszego chlopaka:multi::lol:

Posted

tak tak tereny jak marzenie dla pieskow .Bardzo blisko gdzie Ogus bedzie mieszkał jest las i park - naprawde nie mozemy sie doczekac na Ogusia on jest taki piekny i taki elegant z niego:lol:

Posted

Rodzice mieszkają w zasadzie w centrum... blisko wyspy :) i niedaleko parku. Ale w Pile to prawie same jakieś parki, skwery no i te lasy dookoła.
A Płotki fajne :) tam nauczyłam się pływać jak byłam mała :razz: oj jak ja dawno na Płotkach byłam... (ech, sentymentalnie się robi :evil_lol:), ale przynajmniej Maszaberla i Kris będą wiedzieli, że wydają Znajdka-Kajtka-Ogusia w piękne okolice ;)

Posted

scorpio133 napisał(a):
chciałam napisac ze my nie mozemy sie doczekac naszego Ogusia . Bardzo czekamy na Gosie i na gosci z Warszawy. Ja dopiero sie ucze na kompie,wiec jeszcze bardzo duzo nie wiem. W nocy przyszła aktywacja wiec juz moge pisac . Pozdrawiam Wszystkich .Niech juz szybko zdrowieje bo kanapa i to nie jedna czeka na naszego chlopaka:multi::lol:

Witamy Pani Danusiu :loveu:
Specjalnie dla Pani zmieniam tytul - zgodnie z zyczeniem ;)