Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=agata51;A ja zupełnie inaczej - każdego dnia 1 wpłata (no, czasem następuje kumulacja). Matko jedyna, właśnie podliczyłam - mam na liście 31 piesków :crazyeye:
Listę zamykam definitywnie, do odwołania!!!!

:mad::mad:Ja to juz przestalam psy liczyc tak mi sie piep...y.:angryy::angryy:
Jestem w w-wie , czas mi sie tez..to co powyzej:diabloti::diabloti:
:loveu::loveu:Moje kurdupelki :loveu:troja sie w oczach (starosc nie radosc):shake::shake::shake:ale one tez maja ta zmiane czasu:multi::multi:ciagle spia:shake::shake:
:loveu::loveu:Verterek cudny :loveu:ale cos sie zmniejszyl byl jakby wyzszy??:shake::shake: Dobry pomysl usunac "doberman" z ogloszen...:roll::roll:

Posted

=agata51;coronaaj, wpadłaś do Polski na dłużej?

A piesków nie licz, bo i tak się nie doliczysz - tyle ich masz.
Poza tym, na diabła ci ten stres?!

:crazyeye::crazyeye:Tak, narazie do konca pazdziernika, a jak trzeba to dluzej...tylko bedzie mi zimno i kurduplom tez...no Pakus bedzie OK.:cool3::cool3:
:diabloti:Trzeba bezstresowo ale to tak sie nie da...:diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Agata51 znowu w stresie :shake: niedobrze, oj niedobrze... mam nadzieję, że Pani się jeszcze odezwie. Napisała, że podoba jej się Bingo :)

Agatka jest baaaaaardzo wrażliwa to i się trzęsie jak słyszy taką wiadomość :evil_lol: ale na poważnie to byłoby cudownie gdyby okazało sie , że Verter ma szansę na domek :loveu::loveu:

Posted

Już wiem. Niestety, nie wyszło. Pani napisała do mnie maila we wtorek, mnie nie było w domu, a dziś ma już innego psa... trzeba szukać dalej. Dziś wystawię mu kolejne allegro.

Przy okazji, muszę opłacić allegro Vertera za lipiec, 20,50zł, tyle pobiorę z jego konta.

Posted

No i cały mój stres na nic! Chyba przyjdzie mi wpaść w depresję.

Laro, to ja do następnej wpłaty dorzucę 10zł, o których zapomniałam poprzednio + 20,50 za allegro. Ok?

Posted

agato51, ok :) dzięki Ci bardzo!

Tak sobie pomyślałam, że gdyby tej Pani zależało na Verterze to by zadzwoniła - był podany telefon - a tak wolała znaleźć sobie innego psa.

Posted

Ta pani najwidoczniej niecierpliwa jakaś :razz: Dzialała pod wpływem impulsu i chciala psa JUŻ, TERAZ, NATYCHMIAST. To chyba nie najlepszy domek dla psa po przejściach :shake: Pecha masz Verterku z tymi chwilowo zainteresowanymi :hmmmm:

Posted

Lidan napisał(a):
Ta pani najwidoczniej niecierpliwa jakaś :razz: Dzialała pod wpływem impulsu i chciala psa JUŻ, TERAZ, NATYCHMIAST. To chyba nie najlepszy domek dla psa po przejściach :shake: Pecha masz Verterku z tymi chwilowo zainteresowanymi :hmmmm:

Też tak myślę Lidan. Kurcze, muszę spojrzeć czy Verter ma poza allegro jakieś aktualne ogłoszenia, bo cisza na horyzoncie z chętnymi.

Posted

=__Lara; ok :)

Tak sobie pomyślałam, że gdyby tej Pani zależało na Verterze to by zadzwoniła - był podany telefon - a tak wolała znaleźć sobie innego psa

:diabloti:No i chyba bardzo dobrze, ze :mad:babsko (sorry) nie zadzwonilo..:angryy::angryy:

Bylam wczoraj u Meggi1:loveu: super miejsce (megii na wakacjach), maz kapitalny i wetka Malgosia..... :loveu::loveu:

:loveu::loveu: suppperrr pies, jaki przyjacielski, wigoru ma za dwoch. Skacze przez plot no z metr bylo conamniej , lata z towarzyszem a (jakis szorstkowslosy zapomnialam imienia cos od Toffi, Puffi):multi::multi::multi:
Dawno nie widzialam takiego psa...jaki on szczesliwy;);)Latalam razem z nimi. Verter ma towarzysza, tak sie zgadzaja fajnie:shake::shake:, mieszkaja w jednym kojcu (tamten duzo mniejszy)...raz skoczyly na siebie..:shake:jak wetka zajela sie innymi psami i zamnieto je do kojca..nie dziwie sie ...nie byly zadowolone..

Mam sporo zdjec ale nie moge wlozyc na laptop bo karta maszyna (notebook) nie czyta karty..:diabloti::diabloti:postaram sie to zrobic z Podkarpacia bo jutro jade socjalizowac Pakusia z kurduplami . :evil_lol::evil_lol:Z DT bedziemy socjalizowac 5 psow , mam nadzieje, ze krwawo sie to nie skonczy...:shake::shake:

Posted

__Lara napisał(a):
coronaaj, dzięki za odwiedzinki Vertera :loveu: to tylko potwierdza jaki to wspaniały pies :) dziś zamieszczam jego ogłoszenie na Telegazecie :)

Rzeczywiscie wspanialy i bedzie super z dziecmi....syn Darka 12 lat go uwielbia i z wzajemnoscia...

Posted

Zablokowali mi jedną funkcję w banku i muszę czekać do jutra z tym ogłoszeniem w Telegazecie :angryy:

A wejdźcie sobie i zobaczcie ile tam jest ogłoszeń yorków za 200-300zł :angryy:

Edit: nowe ogłoszenia Vertera:

www.pineska.pl
www.animalia.pl
www.gumtree.pl
www.petworld.pl
www.vetmozga.pl
www.adopcjapsa.pl
www.rozglos.net
www.najpewniej.pl
www.petsy.pl
www.vendito.pl