Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Maszaberla, nie martw się na zapas, mam nadzieję że choć jeden psiak z moich deklaracji znajdzie domek i przeznaczę na Znajdka. a nawet jeśli nie to pójdę myć okna do ludzi:loveu: może ktoś ma brudne??:eviltong::razz:

Ja tez czekam ze "swoimi" psami, wtedy bedzie lzej

Bardzo Ci dziekuje, za duza wplate rowniez :loveu:

Posted

[quote name='bico']ja w szoku jestem, że po prezentacji w tv, nie ma żadnych chętnych na przygarnięcie Znajdka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to nie do pojęcia!:-(:-(

Masza, kasę słać na Twój numer konta, ten sam co dla Rudzika?

Na ten sam, Madziu znowu cos od Ciebie wplynelo, dziekuje :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Poproszę bardzo żeby moje "zdechłe" 20 zł wpisać do stałych deklaracji na Znajdka :p

Oj Dorotko, wspaniala jestes - dziekuje:loveu:
Zadne zdechle, bardzo cenne

Posted

Byc moze uda sie wydluzyc pobyt Znajdziula w klinice nawet do konca przyszlego tygodnia
Byc moze, bo nic jeszcze nie wiadomo

A tymczasem chlopak pozdrawia Ciocie serdecznie wieczorowa pora:

Posted

Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie.
Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Taką smuyną minkę ma Znajdek na tym zdjęciu. To pewnie przez ten abażur na głowie.
Aguś :loveu:, podaj mi maila to wrzucę Ci zdjęcia na bazarek, ale to dopiero w niedzielę, bo jutro festyn i pewnie późno wrócę. W ub roku handlowałyśmy do 22, potem pakowanie i likwidacja stoiska. Byłyśmy zmęczone, ale szczęśliwe. Oby i tym razem tak było. To zależy od pogody.

Abażur :evil_lol: dokładnie, chłopak pewnie nie wie co się dzieje, wcisnęli mu na głowę coś wielkiego i każą z tym teraz chodzić :roll:

Posted

Maszaberlo, czy mogę prosić na PW o nr konta? jedna znana nam kochana osoba chce pomóc Znajdkowi, 50zł miesięcznie :loveu::multi: Pani Bogusiu, bardzo dziękujemy!!! :loveu: