maciaszek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pies akrobata, na jednej nodze staje ;). A dlaczego on taki chudzinek jest? Żeberka mu wystają... http://images45.fotosik.pl/202/7fb00de4e6fb122fmed.jpg Quote
coronaaj Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='maciaszek']Pies akrobata, na jednej nodze staje ;). A dlaczego on taki chudzinek jest? Żeberka mu wystają... http://images45.fotosik.pl/202/7fb00de4e6fb122fmed.jpg Ciotka wplacila na Verterka:loveu: znowu za 2 miesiace, przepraszam za opoznienie(oszustwa, goscie, moje psiaki).:mad: :multi:Verterek to zywe srebro ale wasze zdjecia cos koslawe bo on nie jest chudzinka, znowu go widzialam coprawda wieczorem jak przywiozlam Lenke... on wszystko spala taki dobry metabolizm:evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Toż ja nie sugeruję, że nikt go nie karmi ;). Zastanawiam się tylko czy to właśnie z dużej ilości ruchu czy też np. nie przyswaja żarełka... Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 coronaaj napisał(a):Ciotka wplacila na Verterka:loveu: znowu za 2 miesiace, przepraszam za opoznienie(oszustwa, goscie, moje psiaki).:mad: :multi:Verterek to zywe srebro ale wasze zdjecia cos koslawe bo on nie jest chudzinka, znowu go widzialam coprawda wieczorem jak przywiozlam Lenke... on wszystko spala taki dobry metabolizm:evil_lol::evil_lol: Coronaaj, doszło, właśnie wpisałam wpłatę do mojego kajetu :p:loveu: dzięki! :loveu: Widzę, że MartynaP uzupełniła już nowe rozliczenie - dzięki :D Quote
Marinka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 I kolejne odnowienie cafeanimal.pl dla Vertera:loveu: ... to już prawie uporczywa mania :evil_lol:: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody,1902 Quote
megii1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Verterek wcale nie jest chudy, on wręcz przeciwnie robi się coraz bardziej masywny:evil_lol: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Marinka']I kolejne odnowienie cafeanimal.pl dla Vertera:loveu: ... to już prawie uporczywa mania :evil_lol:: Bingo - pies łagodny, czujny, młody - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Oby wreszcie go dali do metro! Quote
coronaaj Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 megii1 napisał(a):Verterek wcale nie jest chudy, on wręcz przeciwnie robi się coraz bardziej masywny:evil_lol: Zgadzam sie z Megii1, Verterek nabralmasy ciala, widze to bo widzialam go pare razy. Quote
Marinka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Sorry za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/deklaracje-na-dt-pilnie-malutka-gabi-czeka-na-dom-145966/ Quote
agata51 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='megii1']Verterek wcale nie jest chudy, on wręcz przeciwnie robi się coraz bardziej masywny:evil_lol:[/quote] Jak ja to lubię! Nie tyję, robię się masywniejsza! A dla Verterka buziak :loveu: Quote
Marinka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Odnowiłam wspaniałemu [B]Verterowi[/B] vel [B]Bingo :loveu: cafeanimal.pl: [/B][URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody,1982[/URL] Quote
coronaaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marinka']Odnowiłam wspaniałemu [B]Verterowi[/B] vel [B]Bingo :loveu: cafeanimal.pl:[/B] [url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody,1982]Bingo - pies łagodny, czujny, młody - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url][/quote] To on Verterek czy Bingo, oba ladne...:loveu::loveu: Verterek do domku...:razz::razz:kiedy pojdzie do metra? Quote
__Lara Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wiecie co, ja już się podłamuje, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera/ Bingo :( Quote
coronaaj Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='__Lara']Wiecie co, ja już się podłamuje, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera/ Bingo :([/quote] Ktos w koncu zadzwoni, nie martw sie, glowa do gory, trzeba dalej szukac...:cool3: Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='coronaaj']Ktos w koncu zadzwoni, nie martw sie, glowa do gory, trzeba dalej szukac...:cool3:[/quote] Słuchajcie, dziś do mnie dzwoniła Pani, która miała dobermana. Wypatrzyła innego dobka z katowickiego schroniska, ale jego już w schronie nie ma. Teraz sprawdziłam. Ma do mnie jeszcze dzwonić, bo wtedy nie za bardzo mogłam rozmawiać. Oczywiście polecę jej Vertera :razz: Quote
megii1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Trzymam kciuki - nawet jak ma być dobermanem:) Jemu tak potrzebny jest domek:roll: Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='megii1']Trzymam kciuki - nawet jak ma być dobermanem:) Jemu tak potrzebny jest domek:roll:[/quote] Mam nadzieję, że zadzwoni. Jak nie to robię wieczorem więcej ogłoszeń. Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Trzymam kciuki za Panią i za Vertera! Może właśnie mają się spotkać? Quote
__Lara Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Jasza']Trzymam kciuki za Panią i za Vertera! Może właśnie mają się spotkać?[/quote] Niestety nikt już nie dzwonił potem :shake::-( Quote
megii1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Verterek dziś na spacerku:) Nie dość że coraz mniej ciągnie na smyczy, nie dość, że lubi mojego synka, to jeszcze jak zobaczył jakiś ludzi na spacerze to szczekał na ich ewidentnie nas broniąc:crazyeye: a jaki dumny był z tego powodu:loveu: Tu ze swoją najlepszą koleżanką Korą: tu pozuje przystojniak: a tu z moim Kacperkiem: Quote
megii1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 I Wazna informacja: Verter nie skacze juz jak szalony na ludzi (zrozumiał że trzeba szukać domu) także jak widac na zdjęciu - z małymi dziećmi też może mieszkać:) Quote
megii1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A i mam propozycje, zeby moze w ogłoszeniach podawac też mój numer telefonu - w sumie chyba najwięcej mogę powiedzieć o Verterze:razz: może pomogę;) A tu moja Korka i Verter pilnują Kacperka :loveu: i tak cały spacer:multi: Quote
Recommended Posts