__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ojejku, ciotki, cieszę się :multi: może to akurat domek dla naszego Bingunia :razz: ja zamieściłam go w telegazecie znowu, ale narazie nikt nie dzwonił. Musimy czekać. Wpłacam dziś z poślizgiem 360zł za kolejny pobyt Vertera w hoteliku, 300zł za hotel, 60zł za szczepienie na wirusówki. Quote
marysia55 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lidan napisał(a):No to czekamy :razz: czekamy cierpliwie, bo my bardzo cierpliwe kobiety jesteśmy:cool3: Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zawsze, jak przez kilka dni nie ma mnie na dogo, coś dobrego się dzieje... może powinnam się wyrejestrować? Trzymam kciuki :thumbs: Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zuzia63 Ty po prostu w samą porę zaglądasz! ;) Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jasza napisał(a):Zuzia63 Ty po prostu w samą porę zaglądasz! ;) Dokładnie! Narazie nikt poza Panią nie odzywał się. Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lara, przepraszam, mam mały poślizg z przelewami. A Verter pewnie na minusie. W tym tygodniu wyślę. I trzymam kciuki. ma się rozumieć. Najwyższy czas! Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='agata51']Lara, przepraszam, mam mały poślizg z przelewami. A Verter pewnie na minusie. W tym tygodniu wyślę. I trzymam kciuki. ma się rozumieć. Najwyższy czas! Cioteczki, na koncie Vertera jest teraz tak: 702 - 360zł za pobyt w hotelu + szczepienie 60,00zł = więc zostaje nam 342zł. Czy mogę kogoś prosić żeby napisał do kilku ciotek Pw z przypomnieniem o wpłacie??? Tu jest wykaz: majka50 - 3 miesiące do zapłaty (po 10,00zł) Negri_2008 - drugi miesiąc do zapłaty, 10zł supergoga - drugi miesiąc do zapłaty, 20zł agatka51 wie :evil_lol: ciotkę Lejlę odhaczam z drugiego miesiąca (50zł) z powodu fripexów itd. ;) Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!! Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Poproszę o nr konta do wpłaty moich deklaracji na Verterka :lol: Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='__Lara']Cioteczki, na koncie Vertera jest teraz tak: 702 - 360zł za pobyt w hotelu + szczepienie 60,00zł = więc zostaje nam 342zł. Czy mogę kogoś prosić żeby napisał do kilku ciotek Pw z przypomnieniem o wpłacie??? Tu jest wykaz: majka50 - 3 miesiące do zapłaty (po 10,00zł) Negri_2008 - drugi miesiąc do zapłaty, 10zł supergoga - drugi miesiąc do zapłaty, 20zł agatka51 wie :evil_lol: ciotkę Lejlę odhaczam z drugiego miesiąca (50zł) z powodu fripexów itd. ;) Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!! Super wieści!! Trzymamy kciuki! Quote
czarok Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='__Lara']Edit: Dzwoniła fajna Pani w sprawie Vertera! Mieszka ok. 30km od Krakowa. Ma dzieci, wiek w przedziale 6-13 lat, ma pieska, psiak miałby miejsce do latania, Pani mieszka w domku :) poszukujemy osoby na wizytę w miejscowości Bęczyn, koło Paszkówki, niedaleko Wadowic!!! Dostałam priv w sprawie sprawdzenia domu pod Lubskiem. Czy wizyta przedadopcyjna w Raszynie jest nadal potrzebna? Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 czarok napisał(a):Dostałam priv w sprawie sprawdzenia domu pod Lubskiem. Czy wizyta przedadopcyjna w Raszynie jest nadal potrzebna? Czarok, wstrzymaj się chwilę, jedna osoba też mi odpisała, jakby nie wypaliło to uderzam do Ciebie :lol: dzięki :lol: Quote
czarok Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a):Czarok, wstrzymaj się chwilę, jedna osoba też mi odpisała, jakby nie wypaliło to uderzam do Ciebie :lol: dzięki :lol: Taaaa...wiem, to mój TZ Ci odpisał :-) Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 czarok napisał(a):Taaaa...wiem, to mój TZ Ci odpisał :-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już chyba wszystko wiesz ;) Quote
czarok Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już chyba wszystko wiesz ;) No widzisz, nie do końca, bo na wątku nic nie znalazłam o Lubsku, za to zacytowałam Twój wpis o chętnym domku pod Krakowem ( to nie jest zarzut, po prostu w pewnym momencie zwątpiłam, czy chodzi o tego psa :-P, bo do Krakowa to my mamy ponad 600 km)PS. Przyznaję, że nie czytałam całego wątku, bo jest za długi, a dogo chodzi mi tylko przez proxy, więc mało wygodnie biega się po wątkach. Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 __Lara napisał(a):Czy mogę kogoś prosić żeby napisał do kilku ciotek Pw z przypomnieniem o wpłacie??? Tu jest wykaz: majka50 - 3 miesiące do zapłaty (po 10,00zł) Negri_2008 - drugi miesiąc do zapłaty, 10zł supergoga - drugi miesiąc do zapłaty, 20zł agatka51 wie :evil_lol: ciotkę Lejlę odhaczam z drugiego miesiąca (50zł) z powodu fripexów itd. ;) Negri_2008 napisał(a):Poproszę o nr konta do wpłaty moich deklaracji na Verterka :lol: czyli właściwie o pw proszą sie tylko majka50 i supernoga . Jak chcesz to sie im przypomnę :cool1::cool1: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 czarok napisał(a):No widzisz, nie do końca, bo na wątku nic nie znalazłam o Lubsku, za to zacytowałam Twój wpis o chętnym domku pod Krakowem ( to nie jest zarzut, po prostu w pewnym momencie zwątpiłam, czy chodzi o tego psa :-P, bo do Krakowa to my mamy ponad 600 km)PS. Przyznaję, że nie czytałam całego wątku, bo jest za długi, a dogo chodzi mi tylko przez proxy, więc mało wygodnie biega się po wątkach. Bo chodzi nam o inną suczkę do umieszczenia w Raszynie, prześlę Ci wszystko. marysia55 napisał(a):czyli właściwie o pw proszą sie tylko majka50 i supernoga . Jak chcesz to sie im przypomnę :cool1::cool1: marysiu, bardzo proszę :) ja nie wyrabiam już. Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 __Lara napisał(a):marysiu, bardzo proszę :) ja nie wyrabiam już. SIE robi wodzu :evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 marysia55 napisał(a):SIE robi wodzu :evil_lol::evil_lol: Dzięki Ci kochana :loveu::loveu: Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To on zmężniał!!:crazyeye: Ale przystojny pozostał!!:lol: Quote
megii1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I jeszcze troche Verterka - jakoś dzisiaj chciał pozować (moze trochę poważnieje) :loveu: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 megii1 napisał(a):Tu bawi się z Pati http://images38.fotosik.pl/184/66fe31b3d5087b9bmed.jpg jakie bawi, jakie bawi :mad: toż to normalne walki psów :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts