sonikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Znajdek/Kajtek jest chyba łagodny, ale to Masza bedzie wiedziala najlepiej. Trzymam kciuki, żeby domek wypalił! Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Bjuta']Ktoś zalicytował Znajdka/Kajtka na allegro i dostałam taki mail z pytaniem: witam , proszę o napisanie mi coś więcej o tym piesku , czy przejawia jakiekolwiek formy agresji ? jest to pies jak wyczytałem który ma ok 2-3 lat tak więc jego charakter jest już ukształtowany , jaki jest wobec innych psów , mam w domu już jednego małego pieska , więc nie chcę aby go pogryzł (chyba rozumie Pan moje obawy) , zanim go przywiozę do Międzyzdrojów muszę coś więcej o nim wiedzieć , chciałbym się dowiedzieć jaki jest jego stosunek do dzieci i dorosłych ludzi , proszę zrozumieć moje obawy Chciałbym stworzyć temu psiakowi normalny dom ale zanim to zrobię , muszę poznać Pana szczerą opinię co do tego psa... czekam na odpowiedz z Pańskiej strony Bardzo rozsądne podejście. To teraz czekamy na odpowiedź od Maszaberli... Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Bjuta']Ktoś zalicytował Znajdka/Kajtka na allegro i dostałam taki mail z pytaniem: witam , proszę o napisanie mi coś więcej o tym piesku , czy przejawia jakiekolwiek formy agresji ? jest to pies jak wyczytałem który ma ok 2-3 lat tak więc jego charakter jest już ukształtowany , jaki jest wobec innych psów , mam w domu już jednego małego pieska , więc nie chcę aby go pogryzł (chyba rozumie Pan moje obawy) , zanim go przywiozę do Międzyzdrojów muszę coś więcej o nim wiedzieć , chciałbym się dowiedzieć jaki jest jego stosunek do dzieci i dorosłych ludzi , proszę zrozumieć moje obawy Chciałbym stworzyć temu psiakowi normalny dom ale zanim to zrobię , muszę poznać Pana szczerą opinię co do tego psa... czekam na odpowiedz z Pańskiej strony To bardzo lagodny, wdzieczny, serdeczny pies Spokojny ale lubiacy sie bawic z innymi psami Jesli tajemniczy Pan podalby numer telefonu do siebie to poprosze, chetnie z nim porozmawiamy Chcielibysmy miec pewnosc ze trafi w dobre rece Ma 3-4 lata wiec to jeszcze psie dziecko, jaki jest jego stosunek do dzieci - nie wiem, do psow - mozna zaobserwowac wylacznie na spacerach - zaden pies go nigdy nie zaatakowal ani nie warczal na jego widok - co tez duzo mowi Gdybym miala mozliwosc - natychmiast zabralabym go do siebie Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 zuzlikowa napisał(a): No,to po co dywagować...jak pasuje serduchu Kajtek,to jest Kajtek! Więc,spokojnej nocki Kajetanie,Kajtkiem zwany!:loveu: To niech zostanie Kajtkiem vel Kajetanem - tez super :loveu: Quote
Bjuta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maszaberla napisał(a): Jesli tajemniczy Pan podalby numer telefonu do siebie to poprosze, chetnie z nim porozmawiamy Wysłałam Ci na mail adres mailowy do tego pana. ;) Numeru tel. nie mam... Quote
Leyla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Fiu fiu..widzę że domek dla Kajtka się szykuje:crazyeye::loveu: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mam rodzinę w Międzyzdrojach,może znają tego Pana.Tam prawie wszyscy sie znają;) Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Renata5 napisał(a):Mam rodzinę w Międzyzdrojach,może znają tego Pana.Tam prawie wszyscy sie znają;) ooo to w razie czego dam Ci namiary :cool3: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maszaberla napisał(a):ooo to w razie czego dam Ci namiary :cool3: Ok,to czekam;) Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Bjuta']Ktoś zalicytował Znajdka/Kajtka na allegro i dostałam taki mail z pytaniem: witam , proszę o napisanie mi coś więcej o tym piesku , czy przejawia jakiekolwiek formy agresji ? jest to pies jak wyczytałem który ma ok 2-3 lat tak więc jego charakter jest już ukształtowany , jaki jest wobec innych psów , mam w domu już jednego małego pieska , więc nie chcę aby go pogryzł (chyba rozumie Pan moje obawy) , zanim go przywiozę do Międzyzdrojów muszę coś więcej o nim wiedzieć , chciałbym się dowiedzieć jaki jest jego stosunek do dzieci i dorosłych ludzi , proszę zrozumieć moje obawy Chciałbym stworzyć temu psiakowi normalny dom ale zanim to zrobię , muszę poznać Pana szczerą opinię co do tego psa... czekam na odpowiedz z Pańskiej strony No proszę, jeszcze dt bedzie niepotrzebny, bop Kajtuś prędzej domek znajdzie :) mocno trzymam kciuki :) Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Taki super pies to wcale bym się nie zdziwiła :) Trzymam kciuki, żeby Pan okazał się właśnie TYM Panem ;) Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bjuta napisał(a):Mam już tel. do tego pana, wysyłam na PW Dzieki Bea:loveu: Dopiero niedawno dostalam sie do dogo, nie wiem czy Wy tez macie podobne problemy z logowaniem od paru dni? :angryy: Dam znac wieczorem co i jak:oops: Trzymajcie prosze mocno kciuki Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dzisiaj dotarla kolejna wplata od Pani Bogusi - serdecznie dziekuje :loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maszaberla napisał(a):problemy z logowaniem od paru dni? :angryy: Trzymajcie prosze mocno kciuki Mamy, mamy :mad: Mam nadzieję, że Znajdkowi - Kajtkowi się poszczęści i nie będę musiała robić nowego banerka :evil_lol: teraz już oczywiście Kajtkowego :p Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dziewczynki, pisze na goraco! Jestem po krotkiej rozmowie z Panem - mily, cieply, ladny glos;) Pan bardzo uprzejmy i nie smiejcie sie ze mnie ale ja mam obsesje na tym punkcie - mowil poprawna polszczyzna :cool3: co tez o czyms swiadczy Mieszka w bloku, nie ma dzieci, ma malego pieska, szuka wiekszego Odwiedza go siostrzenica wiec stad pytanie o stosunek psa do dzieci Na moje pytanie dlaczego z calego oceanu psow na Allegro wybral akurat naszego Znajdziula powiedzial ze glownie ostatnie zdjecie zrobilo na nim ogromne wrazenie: Nie zapeszam, nie ciesze sie (chociaz w srodku czuje ogromne cieplo i cholera - nadzieje mimo wszystko!), ok 22 dluzsza rozmowe z Panem Radkiem przeprowadzi Kris - w koncu to on jest u naszego chlopaka codziennie i zna go idealnie Zmykam z dogo, wpadlam na chwile zeby napisac na goraco :p Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nie no... jak ma na imię Radek to na pewno będzie ok :) To pisałam ja - Radka :eviltong: Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maszaberla napisał(a):Dzisiaj dotarla kolejna wplata od Pani Bogusi - serdecznie dziekuje :loveu: Pani Bogusia to Anioł :loveu: Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Maszaberla']Dziewczynki, pisze na goraco! Jestem po krotkiej rozmowie z Panem - mily, cieply, ladny glos;) Pan bardzo uprzejmy i nie smiejcie sie ze mnie ale ja mam obsesje na tym punkcie - mowil poprawna polszczyzna :cool3: co tez o czyms swiadczy Mieszka w bloku, nie ma dzieci, ma malego pieska, szuka wiekszego Odwiedza go siostrzenica wiec stad pytanie o stosunek psa do dzieci Na moje pytanie dlaczego z calego oceanu psow na Allegro wybral akurat naszego Znajdziula powiedzial ze glownie ostatnie zdjecie zrobilo na nim ogromne wrazenie: Nie zapeszam, nie ciesze sie (chociaz w srodku czuje ogromne cieplo i cholera - nadzieje mimo wszystko!), ok 22 dluzsza rozmowe z Panem Radkiem przeprowadzi Kris - w koncu to on jest u naszego chlopaka codziennie i zna go idealnie Zmykam z dogo, wpadlam na chwile zeby napisac na goraco :p :cool2::Cool!::cunao: Quote
EVA2406 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To trzymamy kciuki. Już sobie wyobrażam, jak Kajtuś chodzi na spacerki brzegiem morza, uśmiechnięty, szczęśliwy :lol:. W końcu wielu Warszawiaków mieszka nad morzem ;). Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no to trzymamy kciuki, oby to był TEN domek:thumbs::thumbs: Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 "Oby to był TEN domek, oby to był TEN domek, oby to był TEN domek...." Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='agata51']"Oby to był TEN domek, oby to był TEN domek, oby to był TEN domek...." :roflt: :roflt: :roflt: Z mojego bazarku na Emi i Znajdka uzbierało się dzięki cioteczkom Eva2406 i Negri2008 - 56 zł :multi: Ze swojej strony dorzucam jeszcze 24 zł. Dochód dzielę na pół, więc na Znajdka Kajtka niedługo przeleję 40 zł :smile: Quote
Bjuta Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jak Agata zaczęła czarować, to jestem już całkiem spokojna! :lol: Quote
Recommended Posts