Nicol Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Lori jest przepiekny.... Az boje się myśleć, jaką straszną krzywdę musiał mu ktoś wyrządzić, że tak sie boi ludzi..... :-(:-(:-( Murka a na kiedy jest szansa, że Lori pojedzie do Ciebie do hoteliku?? :oops: Ja nie mogę zbyt wiele finansowo pomóc, ale rozmawiałam z koleżanką, pochodzi z Mielca, psiak też strasznie ujął ja za serce.... Ja deklaruje niewielki grosik co miesiąc bo tylko 10,00zł :oops: Krysia z molosów 30,00zł co miesiąc Dajcie prosze tylko znac na pw gdzie wpłacac i od kiedy, bo ja ostatnio nie często zaglądam na dogo. Quote
yoko100 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Nicol']Lori jest przepiekny.... Az boje się myśleć, jaką straszną krzywdę musiał mu ktoś wyrządzić, że tak sie boi ludzi..... :-(:-(:-( Murka a na kiedy jest szansa, że Lori pojedzie do Ciebie do hoteliku?? :oops: Ja nie mogę zbyt wiele finansowo pomóc, ale rozmawiałam z koleżanką, pochodzi z Mielca, psiak też strasznie ujął ja za serce.... Ja deklaruje niewielki grosik co miesiąc bo tylko 10,00zł :oops: Krysia z molosów 30,00zł co miesiąc Dajcie prosze tylko znac na pw gdzie wpłacac i od kiedy, bo ja ostatnio nie często zaglądam na dogo.[/quote] Bardzo dziękujemy:* jak juz bedzie miejsce u Murki to wtedy damy znać na pw.Poki co czekamy. Quote
yoko100 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Na jego hotelik mamy już tyle :smile: : halcia - 100 zł LACRIMA - 50 zł bonika - 20 zł Pani Magda - 50 zł Justynna - 50 zł silke - 20 zł kaskadaffik - 20 zł Kolega yoko100 - 10 zł anciaahk - 20 zł soema - 15 zł Nicol - 10 zł Krysia z molosów - 30 zl Razem: 395 zl:loveu::multi: Quote
bonika Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To ja podnoszę biedaka..:-( [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG] Każdy grosik się przyda - doba w hoteliku 15 zł - BARDZO prosimy - tak już niewiele brakuje :oops: Murko - z tymi właśnie spacerami to może być problem :oops: Dlatego o tym dużym boksie pisałam bo byłaby wtedy szansa, że by się sam po prostu wyprowadzał ..:-) Ale rozumiem, że jak nie widzicie możliwości to trudno, może przy mniejszej ilości psów wokół będzie się choć po boksie więcej poruszał. (dodam tylko - bo się może przydać, że słupki do siatki można robić kupując 7-mio metrowe rury i ciąć je - taki słupek jest wtedy o połowę tańszy od "prawdziwego"). A co do tego co Lori przeszedł to tak konkretnie chodzi o to czy : - boi się człowieka bo go nie zna - mało z nim przebywał - czy boi się bo człowiek go krzywdził Różnica jest wtedy znaczna w szybkości i łatwości go oswojenia - no i człowiek wiedząc z którym przypadkiem ma do czynienia jest bardziej pewny jak postępować z psem - drugi przypadek jest dużo trudniejszy. Lorciu hopaj i nie spadaj ! :oops: Quote
bonika Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wszystkim Osobom które się składają na Loriego - Lori gdyby mógł na pewno by BARDZO podziękował - Jesteście [B][COLOR=blue]BARDZO[/COLOR] [COLOR=blue]BARDZO[/COLOR] [COLOR=red]KOCHANI[/COLOR][/B] :smilecol::iloveyou::Rose: Osobom które też podnoszą wątek czy wesprą radą - Lorciu też by był na pewno wdzięczny :Rose: Quote
halcia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jak go nie podnosic,jak to psisko ze swoja niedola i strachem spedza sen z powiek:shake: Quote
rita60 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Nie moge teraz nic zadeklarowac,oboje zTZ pracujemy w jednej firmie,z ktora jest nieciekawie:shake:jak sie sytuacja wyklaruje to nie ma sprawy. Trzymam kciuki za tego olbrzyma,bede go odwiedzac,narazie tyle moge zrobic:oops: Quote
kaskadaffik Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A u nas tak leje, żeby mu tylko do budki przy tych dołach nie nalało:-( Te wykopane dziury to juz pewnie pełne wody, eh... Psiaku juz niedługo sie odmieni to smutne życie;) Quote
pinkmoon Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Śledzę ten wątek już od paru dni i tak mi jakoś Lori zapadł w pamięć... macie rację że to pies, obok którego nie można przejść obojętnie. Trzymam kciuki za jego przyzwyczajanie się do świata :) , byłoby cudownie gdyby ten pies kiedyś otworzył się na ludzi. Wpłat stałych zadeklarować nie mogę bo różnie to u mnie bywa, ale przesłałabym jakąś kwotę chociaż jednorazowo. Wpłacamy już teraz czy kiedy będzie wiadomo co dokładnie z hotelikiem? Quote
lunarmermaid Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A to ja też hopnę Loriego!!! I kibicuję mu w powrocie do "normalnego"życia - radości z przebywania z człowiekiem,długich spacerków i wylegiwania na kanapie.:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Co dzisiaj taki mały ruchh !! Ciotki kończyć porządki i podrzucać Lorusia :):loveu: Quote
Kora Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Z "Molosow" przyszlo do mnie, moze cos z tego wyjdzie:roll: [URL]http://www.forum.**********/showthread.php?t=14882[/URL] Quote
Ulka18 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kora, czy moglabys prosimy wkleic wiadomosc z forum molosow, bo link sie nie otwiera :roll: Dziekujemy bardzo :lol: Quote
bonika Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [B][COLOR=blue]Do góry ![/COLOR][/B] [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG] Na jego hotelik mamy już tyle :smile: : halcia - 100 zł LACRIMA - 50 zł bonika - 20 zł Pani Magda - 50 zł Justynna - 50 zł silke - 20 zł kaskadaffik - 20 zł Kolega yoko100 - 10 zł anciaahk - 20 zł soema - 15 zł Nicol - 10 zł Krysia z molosów - 30 zł ------------------------- Razem: 395 zł :multi: Każdy grosik się przyda - doba w hoteliku 15 zł - BARDZO prosimy - tak już niewiele brakuje :oops: Też jestem ciekawa co z Molosów przyszło :oops: Quote
Soema Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Witam Olbrzymie :) mam nadzieję, że miejsce już niedługo się dla Ciebie zwolni.. Quote
sacred PIRANHA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no i ja dotarłam... dzięki fur za linka....zakochałam sie:placz: jaki on jest biedniusi...jaki piekny... myślę, że dobrym pomysłem będzie tak jak furciaczek napisała odstąpienie miejsca CCta na rzecz Loriego...my mamy na głowie już dużo CCtów w hotelikach więc będzie nam na ręke jak z Lordzikiem sie wstrzymamy a Lori czeka już tak długo, że nie ma czasu do stracenia:-( Quote
furciaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jesli Murka sie zgodzi a Wam uda sie zebrac odpowiednia ilosc deklaracji to chetnie zamienie sie miejscami w kolejce w hoteliku. Jestm ze swoim CCtem dwa miejsca wyzej jesli sie nie myle;) Quote
bonika Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [B][COLOR=blue]W takim razie Lorciu prosi o jeszcze trochę deklaracji :oops:[/COLOR][/B] [IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSC_5680.JPG[/IMG] Na jego hotelik mamy już tyle :smile: : halcia - 100 zł LACRIMA - 50 zł bonika - 20 zł Pani Magda - 50 zł Justynna - 50 zł silke - 20 zł kaskadaffik - 20 zł Kolega yoko100 - 10 zł anciaahk - 20 zł soema - 15 zł Nicol - 10 zł Krysia z molosów - 30 zł ------------------------- Razem: 395 zł Każdy grosik się przyda - doba w hoteliku 15 zł - już niewiele brakuje :oops: Quote
agusiazet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dorzucam stałe 15 zł dla Loriego i na pewno coś jeszcze od czasu do czasu:) Quote
bonika Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Mamy : halcia - 100 zł LACRIMA - 50 zł bonika - 20 zł Pani Magda - 50 zł Justynna - 50 zł silke - 20 zł kaskadaffik - 20 zł Kolega yoko100 - 10 zł anciaahk - 20 zł soema - 15 zł Nicol - 10 zł Krysia z molosów - 30 zł agusiazet - 15 zł ------------------------- Razem to : 410 zł :multi: :loveu: Napisałam do Kory z zapytaniem o ten link z Molosów - może to jakaś szansa dla Loriego :oops: Quote
halcia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Biedaku ty dalej trzęsiesz w tym swoim dołku,a tu knujemy ile sie da:evil_lol: Quote
Recommended Posts