marysia55 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agata51 napisał(a):Aha, kaska dla Vertera poszła dzisiaj. moja też :oops::oops::oops: ( ale gdyby nie weekend spóźnienia miałabym tylko 3 dni:evil_lol:) Lu_Gosiak napisał(a):o matko właśnie Agatko widziałam Cie na większości wątkow, jesteś chyba Królową deklaracji:evil_lol::evil_lol:;) i dlatego powinnas zostać szefem Dogorry:cool3::cool3: też tak uważam:loveu: może wybierzamy ja zaocznie :diabloti: bo inaczej będzie sie migać :eviltong: Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Agata55 na szefa Dogorry, świetny pomysł! :loveu: Kurcze, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera :shake: Quote
marysia55 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 __Lara napisał(a):Agata55 na szefa Dogorry, świetny pomysł! :loveu: Kurcze, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera :shake: jak Agatka zobaczy ten post to sie wyprze, że nie o nią chodzi :evil_lol: Lara zrobiłaś 2 w 1 agata51-marysia55 :diabloti::diabloti: albo przyjmie inna taktykę i powie, że owszem tylko mamy sobie same poszukać tej agaty55 ( jest w ogóle taka na Dogo??):eviltong::p Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Właśnie teraz się skapłam, że mi się poplątało :evil_lol::evil_lol: Widzisz, bo musi być dwóch Szefów, a raczej dwie Szefowe :evil_lol: Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań. W dodatku umysł zaczyna mi szwankować - znów się rąbnęłam i wysłałam Verterowi 20 zamiast 30zł (wyślę tę brakującą dyszkę niebawem). Niedługo przestanę rozpoznawać ludzi, a tym bardziej nicki. Psy też już zaczynają mi się mylić. Pozwólcie mi dokonać żywota jako szeregowy, acz oddany, żołnierz Dogorry. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 agata51 napisał(a):Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań. W dodatku umysł zaczyna mi szwankować - znów się rąbnęłam i wysłałam Verterowi 20 zamiast 30zł (wyślę tę brakującą dyszkę niebawem). Niedługo przestanę rozpoznawać ludzi, a tym bardziej nicki. Psy też już zaczynają mi się mylić. Pozwólcie mi dokonać żywota jako szeregowy, acz oddany, żołnierz Dogorry. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też się mylą już psiaki, sama widziałaś :evil_lol: agato51, nie jest tak źle! ja Cię podziwiam za te wszystkie przelewy, że się jeszcze nie motasz w nich ;) Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też się mylą już psiaki, sama widziałaś :evil_lol: agato51, nie jest tak źle! ja Cię podziwiam za te wszystkie przelewy, że się jeszcze nie motasz w nich ;) No właśnie się motam! :angryy: Quote
Lidan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 czy Ty nigdy nie śpisz :???: Co u Verterka? Gdzie ten wymarzony dom z pieknym dużym ogródkiem:razz: Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ciotki, ja wyjeżdżam niespodziewanie (pogrzeb w rodzinie), wracam w czwartek-piątek, czuwajcie nad wątkiem Verterka. Jeszcze dziś postaram się wynotować nowe przelewy - dzięki. Quote
megii1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wiecie ja się nie chcę wtrącać bo ja tylko goszczę Vertera ale moim zdaniem to porównywanie go do dobermana tylko odstrasza ludzi. Ta rasa ma trochę zwolenników ale wiele osób ich nie lubi, inne się boją albo mają mieszane uczucia. A poza tym to Verter ani z charakteru ani z wyglądu nie jest podobny do Dobermana:shake: Może poszukacie w psach myśliwskich? Mój Darek go ostatnio zareklamował pewnemu Panu, który ma dom z ogrodem w Legionowie i jak Pan się zastanowi może się odezwie. Ale prosze zastanówcie się nad tym porównywaniem do Dobka... Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 megii1 napisał(a):Wiecie ja się nie chcę wtrącać bo ja tylko goszczę Vertera ale moim zdaniem to porównywanie go do dobermana tylko odstrasza ludzi. Ta rasa ma trochę zwolenników ale wiele osób ich nie lubi, inne się boją albo mają mieszane uczucia. A poza tym to Verter ani z charakteru ani z wyglądu nie jest podobny do Dobermana:shake: Może poszukacie w psach myśliwskich? Mój Darek go ostatnio zareklamował pewnemu Panu, który ma dom z ogrodem w Legionowie i jak Pan się zastanowi może się odezwie. Ale prosze zastanówcie się nad tym porównywaniem do Dobka... megii1, ja też mam pewne obawy, dobrze, że to napisałaś. Rzeczywiście słowo "doberman" często odstrasza. Zmienię jego tytuł allegro. Quote
iwona213 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 może bardziej podobny do baucerona niż do dobka Quote
Lidan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 W sumie jeśli w ogłoszeniu jest zdjęcie nie ma potrzeby w ogóle porównywać psa do innego rasowego :roll: Quote
marysia55 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agata51 napisał(a):Wybijcie sobie z głowy! Do wszystkiego się nadaję tylko nie do szefowania. Cały czas żyję w przekonaniu, że szefową jest Marysia i niech już tak zostanie. W moim wieku nie zmienia się przekonań. Agatko to pewnie dlatego, że ja ciągle kogos straszę dogorrą :evil_lol:. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że inne cioteczki też:diabloti: Po za tym to skutkuje :mad::mad: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 marysia55 napisał(a):Agatko to pewnie dlatego, że ja ciągle kogos straszę dogorrą :evil_lol:. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że inne cioteczki też:diabloti: Po za tym to skutkuje :mad::mad: nooooooo...ja na przykład się marysi boję :look3::eek2::eek2: Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Leyla napisał(a):nooooooo...ja na przykład się marysi boję :look3::eek2::eek2: Każdy się jej boi. I tak ma być! Mnie nikt się nie boi. :evil_lol: A Verter dobkiem na pewno nie jest. Quote
rita60 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Leyla napisał(a):nooooooo...ja na przykład się marysi boję :look3::eek2::eek2: Naprawde:cool1:a wydaje sie,ze to miła pani:eviltong: Quote
marysia55 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 rita60 napisał(a):Naprawde:cool1:a wydaje sie,ze to miła pani:eviltong: rita60 :loveu: Ty jedna w tym towarzystwie masz rację i trzymaj sie tego do końca świata i jeden dzień dłużej :calus:. Mało, że miła to jeszcze to tego 'zloty człowiek' ( o sobie tak skromnie mówię:oops:) :eviltong: A z tymi dwiema paniami to ja sobie jeszcze porozmawiam :mad: na osobności oczywiście. Quote
rita60 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Och ty złoty człowieku:evil_lol:masz szczescie,ze cie lubie:p Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 marysia55 napisał(a):A z tymi dwiema paniami to ja sobie jeszcze porozmawiam :mad: na osobności oczywiście. :eek2::eek2::eek2::scared:to ja spadam stąd !! Quote
marysia55 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 rita60 napisał(a):Och ty złoty człowieku:evil_lol:masz szczescie,ze cie lubie:p 'cicho, przeca wiem' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zreszta i " wice-wersa'l ":loveu: Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Leyla napisał(a)::eek2::eek2::eek2::scared:to ja spadam stąd !! Ja to chyba w ogóle nie wejdę To Verter jest taki malutki? :crazyeye: Quote
megii1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Verter jest wielkości dobermana :crazyeye::loveu: Co do wielkosci to są podobnieństwa :) Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No to przepraszam. Na tych fotkach taki "dokolankowy" się wydaje. :oops: Quote
Recommended Posts