Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolciu,a mozesz wypisac gdze maja ogłoszenia?Bo moze jeszcze majuska cos dorobi,czy juz nie trzeba?Oczwiscie tyczy Halusia i Nero/Rudiego ,bo bez ogłszen to moga siedziec do ......./nie będe sie brzydko wyrazac/

Posted

Dziewczyny, nie obieuje ze tutaj uda mi sie ruszyc ogloszenia, ale za tydzien wracam i rusze pelna para, dla Rudiego, Halusia i Karmelki. wtedy zrobie im po 30 ogloszen. a im wiecej osob robi, tym lepiej, nawet jak sie powtarzaja na tych samych portalach, to nie zaszkodzi ;) poza adopcje.org wszedzie mozna kilka razy oglosic tergo samego psiaka. Halus ma ode mnie duzo ogloszen, ale nie umiem teraz powiedziec gdzie konkretnie. mysle, ze ze 20 portali jak nic. i cisza :(

Posted

Nero podobnie jak Rufi nabawił się zapalenia gardła. On szaleje i uwielbia jeść śnieg, więc pewnie to z tego. Na pewno nie bez znaczenia jest to, że został wywalony z ciepłego mieszkania do boksu :(
Dostał wczoraj antybiotyk, który powinien załatwić sprawę.

Posted

Szkoda, ze ci jego poprzedni panstwo nie zadbali o kastracje Nero, tylko oddali po pol roku jakby nigdy nic. Trzeba polaczyc kastracje Nero ze sterylka Bezy, jesli tylko sie da. Zapas finansowy na Nero chyba jest ?

Posted

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale strasznie mi sie muli internet i w ogóle komputer (jesteśmy w trakcie czyszczenia z wirusów) i nie daję rady zajrzeć na każdy wątek.

Nero czuje się dobrze, nie słyszę, aby harczał. Jest wesoły i skory do zabaw jak zawsze. Chyba w tym tygodniu będzie u nas wet to zrobimy przegląd gardła u Nero.
Wystrzałów się raczej nie bał, zreszta u nas było nawet spokojnie w tym roku. Psiaki były spokojne i nie było problemów na spacerach w Sylwestrowy wieczór.

Kastracja pewnie będzie kosztować ok. 150 zł + transport do Stalowej Woli (rozdzielimy na Bezę i może jeszcze innego psa).

Posted

Zazdroszcze braku wystrzalow, u nas strzelali jak opętani. Ulka mówi, ze na drugi rok jedziemy na Sylwestra do Murkow :wink:

Dobrze, ze Nero juz zapisany na kastracje, trzeba to zalatwic bezwzglednie, skoro jego ex-dom o tym zapomnial.