marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='AlfaLS']Ale dlaczego???????????:crazyeye: Ja naprawdę jestem ciepłolubna i uwielbiam np. takie + 30 czy +40. Inni umierają a ja czuję że żyję:evil_lol: koniecznie chcesz mnie wykończyć :evil_lol: ja przy temperaturze powyżej +25 zaczynam się Dobrze, że w pracy mam klimę :eviltong: ( na lato oczywiście) Quote
KrystynaS Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Marysiu zaakceptuj nasze inne preferencje pogodowo-klimatyczne. My lubimy ciepło, słońce. Ja osobiście uwielbiam że tak powiem temperaturę pieca hutniczego :evil_lol:, a gdy do tego czuję leciutki powiew bryzy a pod stopami drobniutki, gorący piasek to myślę, że tak właśnie jest w raju. Quote
3 x Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='KrystynaS']Marysiu zaakceptuj nasze inne preferencje pogodowo-klimatyczne. My lubimy ciepło, słońce. Ja osobiście uwielbiam że tak powiem temperaturę pieca hutniczego :evil_lol:, a gdy do tego czuję leciutki powiew bryzy a pod stopami drobniutki, gorący piasek to myślę, że tak właśnie jest w raju. to ja ci pokażę zdjęcia z mojego raju ;) widzisz tam jakiś piasek ? zwłaszcza gorący ;) Quote
marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='KrystynaS']Marysiu zaakceptuj nasze inne preferencje pogodowo-klimatyczne. My lubimy ciepło, słońce. Ja osobiście uwielbiam że tak powiem temperaturę pieca hutniczego :evil_lol:, a gdy do tego czuję leciutki powiew bryzy a pod stopami drobniutki, gorący piasek to myślę, że tak właśnie jest w raju. jeżeli chodzi o takie klimaty , to ja tez mogę byc na tak, ale tylko w takiej pozycji Quote
Cantadorra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='3 x']to ja ci pokażę zdjęcia z mojego raju ;) widzisz tam jakiś piasek ? zwłaszcza gorący ;) 3X, a gdzie Ty mieszkasz? Ladne widoczki! Quote
KrystynaS Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nie katujcie mnie Dziewczyny takimi zdjęciami!!!! 3 x widok tego typu to ja mam dziś za oknem. I wolę nie patrzeć przez to okno jak nie muszę brrrrrrr. Marysia litości!!!! Nie przypominaj mi. Quote
Cantadorra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 KrystynaS napisał(a):Marysiu zaakceptuj nasze inne preferencje pogodowo-klimatyczne. My lubimy ciepło, słońce. a gdy do tego czuję leciutki powiew bryzy a pod stopami drobniutki, gorący piasek to myślę, że tak właśnie jest w raju. To zapraszam na plaze sopocka lub jelitkowska Krysia jak bedzie minimum +20 :) Nocleg u mnie za darmoche, jedynie bedziesz musiala sluchac mojego gadania, a ja lubie gadac :) Quote
KrystynaS Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Plaża sopocka i +20*C :eek2:. Cantadorra!!!! Ty chyba mało uważnie przeczytałaś mój post. Przy takim +20 to ja w jeansach, skarpetkach i w polarze (szafirowym :p) Ale, nie powiem, następne zdanie Twojego postu brzmi baaaardzo miło, bardzo :lol: Quote
3 x Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cantadorra napisał(a):3X, a gdzie Ty mieszkasz? Ladne widoczki! nie mieszkam niestety to nie widoczki zza okna ;( a chciałabym to norweski płaskowyż latem :) Quote
marysia55 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witam cioteczki i Sare, czy wam Dogo tez tak dziwnie cgodzi. Wszedzie widze dziwne znaki zamiast polski (nietypowych liter0 tak wiec zaczynam pisac bez polskich znakow, zeby mozna bylo cos odczytac. a moze to tylko u mnie na komputerze tak sie dzieje:niewiem: p.s. chyba to chwilowa słabość Dogo bo chyba coś się poprawiło :-) Quote
Cantadorra Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Marysiu, dogo chodzi normalnie, po polsku, tyle ze czasem mi sie zacina i wtedy zamykam strone, bo szlag mnie trafia. Brakuje mi tez w subskrypcjach "ostatni post", zeby od razu zaczac od konca a nie od poczatku. Krysia, przeciez 3x wkleila zdjecia lata :) a to, ze na plaskowyzu norweskim, to juz male piwo :) Musze zrobic tyle rzeczy, ze nie wiem, za co sie zabrac. Jestem kompletnie nie zorganizowana. Ech... Quote
3 x Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 za nic, siedz i nadrabiaj wątki na dogo ;) liczac ze np odkurzy sie samo jak i ja licze ;) Quote
KrystynaS Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Uuuuuuu Cantadorra to widzę, że masz 'syndrom taczek' :evil_lol: Albo też możesz powiedzieć sobie tak - wszystko na świecie jest po coś, kurz na ten przykład jest po to żeby leżał, no bo po co innego. I więcej o tym nie myśl :-D Witajcie drogie Panie :lol: Quote
KrystynaS Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " autor nieznany Najlepsze życzenia świąteczne dla Was :tree1: Quote
AlfaLS Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nie potrafię tak pięknie jak Krystyna ale życzę wszystkim cioteczkom, Saruni i innym dobrym duszyczkom zdrowych i pogodnych Świąt i super prezentów pod choinką:tree1: Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Krysia :loveu: piękny stroik i przecudne życzenia :lol::lol: Ja równie Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym Roku. Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność w Święta oraz Nowym Roku. :tree1::x-mas::BIG::x-mas::tree1: Quote
zuzka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Twoje marzenia. Quote
Cantadorra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cioteczki, wszystkiego najlepszego, jak najmniejszej ilosci psiakow ktorym trzeba pomagac, jak najwiecej prezentow, których nie trzeba wymieniac po swietach i wspanialej rozmowy z pupilami o połnocy :) A dla Saruni zycze dużo zdrowka i milosci :) Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Witam cioteczki i Sarunię w te wigilijna noc:loveu:. Poczekam, żeby posłuchać co nam Sara ma dopowiedzenia:lol: Krysiu , tak mnie zauroczył ten Twój stroik i wiersz, że rozprowadziłam go po innych wątkach moich ulubieńców:p:p bez pytania o pozwolenie :oops: mam nadzieję, że mi to wybaczysz :cool3:. Chciałam, żeby u innych bidul tez było pięknie i świątecznie :p:p:p Quote
Cantadorra Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Krysia i Zuzka sie postaraly, uświąteczniły nam wątek. Witajcie w pierwszy dzien swiąt! Boczki zmieniacie, czy juz latacie? Quote
KrystynaS Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 marysia55 napisał(a):....Krysiu , tak mnie zauroczył ten Twój stroik i wiersz, że rozprowadziłam go po innych wątkach moich ulubieńców:p:p.... Dziękuję Marysiu, dziękuję. Ale to nie mój wiersz, ja go tylko skopiowałam skądś i nawet nie wiem skąd. Nie umiem tak pięknie pisać jak Ty. Czasem krótki wiersz powie więcej niż cała strona pisaniny - cytuję więc od czasu do czasu nieznanych mi autorów. Jak się macie w Święta???? Obżeracie się????? :mad: Która???? Quote
marysia55 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 KrystynaS napisał(a):Jak się macie w Święta???? Obżeracie się????? :mad: Która???? dobrze się mamy, przeżarte, przepite, przemęczone odwiedzinami rodzinnymi:evil_lol: ale szczęśliwe i zadowolone :diabloti: mnie się udało poznać nawet poznać miłość mojego syna, a więc same zwycięstwa :p:p:p Quote
Cantadorra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Marysia, nie przyzwyczajaj sie do tej milosci syna, jeszcze nie jedna przyjdzie i wyjdzie. Nie trac pary, skoncentruj sie na ostatniej :) Krysia a ty jak? Przejedzona? Opita? Czy jaka? Quote
KrystynaS Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No wiesz, że się przejadłam bigosem swojej roboty :oops:. Aż mi wstyd, stara a taka łakoma. Ale był chyba faktycznie dobry bo moje psy też się nim zajadały. Quote
Recommended Posts