marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='KrystynaS']:hand: ...................[/QUOTE] OK zanotowałam :czytaj: Krysia czarno-nocne buziaki przesyłam :p:p:p Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 magda222 napisał(a):Śpiochy wstawać :comp26::sleep2::sleep2:Magda :loveu:sumienia nie masz :evil_lol: Quote
3 x Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 najwyżej mnie zlinczujecie bo wpaadam jak po ogień nie w temacia a jeszcze z reklamą może któraś z was się skusi na ozdoby choinkowe dziegane nocami przy świeczce? (ta świeczka ma dramatyzmu dodać ;)) http://www.dogomania.pl/threads/175042-OSTSTNI-DZIEA-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-do-13-12-do-21 Quote
magda222 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 3 x napisał(a):najwyżej mnie zlinczujecie bo wpaadam jak po ogień nie w temacia a jeszcze z reklamą może któraś z was się skusi na ozdoby choinkowe dziegane nocami przy świeczce? (ta świeczka ma dramatyzmu dodać ;)) http://www.dogomania.pl/threads/175042-OSTSTNI-DZIEA-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-do-13-12-do-21 Widziałam ten bazarek. Ostatnimi czasy strasznie spłukana jestem :oops: :oops: :oops: Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hallo Krysia, gdzie się ukrywasz :lol:, pokaż chociaż nosek :p. Cantadorra uprzedzała, że jej nie będzie:scared:.Magda i pozostałe czasami zaglądają :cool1:, a Sarunia czeka :razz: ( i ja też :cool3:) Quote
3 x Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 marysia55 napisał(a):Hallo Krysia, gdzie się ukrywasz :lol:, pokaż chociaż nosek :p. Cantadorra uprzedzała, że jej nie będzie:scared:.Magda i pozostałe czasami zaglądają :cool1:, a Sarunia czeka :razz: ( i ja też :cool3:) ja się pod to czasami łapię ;) Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 3 x napisał(a):ja się pod to czasami łapię ;) wiem coś na ten temat, ale rozgrzeszam-pilnuj bazarka :-) Quote
KrystynaS Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 :lol: Stęskniłaś się za mną Marysiu???? Jestem o naszej zwykłej porze :ghost_2:. Quote
diana79 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pozdrawiam Sarunię i wszystkie cioteczki zaglądające na wątek :loveu: Quote
Cantadorra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Witam Sarunie i wszystkie cioteczki! Jak tam? Po malu szykujecie sie do Świąt? Czy na ostatnia chwile? Quote
magda222 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Cantadorra napisał(a):Witam Sarunie i wszystkie cioteczki! Jak tam? Po malu szykujecie sie do Świąt? Czy na ostatnia chwile? Od miesiąca zabieram się za umycie okien i mebli kuchennych. No i na zabieraniu się kończy. Quote
marysia55 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 KrystynaS napisał(a)::lol: Stęskniłaś się za mną Marysiu???? Jestem o naszej zwykłej porze :ghost_2:. Krysiu oczywiście, że sie stęskniłam :lol::lol: magda222 napisał(a):Od miesiąca zabieram się za umycie okien i mebli kuchennych. No i na zabieraniu się kończy. no to mamy ten sam problem :evil_lol: Quote
iwlajn Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No, a ja od dziś jestem na urlopie. I do piątku ogarniam swoją chałupkę, na spokojnie, trochę na Dogo, a trochę na porządkach:) a w piątek do mamy i tam już ostateczne przygotowania świąteczne. I aż do Nowego Roku labaaaaa!!! Buziaki Cioteczki kochane:) Quote
Cantadorra Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja to jednak mam dobrze, mam mamę, ktora mi pomoze, jak zwykle niezawodna :) Mozecie zazdroscic :) Quote
marysia55 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 iwlajn napisał(a):No, a ja od dziś jestem na urlopie. I do piątku ogarniam swoją chałupkę, na spokojnie, trochę na Dogo, a trochę na porządkach:) a w piątek do mamy i tam już ostateczne przygotowania świąteczne. I aż do Nowego Roku labaaaaa!!! Buziaki Cioteczki kochane:)normalna niesprawiedliwość losu :placz::placz::placz:. Ja do samej wigilii praca, dom, dogo, praca, dom, dogo :evil_lol: Cantadorra napisał(a):Ja to jednak mam dobrze, mam mamę, która mi pomoże, jak zwykle niezawodna :) Możecie zazdroscic :)moja mam to już bidna tak schorowana, że przyjdzie na gotowe. Ale nic to najważniejsze, że jest :calus: Quote
KrystynaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 magda222 napisał(a):Od miesiąca zabieram się za umycie okien i mebli kuchennych. No i na zabieraniu się kończy.Ha, ha, ha, to zupełnie tak samo jak ja, ale widzę że Marysia też tak ma :D :D. Z tym, że za okna to się nie biorę przed wiosną :shake:, nic z tego. Cantadorra napisał(a):Ja to jednak mam dobrze, mam mamę, ktora mi pomoze, jak zwykle niezawodna :) Mozecie zazdroscic :)Zazdroszczę Cantadorra, zazdroszczę iwlajn napisał(a):No, a ja od dziś jestem na urlopie.Ale Ci dobrze szczęściaro :lol: Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak tam pogoda u was na poludnu? U nas taki mizerny sniezek, ze juz po godzinie nic nie bylo. A ja balwany chce lepic z dzieciakami i co teraz? Quote
diana79 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 u nas sypie śnieć i nawet może uda się ulepić małego bałwanka Quote
KrystynaS Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Pada śnieg ale spokojnie, bez wiatru, na termometrach -5 *C Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Balwany bedzie mozna lepic? Wlasciwie po co leic? Balwanow mnostwo wokol :) Quote
marysia55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zwyczajowo wchodzę późno, ale serdecznie witam cioteczki i Sarę :lol::lol: Cantadorra masz rację, bałwanów ci u nas dostatek:evil_lol: ale tym śnieżnym nie można nic zarzucić :diabloti: są zimową ozdóbką :p:p Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Rozłóż Marysia na części slowo OZDOBKI :) Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Krysia, a jak Ty sie masz? Jak tam nasza Magda i inne cioteczki? 3x nas zaniedbuje :( Quote
Recommended Posts