Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ale fajowo, Kajtek do domu idzie:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :multi::multi::multi:hahaaa ihaaaaaa juhuuuu :loveu:Kajtuniu pakuj sie sloneczkooo juhuuuuuuu !!aleee wiesci cioteczki az sie pycholki same smieja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::thumbs::cool2: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 bico napisał(a):trochę lakoniczne info, a ja się tu jakiegoś "elaboratu" spodziewałam:evil_lol: no ale pewnie obszerniejsze uzgodnienia, to już na priva z Maszą i Krisem:cool3: Ja wlasnie nic wiecej nie wiem ;) Ale wiem ze jak by bylo cos nie tak - to Wapiszon na pewno napisalaby wiecej Kajtek pewnie do tygodnia max polazi z kolnierzem, moze krocej, Kris dzisiaj bedzie w klinice - zobaczymy Mial jeszcze pozniej czekac sporo dni na szczepienia ale Pani Danusia ma swojego weterynarza wiec wiekszosc szczepien mozna zrobic na miejscu Quote
wapiszon Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Już wróciłam. Kajtek może się już pakować, jest oczekiwany przez nowych Pańciów. Bardzo sympatyczni ludzie, prawdziwi psiarze. Zdają sobie sprawę,że Kajtek nie jest szczeniaczkiem i że mogą być problemy wychowawcze. Leczymy się u tych samych wetów:evil_lol:. Nowi właściciele są cały czas w domu więc Kajtek będzie miał towarzystwo. Będzie mieszkał w bloku na pierwszym piętrze( blok zapsiony - czeka już na niego koleżanka - sąsiadka przez balkon). Wkoło bloku tereny spacerowe, niedaleko lasek, gdzie jest dużo psiarzy. Danusia już się zalogowala na dogomanii ale jeszcze nie może pisać(scorpio133). Także myślę ,że jest to dobry, normalny domek. I obydwoje , Danusia i Mariusz chcą Kajtka. :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Wapiszonku, serdecznie dziekuje za szczegolowa relacje i znowu bede sie powtarzac - za pomoc :Rose: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A tymczasem... Tak sobie odpoczywamy na spacerze: Zerkam bo moze jakas ciotka z dogo przyjdzie do parku :cool3: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Wujek Kris lezy na plecach to ja nie bede gorszy ;) Tylko mnie gladzic, tylko gladzic :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A na koniec - usmiecham sie do wszystkich Przyjaciol z naszego watku To dzieki Wam znalazlem dom :loveu: Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ale super zdjęcia :loveu: piękne psicho :loveu: tylko pewnie nieciekawie mu w tym abażurze... ale się strasznie cieszę, że będzie mieć taki kochający domek :loveu::loveu::loveu::loveu: niepotrzebne jest już dt :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 __Lara napisał(a):Ale super zdjęcia :loveu: piękne psicho :loveu: tylko pewnie nieciekawie mu w tym abażurze... ale się strasznie cieszę, że będzie mieć taki kochający domek :loveu::loveu::loveu::loveu: niepotrzebne jest już dt :loveu: Tak, dt niepotrzebne, jak juz pojedzie do nowego domku - rozdysponujemy zebrane pieniadze Na razie nie ruszam tego tematu zeby nie zapeszyc wyjazdu Kajtka:oops: Jeszcze nie wiadomo kiedy lekarze go wypuszcza z kliniki Quote
Weronia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witam serdecznie! Dostałam 2 pw dot. potrzeby sprawdzenia domku w Pile. Przepraszam , że tak późno się odzywam, dopiero wróciłam do domu i siadłam na dogo. Czy to nadal aktualne? Jeśli tak, to raz dwa się załatwi. Quote
ronja Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Tak, dt niepotrzebne, jak juz pojedzie do nowego domku - rozdysponujemy zebrane pieniadze Na razie nie ruszam tego tematu zeby nie zapeszyc wyjazdu Kajtka:oops: Jeszcze nie wiadomo kiedy lekarze go wypuszcza z kliniki od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu: ale nie zapeszam, miejsce trzymam:evil_lol: Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Weronia napisał(a):Witam serdecznie! Dostałam 2 pw dot. potrzeby sprawdzenia domku w Pile. Przepraszam , że tak późno się odzywam, dopiero wróciłam do domu i siadłam na dogo. Czy to nadal aktualne? Jeśli tak, to raz dwa się załatwi. Już sprawdzony, dziękujemy :lol: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 ronja napisał(a):od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu: ale nie zapeszam, miejsce trzymam:evil_lol: Dziekuje Ronja :loveu:, trzymaj prosze miejsce - mam innego chlopaka do podeslania - odezwe sie lada dzien Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Dziekuje Ronja :loveu:, trzymaj prosze miejsce - mam innego chlopaka do podeslania - odezwe sie lada dzien Oho.ciotka Maszaberla wynalazła kolejną bidę :eviltong: oczywiście żartuję Kochana :evil_lol::lol: Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ajula napisał(a)::lol::lol::lol: sie ciesze sie! Ja tez sie ciesze :lol: Jutro dam znac kiedy Kajtek zostanie wypisany z kliniki Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja tez sie ciesze :lol: Jutro dam znac kiedy Kajtek zostanie wypisany z kliniki I z tą kliniką się udało :loveu: Quote
sonikowa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Matko, tytuł zmieniłyście na taki dramatyczny, że myslałam, że Kajtuś Znajduś się pochorował czy cos strasznego u niego wykryto... A tu same dobre wieści. Na koniec dnia, super :multi: Quote
EVA2406 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A nie mówiłam, że Kajtuś szybko domek znajdzie :multi: Quote
bajk21. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 I to się nazywa dobra, szybka akcja. Domek sprawdzony, więc możemy z Krisem jechać zawiezć Kajtka, tylko żeby już sobie nie lizał pewnego miejsca, bo ile mogą na niego oczekiwać nowi właściciele, może on tak robi żeby jak najdłużej pozostać z Krisem?:evil_lol: Quote
iwona213 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 tym razem ja muszę prosic o pomoc, Kajtek się pewnie nie obrazi skoro już domek za pasem... mamy gasnącą kruszynkę, która na cito potrzebuje domu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/ Quote
zuzlikowa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='ronja']od samego początku czułam, że nie będzie dane nam się poznać z Kajtkiem:loveu: ale nie zapeszam, miejsce trzymam:evil_lol: Ronjiu kochana trzymaj miejsce trzymaj,ale nie dla Kajtusia...ten niech się nawet nie waży mieć inną opcję niż szczęście we własnym wspaniałym domku!...ronju,dla Kodinki!...zobaczcie jaką cudną sunię trzeba ratować...od zapadania się w niebyt i od ran...od rezygnacji!:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/ona-juz-sie-poddala-zawalczmy-o-nia-blagam-139815/ ...ojej,teraz poczytałam,że już Maszaberla ma inną psinkę na miejsce Kajtusia...tyle tych biedaków...:-(...to może choć wejdźcie do Kodinki...może świeże pomysły się nasuną! Hej,Kajtek...Ty się chłopie nie ociągaj...trochę niepokoju i...całe życie szczęścia,spokoju i...miziania!Warto!:loveu: Swoje męskie...co nieco zostaw już w spokoju!:cool3: Quote
Recommended Posts