Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Na pewno będzie dobrze. Wierzę, że nie minie nawet miesiąc, a Znajdek już będzie grzał doopkę w nowym domku. To piękny pies :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 EVA2406 napisał(a):Ja już odłożyłam rzeczy na bazarek, jutro postaram się zrobić fotki, najpóźniej w piątek, obiecuję. Dziekuje Ewuś, wspaniale :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):Maszaberla, nie martw się na zapas, mam nadzieję że choć jeden psiak z moich deklaracji znajdzie domek i przeznaczę na Znajdka. a nawet jeśli nie to pójdę myć okna do ludzi:loveu: może ktoś ma brudne??:eviltong::razz: Ja tez czekam ze "swoimi" psami, wtedy bedzie lzej Bardzo Ci dziekuje, za duza wplate rowniez :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='bico']ja w szoku jestem, że po prezentacji w tv, nie ma żadnych chętnych na przygarnięcie Znajdka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to nie do pojęcia!:-(:-( Masza, kasę słać na Twój numer konta, ten sam co dla Rudzika? Na ten sam, Madziu znowu cos od Ciebie wplynelo, dziekuje :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 __Lara napisał(a):Ja też postaram się wystawić bazarek koło piątku/ soboty, bo mam jeszcze trochę rzeczy do wystawienia w domu. Super :multi: Quote
Maszaberla Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 agata51 napisał(a):Alegratkę ma wyróżnioną? Chyba nie z tego co widze, Brysio robila Alegratke Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 podrzuce Znajdka, niech sie pokaże piekny jest:loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja tu zaglądam z nadzieją, że piesio juz we własnym domku. Quote
bico Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kochani, zajrzyjcie do tego biedka i błagam, pomóżcie mu, spójrzcie na te jego skatowane łapy i to jego błagalne spojrzenie:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/prosimy-o-pomoc-w-leczeniu-pies-po-wypadku-kulawy-otwarta-rana-warszawa-138378/ Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dotarla wplata od Irenki, dziekuje! :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 __Lara napisał(a):A ja dziś wieczorem robię bazarek ;) Dziekuje, kochana jestes :loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Poproszę bardzo żeby moje "zdechłe" 20 zł wpisać do stałych deklaracji na Znajdka :p Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):Poproszę bardzo żeby moje "zdechłe" 20 zł wpisać do stałych deklaracji na Znajdka :p Oj Dorotko, wspaniala jestes - dziekuje:loveu: Zadne zdechle, bardzo cenne Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Byc moze uda sie wydluzyc pobyt Znajdziula w klinice nawet do konca przyszlego tygodnia Byc moze, bo nic jeszcze nie wiadomo A tymczasem chlopak pozdrawia Ciocie serdecznie wieczorowa pora: Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Znajdek :loveu: A tu mój bazarek na Znajdka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-na-znajdka-roznosci-bizuteria-ubrania-gadzety-do-20-06-godz-22-00-a-139260/ ;) Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='__Lara']Znajdek :loveu: A tu mój bazarek na Znajdka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-na-znajdka-roznosci-bizuteria-ubrania-gadzety-do-20-06-godz-22-00-a-139260/ ;) Kochana dziewczynka!:loveu: Wspaniale :multi: Quote
EVA2406 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie. Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody. Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bazarek dla Znajdka... i chłopaka ze Śląska - Rexa... fanciki w części podarowała ewa gonzales:loveu:... http://www.dogomania.pl/forum/f99/gdy-slask-z-warszawa-za-reke-sie-trzyma_znajdek-rex_bizu_14-06-a-139270/#post12404662 Zapraszam serdecznie i proszę o podnoszenie...jutro mnie nie ma cały dzień. Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 EVA2406 napisał(a):Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie. Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody. Abażur :evil_lol: dokładnie, chłopak pewnie nie wie co się dzieje, wcisnęli mu na głowę coś wielkiego i każą z tym teraz chodzić :roll: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Maszaberlo, czy mogę prosić na PW o nr konta? jedna znana nam kochana osoba chce pomóc Znajdkowi, 50zł miesięcznie :loveu::multi: Pani Bogusiu, bardzo dziękujemy!!! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 warszawiacy.. pomocy.. moze komuś się w oczy rzuci, http://www.dogomania.pl/forum/f96/ledwo-adoptowana-sunia-konstancin-warszawa-139282/#post12406108 :placz::placz: help!! Quote
Recommended Posts