Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Maryś za usprawiedliwienie :lol:

No to pociągnijmy ten temat - uczące się no ...... tym razem usprawiedliwione :fadein:. Ja usprawiedliwiam :p

Cantadorra próbowałaś wstawiać Dogo-ikonki na GG????? Udało się????

A przede wszystkim - dobry wieczór wszystkim :lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udalo sie :) A jak! Jak ktos juz mi napisze krok po kroku to wtedy jarzę :) Duszki skaczace poszly w swiat :)

PS Jak mnie denerwuje wyskakująca reklama babci czerwonej o nalanej twarzy prosiaczka. Ciagle musze ja zrzucac!!

Posted

Cantadorra napisał(a):
Udalo sie :) A jak! Jak ktos juz mi napisze krok po kroku to wtedy jarzę :) Duszki skaczace poszly w swiat :)

PS Jak mnie denerwuje wyskakująca reklama babci czerwonej o nalanej twarzy prosiaczka. Ciągle musze ja zrzucac!!

Cantadorra, a ten czerwony duszek zagościł na GG juz na stałe, czy musisz go wklejać za każdym razem??
Mnie co chwilę wyskakuje inna reklama i też muszę kasować, Dobrze, że chociaż działa to Dogo mimo , że mam czasami kilku minutowe przerwy.

Posted

:roll: :roll:
.......................................

Mnie też strasznie wkurzają te przesuwające się reklamy :mad:. Czy nie da się tego jakoś wyeliminować???? Na Błękitnym Dogo- aż tak nie było :shake:

Posted

magda222 napisał(a):
A ja dostałam od Mikołaja płyn do kąpieli.Malinowy.Mmmm... :)
Czyli nie jest tak źle ze mną,skoro Święty pamiętał ;)

no to chwalenia ciąg dalszy : a ja :sweetCyb: dostałam perfum "Gabriela Sabatini" (granatowa ):grins:

Posted

:x-mas: Najpierw w nocy było tak ...................

a potem tak .... Poznajecie???? Tak, tak to Marysia

A to .................................. ha, ha, ha Madzia kochana oczywiście :p

Posted

To jest piekny starszy owczarek z bardzo mądrym spojrzeniem. Jak byla mlodsza, to musiala byc urocza i sliczna. Najlepsza rzecz Sarunia, to to, ze jestes tam gdzie jestes, a nie na lancuchu przy budzie. Pewnie tam juz by ciebie zreszta nie bylo.

Posted

[quote name='Cantadorra']:bigcool:Strasz ile chcesz, my sie i tak nie boimy. Dobrze gadam Krysia? Dobrze gadam.:bigcool:[/QUOTE]
Krysi "niet" i co teraz kochaniutka, jesteśmy "sam na sam":evil_lol: prawie w westernie " W samo południe":razz::razz: