Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Pies akrobata, na jednej nodze staje ;).

A dlaczego on taki chudzinek jest? Żeberka mu wystają... http://images45.fotosik.pl/202/7fb00de4e6fb122fmed.jpg

Ciotka wplacila na Verterka:loveu: znowu za 2 miesiace, przepraszam za opoznienie(oszustwa, goscie, moje psiaki).:mad:

:multi:Verterek to zywe srebro ale wasze zdjecia cos koslawe bo on nie jest chudzinka, znowu go widzialam coprawda wieczorem jak przywiozlam Lenke... on wszystko spala taki dobry metabolizm:evil_lol::evil_lol:

Posted

coronaaj napisał(a):
Ciotka wplacila na Verterka:loveu: znowu za 2 miesiace, przepraszam za opoznienie(oszustwa, goscie, moje psiaki).:mad:

:multi:Verterek to zywe srebro ale wasze zdjecia cos koslawe bo on nie jest chudzinka, znowu go widzialam coprawda wieczorem jak przywiozlam Lenke... on wszystko spala taki dobry metabolizm:evil_lol::evil_lol:

Coronaaj, doszło, właśnie wpisałam wpłatę do mojego kajetu :p:loveu: dzięki! :loveu:

Widzę, że MartynaP uzupełniła już nowe rozliczenie - dzięki :D

Posted

megii1 napisał(a):
Verterek wcale nie jest chudy, on wręcz przeciwnie robi się coraz bardziej masywny:evil_lol:

Zgadzam sie z Megii1, Verterek nabralmasy ciala, widze to bo widzialam go pare razy.

Posted

[quote name='megii1']Verterek wcale nie jest chudy, on wręcz przeciwnie robi się coraz bardziej masywny:evil_lol:[/quote]

Jak ja to lubię! Nie tyję, robię się masywniejsza! A dla Verterka buziak :loveu:

Posted

Odnowiłam wspaniałemu [B]Verterowi[/B] vel [B]Bingo :loveu: cafeanimal.pl:

[/B][URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody,1982[/URL]

Posted

[quote name='Marinka']Odnowiłam wspaniałemu [B]Verterowi[/B] vel [B]Bingo :loveu: cafeanimal.pl:[/B]

[url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bingo-pies-lagodny-czujny-mlody,1982]Bingo - pies łagodny, czujny, młody - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url][/quote]

To on Verterek czy Bingo, oba ladne...:loveu::loveu:
Verterek do domku...:razz::razz:kiedy pojdzie do metra?

Posted

[quote name='__Lara']Wiecie co, ja już się podłamuje, nikt nie dzwoni w sprawie Vertera/ Bingo :([/quote]

Ktos w koncu zadzwoni, nie martw sie, glowa do gory, trzeba dalej szukac...:cool3:

Posted

[quote name='coronaaj']Ktos w koncu zadzwoni, nie martw sie, glowa do gory, trzeba dalej szukac...:cool3:[/quote]

Słuchajcie, dziś do mnie dzwoniła Pani, która miała dobermana. Wypatrzyła innego dobka z katowickiego schroniska, ale jego już w schronie nie ma. Teraz sprawdziłam. Ma do mnie jeszcze dzwonić, bo wtedy nie za bardzo mogłam rozmawiać. Oczywiście polecę jej Vertera :razz:

Posted

[quote name='megii1']Trzymam kciuki - nawet jak ma być dobermanem:) Jemu tak potrzebny jest domek:roll:[/quote]

Mam nadzieję, że zadzwoni. Jak nie to robię wieczorem więcej ogłoszeń.

Posted

Verterek dziś na spacerku:) Nie dość że coraz mniej ciągnie na smyczy, nie dość, że lubi mojego synka, to jeszcze jak zobaczył jakiś ludzi na spacerze to szczekał na ich ewidentnie nas broniąc:crazyeye: a jaki dumny był z tego powodu:loveu:
Tu ze swoją najlepszą koleżanką Korą:

tu pozuje przystojniak:

a tu z moim Kacperkiem:

Posted

I Wazna informacja: Verter nie skacze juz jak szalony na ludzi (zrozumiał że trzeba szukać domu) także jak widac na zdjęciu - z małymi dziećmi też może mieszkać:)

Posted

A i mam propozycje, zeby moze w ogłoszeniach podawac też mój numer telefonu - w sumie chyba najwięcej mogę powiedzieć o Verterze:razz: może pomogę;)

A tu moja Korka i Verter pilnują Kacperka :loveu: i tak cały spacer:multi: