MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pozbierałam różne rzeczy... ale... przygotowywanie bazarku, który ma być moim pierwszy... coś długo trwa... :shake: ... :oops: ... Może do rzeczy... Byłam u Rudzika i przeczytałam, że na razie nie będzie on do hoteliku wysłany... Deklarowałam na niego pieniążki... i w tej sytuacji przekażę połowę Znajdkowi, czyli 10 zł. Przepraszam, że nie 20 zł, ale mam już sporo stałych deklaracji (wiem, że Wy także...) i już nie wyrabiam... A bazarek także zrobię... Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='EVA2406']Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie. Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody. Ewuniu:loveu: maila zaraz wysylam, dziekuje:multi: Co do abazura i calej reszty:roll: A wiec Znajdula jest taki cwany, ze Pani z kliniki zastala rano Znajdziula bez abazura, tak sie miotal - ze zdarl to swinstwo z siebie ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy: Abazur znowu na glowe, dodatkowo antybiotyk i cos w aerozolu Stad ta mina pelna nieszczescia Quote
bico Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Maszaberla'] Co do abazura i calej reszty:roll: A wiec Znajdula jest taki cwany, ze Pani z kliniki zastala rano Znajdziula bez abazura, tak sie miotal - ze zdarl to swinstwo z siebie ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy: Abazur znowu na glowe, dodatkowo antybiotyk i cos w aerozolu Stad ta mina pelna nieszczescia :crazyeye:no pięknie się Znajdulu spisałeś! widzę, że chłopak zna niezawodne sposoby, jak zostać dłużej w klinice:evil_lol: Quote
bico Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kochani, pomogliśmy Znajdkowi, pomóżmy i zagryzanemu Arielowi opuścić schron i znaleźć wybawienie w niedrogim hoteliku:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/ Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']Bazarek dla Znajdka... i chłopaka ze Śląska - Rexa... fanciki w części podarowała ewa gonzales:loveu:... http://www.dogomania.pl/forum/f99/gdy-slask-z-warszawa-za-reke-sie-trzyma_znajdek-rex_bizu_14-06-a-139270/#post12404662 Zapraszam serdecznie i proszę o podnoszenie...jutro mnie nie ma cały dzień. Cudenka, dziekuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='bico']:crazyeye:no pięknie się Znajdulu spisałeś! widzę, że chłopak zna niezawodne sposoby, jak zostać dłużej w klinice:evil_lol: Wlasnie tak, wlasnie pieknie umozliwil sobie dluzszy pobyt :eviltong: Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 __Lara napisał(a):Maszaberlo, czy mogę prosić na PW o nr konta? jedna znana nam kochana osoba chce pomóc Znajdkowi, 50zł miesięcznie :loveu::multi: Pani Bogusiu, bardzo dziękujemy!!! :loveu: Jednak? Co za wspaniala kobieta :loveu: Pani Bogusiu, serdecznie dziekuje za pomoc:loveu: Dziekuje Lareczko, to tez dzieki Tobie:loveu: Juz wysylam dane Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Pozbierałam różne rzeczy... ale... przygotowywanie bazarku, który ma być moim pierwszy... coś długo trwa... :shake: ... :oops: ... Może do rzeczy... Byłam u Rudzika i przeczytałam, że na razie nie będzie on do hoteliku wysłany... Deklarowałam na niego pieniążki... i w tej sytuacji przekażę połowę Znajdkowi, czyli 10 zł. Przepraszam, że nie 20 zł, ale mam już sporo stałych deklaracji (wiem, że Wy także...) i już nie wyrabiam... A bazarek także zrobię... Dziekuje za wszystko:loveu:, nie przepraszaj Myrkurku - dla nas to duzo :multi: Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Maszaberla napisał(a):Wlasnie tak, wlasnie pieknie umozliwil sobie dluzszy pobyt :eviltong: A to Cwaniak :D nieźle współpracuje chyba z ciotkami :evil_lol: Quote
Diora Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Taki śliczny psiaczuś... Wygląda naprawdę na zadbanego. Może znajdzie się właściciel :-( Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No to widzę tutaj też sporo się dzieje ;) Znajdek - ty rozrabiako jeden :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Widać nie podobało mu się kuku, które mu zrobili i jeszcze wystroili w abażur takiego przystojniaka :diabloti: Quote
