Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witajcie z rana, nie rana. Głaski dla Saruni! Quote
magda222 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cantadorra napisał(a):Witajcie, u nas leje, ale męża odwoże na lotnisko, to mam świetny humor :) To był pół żart, pół serio :) Ja myślałam,że jak pozbędziesz się męża to będziesz imprezować a Ty na dogo siedzisz ;) Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 magda222 napisał(a):Ja myślałam,że jak pozbędziesz się męża to będziesz imprezować a Ty na dogo siedzisz ;) Madzia!! Przecież najlepsze imprezy są zawsze na dogo!!!! Quote
magda222 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 irenaka napisał(a):Madzia!! Przecież najlepsze imprezy są zawsze na dogo!!!! :knajpa: :drink1: :popcorn: :drinking::beerchug: :chlup: :megagrin: :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Imprezuje to sie wieczorem a nie rano :) Rano to sie odsypia. Ale fakt faktem dogo to super miejsce, nijak zapomniec o dogo i cioteczkach. Szkoda, ze mieszkacie daleko, zawsze poimprezowac byloby razniej. Ktora w koncu wpadnie do trojmiasta? Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zbliza sie polnoc. Marysia powinna straszyc i co? A Krysia tez jakas malo aktywna. Minusy chcą czy jak? Quote
marysia55 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cantadorra napisał(a):Zbliza sie polnoc. Marysia powinna straszyc i co? A Krysia tez jakas malo aktywna. Minusy chcą czy jak? :ghost_2::ghost_2:mówisz - masz:ghost_2::ghost_2: Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Marysia, powalilas mnie na lopatki. Usmiech mam od ucha do ucha. :) :kiss_2: Magia godziny 00 zadzialala! Teraz juz mozesz isc spac :) PS skad masz tak fantastyczne ikonki skaczące? W zaawansowanych nie widze. Quote
marysia55 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Cantadorra']Marysia, powalilas mnie na lopatki. Usmiech mam od ucha do ucha. :) :kiss_2: Magia godziny 00 zadzialala! Teraz juz mozesz isc spac :) PS skad masz tak fantastyczne ikonki skaczące? W zaawansowanych nie widze. zaraz SE pójdę spać:sleep2: . Emotikonki takie bardziej 'zaawansowane' masz jak klikniesz na [More] pod tymi standardowymi co się otwierają jak wejdziesz w 'opcje zaawansowane' podczas pisania postu.Trochę od tyłu wytłumaczyłam, ale mam nadzieję że w miarę jasno :B-fly: Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool::modla::modla::modla:Jestes wielka! Dobrej nocy. Tobie, wszystkim cioteczkom i Saruni! Quote
KrystynaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 O tej porze co Ty Cantadorra imprezowałaś na Dogo- ja ciężko harowałam w pracy :user: . No i gdzie tu sprawiedliwość :shake:. Ale ja zaraz idę spać, a Ty musisz pracować :eviltong: i tu jest sprawiedliwość (cytuję: Kali z "W pustyni i w puszczy") :evil_lol:. Do 'zobaczenia' wieczorem. Marysia będzie o zwykłej porze??? :roll: I żadnego minusa nie przyjmuję - nieobecność usprawiedliwiona Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 E tam, ja nie widze sprawiedliwosci, ze w ogole musze pracowac, nic a nic :stormy-sad: Najlepiej bym sie zrealizowala w :cunao::sleep2::bigcool::painting::ylsuper: Jestem chyba stworzona do celow wyzszych :), ale nikt jakos na to nie zwraca uwagi :) Krysia, nieobecnosc usprawiedliwiona, jak najbardziej. Milego dzionka zycze wszystkim cioteczkom i milych snow Krysi :) Quote
KrystynaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Cantadorra']E tam, ja nie widze sprawiedliwosci, ze w ogole musze pracowac, nic a nic :stormy-sad:O to to to, też tak myślę. Czy my są jakieś bliźniaczki???? Kochana to ja Ci powiem jedną z moich 'złotych myśli', tylko napiszę małymi literami i chyba trochę wycieniuję, bo jakby to przeczytał jakiś pracoholik to ...... "Praca to kara za grzech pierworodny i tak należy ją traktować. Tylko dlaczego nie ja popełniłam ten grzech ale muszę za niego pokutować?????" Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='KrystynaS'] "Praca to kara za grzech pierworodny i tak należy ją traktować. Tylko dlaczego nie ja popełniłam ten grzech ale muszę za niego pokutować?????" To jedna z tych zlotych mysli, ktore trzeba zawsze miec pod reka. A czemu musimy odpokutowac? Bo źle nas bocian podrzucil. Zamiast jako corki ksiecia Monako, czy Lichtensteinu, to upuscil nas w Polsce. Ale... i tu dobra wiadomosc, gdyby nie to, nie byloby nas na dogo :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Piekne te ikonki, nie moge sie napatrzec :) Quote
marysia55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='KrystynaS']Marysia będzie o zwykłej porze??? :roll:jakże by inaczej Krysiu :p:p noc bez Was byłaby nie spełniona :cool3: [quote name='Cantadorra']A czemu musimy odpokutowac? Bo źle nas bocian podrzucil. Zamiast jako corki ksiecia Monako, czy Lichtensteinu, to upuscil nas w Polsce. Ale... i tu dobra wiadomosc, gdyby nie to, nie byloby nas na dogo :ghost_2::ghost_2::ghost_2:Piekne te ikonki, nie moge sie napatrzec :) ojjj Cantadorra widzę, że brykasz tymi emotkami, ale masz radochę :eviltong: Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :sleep::sleeping::sleep2: Dobrej nocy babeczki..... Hop do wyrka! Quote
marysia55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 KrystynaS napisał(a):Witaj Marysia :ghost_2: Witam nocne Sarusiowe cioteczki:calus: Quote
KrystynaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Marysia no to idziemy spać. Cantadorra kazała :sadCyber: Quote
marysia55 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 KrystynaS napisał(a):Marysia no to idziemy spać. Cantadorra kazała :sadCyber: to my sie słuchamy ciotki Cantadorry ???:crazyeye: no dobra niech jej będzie :lol: Quote
magda222 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ja ostatnio jestem na dogo tylko z doskoku :oops: Ale pierwsze co to biegnę do Sary i do Was :loveu: Fajnie,że tu jesteście :calus: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Marysia, Ty buntowniku! Skoro Krysia kazała, bo Cantadorra kazała, to znaczy, ze cos w tym musi być. A Ty zamiast spac i snic o samych przyjemnosciach to pyszczysz! Co za kobieta bojowa! :2gunfire: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :morning:Krysia, co porabiasz? :morning: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Krysi nie ma, Marysia sie buntuje, Magda pisze rzadko, bo zajeta. Zastanawiam sie czy nie popasc w jakas mala depresyjke! :???: Jednak chyba nie, poczekam az babeczki sie obudza i popyskują troche! :agrue: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziewczynki, chcialabym wstawiac ikonki z dogo do gg. Czy ktoras umie to robic? Quote
Recommended Posts