karolciasz28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jak mi by moją Shelty odebrał po 8 miesiącach życia razem to ja nie wiem co bym zrobiła... Quote
halcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Karolcia,porobisz ogłszenia?Jemu i Halusiowi?Dasz rade? Quote
karolciasz28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dam radę i już nawet parę zrobiłam:eviltong::) Quote
halcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Karolciu, ogromnie jestem wdzięczna!!!:loveu: Quote
halcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Karolciu,a mozesz wypisac gdze maja ogłoszenia?Bo moze jeszcze majuska cos dorobi,czy juz nie trzeba?Oczwiscie tyczy Halusia i Nero/Rudiego ,bo bez ogłszen to moga siedziec do ......./nie będe sie brzydko wyrazac/ Quote
Reno2001 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja ogłaszma Nero na CafeAnimal i allegro. Haluś jest na CafeAnimal. Quote
Ulka18 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Eloise trzeba zaprosic na watek, Eloise zawsze robila mase ogloszen na roznych portalach. Ode mnie Halus ma allegro. Nerowi nie robilam ogloszen. Quote
kaskadaffik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja zrobiłam adopcje org narazie :) Quote
Murka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Na adopcje.org już jest :) Tylko jeszcze pod imieniem Rudi... Quote
kaskadaffik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 O to przegapiłam, bedzie dwa razy :) jak zdążę to na kupie psa jeszcze wrzucę :) Quote
Ulka18 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Im wiecej ogloszen, tym lepiej. A jak tam Rudi-Nero? Przezywa powrot do hoteliku? Quote
eloise Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dziewczyny, nie obieuje ze tutaj uda mi sie ruszyc ogloszenia, ale za tydzien wracam i rusze pelna para, dla Rudiego, Halusia i Karmelki. wtedy zrobie im po 30 ogloszen. a im wiecej osob robi, tym lepiej, nawet jak sie powtarzaja na tych samych portalach, to nie zaszkodzi ;) poza adopcje.org wszedzie mozna kilka razy oglosic tergo samego psiaka. Halus ma ode mnie duzo ogloszen, ale nie umiem teraz powiedziec gdzie konkretnie. mysle, ze ze 20 portali jak nic. i cisza :( Quote
karolciasz28 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 U mnie też Haluś ma 20 portali murowane. A Nero będzie zaraz też na jakiś 20 :) Quote
Murka Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nero podobnie jak Rufi nabawił się zapalenia gardła. On szaleje i uwielbia jeść śnieg, więc pewnie to z tego. Na pewno nie bez znaczenia jest to, że został wywalony z ciepłego mieszkania do boksu :( Dostał wczoraj antybiotyk, który powinien załatwić sprawę. Quote
Ulka18 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szkoda, ze ci jego poprzedni panstwo nie zadbali o kastracje Nero, tylko oddali po pol roku jakby nigdy nic. Trzeba polaczyc kastracje Nero ze sterylka Bezy, jesli tylko sie da. Zapas finansowy na Nero chyba jest ? Quote
kaskadaffik Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 To Rudasku zdrówka w nowym roku życzymy, a jak to się objawia, bo mój tez kilogramy śniegu pochłania, a siedzi w ciepłym mieszkaniu... :) Quote
halcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Finanse chyba po Eruni przeszły na Rufiego.A co sie dzieje?Chyrczy i kaszle?Biedactwo:shake: Quote
halcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ciekawe jak tam ta hałasliwa noc minęła.Czy Rudaszek jeszcze nocuje w domu ?Bał sie? Quote
kaskadaffik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Murka ile będzie kosztowała kastracja Rudego? Quote
halcia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Murka odezwij sie,zdrowieje psiak,czy chory?Jak znosił wystrzały? Quote
Murka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Przepraszam, że się nie odzywałam, ale strasznie mi sie muli internet i w ogóle komputer (jesteśmy w trakcie czyszczenia z wirusów) i nie daję rady zajrzeć na każdy wątek. Nero czuje się dobrze, nie słyszę, aby harczał. Jest wesoły i skory do zabaw jak zawsze. Chyba w tym tygodniu będzie u nas wet to zrobimy przegląd gardła u Nero. Wystrzałów się raczej nie bał, zreszta u nas było nawet spokojnie w tym roku. Psiaki były spokojne i nie było problemów na spacerach w Sylwestrowy wieczór. Kastracja pewnie będzie kosztować ok. 150 zł + transport do Stalowej Woli (rozdzielimy na Bezę i może jeszcze innego psa). Quote
Ulka18 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zazdroszcze braku wystrzalow, u nas strzelali jak opętani. Ulka mówi, ze na drugi rok jedziemy na Sylwestra do Murkow :wink: Dobrze, ze Nero juz zapisany na kastracje, trzeba to zalatwic bezwzglednie, skoro jego ex-dom o tym zapomnial. Quote
Recommended Posts