Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mosii']Rozliczenia Sary[/QUOTE]

Wpłaciłam na Twoje konto 120 zł tak jak prosiłaś.
Z poprzedniej wpłaty na weterynarza zostało około 50 zł,tak?
Czy mam coś jeszcze przelać?

[quote name='Cantadorra']To jest piekny starszy owczarek z bardzo mądrym spojrzeniem. Jak byla mlodsza, to musiala byc urocza i sliczna. Najlepsza rzecz Sarunia, to to, ze jestes tam gdzie jestes, a nie na lancuchu przy budzie. Pewnie tam juz by ciebie zreszta nie bylo.[/QUOTE]

Myślę,że jak Sara była młoda zabierano ją na spacery i pokazywano się z nią.Może nawet bywała w domu swoich "państwa".Jak zestarzała się i zaczęła mieć problemy ze zdrowiem zamknięto ją w kojcu i skazano na samotność.
Nie zasługiwała nawet na miskę wody...

[quote name='gusia0106']Mam ze dwa, a jedno to na pewno pudełko Encortonu, mogę wysłac Mosii. Zawsze to będą troszkę mniejsze koszty.

Wysyłać?[/QUOTE]

Zapytam Mosii.
Wielkie dzięki :)

Posted

Tak właśnie - panienka z okienka :loveu:.
Piękny starszy owczarek.

Wiesz co Magda przeczytałam to co napisałaś i pewnie masz rację.

Myślę,że jak Sara była młoda zabierano ją na spacery i pokazywano się z nią.Może nawet bywała w domu swoich "państwa".Jak zestarzała się i zaczęła mieć problemy ze zdrowiem zamknięto ją w kojcu i skazano na samotność.
Nie zasługiwała nawet na miskę wody...
Jak się nad tym zastanowić to ..... .

Nie, ja to się nie powinnam zastanawiać nad pewnymi sprawami, dla własnego dobra.

Posted

"Pomyśl czasem o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć" Albert Schweitzer
Krysiu, zastanawiać się analizować pewnie NIE, bo wszystkie tutaj zwariujemy, ale w zgodzie z mottem w Twojej sygnaturze musimy myśleć, aby wiedzieć jak pomóc.

Posted

Mnie też czasami przerasta to co się dzieje wokół mnie.Pomożemy jednemu psu a na jego miejsce znajdują się trzy następne w potrzebie.Bezsilność,bezradność... Za mało jest dobrych,wrażliwych ludzi...

Posted

[quote name='marysia55']tak nie może być :mad:, Sara ma coraz mnie gości :cool3: zaglądać i podpisywać listę :lol: bo będę wyciągać konsekwencje :diabloti:[/QUOTE]

To ja już lepiej się ujawnię:evil_lol:.
Czytam cały czas!!!

Posted

[quote name='marysia55']tak nie może być :mad:, Sara ma coraz mnie gości :cool3: zaglądać i podpisywać listę :lol: bo będę wyciągać konsekwencje :diabloti:[/QUOTE]

Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;)
Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę...

Posted

[quote name='magda222']Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;)
Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę...[/QUOTE]Nieprawda:obrazic: , zajrzał tylko się nie podpisał. Aż Wy z tą biurokracją, :cool3: wszędzie tylko jak nie papier to podpis

Posted

Bardzo prosze i ja o pomoc, chodzi o ranną ONkę
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175403-PotrzebujAE-pomcy-ONka-z-okropnAE-ranAE-i-A-aA-cuchem-od-roweru[/url]

Posted

[quote name='magda222']Marysiu chyba jednak musisz zacząć wyciągać konsekwencje [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] ;)
[B]Nikt tu nie zajrzał przez ostatnią dobę..[/B].[/QUOTE]no właśnie, a konsekwencje będą bolesne:lmaa:. Ja jestem usprawiedliwiona bo pisałam tekst dla trzyłapka :placz:
[quote name='KrystynaS']Nieprawda:obrazic: , [B]zajrzał tylko się nie podpisał[/B]. Aż Wy z tą biurokracją, :cool3: wszędzie tylko jak nie papier to podpis[/QUOTE] Szanowna Krysiu :lol: podglądaczy "nam ci dostatek":diabloti: więc liczy się "papier i podpis" czyli dobre słowo :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']:crazyeye: no i dalej pustki :mad:. Sara widzisz kto cie kocha ????? :loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja nie tylko Sarę:loveu: kocham, Ciebie też!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='iwlajn']Odwiedzam Sarunię z rana. Sobota, kawka i Dogo - to się nazywa dobrze zacząć dzień:)[/QUOTE]

A ja na kawkę pójdę zaraz do siostry :kaffee_2:
Ale najpierw śniadanko przy dogomanii :)

Posted

[quote name='irenaka']Ja nie tylko Sarę:loveu: kocham, Ciebie też!!:loveu::loveu:[/QUOTE]
no to wyznań miłosnych na wątku Sary c.d. :p:p .....[B] Irenko, ja Ciebie też :loveu:[/B] i żeby zaraz ciotki zazdrośnice nie naskoczyły na mnie to dodam , że .....[B] Was też :loveu:[/B] dogomaniaczki zawzięte :evil_lol: