KrystynaS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dzięki Maryś za usprawiedliwienie :lol: No to pociągnijmy ten temat - uczące się no ...... tym razem usprawiedliwione :fadein:. Ja usprawiedliwiam :p Cantadorra próbowałaś wstawiać Dogo-ikonki na GG????? Udało się???? A przede wszystkim - dobry wieczór wszystkim :lol: Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dobry wieczór ciotuchnie Krysi :loveu:, jak minął dzionek ??? Byłaś grzeczna, Św. Mikołaj zaglądnie do Ciebie :diabloti: Quote
Cantadorra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Udalo sie :) A jak! Jak ktos juz mi napisze krok po kroku to wtedy jarzę :) Duszki skaczace poszly w swiat :) PS Jak mnie denerwuje wyskakująca reklama babci czerwonej o nalanej twarzy prosiaczka. Ciagle musze ja zrzucac!! Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cantadorra napisał(a):Udalo sie :) A jak! Jak ktos juz mi napisze krok po kroku to wtedy jarzę :) Duszki skaczace poszly w swiat :) PS Jak mnie denerwuje wyskakująca reklama babci czerwonej o nalanej twarzy prosiaczka. Ciągle musze ja zrzucac!! Cantadorra, a ten czerwony duszek zagościł na GG juz na stałe, czy musisz go wklejać za każdym razem?? Mnie co chwilę wyskakuje inna reklama i też muszę kasować, Dobrze, że chociaż działa to Dogo mimo , że mam czasami kilku minutowe przerwy. Quote
KrystynaS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dzionek mi minął pracowicie. Nie, Mikołaj nie zajrzy :shake:. Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 KrystynaS napisał(a):Dzionek mi minął pracowicie. Nie, Mikołaj nie zajrzy :shake:. :splat::splat: o matko i córko. Co mu zrobiłaś, że taki zawzięty :icon_roc: Quote
KrystynaS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 :roll: :roll: ....................................... Mnie też strasznie wkurzają te przesuwające się reklamy :mad:. Czy nie da się tego jakoś wyeliminować???? Na Błękitnym Dogo- aż tak nie było :shake: Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Krysia jeszcze zostało kilka minut :lol:, obiecaj Św.Mikołajowi że będziesz grzeczna :evil_lol: i pewnie zmieni decyzję :mad: Quote
magda222 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 A ja dostałam od Mikołaja płyn do kąpieli.Malinowy.Mmmm... :) Czyli nie jest tak źle ze mną,skoro Święty pamiętał ;) Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 magda222 napisał(a):A ja dostałam od Mikołaja płyn do kąpieli.Malinowy.Mmmm... :) Czyli nie jest tak źle ze mną,skoro Święty pamiętał ;) no to chwalenia ciąg dalszy : a ja :sweetCyb: dostałam perfum "Gabriela Sabatini" (granatowa ):grins: Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Teraz następne cioteczki chwalić się ........... Quote
KrystynaS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :x-mas: Najpierw w nocy było tak ................... a potem tak .... Poznajecie???? Tak, tak to Marysia A to .................................. ha, ha, ha Madzia kochana oczywiście :p Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 świetnie zobrazowane :buzi: teraz jeszcze pokaż nam Krysię :loveu: Quote
KrystynaS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mówisz, masz ....... ........ idziemy z Sonią na bazar (Kuba został w domu). Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :evil_lol::evil_lol: przysłowiowe kapcie Ci pospadały. Czy was Dogo tez przez chwilę wywaliło z miłą informacją, że trwają pace serwisowe na portalu???? Quote
KrystynaS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A wywaliło, owszem. Ale teraz na razie jest już dobrze. Quote
magda222 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 :megagrin: Krysia,skąd Ty te obrazki bierzesz? Quote
Cantadorra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 magda222 napisał(a)::megagrin: Krysia,skąd Ty te obrazki bierzesz? No wlasnie skąd??? Quote
Cantadorra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To jest piekny starszy owczarek z bardzo mądrym spojrzeniem. Jak byla mlodsza, to musiala byc urocza i sliczna. Najlepsza rzecz Sarunia, to to, ze jestes tam gdzie jestes, a nie na lancuchu przy budzie. Pewnie tam juz by ciebie zreszta nie bylo. Quote
iwlajn Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Śliczna panienka z okienka. Ale jej dobrze u Ciebie, Mosii:) Sierść ma bardzo ładną - taką zimową już. Quote
marysia55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 zdążyłam, właśnie północ na zegarze ,mogę postraszyć ciotki :ghost_2::ghost_2: Quote
Cantadorra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :bigcool:Strasz ile chcesz, my sie i tak nie boimy. Dobrze gadam Krysia? Dobrze gadam.:bigcool: Quote
marysia55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Cantadorra']:bigcool:Strasz ile chcesz, my sie i tak nie boimy. Dobrze gadam Krysia? Dobrze gadam.:bigcool:[/QUOTE] Krysi "niet" i co teraz kochaniutka, jesteśmy "sam na sam":evil_lol: prawie w westernie " W samo południe":razz::razz: Quote
Recommended Posts