Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozbierałam różne rzeczy... ale... przygotowywanie bazarku, który ma być moim pierwszy... coś długo trwa... :shake: ... :oops: ...

Może do rzeczy... Byłam u Rudzika i przeczytałam, że na razie nie będzie on do hoteliku wysłany... Deklarowałam na niego pieniążki... i w tej sytuacji przekażę połowę Znajdkowi, czyli 10 zł. Przepraszam, że nie 20 zł, ale mam już sporo stałych deklaracji (wiem, że Wy także...) i już nie wyrabiam...

A bazarek także zrobię...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie.
Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody.

Ewuniu:loveu: maila zaraz wysylam, dziekuje:multi:

Co do abazura i calej reszty:roll:
A wiec Znajdula jest taki cwany, ze Pani z kliniki zastala rano Znajdziula bez abazura, tak sie miotal - ze zdarl to swinstwo z siebie ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy:

Abazur znowu na glowe, dodatkowo antybiotyk i cos w aerozolu
Stad ta mina pelna nieszczescia

Posted

[quote name='Maszaberla']
Co do abazura i calej reszty:roll:
A wiec Znajdula jest taki cwany, ze Pani z kliniki zastala rano Znajdziula bez abazura, tak sie miotal - ze zdarl to swinstwo z siebie ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy:

:crazyeye:no pięknie się Znajdulu spisałeś!
widzę, że chłopak zna niezawodne sposoby, jak zostać dłużej w klinice:evil_lol:

Posted

[quote name='bico']:crazyeye:no pięknie się Znajdulu spisałeś!
widzę, że chłopak zna niezawodne sposoby, jak zostać dłużej w klinice:evil_lol:

Wlasnie tak, wlasnie pieknie umozliwil sobie dluzszy pobyt :eviltong:

Posted

__Lara napisał(a):
Maszaberlo, czy mogę prosić na PW o nr konta? jedna znana nam kochana osoba chce pomóc Znajdkowi, 50zł miesięcznie :loveu::multi: Pani Bogusiu, bardzo dziękujemy!!! :loveu:

Jednak? Co za wspaniala kobieta :loveu:
Pani Bogusiu, serdecznie dziekuje za pomoc:loveu:

Dziekuje Lareczko, to tez dzieki Tobie:loveu:
Juz wysylam dane

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Pozbierałam różne rzeczy... ale... przygotowywanie bazarku, który ma być moim pierwszy... coś długo trwa... :shake: ... :oops: ...

Może do rzeczy... Byłam u Rudzika i przeczytałam, że na razie nie będzie on do hoteliku wysłany... Deklarowałam na niego pieniążki... i w tej sytuacji przekażę połowę Znajdkowi, czyli 10 zł. Przepraszam, że nie 20 zł, ale mam już sporo stałych deklaracji (wiem, że Wy także...) i już nie wyrabiam...

A bazarek także zrobię...

Dziekuje za wszystko:loveu:, nie przepraszaj Myrkurku - dla nas to duzo :multi:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Wlasnie tak, wlasnie pieknie umozliwil sobie dluzszy pobyt :eviltong:

A to Cwaniak :D nieźle współpracuje chyba z ciotkami :evil_lol:

Posted

Diora napisał(a):
Taki śliczny psiaczuś... Wygląda naprawdę na zadbanego. Może znajdzie się właściciel :-(

Witamy nowa cioteczke na watku :loveu:
Na wlasciciela nie ma co liczyc:angryy:

Posted

Cioteczki, macie pomysl na jakies nowe (cieplejsze) imie dla naszego Znajdziula?

Na Znajdka juz ladnie reaguje wiec powinno byc cos nowego, krotkiego i podobnego np. Znajdek -> Waldek;)
Coby nie bylo Waldka to macie pomysl na jakies podobne imie?:hmmmm:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Cioteczki, macie pomysl na jakies nowe (cieplejsze) imie dla naszego Znajdziula?

Na Znajdka juz ladnie reaguje wiec powinno byc cos nowego, krotkiego i podobnego np. Znajdek -> Waldek;)
Coby nie bylo Waldka to macie pomysl na jakies podobne imie?:hmmmm:

Różnie kombiowałam...Najder...Kajtek...Wojtek...Antek...i chyba ten Antek tak mi jakoś pasuje do psiury:lol:

...moze jeszcze coś przyjdzie mi do głowy...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Różnie kombiowałam...Najder...Kajtek...Wojtek...Antek...i chyba ten Antek tak mi jakoś pasuje do psiury:lol:

...moze jeszcze coś przyjdzie mi do głowy...

Oooo a Kajtek?
Moze przez sentyment dla mojego Kajtusia, juz za TM:-(
Ale nie tylko - faktycznie podobne Znajdek - Kajtek

Posted

[quote name='Maszaberla']ale wczesniej zdolal jeszcze poorac sobie tym jajeczka (pewnie swedzialy:roll:) i teraz dzieki temu ma stan zapalny :angryy:

bidulinek kochany :loveu:
Ochłonęłam trochę po akcji "Elza" i podnoszę.
Potem przeczytam dokładnie na jakim jesteśmy etapie ;)

Posted

Jestem ZA "Kajtek" :lol: bardzo fajne imię i brzmienie podobne do "Znajdek" :lol:

No i ciotka Maszaberla ma miłe wspomnienia, poruszające serduszko... a ona już tyle dla Znajdusia - Kajtusia zrobiła :D jej Kajteczek w niebie napewno się ucieszy :D

Posted

[quote name='__Lara']Jestem ZA "Kajtek" :lol: bardzo fajne imię i brzmienie podobne do "Znajdek" :lol:

No i ciotka Maszaberla ma miłe wspomnienia, poruszające serduszko... a ona już tyle dla Znajdusia - Kajtusia zrobiła :D jej Kajteczek w niebie napewno się ucieszy :D

No,to po co dywagować...jak pasuje serduchu Kajtek,to jest Kajtek!

Więc,spokojnej nocki Kajetanie,Kajtkiem zwany!:loveu:

Posted

Ktoś zalicytował Znajdka/Kajtka na allegro i dostałam taki mail z pytaniem:

witam , proszę o napisanie mi coś więcej o tym piesku , czy przejawia jakiekolwiek formy agresji ? jest to pies jak wyczytałem który ma ok 2-3 lat tak więc jego charakter jest już ukształtowany , jaki jest wobec innych psów , mam w domu już jednego małego pieska , więc nie chcę aby go pogryzł (chyba rozumie Pan moje obawy) , zanim go przywiozę do Międzyzdrojów muszę coś więcej o nim wiedzieć , chciałbym się dowiedzieć jaki jest jego stosunek do dzieci i dorosłych ludzi , proszę zrozumieć moje obawy
Chciałbym stworzyć temu psiakowi normalny dom ale zanim to zrobię , muszę poznać Pana szczerą opinię co do tego psa...
czekam na odpowiedz z Pańskiej strony