Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojejku, ciotki, cieszę się :multi: może to akurat domek dla naszego Bingunia :razz: ja zamieściłam go w telegazecie znowu, ale narazie nikt nie dzwonił. Musimy czekać. Wpłacam dziś z poślizgiem 360zł za kolejny pobyt Vertera w hoteliku, 300zł za hotel, 60zł za szczepienie na wirusówki.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Lara, przepraszam, mam mały poślizg z przelewami. A Verter pewnie na minusie. W tym tygodniu wyślę. I trzymam kciuki. ma się rozumieć. Najwyższy czas!

Cioteczki, na koncie Vertera jest teraz tak:

702 - 360zł za pobyt w hotelu + szczepienie 60,00zł = więc zostaje nam 342zł.

Czy mogę kogoś prosić żeby napisał do kilku ciotek Pw z przypomnieniem o wpłacie???

Tu jest wykaz:

majka50 - 3 miesiące do zapłaty (po 10,00zł)
Negri_2008 - drugi miesiąc do zapłaty, 10zł
supergoga - drugi miesiąc do zapłaty, 20zł
agatka51 wie :evil_lol:
ciotkę Lejlę odhaczam z drugiego miesiąca (50zł) z powodu fripexów itd. ;)

Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!!

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki, na koncie Vertera jest teraz tak:

702 - 360zł za pobyt w hotelu + szczepienie 60,00zł = więc zostaje nam 342zł.

Czy mogę kogoś prosić żeby napisał do kilku ciotek Pw z przypomnieniem o wpłacie???

Tu jest wykaz:

Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!!

Super wieści!!
Trzymamy kciuki!

Posted

[quote name='__Lara']Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!!

Dostałam priv w sprawie sprawdzenia domu pod Lubskiem. Czy wizyta przedadopcyjna w Raszynie jest nadal potrzebna?

Posted

czarok napisał(a):
Dostałam priv w sprawie sprawdzenia domu pod Lubskiem. Czy wizyta przedadopcyjna w Raszynie jest nadal potrzebna?

Czarok, wstrzymaj się chwilę, jedna osoba też mi odpisała, jakby nie wypaliło to uderzam do Ciebie :lol: dzięki :lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Czarok, wstrzymaj się chwilę, jedna osoba też mi odpisała, jakby nie wypaliło to uderzam do Ciebie :lol: dzięki :lol:

Taaaa...wiem, to mój TZ Ci odpisał :-)

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już chyba wszystko wiesz ;)

No widzisz, nie do końca, bo na wątku nic nie znalazłam o Lubsku, za to zacytowałam Twój wpis o chętnym domku pod Krakowem ( to nie jest zarzut, po prostu w pewnym momencie zwątpiłam, czy chodzi o tego psa :-P, bo do Krakowa to my mamy ponad 600 km)PS. Przyznaję, że nie czytałam całego wątku, bo jest za długi, a dogo chodzi mi tylko przez proxy, więc mało wygodnie biega się po wątkach.

Posted

__Lara napisał(a):
Tu jest wykaz:

Negri_2008 napisał(a):
Poproszę o nr konta do wpłaty moich deklaracji na Verterka :lol:

czyli właściwie o pw proszą sie tylko majka50 i supernoga . Jak chcesz to sie im przypomnę :cool1::cool1:

Posted

czarok napisał(a):
No widzisz, nie do końca, bo na wątku nic nie znalazłam o Lubsku, za to zacytowałam Twój wpis o chętnym domku pod Krakowem ( to nie jest zarzut, po prostu w pewnym momencie zwątpiłam, czy chodzi o tego psa :-P, bo do Krakowa to my mamy ponad 600 km)PS. Przyznaję, że nie czytałam całego wątku, bo jest za długi, a dogo chodzi mi tylko przez proxy, więc mało wygodnie biega się po wątkach.

Bo chodzi nam o inną suczkę do umieszczenia w Raszynie, prześlę Ci wszystko.

marysia55 napisał(a):
czyli właściwie o pw proszą sie tylko majka50 i supernoga . Jak chcesz to sie im przypomnę :cool1::cool1:

marysiu, bardzo proszę :) ja nie wyrabiam już.