__Lara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agata51']Lara, w Krakowie są jeszcze Asior, marysia55, majku33krakow, irenaka. I pewnie inne na wątku Patosa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-prosimy-o-dt-wsparcie-finansowe-106038/index209.html Próbowałaś z nimi? Agato, dzięki, napiszę zaraz ;) [quote name='majku33krakow']podnosze pieska Czy nie dałoby się zrobić tej wizyty??? Quote
coronaaj Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agata51']Lara, w Krakowie są jeszcze Asior, marysia55, majku33krakow, irenaka. I pewnie inne na wątku Patosa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-wrocil-z-adopcji-ma-padaczke-prosimy-o-dt-wsparcie-finansowe-106038/index209.html Próbowałaś z nimi? :loveu::loveu:Poproscie WTATARA, zlota kobieta i maz tez, zreszta cala rodzina, to moje Dt od Pakusia...maz ma samochod moze sie zgodzi...mam namiary...:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f85/krakow-1-5-kg-nieszczescie-juz-w-ds-139441/#post12886238 Quote
__Lara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ciotko coronaaj dziękuję :loveu: już dzwoniłam, mam się kontaktować po 15 ;) Quote
coronaaj Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='__Lara']Ciotko coronaaj dziękuję :loveu: już dzwoniłam, mam się kontaktować po 15 ;) Oby wypalilo....Verterek cudny psiak ale domek musi byc superek:evil_lol::evil_lol: Bedzie ktos mial szczescie jak dostanie Verterka...:lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='coronaaj']Oby wypalilo....Verterek cudny psiak ale domek musi byc superek:evil_lol::evil_lol: Bedzie ktos mial szczescie jak dostanie Verterka...:lol::lol: dokladnie...trzymam kciuki oby to byl juz w koncu ten domek:razz::razz: Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 maciaszek napisał(a):I jakie wieści? Chyba nie za dobre maciaszku :shake: a mi jest po prostu żal Vertera... rozmawiałam wczoraj z megii1 i mówiła mi, że Verter potrzebuje już człowieka na wyłączność... dzwoniłam i wczoraj i dzisiaj do Pani, nie umiem się dodzwonić, albo nikt nie odbiera, albo od razu poczta się włącza... pisałam smsy, ale cisza... chyba jednak to nie ten domek :shake: Quote
coronaaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 __Lara napisał(a):Chyba nie za dobre maciaszku :shake: a mi jest po prostu żal Vertera... rozmawiałam wczoraj z megii1 i mówiła mi, że Verter potrzebuje już człowieka na wyłączność... dzwoniłam i wczoraj i dzisiaj do Pani, nie umiem się dodzwonić, albo nikt nie odbiera, albo od razu poczta się włącza... pisałam smsy, ale cisza... chyba jednak to nie ten domek :shake: :mad:No nie rozumiem ludzi...dlaczego cisza...trzeba miec odwage powiedziec..nie.:shake::shake: Szukamy dalej...nie ma rady:placz::placz: Moim zdanem Verterek od dawna gotowy na swojego czlowieka Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ciotki zajrzyjcie:placz::placz: Piękny Floyd schr.Radom-oślepnie jeśli mu nie pomożemy! Zbieramy na hotel jezeli zostanie w schronisku moze stracic wzrok, ma zdiagnozowany zespol suchego oka i powinien miec pare razy dziennie zakrapiane oczy,,,,niestety w warunkach schroniskowych jest to niemozliwe....jest hotelik...nie ma pieniedzy...prosimy o jakikolwiek wsparcie, dla tego psa to wybawienie Quote
__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Spróbuję jeszcze dziś się z tą Panią skontaktować, choć szczerze to już nie mam siły do niej dzwonić... chciałabym żeby znalazł się ktoś, kto pokocha Vertera taką miłością, że będzie tylko jego chciał, że będzie na niego niecierpliwie czekał... innym pieskom się udaje, a Verter wciąż musi czekać :( W ogóle to trzeba Verterowi ogłoszenia odnowić, czy ktoś ma czas na to? Quote
supergoga Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Melduje, że wpłata za VII, VIII, IX - dokonana. Przepraszam za opóxnienie, za dużo na głowie. Ale postaram się już pamiętać na czas. Quote
marysia55 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 supergoga napisał(a):Melduje, że wpłata za VII, VIII, IX - dokonana. Przepraszam za opóxnienie, za dużo na głowie. Ale postaram się już pamiętać na czas. pieknie dziekujemy cioteczce :calus: Quote
coronaaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='__Lara']Spróbuję jeszcze dziś się z tą Panią skontaktować, choć szczerze to już nie mam siły do niej dzwonić... chciałabym żeby znalazł się ktoś, kto pokocha Vertera taką miłością, że będzie tylko jego chciał, że będzie na niego niecierpliwie czekał... innym pieskom się udaje, a Verter wciąż musi czekać :( W ogóle to trzeba Verterowi ogłoszenia odnowić, czy ktoś ma czas na to? :lol::lol:Ja bym jeszcze ja jeszcze pomeczyla telefonami, nieraz ludzie maja inne klopoty i nie wychodzi...:loveu:Wanda gotowa jechac i sprawdzic domek...:evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Właśnie wykonałam przelew za wrzesień na Vertera...to ten sam bank więc w przeciągu godziny pieniążki powinny wpłynąć :cool3: Quote
marysia55 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No to hopniemy z Verterkiem na pierwszą stronę :multi: może tutaj na dogomanii znajdzie domek :loveu: Quote
__Lara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 agato, tak doszło 61zł, w tym 21 na allegro, dzięki :lol: Ciotki, kto pomoże w ogłoszeniach??? Quote
maciaszek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Tutaj jest spis osób z naszego woj., które oferują pomoc w robieniu ogłoszeń: Mapa Pomocy Dogomaniakow a tu z woj. mazowieckiego: http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=23®ion=7 Quote
Sally (od Koanka) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Na prośbę przybywam na wątek i postaram się troszkę zdziałać z ogłoszeniami. Nie wiem kiedy, bo mam teraz troszkę ciężko, ale postaram się jak najszybciej. Tak zerknęłam tylko i widziałam, że banerek ma, to dobrze... (myślę głośno) Psina urocza :loveu: Quote
Marinka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Przypomnijcie mi dziewczyny (bo troszkę mi się już mieszają "podopieczni", jak u Verterka wyglądają kontakty z dziećmi, czy jest wykastrowany? Być może, będę w stanie coś wykombinować dla niego (mam cały czas telefony w sprawie mojej suni Mari) Quote
__Lara Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Marinka']Przypomnijcie mi dziewczyny (bo troszkę mi się już mieszają "podopieczni", jak u Verterka wyglądają kontakty z dziećmi, czy jest wykastrowany? Być może, będę w stanie coś wykombinować dla niego (mam cały czas telefony w sprawie mojej suni Mari) :loveu::loveu::loveu: Marinko, wykastrowany nie jest, ale właśnie, musimy ciotki podjąć decyzję co z kastracją. Rozmawiałam z megii1, jest taka możliwość, chyba za ok. 250-300zł, o ile dobrze pamiętam... Marinko, on uwielbia dzieci :loveu::loveu: dzięki! Dziękuję Sally!!! :loveu::loveu: Możecie robić ogłoszenia gdzie chcecie, bo Verter ma stare i pewnie już nieaktualne. Quote
iwcza Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zrobiłam na razie ogłoszenia na: oddam psa - Szczenięta ur. 04.08.09r. Hodowla: "Wiosenne Przeb ogłoszenia drobne > ojej.pl - nie znalazłam tutaj ogłoszenia, zresztą, na niektórych stronach z pierwszego postu nie ma już ogłoszeń. Resztę zrobię jutro, bo trochę ciężko z czasem... Quote
Recommended Posts