__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale pięknie wyszedł :loveu::loveu::loveu: rzeczywiście tak jakoś poważniej, jakby zmężniał :loveu: dodam nowe zdjęcia na allegro :) Quote
maciaszek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pięknie wygląda :loveu:. I rzeczywiście jakiś taki bardziej dorosły się robi. To już pan pies a nie psie dziecko :). Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 maciaszek napisał(a):Pięknie wygląda :loveu:. I rzeczywiście jakiś taki bardziej dorosły się robi. To już pan pies a nie psie dziecko :). Dokładnie :) przechodzi chyba szybkie dojrzewanie u megii1 :lol: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 melduje posłusznie, że zapominalskie cioteczki zostały juz o tym fakcie powiadomione. Teraz tylko trzeba czekac na ich reakcje :roll: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 marysia55 napisał(a):melduje posłusznie, że zapominalskie cioteczki zostały juz o tym fakcie powiadomione. Teraz tylko trzeba czekac na ich reakcje :roll: marysiu, dziękuję Ci bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 __Lara napisał(a):Dokładnie :) przechodzi chyba szybkie dojrzewanie u megii1 :lol: Ale siedzi dalej jak szczeniorek..;) Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Przelałam dla Vertera 20 zł ( VII i VIII) Śliczny jest :loveu: Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Negri, dzięki :loveu: Słuchajcie, mam problem z tą wizytą. Jedna osoba się zgodziła, ale nie dzwoni do Pani,a Pani się niecierpliwi. Napisałam do jeszcze jednej ciotki. Zaczynam się niecierpliwić, że fajny domek nam przeleci koło nosa. Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kurcze, szkoda by było! A osoba jest potrzebna z Wadowic? Mi nie otwiera się strona Mapy Dogo...:angryy: Spróbuję pokombinować.. Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jasza napisał(a):Kurcze, szkoda by było! A osoba jest potrzebna z Wadowic? Mi nie otwiera się strona Mapy Dogo...:angryy: Spróbuję pokombinować.. Dzięki Jaszo. To jest miejscowość Bęczyn koło Paszkówki, ok. 30 km od Krakowa, niedaleko Wadowic. Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie działa mi też wyszukiwanie użytkownikow wg kategorii "skąd"...:angryy: Napisałam do Leni, ona jest z Krakowa, może zna kogoś stamtąd.. Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Leni napisala: Kojarzę Vertera, śledzę jego wątek. Z Wadowic to nie znam, ale w okolicy kogoś można poprosić: [Kraków] wtatara [Kraków, Sucha Beskidzka] black_sheep [Chrzanów] Ulaa [krakow] jagienka42 [Kraków] liryka [Kraków] laverte [Kraków] agamika [Kraków] Anashar [Kraków] malade __________________ Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Już pisałam Jaszo do tych osób. Odezwały się dwie osoby, z czego jedna potem przestała się odzywać, napisałam znowu do tej drugiej :roll: Quote
Lidan Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Skoro jest taki problem ze znalezieniem osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej to może ktoś doświadczony przeprowadziłby taki wywiad przez telefon? Przecież można zadać wszystkie potrzebne pytania i uzyskać szczegółowe odpowiedzi. Jeśli wszystko dobrze wypadnie to może osoba, która zawiezie chętnym psa na miejscu rozejrzy się dokładnie i dopyta ewentualnie jeszcze o potrzebne szczegóły. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale szkoda, żeby domek uciekł :hmmmm: Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Lidan napisał(a):Skoro jest taki problem ze znalezieniem osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej to może ktoś doświadczony przeprowadziłby taki wywiad przez telefon? Przecież można zadać wszystkie potrzebne pytania i uzyskać szczegółowe odpowiedzi. Jeśli wszystko dobrze wypadnie to może osoba, która zawiezie chętnym psa na miejscu rozejrzy się dokładnie i dopyta ewentualnie jeszcze o potrzebne szczegóły. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale szkoda, żeby domek uciekł :hmmmm: Lidan, ja tak zaczynam myśleć, żeby właśnie tak zrobić. Chodź z drugiej strony nie wiem co bym zrobiła jakby Verter trafił "nie do tego" domu... jak do jutra nie dostanę odpowiedzi to poproszę Panią o dłuższą rozmowę i tyle. Quote
Jasza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Chyba można by zaryzykować.. Ale trzeba przepytać Panią dokładnie. Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś z Krakowa, Wadowic i okolic sie dzisiaj odezwie.. Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jasza napisał(a):Chyba można by zaryzykować.. Ale trzeba przepytać Panią dokładnie. Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś z Krakowa, Wadowic i okolic sie dzisiaj odezwie.. Ja czekam do poniedziałku, bo i tak jestem teraz przez weekend zajęta. Jak nikt się nie znajdzie to trudno. Quote
agata51 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Chyba się spalę ze wstydu :oops: Cioteczki, kaska pójdzie jutro, przysięgam. A za ten domek kciuki trzymam. Verterku, cudny jesteś! Quote
__Lara Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wiecie co, nie będę dłużej czekać. Niestety okazuje się, że wielu dogomaniaków "pomaga" tylko na papierze, tzn. niby są na mapie dogo, ale co z tego... przykre to. Jutro dam znać Pani żeby zadzwoniła i porozmawiam z nią dłużej. Nie mam wyjścia, nie pojadę na wizytę prawie do Krakowa. Quote
maciaszek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kurcze, ja jutro będę w Krakowie, ale choćbym bardzo chciała to nie dam rady tam podjechać. To kawałek od Krakowa i to w drugą stronę niż moja powrotna. To raz. A dwa, że w Krakowie będę najwcześniej koło 20.00, czyli tam bym była koło 21.30-22.00? Trochę nie bardzo... PS. _Laro, ponieważ jesteś na większości tych wątków, co ja to gdyby ktoś mnie jutro szukał informuj proszę, że jestem w trasie i będę bardzo późnym wieczorem w domu. A telefonu mogę nie odbierać, bo będę prowadzić. Dzięki :). Quote
Lidan Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Trudno, trzeba próbować innej drogi skoro nie ma kto pojechać. Ciekawe czy w razie czego będzie miał kto psa zawieźć do ewentualngo domku. Na miejscu można dokonać osobistego i ostatecznego sprawdzenia warunków i w razie wątpliwości nie zostawiac tam psa. Po wyciągnięciu ze schroniska byłby problem ale z hotelikiem jest chyba trochę łatwiej, prawda? Quote
agata51 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lara, w Krakowie są jeszcze Asior, marysia55, majku33krakow, irenaka. I pewnie inne na wątku Patosa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-prosimy-o-dt-wsparcie-finansowe-106038/index209.html Próbowałaś z nimi? Quote
Recommended Posts