Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudi został adoptowany, ale 18 grudnia 2009 wrócił do hoteliku po ponad pół roku!!!
Powód błahy: niewybiegany pies niszczy mieszkanie :shake:
Rudi został nazwany w byłym domu Nero, reaguje na to imię, więc teraz NERO SZUKA NOWEGO DOMU!!!

Został znaleziony błąkający się po Mielcu i tak trafił do schroniska. Nie umiał się odnaleźć w schroniskowej rzeczywistości. Sprawiał wrażenie wycofanego i zalęknionego. Chował się przed człowiekiem, bał się kontaktu.

Dwa dni temu ten cudowny pies dzięki halci
trafił do naszego hoteliku
.Nie trzeba mu było w ogóle tłumaczyć co to są głaski, spacery, smycz... Podczas podróży był niezwykle grzeczny. W schronisku zostawił wszystkie swoje lęki...
Dzisiaj już spacerował i biegał bez linki, bez problemu podchodzi do ręki, trzyma się człowieka, uwielbia bieganie, skakanie, zabawy pod każdą postacią. Jest bardzo przyjacielski i śmiały wobec innych psów.

RUDI ma ok. 2 latek i czeka na dom.

Rudi prosi o wsparcie finansowe, koszt jego utrzymania w hoteliku to 15zł/doba.

Kontakt w sprawie adopcji:
[email protected]
503 68 30 50

bannerki:

SZPiLKA23

Ra_dunia

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Fantastyczny psiak!!!
Nie wróżę mu długiego pobytu w hoteliku :evil_lol:.
Tylko kastracja i ogłoszonka potrzebne ;).

Piękny jest i jaki wesoły .

Posted

Ja bym dawala od razu na allegro. A w miedzyczasia zaszczepila i wykastrowala. Nie mozemy wypuszczac psow bez kastracji z hoteliku, martwie sie o Marmurka, nie chce sie martwic o Marcela.

Posted

Fotki generalnie baaaaardzo dobre. Idelane na ogłoszenia.
Jaki jest plan działania z Rudim, bo nie wiem czy juz go wrzucac na allegro, czy momencik się wstrzymac?

Czy ktoś może zrobic Rudiemu sliczny banerek :oops:???

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja bym dawala od razu na allegro. A w miedzyczasia zaszczepila i wykastrowala. Nie mozemy wypuszczac psow bez kastracji z hoteliku, martwie sie o Marmurka, nie chce sie martwic o Marcela.

Nawet nie ma mowy, by pies poszedł do adopcji bez kastracji. Chętny dom bedzie musiał jak coś poczekac!

Posted

No nie,ja sie zakochałam ,odjechałam,popłakałam.Stawiałam na niego ,bo urzekł mnie okrutnie,ale to jak sie zachowuje od poczatku oszołomiło mnie.Wiedziałam,ze cudo i ciekawski,ale nie przypuszczałam ,ze to psi arystokrata.Jaki on musiał miec dół w schronisku!Bez człowieka,bez przestrzeni.A tak nawiasem mówiąc ,byłysmy z Miską dogomanka na koncercie i siedząc prawie pod krzesłami,przegadałysmy o psach,wyszłysmy w połowie bo głupio.Gnało mnie do domu i to ,ze spodziewałam sie zdjęć,nowego imienia,wiadomości.Dzieki Murka,pewnie tez podbił Wasze serca,a Mariusz ma sie wreszcie z kim bawic:evil_lol:,a nie "kajtki "pod nogami:eviltong:

Posted

No fajny ten Rudi. A co ciekawe, mimo żywiołowości w boksie jest przegrzeczny: siedzi sobie jak posążek (przypomina wtedy takiego wieeelkiego kota egipskiego :cool3:) i nawet miski nie przestawione. Nie szczeka na inne psy, nie rzuca się na siatkę. Tylko siedzi, patrzy i czeka aż do niego przyjdą :loveu:

Posted

Widzę, że banerki już są :)
dodam jeszcze swój ;)

A Rudi to pięknota :loveu:

[SIZE="1"]Ps. Szpilka - śliczne te banerki :) Czym robisz (czyżby gimp)? Jak zapisujesz to gif zajmuje mniej miejsca niż pgn (testowałam ;) ). Do hostingu obrazków polecam tinypic.com a do skracania adresów tiny.pl (linki nie wchodzą :shake: )