Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Pięknie wygląda :loveu:. I rzeczywiście jakiś taki bardziej dorosły się robi. To już pan pies a nie psie dziecko :).

Dokładnie :) przechodzi chyba szybkie dojrzewanie u megii1 :lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
melduje posłusznie, że zapominalskie cioteczki zostały juz o tym fakcie powiadomione. Teraz tylko trzeba czekac na ich reakcje :roll:

marysiu, dziękuję Ci bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

Negri, dzięki :loveu:

Słuchajcie, mam problem z tą wizytą. Jedna osoba się zgodziła, ale nie dzwoni do Pani,a Pani się niecierpliwi. Napisałam do jeszcze jednej ciotki. Zaczynam się niecierpliwić, że fajny domek nam przeleci koło nosa.

Posted

Jasza napisał(a):
Kurcze, szkoda by było!
A osoba jest potrzebna z Wadowic?

Mi nie otwiera się strona Mapy Dogo...:angryy:
Spróbuję pokombinować..

Dzięki Jaszo. To jest miejscowość Bęczyn koło Paszkówki, ok. 30 km od Krakowa, niedaleko Wadowic.

Posted

Nie działa mi też wyszukiwanie użytkownikow wg kategorii "skąd"...:angryy:
Napisałam do Leni, ona jest z Krakowa, może zna kogoś stamtąd..

Posted

Skoro jest taki problem ze znalezieniem osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej to może ktoś doświadczony przeprowadziłby taki wywiad przez telefon? Przecież można zadać wszystkie potrzebne pytania i uzyskać szczegółowe odpowiedzi. Jeśli wszystko dobrze wypadnie to może osoba, która zawiezie chętnym psa na miejscu rozejrzy się dokładnie i dopyta ewentualnie jeszcze o potrzebne szczegóły. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale szkoda, żeby domek uciekł :hmmmm:

Posted

Lidan napisał(a):
Skoro jest taki problem ze znalezieniem osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej to może ktoś doświadczony przeprowadziłby taki wywiad przez telefon? Przecież można zadać wszystkie potrzebne pytania i uzyskać szczegółowe odpowiedzi. Jeśli wszystko dobrze wypadnie to może osoba, która zawiezie chętnym psa na miejscu rozejrzy się dokładnie i dopyta ewentualnie jeszcze o potrzebne szczegóły. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale szkoda, żeby domek uciekł :hmmmm:

Lidan, ja tak zaczynam myśleć, żeby właśnie tak zrobić. Chodź z drugiej strony nie wiem co bym zrobiła jakby Verter trafił "nie do tego" domu... jak do jutra nie dostanę odpowiedzi to poproszę Panią o dłuższą rozmowę i tyle.

Posted

Chyba można by zaryzykować..
Ale trzeba przepytać Panią dokładnie.
Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś z Krakowa, Wadowic i okolic sie dzisiaj odezwie..

Posted

Jasza napisał(a):
Chyba można by zaryzykować..
Ale trzeba przepytać Panią dokładnie.
Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś z Krakowa, Wadowic i okolic sie dzisiaj odezwie..

Ja czekam do poniedziałku, bo i tak jestem teraz przez weekend zajęta. Jak nikt się nie znajdzie to trudno.

Posted

Wiecie co, nie będę dłużej czekać. Niestety okazuje się, że wielu dogomaniaków "pomaga" tylko na papierze, tzn. niby są na mapie dogo, ale co z tego... przykre to.

Jutro dam znać Pani żeby zadzwoniła i porozmawiam z nią dłużej. Nie mam wyjścia, nie pojadę na wizytę prawie do Krakowa.

Posted

Kurcze, ja jutro będę w Krakowie, ale choćbym bardzo chciała to nie dam rady tam podjechać. To kawałek od Krakowa i to w drugą stronę niż moja powrotna. To raz. A dwa, że w Krakowie będę najwcześniej koło 20.00, czyli tam bym była koło 21.30-22.00? Trochę nie bardzo...

PS. _Laro, ponieważ jesteś na większości tych wątków, co ja to gdyby ktoś mnie jutro szukał informuj proszę, że jestem w trasie i będę bardzo późnym wieczorem w domu.
A telefonu mogę nie odbierać, bo będę prowadzić.
Dzięki :).

Posted

Trudno, trzeba próbować innej drogi skoro nie ma kto pojechać. Ciekawe czy w razie czego będzie miał kto psa zawieźć do ewentualngo domku. Na miejscu można dokonać osobistego i ostatecznego sprawdzenia warunków i w razie wątpliwości nie zostawiac tam psa. Po wyciągnięciu ze schroniska byłby problem ale z hotelikiem jest chyba trochę łatwiej, prawda?