Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

=Lidan;Verter miał odwiedziny? To się chyba chłopak ucieszył z miłej odmiany i nowych wrażeń ;)

Ciotka go odwiedzila, zareagowal na imie i dostal ze szczescia amoku.
Odrazu poprosilam o otwarcie kojca i dwa psiury (jakis mniejszy tez fajny)
poszly na wybieg ze mna. Myslalam , ze ze szczescia i podekscytowania
zwariuja...one potrzebuja bliskosci czlowieka...

Mam obgadane , ze moge przyjezdzac kiedy chce odwiedzac , wiec nie bedzie to jedyna wizyta. Teraz wyjezdzam na ponad tydzien i znowu wybiore sie do Serocka..

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Megii1 prosiła, żeby, jeśli coś się wyklaruje w sprawie Vertera, informować ją telefonicznie. Jest na urlopie.

Dobrze, jakby co to będę się z nią kontaktować telefonicznie.

Posted

=__Lara;Wysłałam ogłoszenie Vertera do telegazety, powinno się niebawem ukazać. Może ktoś go dojrzy.

coronaaj, wymiziaj Verterka ode mnie następnym razem :D

:loveu::loveu::loveu:Oj wymiziam, wymiziam, taki slodki psiaczek, pogodny, wesoly, przyjacielski do innych psiaczkow (ma kompana w kojcu duzo mniejszego).:multi::multi::multi:

Posted

Dziś był już jeden telefon z verterowego ogłoszonka, ale Pani chce mniejszego psa do dziecka, przynajmniej inne psiaki się rozreklamują.

Kolejna Pani, ale ma całkiem małe dzieci,3 i 4 lata, obawiam się, że Bingo mógłby w przypływie radości skoczyć na takie dziecko, tak jak megii1 już pisała, więc odradziłam.

Posted

Energiczny spory pies do małych dzieci zdecydowanie nie pasuje. Choć niektóre psy jakoś intuicyjnie dzieci traktują delikatniej :roll: Zdrugiej strony pies duży będzie bezpieczniejszy niż mały w rękach maluchów. Tylko, że przy maluchach trudniej znaleźć czas na długie spacery i zabawy z psem, a gdzieś musi on rozładować swoją energię. Ważne, że w ogóle coś się ruszyło i ludzie zaczynają zauważać jego ogłoszenia.

Posted

Lidan napisał(a):
Energiczny spory pies do małych dzieci zdecydowanie nie pasuje. Choć niektóre psy jakoś intuicyjnie dzieci traktują delikatniej :roll: Zdrugiej strony pies duży będzie bezpieczniejszy niż mały w rękach maluchów. Tylko, że przy maluchach trudniej znaleźć czas na długie spacery i zabawy z psem, a gdzieś musi on rozładować swoją energię. Ważne, że w ogóle coś się ruszyło i ludzie zaczynają zauważać jego ogłoszenia.

A bo ja wiem, czy nie pasuje... Ja mam dużą szaloną sukę, mix wyżła, rottweilera i sznaucera olbrzyma (:megagrin:), moje małe wnuki co rano wypadały ze swojego pokoju z okrzykiem "na koń, na koń!!!", potem jej dosiadały, ona ruszała do przodu, a potem siadała, one zjeżdżały po ogonie, więc ona wstawała, szła naprzód, wtedy one za nią z okrzykiem...itd.
Mojego przyjaciela, jak sam twierdzi, wychowywała bokserka... Znam sporo sytuacji, kiedy duży pies i dziecko wspaniale ze sobą współżyli!

Posted

Wybaczcie, bo nie sledzę wątku regularnie ale za to ogłaszam rózne psy i nigdzie nie zauważyłam ogloszeń Vertera. Może warto podbić te, które byly robione i zrobic nowe? Strasznie szkoda, że czeka i czeka.

Posted

rita60 napisał(a):
A moze Agatka z tych co nie potrzebuja snu:evil_lol:zwiewam:scared:

No właśnie... na jednym z wątków pytałam Ją kiedy sypia, nie odpowiedziała... chyba nie chce sie przyznać do tego czego my się domyślamy:evil_lol:
albo kołek osikowy potrzebny, albo...:ghost_2: