Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KrystynaS napisał(a):
No wiesz, że się przejadłam bigosem swojej roboty :oops:. Aż mi wstyd, stara a taka łakoma. Ale był chyba faktycznie dobry bo moje psy też się nim zajadały.
:roflt::roflt::roflt:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
O widzę Marysiu, że Cię rozbawiłam tym moim bigosem :D
bo ja Krysiu od razu oczami wyobraźni od razu zobaczyłam te psiska dopadające miskę z bigosem i odszczekujące "Krysia ... dokładka" :kciuki::kciuki:

Posted

Marysia to ja Ci powiem co byś zobaczyła, jak to było: Sonia stała przy kuchence gazowej na dwóch tylnych łapach bo przednimi opierała się o brzeg kuchenki i miała wyciągniętą głowę do przodu - wdychała cudny aromat bigosiku, Kuba stał opodal z przekrzywioną na bok głową i mruczał a ja gospodyni nakładałam do misek ten smakołyk. :lol:
A po zjedzeniu nie dali sprzątnąć swoich misek tylko lizali, lizali w nadziei, że może coś tam jeszcze zostało. Takie mam modele w domu

Posted

KrystynaS;13764726A napisał(a):
po zjedzeniu nie dali sprzątnąć swoich misek tylko lizali, lizali w nadziei, że może coś tam jeszcze zostało. Takie mam modele w domu

to faktycznie musiał być odlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale z drugiej strony to miałam rację, że chcieli repetę .... biedne, zagłodzone psiska:placz:

Posted

Biedne psy, teraz to dopiero beda wyglodzone! A golonki by na pewno im do gustu przypadly :)
Za to moja szacowna sunia zżera wszystkie wyrzucone na śmietniki kostki, resztki, gnijące, śmierdzące i obrzydliwe do bólu. Niestety nie wybrzydza. W domu, to ma muchy w nosie, a smietnikowe to cacy. Wkurza mnie to na maksa, bo nie moge jej spuscic ze smyczy, bo nawiewa ze skarbami i ciumka je ukryta w krzaczkach. A jak jej to odbieram, to musze to DOTKNAĆ! Fuj, nie powiem co mi sie zbiera i gdzie jak to robię!!!

Posted

KrystynaS napisał(a):
A ja teraz trochę na inny temat czyli na temat Sary.
Madziu czy możesz się dowiedzieć jak Sara znosi te mrozy??? Mój staruszek całkowicie sobie nie radzi na dworze, łapki mu sztywnieją po przejściu 30 m i muszę go do domu nieść na rękach bo rozpłaszcza się na śniegu :-(.
I czy te krople na oczy przyniosły jakąś poprawę????

Krysiu,Sara całe swoje życie mieszkała w budzie.
A teraz ma mały ogrzewany domek :)

Posted

KrystynaS napisał(a):
Ale jak się czuje???? że ma ogrzewane pomieszczenie wiem. I co z jej oczami??? czy krople trochę pomogły????

Zadzwonię w tym tygodniu do Mosii i wszystkiego się dowiem :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Biedne psy, teraz to dopiero beda wyglodzone! A golonki by na pewno im do gustu przypadly :)
Za to moja szacowna sunia zżera wszystkie wyrzucone na śmietniki kostki, resztki, gnijące, śmierdzące i obrzydliwe do bólu. Niestety nie wybrzydza. W domu, to ma muchy w nosie, a smietnikowe to cacy. Wkurza mnie to na maksa, bo nie moge jej spuscic ze smyczy, bo nawiewa ze skarbami i ciumka je ukryta w krzaczkach. A jak jej to odbieram, to musze to DOTKNAĆ! Fuj, nie powiem co mi sie zbiera i gdzie jak to robię!!!

Wymiękłam!!!:evil_lol:
Ty nie wiesz Kochana, co DOBRE!!!:evil_lol:

Posted

wiemy :)
juz pisze

odsubskrybowac tzn usunąc go z subskrybcji czyli z "zaznaczonych" tematów :)

edit:
zakładam, ze jak juz ktoś ma subskrybowane tematy to wie gdzie w profilu znajduja sie subskrybcje
wiec jak juz tam jestesmy to stawiamy ptaszka przy wybranym temacie

a nastepnie na dole strony idziemy do przycisku "Wybrane watki"
klikamy w opcję usuń a nastepnie w prawym dolnym rogu tego "rozwinięcia w "Idź"

i gotowe :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dziewczynki, czy wiecie jak od-subskrybowac temat?

Dzięki za pytanie a jeszcze bardziej za odpowiedź - też się kiedyś zastanawiałam jak to zrobić;)
A tak z innej beczki to też jestem bardzo ciekawa czy z oczkami Sary lepiej i jak tam ogólnie jej zdrowie? Jak dobrze że ona ma teraz na starość ten ogrzewany domek;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Za to moja szacowna sunia zżera wszystkie wyrzucone na śmietniki kostki, resztki, gnijące, śmierdzące i obrzydliwe do bólu. Niestety nie wybrzydza. W domu, to ma muchy w nosie, a smietnikowe to cacy. Wkurza mnie to na maksa, bo nie moge jej spuscic ze smyczy, bo nawiewa ze skarbami i ciumka je ukryta w krzaczkach.

Cantadorra, Twoja suczka na pewno należy do jakiejś organizacji ekologicznej i dba o świat bez śmieci. Powinnaś być dumna z takiego psa :-)

Posted

a co taka cisza ??
jak nie ten watek
tutaj nigdy nie ma ciszy ;)

przylecialam zareklamowac bazarek dla kaukazów z czekoladkami, marysia cos juz o nim wie ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176473-SA-odkoA-ci-dla-kaukazA-w-do-9-01-d0-22[/url]

komu komu słodycze?
kilka dodatkowych cm zgoni się na swiata ;)

Posted

Dzieki 3X, jak zwykle nasz dogomaniacki informatyk wie wszystko! Naplatalo mi sie tyle subskrypcji, ze utonelam w nich. Czas na porządki, w koncu nie mozna przechodzic zabalagonionym w nowy rok!

Na bazarek trzeba zajrzec, najlepiej kupic, ale jesc? Hmm... lepiej sprezentowac innym, niech jedzą, a co tam?

Posted

[quote name='marysia55']Cantadorra, Twoja suczka na pewno należy do jakiejś organizacji ekologicznej i dba o świat bez śmieci. Powinnaś być dumna z takiego psa :-)[/QUOTE]

Tak, ta organizacja to "Psy-zgniłojady company" :) A jak chuchna, po takim ekologicznym żarciu, to od razu wiadomo skąd nazwa :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Tak, ta organizacja to "Psy-zgniłojady company" :) A jak chuchna, po takim ekologicznym żarciu, to od razu wiadomo skąd nazwa :)

Kurcze to moja psica też do tej organizacji należy;) a ile ja się nazastanawiałam co to za organizacja:mad:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kurcze to moja psica też do tej organizacji należy;) a ile ja się nazastanawiałam co to za organizacja:mad:
Po prostu nie mamy pojęcia, że Nasze psy (mój niestety też:oops:) to członki organizacyjne:evil_lol:.
Sarunia , a ty pewnie jadasz same świeżutkie rzeczy bo nie masz dostępu do śmietnika i krzaczków pod balkonowych :diabloti: