Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
Rozłóż Marysia na części slowo OZDOBKI :)
Ty mi przed północą po całym dniu pracy mózgownicą nie zadawaj takich zadań. Bądź koleżanką i rozłóż sobie sama :-)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Krysia, a jak Ty sie masz? Jak tam nasza Magda i inne cioteczki? 3x nas zaniedbuje :(

łoj, fakt
zagladam
ale nie pisze
wstyd mi ;)

a i jeszcze jedno, jak wy możecie w takich lkoszmarnych godzinach funkcjonowac
ja gdyby nie to ze godz temu konczył sie mój bazarek to juz dawno bym spała
i nawet wołania pralki z praniem by mnie nie obudziło
i nawet samo wołanie prania co czeka na poskładanietez bym miala gdzies :roll:

Posted

3 x napisał(a):
łoj, fakt
zagladam
ale nie pisze
wstyd mi ;)

a i jeszcze jedno, jak wy możecie w takich lkoszmarnych godzinach funkcjonowac
ja gdyby nie to ze godz temu konczył sie mój bazarek to juz dawno bym spała
i nawet wołania pralki z praniem by mnie nie obudziło
i nawet samo wołanie prania co czeka na poskładanietez bym miala gdzies :roll:

Ale dogo nie masz gdzies :) Spać nie trzeba :) Fajnie, ze sie odezwałaś, jak widać wzywać Ciebie trzeba :) To już może wyjmij chociaż dzisiaj do pranie i sie wczesniej poloz spac :)

Posted

marysia55 napisał(a):
Ty mi przed północą po całym dniu pracy mózgownicą nie zadawaj takich zadań. Bądź koleżanką i rozłóż sobie sama :-)

Ja już sobie rozłożyłam i chciałam się z Tobą tą śmiesznostką podzielić, a Ty co? Lenisz sie, najzwyczajniej sie lenisz!
literka o-z-doopki :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jak tam Marysia? Zlot czarownic juz sie zaczął, a ty polnocy czekasz? A jak tam Krysia? Mam nadzieje, ze was nie przysypalo zanadto sniegiem :)

zeby nie było, ze mnie nie ma
niewywoływana tez bywam ;)

Posted

KrystynaS napisał(a):
a co Cię tak umordowało???? sprzątałaś świątecznie???? Maryniu.
sprzątanie zacznę od jutra:placz: to szef mnie tak wykańcza :cool3:. Jak kiedyś usłyszysz , że księgowa zabiła swojego szefa:cool1:, to właśnie będziesz czytała o mnie :diabloti:

Posted

Hmmmm gdyby nie 'sytuacja gospodarczo-ekonomiczna kraju' czytaj 'bezrobocie' to bym Ci powiedziała - zmień szefa.
A co z nim (szefem) nie tak??? pracoholik jakiś czy wyzyskiwacz tzw. zasobów ludzkich???? a może po prostu zwykły ..... :siara:

Posted

[quote name='KrystynaS']Hmmmm gdyby nie 'sytuacja gospodarczo-ekonomiczna kraju' czytaj 'bezrobocie' to bym Ci powiedziała - zmień szefa.A co z nim (szefem) nie tak??? pracoholik jakiś czy wyzyskiwacz tzw. zasobów ludzkich???? a może po prostu zwykły ..... :siara: właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc:

Posted

[quote name='marysia55'] właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc:O kurcze Marysia ..... :eek2:'. I rozumiem, że nijak tego nie da się ugryźć

Posted

[quote name='marysia55'] właśnie pięknie to ujęłaś, po prostu zwykły ..... :siara: o psychopatycznych zapędach:icon_roc:

na pocieszenie powiem, ze ja tez mam takich wspołpracowników
i najlepszy sposób to ich unikac
i stosowac zasadę "nie rusz gówna bo gówno śmierdzi" :evil_lol:

Posted

3X, wyraźna poprawa, co mnie niezmiernie cieszy, w koncu wątek na nowo odżywa :)
Marysia, zaprzyjazniona firma z Gdyni szuka ksiegowej samodzielnej, zapraszam serdecznie, szef nie jest psychopatyczny, tylko apatyczny :)
Krysia na szczescie zameldowana, tylko Magdalenka tak malo, malo, choc oczywiscie bywa.
Marysia i do roboty, nie zamierzam sprawdzac za ciebie listy, bo to nie lezy w mojej pokojowej naturze :)

Posted

[quote name='3 x']na pocieszenie powiem, ze ja tez mam takich wspołpracowników i najlepszy sposób to ich unikać
i stosować zasadę "nie rusz gówna bo gówno śmierdzi" :evil_lol: 3x, kochana wiem o tym , problem w tym, że to nie współpracownik tylko szef, normalnie czasami to bym .......:siara: zabiła i jestem święcie przekonana , że uczyniłabym dobry uczynek dla świata :cool3:
[quote name='Cantadorra']Marysia, zaprzyjaźniona firma z Gdyni szuka księgowej samodzielnej, zapraszam serdecznie, szef nie jest psychopatyczny, tylko apatyczny :)
Marysia i do roboty, nie zamierzam sprawdzać za ciebie listy, bo to nie leży w mojej pokojowej naturze :) Cantadorra, wiesz kochana gdzie Gdynia, a gdzie Kraków :evil_lol: ... odpada:razz: Boże jak marzę o apatycznym szefie :evil_lol:. Psychopaty już mi się przejadły :mad:
No dobra , biorę się do roboty i sprawdzam listę obecności :czytaj: Brakuje sporo ciotek :mad:

Posted

[quote name='Cantadorra']To co dziewczynki? Jutro spimy dlugo? Choroba, chyba nie, przecież mamy psy, buuu....... o Boże jutro śpię do "upadu" ile zniesie moje umęczone ciało:evil_lol: i niech tylko spróbuje ktos mnie ściągnąć z wyrka prze 11.00 .... normalnie położę palec na spuście :2gunfire::diabloti:

Posted

Ja dzisiaj trochę się spóźniłam z odwiedzinami u Sary, ale to przez te przedświąteczne porządki. Opuszki palców mam tak sfatygowane, że jestem pełna podziwu dla siebie, że jestem wstanie jeszcze stukać w klawiaturę:diabloti:
Krysia:loveu:, a co Ty taka małomówna jesteś ostatnio :placz:
Nie wiem czy mi się tylko wydaje , że zmienił ci się awatarek :crazyeye: