Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Witajcie, u nas leje, ale męża odwoże na lotnisko, to mam świetny humor :) To był pół żart, pół serio :)

Ja myślałam,że jak pozbędziesz się męża to będziesz imprezować a Ty na dogo siedzisz ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Ja myślałam,że jak pozbędziesz się męża to będziesz imprezować a Ty na dogo siedzisz ;)

Madzia!! Przecież najlepsze imprezy są zawsze na dogo!!!!

Posted

Imprezuje to sie wieczorem a nie rano :) Rano to sie odsypia. Ale fakt faktem dogo to super miejsce, nijak zapomniec o dogo i cioteczkach. Szkoda, ze mieszkacie daleko, zawsze poimprezowac byloby razniej. Ktora w koncu wpadnie do trojmiasta?

Posted

Marysia, powalilas mnie na lopatki. Usmiech mam od ucha do ucha. :) :kiss_2: Magia godziny 00 zadzialala! Teraz juz mozesz isc spac :)

PS skad masz tak fantastyczne ikonki skaczące? W zaawansowanych nie widze.

Posted

[quote name='Cantadorra']Marysia, powalilas mnie na lopatki. Usmiech mam od ucha do ucha. :) :kiss_2: Magia godziny 00 zadzialala! Teraz juz mozesz isc spac :)
PS skad masz tak fantastyczne ikonki skaczące? W zaawansowanych nie widze.
zaraz SE pójdę spać:sleep2: . Emotikonki takie bardziej 'zaawansowane' masz jak klikniesz na [More] pod tymi standardowymi co się otwierają jak wejdziesz w 'opcje zaawansowane' podczas pisania postu.Trochę od tyłu wytłumaczyłam, ale mam nadzieję że w miarę jasno :B-fly:

Posted

O tej porze co Ty Cantadorra imprezowałaś na Dogo- ja ciężko harowałam w pracy :user: . No i gdzie tu sprawiedliwość :shake:. Ale ja zaraz idę spać, a Ty musisz pracować :eviltong: i tu jest sprawiedliwość (cytuję: Kali z "W pustyni i w puszczy") :evil_lol:.
Do 'zobaczenia' wieczorem.
Marysia będzie o zwykłej porze??? :roll:

I żadnego minusa nie przyjmuję - nieobecność usprawiedliwiona

Posted

E tam, ja nie widze sprawiedliwosci, ze w ogole musze pracowac, nic a nic :stormy-sad:
Najlepiej bym sie zrealizowala w :cunao::sleep2::bigcool::painting::ylsuper:
Jestem chyba stworzona do celow wyzszych :), ale nikt jakos na to nie zwraca uwagi :)

Krysia, nieobecnosc usprawiedliwiona, jak najbardziej. Milego dzionka zycze wszystkim cioteczkom i milych snow Krysi :)

Posted

[quote name='Cantadorra']E tam, ja nie widze sprawiedliwosci, ze w ogole musze pracowac, nic a nic :stormy-sad:O to to to, też tak myślę. Czy my są jakieś bliźniaczki????

Kochana to ja Ci powiem jedną z moich 'złotych myśli', tylko napiszę małymi literami i chyba trochę wycieniuję, bo jakby to przeczytał jakiś pracoholik to ......

"Praca to kara za grzech pierworodny i tak należy ją traktować. Tylko dlaczego nie ja popełniłam ten grzech ale muszę za niego pokutować?????"

Posted

[quote name='KrystynaS']

"Praca to kara za grzech pierworodny i tak należy ją traktować. Tylko dlaczego nie ja popełniłam ten grzech ale muszę za niego pokutować?????"
To jedna z tych zlotych mysli, ktore trzeba zawsze miec pod reka.
A czemu musimy odpokutowac? Bo źle nas bocian podrzucil. Zamiast jako corki ksiecia Monako, czy Lichtensteinu, to upuscil nas w Polsce. Ale... i tu dobra wiadomosc, gdyby nie to, nie byloby nas na dogo :ghost_2::ghost_2::ghost_2:
Piekne te ikonki, nie moge sie napatrzec :)

Posted

[quote name='KrystynaS']Marysia będzie o zwykłej porze??? :roll:jakże by inaczej Krysiu :p:p noc bez Was byłaby nie spełniona :cool3:

[quote name='Cantadorra']A czemu musimy odpokutowac? Bo źle nas bocian podrzucil. Zamiast jako corki ksiecia Monako, czy Lichtensteinu, to upuscil nas w Polsce. Ale... i tu dobra wiadomosc, gdyby nie to, nie byloby nas na dogo :ghost_2::ghost_2::ghost_2:Piekne te ikonki, nie moge sie napatrzec :)
ojjj Cantadorra widzę, że brykasz tymi emotkami, ale masz radochę :eviltong:

Posted

Marysia, Ty buntowniku! Skoro Krysia kazała, bo Cantadorra kazała, to znaczy, ze cos w tym musi być. A Ty zamiast spac i snic o samych przyjemnosciach to pyszczysz! Co za kobieta bojowa! :2gunfire:

Posted

Krysi nie ma, Marysia sie buntuje, Magda pisze rzadko, bo zajeta. Zastanawiam sie czy nie popasc w jakas mala depresyjke! :???:
Jednak chyba nie, poczekam az babeczki sie obudza i popyskują troche! :agrue: