Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzia63 napisał(a):
No właśnie... na jednym z wątków pytałam Ją kiedy sypia, nie odpowiedziała... chyba nie chce sie przyznać do tego czego my się domyślamy:evil_lol:
albo kołek osikowy potrzebny, albo...:ghost_2:

Boje sie nawet myslec:evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Vertera oglądał wczoraj jeden pan, ale się nie zdecydował. Szkoda...

Pewnie poszedł szukać ratlerka albo jmnika. Bo panowie teraz wolą małe pieski :eviltong:

Posted

Chciałam zwrócić uwagę, że wpłaciłam za lipiec i sierpień... w poniedziałek prześlę pieniążki za wrzesień

Coś te domki milczące jakieś...trzymaj się Verter... niedługo kończą się wakacje :eviltong:

Posted

Verter tak się zaprzyaznił z Fafim (sredniej wielkości szorsciakiem też z katowickiego schroniska) że mimo ustawionych w kojcu dwóch bud, obaj spią w budzie Vertera:loveu: Za to bude Fafiego Verter obgryza codziennie i wkońcu bedzie chyba tylko jedna buda :placz:

Posted

[quote name='agata51']Ja bez kota i bez kuli się obywam. Wolę ćmy.
To moja ulubienica, zmierzchnica trupia główka.
ale masz agatko zainteresowania :cool3: w nocy ją upolowałaś :lol:
Verter a ty nie bierz się za budy u Megii, bo niedługo jej zabraknie na stanie nowych i będziesz spał w kartonowym pudełku :evil_lol:

Posted

Ciotki, jestem już. Jeszcze dziś postaram się zaktualizować wpłaty dla Vertera, najpóźniej jutro. Co do ogłoszeń to też zaraz wszystko napiszę, muszę wszystko ogarnąć :cool1: ja miałam kilka telefonów w sprawie Vertera jak byłam na urlopie, ale tam zasięgu nie było, więc wszystkie telefony przekierowywałam na ciotkę Jaszę, a do niej już nikt nie dzwonił :shake: jeszcze przed wyjazdem rozmawiałam z jednym Panem, z rozmowy dobrze wyglądało, ale Verter miałby mieszkać na podwórku, w kojcu, w zimę w oborze... więc na takie coś się nie zdecyduję.

Posted

=megii1;Verter tak się zaprzyaznił z Fafim (sredniej wielkości szorsciakiem też z katowickiego schroniska) że mimo ustawionych w kojcu dwóch bud, obaj spią w budzie Vertera:loveu: Za to bude Fafiego Verter obgryza codziennie i wkońcu bedzie chyba tylko jedna buda :placz:

:loveu:Verterek nie narazaj ciotki na dodatkowe koszty..:evil_lol::evil_lol:bo beda musialy Megii1 nowa bude kupic:cool3::cool3:

:crazyeye::crazyeye:Widzialam na wlasne oczy, komitywa niesamowita Verterka z Fafim;););)W razie czego rozstanie bedzie przykre:shake::shake::shake:psy sie do siebie przyzwyczaily, cos zaiskrzylo miedzy nimi:-o:-oteraz pewnie jeszcze bardziej przywiazane do siebie:roll:

:crazyeye:Cioteczki moze pomysl crazy ale jakby tak dac ich razem do jakiegos domeczku???:cool3::cool3:bylaby radocha:lol::lol:najlepiej domek z ogrodkiem
tak sobie marze:multi::multi:marzenia sie spelniaja..:lol:

Ten dom z obora i podworkiem nie dla Verterka:mad::mad::mad:za delikatny Verterek.

Posted

[quote name='__Lara']Dzięki Myrkurku :) wczoraj napisałam Pw do MartynyP kto wpłacił do wczoraj, powinna zaktualizować na dniach pierwszy post.

rozumię, że brak moich wpłat na pierwszej stronie za VII-VIII i VIII-IX to tylko brak aktualizacji przez Martynę :cool3::cool3::mad: