Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Aha, kaska dla Vertera poszła dzisiaj.

moja też :oops::oops::oops: ( ale gdyby nie weekend spóźnienia miałabym tylko 3 dni:evil_lol:)
Lu_Gosiak napisał(a):
o matko właśnie Agatko widziałam Cie na większości wątkow, jesteś chyba Królową deklaracji:evil_lol::evil_lol:;) i dlatego powinnas zostać szefem Dogorry:cool3::cool3:

też tak uważam:loveu: może wybierzamy ja zaocznie :diabloti: bo inaczej będzie sie migać :eviltong:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Agata55 na szefa Dogorry, świetny pomysł! :loveu:
Kurcze, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera :shake:

jak Agatka zobaczy ten post to sie wyprze, że nie o nią chodzi :evil_lol:
Lara zrobiłaś 2 w 1 agata51-marysia55 :diabloti::diabloti: albo przyjmie inna taktykę i powie, że owszem tylko mamy sobie same poszukać tej agaty55 ( jest w ogóle taka na Dogo??):eviltong::p

Posted

Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań. W dodatku umysł zaczyna mi szwankować - znów się rąbnęłam i wysłałam Verterowi 20 zamiast 30zł (wyślę tę brakującą dyszkę niebawem). Niedługo przestanę rozpoznawać ludzi, a tym bardziej nicki. Psy też już zaczynają mi się mylić. Pozwólcie mi dokonać żywota jako szeregowy, acz oddany, żołnierz Dogorry.

Posted

agata51 napisał(a):
Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań. W dodatku umysł zaczyna mi szwankować - znów się rąbnęłam i wysłałam Verterowi 20 zamiast 30zł (wyślę tę brakującą dyszkę niebawem). Niedługo przestanę rozpoznawać ludzi, a tym bardziej nicki. Psy też już zaczynają mi się mylić. Pozwólcie mi dokonać żywota jako szeregowy, acz oddany, żołnierz Dogorry.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też się mylą już psiaki, sama widziałaś :evil_lol: agato51, nie jest tak źle! ja Cię podziwiam za te wszystkie przelewy, że się jeszcze nie motasz w nich ;)

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też się mylą już psiaki, sama widziałaś :evil_lol: agato51, nie jest tak źle! ja Cię podziwiam za te wszystkie przelewy, że się jeszcze nie motasz w nich ;)

No właśnie się motam! :angryy:

Posted

Ciotki, ja wyjeżdżam niespodziewanie (pogrzeb w rodzinie), wracam w czwartek-piątek, czuwajcie nad wątkiem Verterka. Jeszcze dziś postaram się wynotować nowe przelewy - dzięki.

Posted

Wiecie ja się nie chcę wtrącać bo ja tylko goszczę Vertera ale moim zdaniem to porównywanie go do dobermana tylko odstrasza ludzi. Ta rasa ma trochę zwolenników ale wiele osób ich nie lubi, inne się boją albo mają mieszane uczucia. A poza tym to Verter ani z charakteru ani z wyglądu nie jest podobny do Dobermana:shake: Może poszukacie w psach myśliwskich? Mój Darek go ostatnio zareklamował pewnemu Panu, który ma dom z ogrodem w Legionowie i jak Pan się zastanowi może się odezwie. Ale prosze zastanówcie się nad tym porównywaniem do Dobka...

Posted

megii1 napisał(a):
Wiecie ja się nie chcę wtrącać bo ja tylko goszczę Vertera ale moim zdaniem to porównywanie go do dobermana tylko odstrasza ludzi. Ta rasa ma trochę zwolenników ale wiele osób ich nie lubi, inne się boją albo mają mieszane uczucia. A poza tym to Verter ani z charakteru ani z wyglądu nie jest podobny do Dobermana:shake: Może poszukacie w psach myśliwskich? Mój Darek go ostatnio zareklamował pewnemu Panu, który ma dom z ogrodem w Legionowie i jak Pan się zastanowi może się odezwie. Ale prosze zastanówcie się nad tym porównywaniem do Dobka...

megii1, ja też mam pewne obawy, dobrze, że to napisałaś. Rzeczywiście słowo "doberman" często odstrasza. Zmienię jego tytuł allegro.

Posted

agata51 napisał(a):
Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań.

Agatko to pewnie dlatego, że ja ciągle kogos straszę dogorrą :evil_lol:. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że inne cioteczki też:diabloti:
Po za tym to skutkuje :mad::mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
Agatko to pewnie dlatego, że ja ciągle kogos straszę dogorrą :evil_lol:. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że inne cioteczki też:diabloti:
Po za tym to skutkuje :mad::mad:

nooooooo...ja na przykład się marysi boję :look3::eek2::eek2:

Posted

Leyla napisał(a):
nooooooo...ja na przykład się marysi boję :look3::eek2::eek2:

Każdy się jej boi. I tak ma być! Mnie nikt się nie boi. :evil_lol:

A Verter dobkiem na pewno nie jest.

Posted

rita60 napisał(a):
Naprawde:cool1:a wydaje sie,ze to miła pani:eviltong:

rita60 :loveu: Ty jedna w tym towarzystwie masz rację i trzymaj sie tego do końca świata i jeden dzień dłużej :calus:. Mało, że miła to jeszcze to tego 'zloty człowiek' ( o sobie tak skromnie mówię:oops:) :eviltong: A z tymi dwiema paniami to ja sobie jeszcze porozmawiam :mad: na osobności oczywiście.

Posted

marysia55 napisał(a):
A z tymi dwiema paniami to ja sobie jeszcze porozmawiam :mad: na osobności oczywiście.

:eek2::eek2::eek2::scared:to ja spadam stąd !!