Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:hahaaa ihaaaaaa juhuuuu :loveu:Kajtuniu pakuj sie sloneczkooo juhuuuuuuu !!aleee wiesci cioteczki az sie pycholki same smieja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::thumbs::cool2:

Posted

bico napisał(a):
trochę lakoniczne info, a ja się tu jakiegoś "elaboratu" spodziewałam:evil_lol: no ale pewnie obszerniejsze uzgodnienia, to już na priva z Maszą i Krisem:cool3:

Ja wlasnie nic wiecej nie wiem ;)
Ale wiem ze jak by bylo cos nie tak - to Wapiszon na pewno napisalaby wiecej

Kajtek pewnie do tygodnia max polazi z kolnierzem, moze krocej, Kris dzisiaj bedzie w klinice - zobaczymy
Mial jeszcze pozniej czekac sporo dni na szczepienia ale Pani Danusia ma swojego weterynarza wiec wiekszosc szczepien mozna zrobic na miejscu

Posted

Już wróciłam. Kajtek może się już pakować, jest oczekiwany przez nowych Pańciów. Bardzo sympatyczni ludzie, prawdziwi psiarze. Zdają sobie sprawę,że Kajtek nie jest szczeniaczkiem i że mogą być problemy wychowawcze. Leczymy się u tych samych wetów:evil_lol:. Nowi właściciele są cały czas w domu więc Kajtek będzie miał towarzystwo. Będzie mieszkał w bloku na pierwszym piętrze( blok zapsiony - czeka już na niego koleżanka - sąsiadka przez balkon). Wkoło bloku tereny spacerowe, niedaleko lasek, gdzie jest dużo psiarzy.
Danusia już się zalogowala na dogomanii ale jeszcze nie może pisać(scorpio133). Także myślę ,że jest to dobry, normalny domek. I obydwoje , Danusia i Mariusz chcą Kajtka.
:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

Ale super zdjęcia :loveu: piękne psicho :loveu: tylko pewnie nieciekawie mu w tym abażurze... ale się strasznie cieszę, że będzie mieć taki kochający domek :loveu::loveu::loveu::loveu: niepotrzebne jest już dt :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Ale super zdjęcia :loveu: piękne psicho :loveu: tylko pewnie nieciekawie mu w tym abażurze... ale się strasznie cieszę, że będzie mieć taki kochający domek :loveu::loveu::loveu::loveu: niepotrzebne jest już dt :loveu:

Tak, dt niepotrzebne, jak juz pojedzie do nowego domku - rozdysponujemy zebrane pieniadze
Na razie nie ruszam tego tematu zeby nie zapeszyc wyjazdu Kajtka:oops:

Jeszcze nie wiadomo kiedy lekarze go wypuszcza z kliniki

Posted

Witam serdecznie!
Dostałam 2 pw dot. potrzeby sprawdzenia domku w Pile.
Przepraszam , że tak późno się odzywam, dopiero wróciłam do domu i siadłam na dogo.
Czy to nadal aktualne?
Jeśli tak, to raz dwa się załatwi.

Posted

Maszaberla napisał(a):
Tak, dt niepotrzebne, jak juz pojedzie do nowego domku - rozdysponujemy zebrane pieniadze
Na razie nie ruszam tego tematu zeby nie zapeszyc wyjazdu Kajtka:oops:

Jeszcze nie wiadomo kiedy lekarze go wypuszcza z kliniki

od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu:
ale nie zapeszam, miejsce trzymam:evil_lol:

Posted

Weronia napisał(a):
Witam serdecznie!
Dostałam 2 pw dot. potrzeby sprawdzenia domku w Pile.
Przepraszam , że tak późno się odzywam, dopiero wróciłam do domu i siadłam na dogo.
Czy to nadal aktualne?
Jeśli tak, to raz dwa się załatwi.

Już sprawdzony, dziękujemy :lol:

Posted

ronja napisał(a):
od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu:

Dziekuje Ronja :loveu:, trzymaj prosze miejsce - mam innego chlopaka do podeslania - odezwe sie lada dzien

Posted

Maszaberla napisał(a):
Dziekuje Ronja :loveu:, trzymaj prosze miejsce - mam innego chlopaka do podeslania - odezwe sie lada dzien

Oho.ciotka Maszaberla wynalazła kolejną bidę :eviltong: oczywiście żartuję Kochana :evil_lol::lol:

Posted

Matko, tytuł zmieniłyście na taki dramatyczny, że myslałam, że Kajtuś Znajduś się pochorował czy cos strasznego u niego wykryto... A tu same dobre wieści. Na koniec dnia, super :multi:

Posted

I to się nazywa dobra, szybka akcja. Domek sprawdzony, więc możemy z Krisem jechać zawiezć Kajtka, tylko żeby już sobie nie lizał pewnego miejsca, bo ile mogą na niego oczekiwać nowi właściciele, może on tak robi żeby jak najdłużej pozostać z Krisem?:evil_lol:

Posted

[quote name='ronja']od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu:

Ronjiu kochana trzymaj miejsce trzymaj,ale nie dla Kajtusia...ten niech się nawet nie waży mieć inną opcję niż szczęście we własnym wspaniałym domku!...ronju,dla Kodinki!...zobaczcie jaką cudną sunię trzeba ratować...od zapadania się w niebyt i od ran...od rezygnacji!:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ona-juz-sie-poddala-zawalczmy-o-nia-blagam-139815/

...ojej,teraz poczytałam,że już Maszaberla ma inną psinkę na miejsce Kajtusia...tyle tych biedaków...:-(...to może choć wejdźcie do Kodinki...może świeże pomysły się nasuną!

Hej,Kajtek...Ty się chłopie nie ociągaj...trochę niepokoju i...całe życie szczęścia,spokoju i...miziania!Warto!:loveu:
Swoje męskie...co nieco zostaw już w spokoju!:cool3: