diana79 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ale Sara jest piękna :loveu: i tyle leków musi brać :-( Quote
gusia0106 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam ze dwa, a jedno to na pewno pudełko Encortonu, mogę wysłac Mosii. Zawsze to będą troszkę mniejsze koszty. Wysyłać? Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='mosii']Rozliczenia Sary[/QUOTE] Wpłaciłam na Twoje konto 120 zł tak jak prosiłaś. Z poprzedniej wpłaty na weterynarza zostało około 50 zł,tak? Czy mam coś jeszcze przelać? [quote name='Cantadorra']To jest piekny starszy owczarek z bardzo mądrym spojrzeniem. Jak byla mlodsza, to musiala byc urocza i sliczna. Najlepsza rzecz Sarunia, to to, ze jestes tam gdzie jestes, a nie na lancuchu przy budzie. Pewnie tam juz by ciebie zreszta nie bylo.[/QUOTE] Myślę,że jak Sara była młoda zabierano ją na spacery i pokazywano się z nią.Może nawet bywała w domu swoich "państwa".Jak zestarzała się i zaczęła mieć problemy ze zdrowiem zamknięto ją w kojcu i skazano na samotność. Nie zasługiwała nawet na miskę wody... [quote name='gusia0106']Mam ze dwa, a jedno to na pewno pudełko Encortonu, mogę wysłac Mosii. Zawsze to będą troszkę mniejsze koszty. Wysyłać?[/QUOTE] Zapytam Mosii. Wielkie dzięki :) Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Wpłynęło 20 zł od AlfyLS :) Bardzo dziękujemy :) Zaktualizowałam pierwszy post. Jesteśmy 635 zł na plusie :) Dziękuję wszystkim :) Quote
KrystynaS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tak właśnie - panienka z okienka :loveu:. Piękny starszy owczarek. Wiesz co Magda przeczytałam to co napisałaś i pewnie masz rację. Myślę,że jak Sara była młoda zabierano ją na spacery i pokazywano się z nią.Może nawet bywała w domu swoich "państwa".Jak zestarzała się i zaczęła mieć problemy ze zdrowiem zamknięto ją w kojcu i skazano na samotność. Nie zasługiwała nawet na miskę wody...Jak się nad tym zastanowić to ..... . Nie, ja to się nie powinnam zastanawiać nad pewnymi sprawami, dla własnego dobra. Quote
marysia55 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 "Pomyśl czasem o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć" Albert Schweitzer Krysiu, zastanawiać się analizować pewnie NIE, bo wszystkie tutaj zwariujemy, ale w zgodzie z mottem w Twojej sygnaturze musimy myśleć, aby wiedzieć jak pomóc. Quote
KrystynaS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Masz rację Dobra Kobieto!!!!! Ale z egoistycznego punktu widzenia powinnam się trochę mniej zastanawiać, bo czasem nie wyrabiam Quote
magda222 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Mnie też czasami przerasta to co się dzieje wokół mnie.Pomożemy jednemu psu a na jego miejsce znajdują się trzy następne w potrzebie.Bezsilność,bezradność... Za mało jest dobrych,wrażliwych ludzi... Quote
marysia55 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 tak nie może być :mad:, Sara ma coraz mnie gości :cool3: zaglądać i podpisywać listę :lol: bo będę wyciągać konsekwencje :diabloti: Quote
KrystynaS Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 jestem, jestem Marysiu, tylko tak jakoś dziś nie mam weny na pisanie nawet paru słów. Quote
KrystynaS Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Magda podlinkowałam Ci banerek Sary, bo ten co masz to się nie otwiera. Podmień sobie. Quote
irenaka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='marysia55']tak nie może być :mad:, Sara ma coraz mnie gości :cool3: zaglądać i podpisywać listę :lol: bo będę wyciągać konsekwencje :diabloti:[/QUOTE] To ja już lepiej się ujawnię:evil_lol:. Czytam cały czas!!! Quote
diana79 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja też się wystraszyłam więc się od razu ujawniam :diabloti: ;) Quote
magda222 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='KrystynaS'] Magda podlinkowałam Ci banerek Sary, bo ten co masz to się nie otwiera. Podmień sobie. Dzięki :) Już wklejam :) Quote
magda222 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='marysia55']tak nie może być :mad:, Sara ma coraz mnie gości :cool3: zaglądać i podpisywać listę :lol: bo będę wyciągać konsekwencje :diabloti:[/QUOTE] Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;) Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę... Quote
magda222 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Wpłynęło [B]30 zł [/B]od [B]Iwlajn[/B]. Bardzo dziękujemy :) Saldo na koncie Sary: [U][B]665 zł[/B] [/U]:) Quote
KrystynaS Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='magda222']Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;) Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę...[/QUOTE]Nieprawda:obrazic: , zajrzał tylko się nie podpisał. Aż Wy z tą biurokracją, :cool3: wszędzie tylko jak nie papier to podpis Quote
malagos Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bardzo prosze i ja o pomoc, chodzi o ranną ONkę [url]http://www.dogomania.pl/threads/175403-PotrzebujAE-pomcy-ONka-z-okropnAE-ranAE-i-A-aA-cuchem-od-roweru[/url] Quote
marysia55 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='magda222']Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;) [B]Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę..[/B].[/QUOTE]no właśnie, a konsekwencje będą bolesne:lmaa:. Ja jestem usprawiedliwiona bo pisałam tekst dla trzyłapka :placz: [quote name='KrystynaS']Nieprawda:obrazic: , [B]zajrzał tylko się nie podpisał[/B]. Aż Wy z tą biurokracją, :cool3: wszędzie tylko jak nie papier to podpis[/QUOTE] Szanowna Krysiu :lol: podglądaczy "nam ci dostatek":diabloti: więc liczy się "papier i podpis" czyli dobre słowo :evil_lol: Quote
marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 :crazyeye: no i dalej pustki :mad:. Sara widzisz kto cie kocha ????? :loveu::loveu: Quote
irenaka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye: no i dalej pustki :mad:. Sara widzisz kto cie kocha ????? :loveu::loveu:[/QUOTE] Ja nie tylko Sarę:loveu: kocham, Ciebie też!!:loveu::loveu: Quote
iwlajn Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Odwiedzam Sarunię z rana. Sobota, kawka i Dogo - to się nazywa dobrze zacząć dzień:) Quote
magda222 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='iwlajn']Odwiedzam Sarunię z rana. Sobota, kawka i Dogo - to się nazywa dobrze zacząć dzień:)[/QUOTE] A ja na kawkę pójdę zaraz do siostry :kaffee_2: Ale najpierw śniadanko przy dogomanii :) Quote
Cantadorra Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Sarunia, witaj kochana. Jak humorek w sobotnie poludnie ci dopisuje psinko? Quote
marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='irenaka']Ja nie tylko Sarę:loveu: kocham, Ciebie też!!:loveu::loveu:[/QUOTE] no to wyznań miłosnych na wątku Sary c.d. :p:p .....[B] Irenko, ja Ciebie też :loveu:[/B] i żeby zaraz ciotki zazdrośnice nie naskoczyły na mnie to dodam , że .....[B] Was też :loveu:[/B] dogomaniaczki zawzięte :evil_lol: Quote
Recommended Posts