halcia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wiem!!:eviltong:Wczoraj podczas burzy cały czas martwiłam sie o Rudiego,czy sie nie boi i ze strachu nie narozrabia:shake:Ale wierze,ze ludzie sie w nim zakochali,a Ty Murko dobrze ich odebrałas.Moze on w ogóle nie bojacy tylko kokietował nas zza tej budy? Quote
Murka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 U Rudiego nadal wszystko jak najlepiej, podobno nie odstępuje swojej młodej Pani na krok :lol: W poniedziałek będzie doszczepiany na wirusówki. Koszt kastracji to 140 zł, więc 70 zł zostawię z pozostałości po hotelowaniu i wpłacę Państwu jak już będzie miał zabieg (poprosiłam o rachunek z lecznicy). Tylko teraz proszę o wytyczne na jakiego psa przeznaczyć pozostałe 66 zł + karma :cool3: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Bardzo sie ciesze z dobrych wiesci o Rudym :multi: Niesamowita ta adopcja, oby tak dalej i oby Rudy juz zawsze byl szczesliwy. Co do reszty pieniedzy po Rudym, to chyba Halcia i Reno sie musza wypowiedziec. Tak samo z karma, ofiarowala ja Halcia. Quote
halcia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ja nie mam "typów"Murka sama zdecyduj,ja nic nie narzucam,mam głupia jeszcze nadzieje,ze ten mały z 15 rozwali kogos swym spokojem i znajdzie domek szybciutko.Jak ja sie ciesze Rudim,az mnie roznosi:multi:Pewnie tak miało byc,że czekali na siebie z dziewczeciem:multi:Jedno jest niemal pewne w schronisku by siedział dalej.Rudasku,kocham cie,ze nie zawiodłes.:loveu:A Murke,ze pomogła! Quote
Murka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ok, to wrzucam wszystko na Amigo, bo on chyba najbiedniejszy :cool3: Ulka, Ty na którymś wątku pytałaś o podział pozostałości po Mai - trzeba to jakoś przemyśleć sensownie i poddać do zaakceptowania innym. Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Murko, tak pytalam. Ja bym podzielila rowno miedzy wszystkie mieleckie psiaki czy to skladkowe czy imienne. Jest ich kilka : Monka, Saif, Amigo, Gracja, Rufi, Kasia. Trzeba by tez oddac Reno za trase z Zoja ile tam jeszcze brakuje. Czyli wypadaloby po ok. 250 zl na psa. Quote
halcia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Mura,a Ty jak będziesz w kontakcie z "rodzina"Rudiego,pozdrów Ich od nas wielbicielek wielkopsa.... Quote
Murka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ulka18 napisał(a):Murko, tak pytalam. Ja bym podzielila rowno miedzy wszystkie mieleckie psiaki czy to skladkowe czy imienne. Jest ich kilka : Monka, Saif, Amigo, Gracja, Rufi, Kasia. Trzeba by tez oddac Reno za trase z Zoja ile tam jeszcze brakuje. Czyli wypadaloby po ok. 250 zl na psa. Dla mnie wsio ryba. Także decyzja należy do Was. Może ktoś się jeszcze odezwie? Moze na wątku Mai zapodać temat? Jeszcze pomyślałam, że możnaby wyciągnąć dodatkowego psa (np. Erę), który potem "wskoczyłby" na stałe miejsce składkowego psa, który zwolni miejsce. Quote
Ulka18 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Murka napisał(a):Jeszcze pomyślałam, że możnaby wyciągnąć dodatkowego psa (np. Erę), który potem "wskoczyłby" na stałe miejsce składkowego psa, który zwolni miejsce. A mialabys miejsce juz teraz dla suni ? Era moglaby wskoczyc na moje miejsce za Amigo dokladnie za miesiac z haczykiem :p Co prawda ja mam wypatrzona sunieczke do wziecia, ale moze jakos damy rade. Quote
Reno2001 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ulka18 napisał(a):A mialabys miejsce juz teraz dla suni ? Era moglaby wskoczyc na moje miejsce za Amigo dokladnie za miesiac z haczykiem :p Co prawda ja mam wypatrzona sunieczke do wziecia, ale moze jakos damy rade. Ja do Ery oczywiście postaram się dokładac cos ekstra ;). Quote
Ulka18 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Reno, to, ze Ty pokochalas Ere nie znaczy, ze my nie i ze specjalnie musisz cos dokladac :wink: Mysle nad karma light dla niej, mozna by kupic w Krakvecie z dobrym rabatem i sunia powinna schudnac po niej. Moze Murka zgodzilaby sie wziac Ere wczesniej, jesli mamy zapas srodkow po Mai. Quote
Reno2001 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ulka18 napisał(a):Reno, to, ze Ty pokochalas Ere nie znaczy, ze my nie i ze specjalnie musisz cos dokladac :wink: Mysle nad karma light dla niej, mozna by kupic w Krakvecie z dobrym rabatem i sunia powinna schudnac po niej. Moze Murka zgodzilaby sie wziac Ere wczesniej, jesli mamy zapas srodkow po Mai. Wiem, wiem. Ale tak to już jest, że jak pies idzie z mojej poręki, to czuje się za niego w pełni odpowiedzialna ;). A nad karmą na pewno pomyslimy, kiedy tylko przyjedzie do hoteliku. Trzeba więc zapytac Murke, co ona o tym mysli. Quote
Murka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Teraz mamy dwa wolne miejsca, ale już dwa psiaki ugadane i czekają na dojazd (z kolejki). Ale jakby się coś zwolniło to prawdopodobnie mogłabym Erę przyjąć na zarezerwowane miejsce przez Fundację Dr Lucy (na razie to miejsce wstrzymałam, bo nijak nie mogę się doprosić informacji czy mają jakiegoś collie do hoteliku i czy mam to miejsce trzymać). Jest też zaraz kolejne miejsce "SUNIA" - które prawdopodobnie jest nieaktualne (jak sie coś zwolni to sie dowiem, ale sytuacja była pilna więc podejrzewam, że już sprawa załatwiona). Możliwe, że do czasu zwolnienia się miejsca Saif wybędzie, ale możliwe też że nagle jakiś psiak znajdzie dom i będzie miejsce. Quote
halcia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Oby,ja tez kibicuje Erze,choc jej nie poznałam,zawsze w budzie....i Ilianka zaczyna tak samo:shake: Quote
Murka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Podziwiajcie Rudiego :multi: Tu Rudi ze swoją Panią, obok brat Pani ze swoim 10-letnim owczarkiem Aro Quote
Murka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 A tu jeszcze Aro - kumpel Rudiego - w pełnej krasie Quote
Ulka18 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 No, no, no, cudniaste psy, a Rudy to mam wrazenie, ze troche przybral na wadze. Wspaniale wyglada i jakiego ma kumploszczaka do zabaw :loveu: http://img40.imageshack.us/img40/4894/dsc02977.jpg Quote
Reno2001 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Wspaniała fotorelacja :loveu:. Dobrze, że chłopaki się dogadali. Dzięki temu mają teraz ciekawsze życie ;). Quote
halcia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A ja jaka szcześliwa,chyba jak ten psiak!:multi::multi::multi:Murko,nie da sie opisac,jak strasznie sie ciesze że była to szybka ale słuszna decyzja..Jeszcze raz ogromnie Ci dziekuje.Reno,ja do Ery tez dorzuce.I ogromnie dzękuję rodzinie za cudne zdjęcia,podziekuj im ode mnie.:lol: Quote
halcia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :shake:Zdjęcia mi znikneły,nie ma czym oka nacieszyc..:shake: Quote
Reno2001 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 halcia napisał(a)::shake:Zdjęcia mi znikneły,nie ma czym oka nacieszyc..:shake: Ja wszystkie foty widzę :razz: Quote
halcia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Juz mam:multi:,wczesniej były krzyżyki których nie dało sie otworzyć:shake:Nacieszyłam oko i serce.Od kilku dni znowu zniknął mi awatarek:shake: Quote
halcia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ciekawe jak mały-duzy ma teraz na imie?POzdrowienia dla jego Rodziny i niego samego.I jeszcze raz wielkie dzieki!!! Quote
Murka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Z tego co wiem to imię zostało, bo Państwu się podobało i stwierdzili, że pasuje ;) Quote
Recommended Posts