Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
najwyżej mnie zlinczujecie
bo wpaadam jak po ogień
nie w temacia a jeszcze z reklamą

może któraś z was się skusi na ozdoby choinkowe dziegane nocami przy świeczce?

(ta świeczka ma dramatyzmu dodać ;))

http://www.dogomania.pl/threads/175042-OSTSTNI-DZIEA-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-do-13-12-do-21

Widziałam ten bazarek.
Ostatnimi czasy strasznie spłukana jestem :oops: :oops: :oops:

Posted

Hallo Krysia, gdzie się ukrywasz :lol:, pokaż chociaż nosek :p. Cantadorra uprzedzała, że jej nie będzie:scared:.Magda i pozostałe czasami zaglądają :cool1:, a Sarunia czeka :razz: ( i ja też :cool3:)

Posted

marysia55 napisał(a):
Hallo Krysia, gdzie się ukrywasz :lol:, pokaż chociaż nosek :p. Cantadorra uprzedzała, że jej nie będzie:scared:.Magda i pozostałe czasami zaglądają :cool1:, a Sarunia czeka :razz: ( i ja też :cool3:)

ja się pod to czasami łapię ;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Witam Sarunie i wszystkie cioteczki! Jak tam? Po malu szykujecie sie do Świąt? Czy na ostatnia chwile?

Od miesiąca zabieram się za umycie okien i mebli kuchennych.
No i na zabieraniu się kończy.

Posted

KrystynaS napisał(a):
:lol: Stęskniłaś się za mną Marysiu???? Jestem o naszej zwykłej porze :ghost_2:.

Krysiu oczywiście, że sie stęskniłam :lol::lol:
magda222 napisał(a):
no to mamy ten sam problem :evil_lol:

Posted

No, a ja od dziś jestem na urlopie. I do piątku ogarniam swoją chałupkę, na spokojnie, trochę na Dogo, a trochę na porządkach:) a w piątek do mamy i tam już ostateczne przygotowania świąteczne. I aż do Nowego Roku labaaaaa!!!
Buziaki Cioteczki kochane:)

Posted

iwlajn napisał(a):
No, a ja od dziś jestem na urlopie. I do piątku ogarniam swoją chałupkę, na spokojnie, trochę na Dogo, a trochę na porządkach:) a w piątek do mamy i tam już ostateczne przygotowania świąteczne. I aż do Nowego Roku labaaaaa!!! Buziaki Cioteczki kochane:)
normalna niesprawiedliwość losu :placz::placz::placz:. Ja do samej wigilii praca, dom, dogo, praca, dom, dogo :evil_lol:
Cantadorra napisał(a):
Ja to jednak mam dobrze, mam mamę, która mi pomoże, jak zwykle niezawodna :) Możecie zazdroscic :)
moja mam to już bidna tak schorowana, że przyjdzie na gotowe. Ale nic to najważniejsze, że jest :calus:

Posted

magda222 napisał(a):
Ha, ha, ha, to zupełnie tak samo jak ja, ale widzę że Marysia też tak ma :D :D. Z tym, że za okna to się nie biorę przed wiosną :shake:, nic z tego.

Cantadorra napisał(a):
Ja to jednak mam dobrze, mam mamę, ktora mi pomoze, jak zwykle niezawodna :) Mozecie zazdroscic :)
Zazdroszczę Cantadorra, zazdroszczę

iwlajn napisał(a):
No, a ja od dziś jestem na urlopie.
Ale Ci dobrze szczęściaro :lol:

Posted

Zwyczajowo wchodzę późno, ale serdecznie witam cioteczki i Sarę :lol::lol: Cantadorra masz rację, bałwanów ci u nas dostatek:evil_lol: ale tym śnieżnym nie można nic zarzucić :diabloti: są zimową ozdóbką :p:p