rita60 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zuzia63 napisał(a):No właśnie... na jednym z wątków pytałam Ją kiedy sypia, nie odpowiedziała... chyba nie chce sie przyznać do tego czego my się domyślamy:evil_lol: albo kołek osikowy potrzebny, albo...:ghost_2: Boje sie nawet myslec:evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Vertera oglądał wczoraj jeden pan, ale się nie zdecydował. Szkoda... Quote
zuzia63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 maciaszek napisał(a):Vertera oglądał wczoraj jeden pan, ale się nie zdecydował. Szkoda... Bo to był goopi pan:lol: Quote
Lidan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 maciaszek napisał(a):Vertera oglądał wczoraj jeden pan, ale się nie zdecydował. Szkoda... Pewnie poszedł szukać ratlerka albo jmnika. Bo panowie teraz wolą małe pieski :eviltong: Quote
megii1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Podnoszę Przystojniaka :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='agata51'] Znikam, bo już świta. A nie mowilam:evil_lol: Quote
zuzia63 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 rita60 napisał(a):A nie mowilam:evil_lol: Ciekawe, czy czarnego kota ma? Quote
rita60 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zuzia63 napisał(a):Ciekawe, czy czarnego kota ma? I szklana kule:evil_lol:/jak nas Agatka trzepnie wreszcie mietła,to sie nie pozbieramy:eviltong:/. Quote
Marinka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Chciałam zwrócić uwagę, że wpłaciłam za lipiec i sierpień... w poniedziałek prześlę pieniążki za wrzesień Coś te domki milczące jakieś...trzymaj się Verter... niedługo kończą się wakacje :eviltong: Quote
agata51 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja bez kota i bez kuli się obywam. Wolę ćmy. To moja ulubienica, zmierzchnica trupia główka. Quote
megii1 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Verter tak się zaprzyaznił z Fafim (sredniej wielkości szorsciakiem też z katowickiego schroniska) że mimo ustawionych w kojcu dwóch bud, obaj spią w budzie Vertera:loveu: Za to bude Fafiego Verter obgryza codziennie i wkońcu bedzie chyba tylko jedna buda :placz: Quote
maciaszek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A czy Fafi występuje na jakichś zdjęciach na tym wątku? Bom ciekawa, który to psiak (skoro z Katowic)? Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='agata51']Ja bez kota i bez kuli się obywam. Wolę ćmy. To moja ulubienica, zmierzchnica trupia główka. ale masz agatko zainteresowania :cool3: w nocy ją upolowałaś :lol: Verter a ty nie bierz się za budy u Megii, bo niedługo jej zabraknie na stanie nowych i będziesz spał w kartonowym pudełku :evil_lol: Quote
megii1 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='maciaszek']A czy Fafi występuje na jakichś zdjęciach na tym wątku? Bom ciekawa, który to psiak (skoro z Katowic)? Z tego co pamietam to z Katowic:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-terierka-mix-sznaucerka-fafi-prosimy-o-pomoc-w-oglaszaniu-141262/ Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ciotki, jestem już. Jeszcze dziś postaram się zaktualizować wpłaty dla Vertera, najpóźniej jutro. Co do ogłoszeń to też zaraz wszystko napiszę, muszę wszystko ogarnąć :cool1: ja miałam kilka telefonów w sprawie Vertera jak byłam na urlopie, ale tam zasięgu nie było, więc wszystkie telefony przekierowywałam na ciotkę Jaszę, a do niej już nikt nie dzwonił :shake: jeszcze przed wyjazdem rozmawiałam z jednym Panem, z rozmowy dobrze wyglądało, ale Verter miałby mieszkać na podwórku, w kojcu, w zimę w oborze... więc na takie coś się nie zdecyduję. Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =megii1;Verter tak się zaprzyaznił z Fafim (sredniej wielkości szorsciakiem też z katowickiego schroniska) że mimo ustawionych w kojcu dwóch bud, obaj spią w budzie Vertera:loveu: Za to bude Fafiego Verter obgryza codziennie i wkońcu bedzie chyba tylko jedna buda :placz: ****************************************************** :loveu:Verterek nie narazaj ciotki na dodatkowe koszty..:evil_lol::evil_lol:bo beda musialy Megii1 nowa bude kupic:cool3::cool3: :crazyeye::crazyeye:Widzialam na wlasne oczy, komitywa niesamowita Verterka z Fafim;););)W razie czego rozstanie bedzie przykre:shake::shake::shake:psy sie do siebie przyzwyczaily, cos zaiskrzylo miedzy nimi:-o:-oteraz pewnie jeszcze bardziej przywiazane do siebie:roll: :crazyeye:Cioteczki moze pomysl crazy ale jakby tak dac ich razem do jakiegos domeczku???:cool3::cool3:bylaby radocha:lol::lol:najlepiej domek z ogrodkiem tak sobie marze:multi::multi:marzenia sie spelniaja..:lol: Ten dom z obora i podworkiem nie dla Verterka:mad::mad::mad:za delikatny Verterek. Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Prosimy o pomoc dla Rufusa, serdecznie zapraszamy na bazarki: Literacki bazarek - klasyka i sf - oraz klatka; na Rufusa! Do 18.08! *filizanki*marynarka Zara*Plu&Play *na Rufusa,do 16.08.godz.20.00 Quote
MyrkurDagur Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Przelałam właśnie moją miesięczną deklarację dla Verterka. Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dzięki Myrkurku :) wczoraj napisałam Pw do MartynyP kto wpłacił do wczoraj, powinna zaktualizować na dniach pierwszy post. Quote
rita60 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Na gore malenki i przypomnij o sobie......... Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wznowiłam allegro Verterowi, wstawię go też wkrótce znowu na telegazetę. Quote
marysia55 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='__Lara']Dzięki Myrkurku :) wczoraj napisałam Pw do MartynyP kto wpłacił do wczoraj, powinna zaktualizować na dniach pierwszy post. rozumię, że brak moich wpłat na pierwszej stronie za VII-VIII i VIII-IX to tylko brak aktualizacji przez Martynę :cool3::cool3::mad: Quote
Recommended Posts