zuzlikowa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A swoją drogą...dziewczyno,mnie serce stanęło jak tytuł uwidziałam!:shake:...macie,oto nowy sposób sciągania ciotek na wątek:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...prawdę powiedziawszy,na mnie zadziałał!:loveu::loveu::loveu: Spokojnej nocy!:loveu: Quote
bico Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='zuzlikowa']A swoją drogą...dziewczyno,mnie serce stanęło jak tytuł uwidziałam!:shake:...macie,oto nowy sposób sciągania ciotek na wątek:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...prawdę powiedziawszy,na mnie zadziałał!:loveu::loveu::loveu: :crazyeye:no tytuł taki, że i mnie serce mało w poprzek nie stanęło:mad: już myślałam, że coś się stało, że Kajtek się pochorował poważnie i dopiero to wykryto, albo, że jednak coś z domkiem nie tak... taaa, dzień bez "zawału" na dogo, dniem straconym:mdleje::evil_lol:;) już zresztą to raz z Maszą i Antkiem przerabiałam - tytuł wątku nas obie do zgonu mało nie zawiódł, tzn. najpierw ja padłam, a potem wystraszyłam Maszę:diabloti: niechcący:oops: Quote
MyrkurDagur Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Cioteczki! Wróciłam z kilkudniowego wyjazdu i zaglądam na wszystkie wątki, a u Znadka-Kajtka takie informacje :crazyeye: Nie przebrnę przez wszystko, ale z tego, co przeczytałam, Kajtek będzie miał dom u pewnego małżeństwa, tak? Czekacie jeszcze na wizytę przedadopcyjną? Quote
Diora Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale miła niespodzianka :) Cieszę się bardzo :loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja też patrząc na tytuł o mało zawału nie dostałam... dom się szykuje, a Kajtek chory?? :crazyeye: No na szczęście to "tylko" nadal kolorowe wydmuszki :eviltong: które widocznie czerwone bardziej się naszemu Kajtkowi podobają ;) MyrkurDagur - domek już sprawdzony :) czeka na Kajtka - Znajdka :multi: Masza - na kiedy planujecie transport? Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tak naprawdę zacznę się cieszyć, jak już w domku będziesz, Kajteczku. Teraz tylko troszeczkę. Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='zuzlikowa']Ronjiu kochana trzymaj miejsce trzymaj,ale nie dla Kajtusia...ten niech się nawet nie waży mieć inną opcję niż szczęście we własnym wspaniałym domku!...ronju,dla Kodinki!...zobaczcie jaką cudną sunię trzeba ratować...od zapadania się w niebyt i od ran...od rezygnacji!:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ona-juz-sie-poddala-zawalczmy-o-nia-blagam-139815/ ...ojej,teraz poczytałam,że już Maszaberla ma inną psinkę na miejsce Kajtusia...tyle tych biedaków...:-(...to może choć wejdźcie do Kodinki...może świeże pomysły się nasuną! Tak mam psinke, ktora jest jest niedowidzaca, sa zebrane deklaracje na watku a pies niewidowidzacy ma marne szanse w schronisku Mysle ze nie bedziecie mialy nic przeciwko temu Cholera, kazdemu chcialoby sie pomoc, szlag mnie trafia ze wszedzie albo kolejka albo tak malo miejsc... Tytul watku lekko skorygowalam :p Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Cioteczki! Wróciłam z kilkudniowego wyjazdu i zaglądam na wszystkie wątki, a u Znadka-Kajtka takie informacje :crazyeye: Nie przebrnę przez wszystko, ale z tego, co przeczytałam, Kajtek będzie miał dom u pewnego małżeństwa, tak? Czekacie jeszcze na wizytę przedadopcyjną? Juz po wizycie, Kajtek pojedzie do Piły ;) Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Masza - na kiedy planujecie transport? Prawdopodobnie w tym tygodniu - w sobote/niedziele O ile Kajtek nie narozrabia i znowu nie naknoci z ta gojaca sie rana :roll: Pani Danusia kazala przekazac ze jest wzruszona tym, ze wszyscy tak cieplo pisza o Kajtku, czytala nasz watek Ma problemy z zarejestrowaniem, jak tylko sie uda - na pewno cos napisze Kazala wszystkich serdecznie pozdrowic - to my tez pozdrawiamy :loveu: Kajtek bedzie mial nowe imie -> Ogi :cool3: Od razu skojarzylo mi sie z kreskowka Ogi Dogi ;) Quote
zuzlikowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jeśli Państwo będą szczęśliwi,że mają Ogiego...i jeśli on będzie szczęśliwy,że jego Państwo jest szczęśliwe...niech jest Ogi...niech jest szczęśliwy Ogi!:multi: Maszaberlo...niewiele możemy zrobić...nie,jednak bardzo wiele możemy zrobić!!!!...Nie możemy tylko zmienić tych,którzy przysparzają cierpienia innym stworzeniom...a może i to czasami możemy? Chciałabym w to wierzyć! Dobrze,że szukamy szansy dla psiaków...różnych psiaków...zawsze jest szansa,że uda się pomóc ich większej ilości! Zajrzyjcie jednak do sunieczki... http://www.dogomania.pl/forum/f28/on...blagam-139815/ Maszaberlo...wklej linka do psiaczka niedowidzącego...Znajdek/Kajtek/Ogi się nie pogniewa- to mądry i życzliwy psi pan!:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='zuzlikowa']Zajrzyjcie jednak do sunieczki... http://www.dogomania.pl/forum/f28/on...blagam-139815/ Maszaberlo...wklej linka do psiaczka niedowidzącego...Znajdek/Kajtek/Ogi się nie pogniewa- to mądry i życzliwy psi pan!:loveu: Zajrzyjcie prosze do suni, trzeba jej pomoc... A link wkleje jak juz wszystko ustale, zeby nie zapeszyc :oops: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Maszaberla']Prawdopodobnie w tym tygodniu - w sobote/niedziele O ile Kajtek nie narozrabia i znowu nie naknoci z ta gojaca sie rana :roll: Pani Danusia kazala przekazac ze jest wzruszona tym, ze wszyscy tak cieplo pisza o Kajtku, czytala nasz watek Ma problemy z zarejestrowaniem, jak tylko sie uda - na pewno cos napisze Kazala wszystkich serdecznie pozdrowic - to my tez pozdrawiamy :loveu: Kajtek bedzie mial nowe imie -> Ogi :cool3: Od razu skojarzylo mi sie z kreskowka Ogi Dogi ;) Mi też się to skojarzyło :loveu: Quote
bico Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Maszaberla'] Kajtek bedzie mial nowe imie -> Ogi :cool3: Od razu skojarzylo mi sie z kreskowka Ogi Dogi ;) Ale fajne imię - takie nietypowe!:lol: Też mi się kojarzy właśnie z tą kreskówką:cool3: Już nie mogę się doczekać kiedy Kajtula-Ogi pojedzie do swojego nowego domku:multi: Pani Danuto, również baaardzo serdecznie Panią pozdrawiamy!:Rose: Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Zajrzyjcie prosze do suni, trzeba jej pomoc... A link wkleje jak juz wszystko ustale, zeby nie zapeszyc :oops: Zajrzałam. Przecież łódzka jest. Kajtek na pewno ma domek? Bo te moje marne 10 zł na Kodinkę mogłabym przenieść. Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :loveu::multi::lol:Dziekujemy Wszystkim za wszystko bico dziekuje za taki ogromny bukiet kwiatow Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 chciałam napisac ze my nie mozemy sie doczekac naszego Ogusia . Bardzo czekamy na Gosie i na gosci z Warszawy. Ja dopiero sie ucze na kompie,wiec jeszcze bardzo duzo nie wiem. W nocy przyszła aktywacja wiec juz moge pisac . Pozdrawiam Wszystkich .Niech juz szybko zdrowieje bo kanapa i to nie jedna czeka na naszego chlopaka:multi::lol: Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witamy :loveu: i również pozdrawiamy :loveu: Bardzo się cieszę, że Ogi zamieszka w Pile :) będzie miał sporo terenów do biegania ;) Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 tak tak tereny jak marzenie dla pieskow .Bardzo blisko gdzie Ogus bedzie mieszkał jest las i park - naprawde nie mozemy sie doczekac na Ogusia on jest taki piekny i taki elegant z niego:lol: Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tereny znam dobrze, bo sama pochodzę z Piły :) i mniej więcej co drugi tydzień jestem tam z wizytą u Rodziców :roll: Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 o to bardzo mi miło a moze my sie znamy? ja mieszkam na Gornym- :loveu: Quote
sonikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witamy serdecznie na forum! Tylko prosze uważać, bo to wciąga ;) Za póltora tygodnia jadę na obóz psich ratowników do Płotek kolo Piły. To niedaleko prawda? Quote
scorpio133 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 tak to jest koło Piły. Jak bedzie troszke luzu na Płotkach do zapraszam w odwiedziny - nasz chłopak OGUS tez sie bedzie cieszył. ;):lol::multi: Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Rodzice mieszkają w zasadzie w centrum... blisko wyspy :) i niedaleko parku. Ale w Pile to prawie same jakieś parki, skwery no i te lasy dookoła. A Płotki fajne :) tam nauczyłam się pływać jak byłam mała :razz: oj jak ja dawno na Płotkach byłam... (ech, sentymentalnie się robi :evil_lol:), ale przynajmniej Maszaberla i Kris będą wiedzieli, że wydają Znajdka-Kajtka-Ogusia w piękne okolice ;) Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 scorpio133 napisał(a):chciałam napisac ze my nie mozemy sie doczekac naszego Ogusia . Bardzo czekamy na Gosie i na gosci z Warszawy. Ja dopiero sie ucze na kompie,wiec jeszcze bardzo duzo nie wiem. W nocy przyszła aktywacja wiec juz moge pisac . Pozdrawiam Wszystkich .Niech juz szybko zdrowieje bo kanapa i to nie jedna czeka na naszego chlopaka:multi::lol: Witamy Pani Danusiu :loveu: Specjalnie dla Pani zmieniam tytul - zgodnie z zyczeniem ;) Quote
Recommended Posts