Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też coś wiem na ten temat i niestety według pewnych osób szpitale powinny działać w czasie Świąt jak domy opieki. Najlepiej pozbyć się starych i chorych ludzi, psów kotów, a świat jest dla młodych, pięknych i bogatych. Dokąd to wszystko zmierza?

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim zdaniem ludzie wpadaja w jakiś amok...wszystkim się świeta należą.I za wszelka cenę muszą być (tak jak dla niektórych wakacje ..)...I nikt nie może przeszkadzać..Stąd takie oblężenie szpitali-a co, niech się opiekują,przecież płacimy skladki...domy dziecka tez pękają w szwach..
Na wszystko nie poradzimy,ale każdy uratowany pies,świnka morska (:)) czy inny futrzak,kazdy dobry uczynek przywraca nas do normalności.. z takiego świata dla młodych,pieknych i bogatych to ja sie wypisuję..
Rudasku trzymam kciuki..kiedyś mam nadzieje odnajdziesz swój dom..

Posted

Rudasku,trzymam mocno kciuki za kochajacy domek na zawsze!!No i oczywiscie czekam na obiecane zdjecia rudego cuda.Mam nadzieje,ze nie podpadł i ma jeszcze miejsce w domu.

Posted

Nero niestety tylko nocuje w domu, takie wysokie mrozy jak były na pewno by odchorował. Więcej miejsca na stałe w domu już nie wyskrobiemy :(

A oto obiecane fotki:

Posted

Jaki On zgraby jest..Też bym chciał byc taka smukła jak Rudi :) Super fotki..
Nie wiem tylko jak bedą wyglądały swięta w tej rodzinie,któera oddała Rudiego..Nie chciałabym byc na ich miejscu..
Rudas-będzie dobrze...zobaczysz.

Posted

Karolcia,wierz mi ,ze ja tez...:placz:.Mysle,ze goraczka przedswiateczna juz dzis minie,pare mozna jesli mozesz/podgladam majuske,Ona robi/ a większy pakiet w okolicy N.R.Cały czas mysle o nim i o dziewczynie ,którą tak zawiedli,bo pół roku,to czas kiedy mozna ogromnie pokochac i przywiazac sie do psiaka.:-(:-(:-(