MyrkurDagur Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Maszaberla napisał(a):Dziekuje za wszystko:loveu:, nie przepraszaj Myrkurku - dla nas to duzo :multi: :oops: ... Na jakie konto mam przesłać pieniążki? ;) Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Diora napisał(a):Taki śliczny psiaczuś... Wygląda naprawdę na zadbanego. Może znajdzie się właściciel :-( Witamy nowa cioteczke na watku :loveu: Na wlasciciela nie ma co liczyc:angryy: Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::oops: ... Na jakie konto mam przesłać pieniążki? ;) Juz wysylam maila Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Cioteczki, macie pomysl na jakies nowe (cieplejsze) imie dla naszego Znajdziula? Na Znajdka juz ladnie reaguje wiec powinno byc cos nowego, krotkiego i podobnego np. Znajdek -> Waldek;) Coby nie bylo Waldka to macie pomysl na jakies podobne imie?:hmmmm: Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczki, macie pomysl na jakies nowe (cieplejsze) imie dla naszego Znajdziula? Na Znajdka juz ladnie reaguje wiec powinno byc cos nowego, krotkiego i podobnego np. Znajdek -> Waldek;) Coby nie bylo Waldka to macie pomysl na jakies podobne imie?:hmmmm: Różnie kombiowałam...Najder...Kajtek...Wojtek...Antek...i chyba ten Antek tak mi jakoś pasuje do psiury:lol: ...moze jeszcze coś przyjdzie mi do głowy... Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 zuzlikowa napisał(a):Różnie kombiowałam...Najder...Kajtek...Wojtek...Antek...i chyba ten Antek tak mi jakoś pasuje do psiury:lol: ...moze jeszcze coś przyjdzie mi do głowy... Oooo a Kajtek? Moze przez sentyment dla mojego Kajtusia, juz za TM:-( Ale nie tylko - faktycznie podobne Znajdek - Kajtek Quote
Negri_2008 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Maszaberla']ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy: Abazur znowu na glowe, dodatkowo antybiotyk i cos w aerozolu Stad ta mina pelna nieszczescia bidulinek kochany :loveu: Ochłonęłam trochę po akcji "Elza" i podnoszę. Potem przeczytam dokładnie na jakim jesteśmy etapie ;) Quote
EVA2406 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kajtek, nawet ładnie, choć to kojarzy mi się z małym pieskiem. Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jestem ZA "Kajtek" :lol: bardzo fajne imię i brzmienie podobne do "Znajdek" :lol: No i ciotka Maszaberla ma miłe wspomnienia, poruszające serduszko... a ona już tyle dla Znajdusia - Kajtusia zrobiła :D jej Kajteczek w niebie napewno się ucieszy :D Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='__Lara']Jestem ZA "Kajtek" :lol: bardzo fajne imię i brzmienie podobne do "Znajdek" :lol: No i ciotka Maszaberla ma miłe wspomnienia, poruszające serduszko... a ona już tyle dla Znajdusia - Kajtusia zrobiła :D jej Kajteczek w niebie napewno się ucieszy :D No,to po co dywagować...jak pasuje serduchu Kajtek,to jest Kajtek! Więc,spokojnej nocki Kajetanie,Kajtkiem zwany!:loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kajtek mi też pasuje ;) Kajtek cały czas prosi o wsparcie... Quote
Bjuta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ktoś zalicytował Znajdka/Kajtka na allegro i dostałam taki mail z pytaniem: witam , proszę o napisanie mi coś więcej o tym piesku , czy przejawia jakiekolwiek formy agresji ? jest to pies jak wyczytałem który ma ok 2-3 lat tak więc jego charakter jest już ukształtowany , jaki jest wobec innych psów , mam w domu już jednego małego pieska , więc nie chcę aby go pogryzł (chyba rozumie Pan moje obawy) , zanim go przywiozę do Międzyzdrojów muszę coś więcej o nim wiedzieć , chciałbym się dowiedzieć jaki jest jego stosunek do dzieci i dorosłych ludzi , proszę zrozumieć moje obawy Chciałbym stworzyć temu psiakowi normalny dom ale zanim to zrobię , muszę poznać Pana szczerą opinię co do tego psa... czekam na odpowiedz z Pańskiej strony Quote
Recommended Posts