marysia55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cantadorra napisał(a):Rozłóż Marysia na części slowo OZDOBKI :) Ty mi przed północą po całym dniu pracy mózgownicą nie zadawaj takich zadań. Bądź koleżanką i rozłóż sobie sama :-) Quote
3 x Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cantadorra napisał(a):Krysia, a jak Ty sie masz? Jak tam nasza Magda i inne cioteczki? 3x nas zaniedbuje :( łoj, fakt zagladam ale nie pisze wstyd mi ;) a i jeszcze jedno, jak wy możecie w takich lkoszmarnych godzinach funkcjonowac ja gdyby nie to ze godz temu konczył sie mój bazarek to juz dawno bym spała i nawet wołania pralki z praniem by mnie nie obudziło i nawet samo wołanie prania co czeka na poskładanietez bym miala gdzies :roll: Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 3 x napisał(a):łoj, fakt zagladam ale nie pisze wstyd mi ;) a i jeszcze jedno, jak wy możecie w takich lkoszmarnych godzinach funkcjonowac ja gdyby nie to ze godz temu konczył sie mój bazarek to juz dawno bym spała i nawet wołania pralki z praniem by mnie nie obudziło i nawet samo wołanie prania co czeka na poskładanietez bym miala gdzies :roll: Ale dogo nie masz gdzies :) Spać nie trzeba :) Fajnie, ze sie odezwałaś, jak widać wzywać Ciebie trzeba :) To już może wyjmij chociaż dzisiaj do pranie i sie wczesniej poloz spac :) Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 marysia55 napisał(a):Ty mi przed północą po całym dniu pracy mózgownicą nie zadawaj takich zadań. Bądź koleżanką i rozłóż sobie sama :-) Ja już sobie rozłożyłam i chciałam się z Tobą tą śmiesznostką podzielić, a Ty co? Lenisz sie, najzwyczajniej sie lenisz! literka o-z-doopki :) Quote
magda222 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Cantadorra napisał(a): literka o-z-doopki :) Ale Wy wariatki jesteście :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jak tam Marysia? Zlot czarownic juz sie zaczął, a ty polnocy czekasz? A jak tam Krysia? Mam nadzieje, ze was nie przysypalo zanadto sniegiem :) Quote
3 x Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cantadorra napisał(a):Jak tam Marysia? Zlot czarownic juz sie zaczął, a ty polnocy czekasz? A jak tam Krysia? Mam nadzieje, ze was nie przysypalo zanadto sniegiem :) zeby nie było, ze mnie nie ma niewywoływana tez bywam ;) Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 KrystynaS napisał(a):Stawiam się i ja :hand: i ja też:grins::grins::grins: chociaż strasznie umordowana :mdleje::mdleje:, ale wątku Sary nie odpuszczę :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a co Cię tak umordowało???? sprzątałaś świątecznie???? Maryniu. Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 KrystynaS napisał(a):a co Cię tak umordowało???? sprzątałaś świątecznie???? Maryniu. sprzątanie zacznę od jutra:placz: to szef mnie tak wykańcza :cool3:. Jak kiedyś usłyszysz , że księgowa zabiła swojego szefa:cool1:, to właśnie będziesz czytała o mnie :diabloti: Quote
KrystynaS Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hmmmm gdyby nie 'sytuacja gospodarczo-ekonomiczna kraju' czytaj 'bezrobocie' to bym Ci powiedziała - zmień szefa. A co z nim (szefem) nie tak??? pracoholik jakiś czy wyzyskiwacz tzw. zasobów ludzkich???? a może po prostu zwykły ..... :siara: Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='KrystynaS']Hmmmm gdyby nie 'sytuacja gospodarczo-ekonomiczna kraju' czytaj 'bezrobocie' to bym Ci powiedziała - zmień szefa.A co z nim (szefem) nie tak??? pracoholik jakiś czy wyzyskiwacz tzw. zasobów ludzkich???? a może po prostu zwykły ..... :siara: właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc: Quote
KrystynaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='marysia55'] właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc:O kurcze Marysia ..... :eek2:'. I rozumiem, że nijak tego nie da się ugryźć Quote
3 x Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='marysia55'] właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc: na pocieszenie powiem, ze ja tez mam takich wspołpracowników i najlepszy sposób to ich unikac i stosowac zasadę "nie rusz gówna bo gówno śmierdzi" :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 3X, wyraźna poprawa, co mnie niezmiernie cieszy, w koncu wątek na nowo odżywa :) Marysia, zaprzyjazniona firma z Gdyni szuka ksiegowej samodzielnej, zapraszam serdecznie, szef nie jest psychopatyczny, tylko apatyczny :) Krysia na szczescie zameldowana, tylko Magdalenka tak malo, malo, choc oczywiscie bywa. Marysia i do roboty, nie zamierzam sprawdzac za ciebie listy, bo to nie lezy w mojej pokojowej naturze :) Quote
marysia55 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='3 x']na pocieszenie powiem, ze ja tez mam takich wspołpracowników i najlepszy sposób to ich unikać i stosować zasadę "nie rusz gówna bo gówno śmierdzi" :evil_lol: 3x, kochana wiem o tym , problem w tym, że to nie współpracownik tylko szef, normalnie czasami to bym .......:siara: zabiła i jestem święcie przekonana , że uczyniłabym dobry uczynek dla świata :cool3: [quote name='Cantadorra']Marysia, zaprzyjaźniona firma z Gdyni szuka księgowej samodzielnej, zapraszam serdecznie, szef nie jest psychopatyczny, tylko apatyczny :) Marysia i do roboty, nie zamierzam sprawdzać za ciebie listy, bo to nie leży w mojej pokojowej naturze :) Cantadorra, wiesz kochana gdzie Gdynia, a gdzie Kraków :evil_lol: ... odpada:razz: Boże jak marzę o apatycznym szefie :evil_lol:. Psychopaty już mi się przejadły :mad: No dobra , biorę się do roboty i sprawdzam listę obecności :czytaj: Brakuje sporo ciotek :mad: Quote
3 x Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 normalnie terror wprowadziłyscie z tą listą :evil_lol: ja to się pokaże i znikam spac bo sobota jest od tego żeby się wyspac :diabloti: Quote
Cantadorra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To co dziewczynki? Jutro spimy dlugo? Choroba, chyba nie, przeciez mamy psy, buuu....... Quote
marysia55 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Cantadorra']To co dziewczynki? Jutro spimy dlugo? Choroba, chyba nie, przecież mamy psy, buuu....... o Boże jutro śpię do "upadu" ile zniesie moje umęczone ciało:evil_lol: i niech tylko spróbuje ktos mnie ściągnąć z wyrka prze 11.00 .... normalnie położę palec na spuście :2gunfire::diabloti: Quote
Cantadorra Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No coz, 10.41 i sa ofiary w domu Marysi, czy nie? 3x, nie len sie, zagladaj! Co u Krysi? Hallo! Quote
marysia55 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witam :bye:, te parę minut odpuściłam rodzinie.Stan liczebny rodziny bez zmian:evil_lol:. Quote
marysia55 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja dzisiaj trochę się spóźniłam z odwiedzinami u Sary, ale to przez te przedświąteczne porządki. Opuszki palców mam tak sfatygowane, że jestem pełna podziwu dla siebie, że jestem wstanie jeszcze stukać w klawiaturę:diabloti: Krysia:loveu:, a co Ty taka małomówna jesteś ostatnio :placz: Nie wiem czy mi się tylko wydaje , że zmienił ci się awatarek :crazyeye: Quote
Recommended Posts