coronaaj Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 =Lidan;Verter miał odwiedziny? To się chyba chłopak ucieszył z miłej odmiany i nowych wrażeń ;) Ciotka go odwiedzila, zareagowal na imie i dostal ze szczescia amoku. Odrazu poprosilam o otwarcie kojca i dwa psiury (jakis mniejszy tez fajny) poszly na wybieg ze mna. Myslalam , ze ze szczescia i podekscytowania zwariuja...one potrzebuja bliskosci czlowieka... Mam obgadane , ze moge przyjezdzac kiedy chce odwiedzac , wiec nie bedzie to jedyna wizyta. Teraz wyjezdzam na ponad tydzien i znowu wybiore sie do Serocka.. Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wysłałam ogłoszenie Vertera do telegazety, powinno się niebawem ukazać. Może ktoś go dojrzy. coronaaj, wymiziaj Verterka ode mnie następnym razem :D Quote
maciaszek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Megii1 prosiła, żeby, jeśli coś się wyklaruje w sprawie Vertera, informować ją telefonicznie. Jest na urlopie. Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 maciaszek napisał(a):Megii1 prosiła, żeby, jeśli coś się wyklaruje w sprawie Vertera, informować ją telefonicznie. Jest na urlopie. Dobrze, jakby co to będę się z nią kontaktować telefonicznie. Quote
coronaaj Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 =__Lara;Wysłałam ogłoszenie Vertera do telegazety, powinno się niebawem ukazać. Może ktoś go dojrzy. coronaaj, wymiziaj Verterka ode mnie następnym razem :D :loveu::loveu::loveu:Oj wymiziam, wymiziam, taki slodki psiaczek, pogodny, wesoly, przyjacielski do innych psiaczkow (ma kompana w kojcu duzo mniejszego).:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dziś był już jeden telefon z verterowego ogłoszonka, ale Pani chce mniejszego psa do dziecka, przynajmniej inne psiaki się rozreklamują. Kolejna Pani, ale ma całkiem małe dzieci,3 i 4 lata, obawiam się, że Bingo mógłby w przypływie radości skoczyć na takie dziecko, tak jak megii1 już pisała, więc odradziłam. Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :crazyeye: znowu wątek zieje pustkami. Verterek na pewno w końcu trafi na odpowiedni domek, a że po drodze inne się załapią to taz dobrze:p:p Quote
megii1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja mam przerwę międzyurlopową także jutro postaram się porobić nowe fotki przystojniakowi:loveu: Quote
Lidan Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Energiczny spory pies do małych dzieci zdecydowanie nie pasuje. Choć niektóre psy jakoś intuicyjnie dzieci traktują delikatniej :roll: Zdrugiej strony pies duży będzie bezpieczniejszy niż mały w rękach maluchów. Tylko, że przy maluchach trudniej znaleźć czas na długie spacery i zabawy z psem, a gdzieś musi on rozładować swoją energię. Ważne, że w ogóle coś się ruszyło i ludzie zaczynają zauważać jego ogłoszenia. Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Coś czuję, że twój domek już blisko, Verterku! Quote
Ninti Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Lidan napisał(a):Energiczny spory pies do małych dzieci zdecydowanie nie pasuje. Choć niektóre psy jakoś intuicyjnie dzieci traktują delikatniej :roll: Zdrugiej strony pies duży będzie bezpieczniejszy niż mały w rękach maluchów. Tylko, że przy maluchach trudniej znaleźć czas na długie spacery i zabawy z psem, a gdzieś musi on rozładować swoją energię. Ważne, że w ogóle coś się ruszyło i ludzie zaczynają zauważać jego ogłoszenia. A bo ja wiem, czy nie pasuje... Ja mam dużą szaloną sukę, mix wyżła, rottweilera i sznaucera olbrzyma (:megagrin:), moje małe wnuki co rano wypadały ze swojego pokoju z okrzykiem "na koń, na koń!!!", potem jej dosiadały, ona ruszała do przodu, a potem siadała, one zjeżdżały po ogonie, więc ona wstawała, szła naprzód, wtedy one za nią z okrzykiem...itd. Mojego przyjaciela, jak sam twierdzi, wychowywała bokserka... Znam sporo sytuacji, kiedy duży pies i dziecko wspaniale ze sobą współżyli! Quote
agata51 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale Verter to nie sunia tylko facet, a z nimi różnie bywa ;) Quote
zuzia63 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Coś ten Verter zasiedział się u megii...;) Quote
mysza 1 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wybaczcie, bo nie sledzę wątku regularnie ale za to ogłaszam rózne psy i nigdzie nie zauważyłam ogloszeń Vertera. Może warto podbić te, które byly robione i zrobic nowe? Strasznie szkoda, że czeka i czeka. Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hej, cioteczki! Są aktualne ogłoszenia? Bez nich Verter domku nie znajdzie. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 agata51 napisał(a):Hej, cioteczki! Są aktualne ogłoszenia? Bez nich Verter domku nie znajdzie. Ciotki chyba zapomnialy o Verterku. Quote
maciaszek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Na większość tych pytań odpowiedź zna _Lara, a _Lary nie ma do końca tygodnia. Quote
rita60 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zuzia63 napisał(a):Jeju, agata znowu nie śpi:crazyeye: A moze Agatka z tych co nie potrzebuja snu:evil_lol:zwiewam:scared: Quote
zuzia63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 rita60 napisał(a):A moze Agatka z tych co nie potrzebuja snu:evil_lol:zwiewam:scared: No właśnie... na jednym z wątków pytałam Ją kiedy sypia, nie odpowiedziała... chyba nie chce sie przyznać do tego czego my się domyślamy:evil_lol: albo kołek osikowy potrzebny, albo...:ghost_2: Quote
Recommended Posts