Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.12.2018 o 19:53, Tola napisał:

Życzenia świąteczne od Rajki i Fionki z Lublina z ich domu jak bajki - to już 6 Boże Narodzenie...

Przez 6 kolejnych lat p. Ewa przysyła zdjęcia suniek w zimowej lub świątecznej aurze; mordki już trochę siwe, ale nadal w dobrej formie:).

Ojej... to juz 6 lat? Faktycznie mordeczki juz nie te, co wtedy, ale wciąż są szczęśliwe w tym bajkowym domu. Pamietam, ze Rajeczka fuksem załapała sie na dom, bo "weszła" w kadr zdjęciowy Fionki. To się nazywa mieć farta !

Posted
13 minut temu, Havanka napisał:

Ojej... to juz 6 lat? Faktycznie mordeczki juz nie te, co wtedy, ale wciąż są szczęśliwe w tym bajkowym domu. Pamietam, ze Rajeczka fuksem załapała sie na dom, bo "weszła" w kadr zdjęciowy Fionki. To się nazywa mieć farta !

Tak Elu, tak właśnie było, a to zdjęcie przyniosło jej szczęście

Fionka i Rajka 6 lat temu

p1120078.jpg

Posted

Z przyjemością przekazuję kolejne życzenia świąteczne od zamojskich psiaków, które bardzo wiele zawdzięczają dogomaniakom:)

Dex z Poznania

SAVE_20181223_124453.jpg

SAVE_20181223_124438.jpeg

SAVE_20181223_124518.jpg

SAVE_20181223_124506(1).jpg

Posted

Dzisiaj Wigilia, jutro Boże Narodzenie, katolicki kraj,  a ludzie wciąż zadają ból i cierpienie zwierzętom:(

Dzisiaj do TZ zadzwoniła kobieta z Niska w sprawie skatowanego psa, którego trzeba było w ostateczności uśpić,  podobno na FB jest o tym głośno.

Nie będę tutaj pisała więcej, bo wystarczy, ze zostało to  w całej mnie i ogromnie boli. 

W Nisku policja nie przyjęła zgłoszenia, nie rozpoczęła poszukiwań sprawcy, przecież  nic nic takiego się nie stało:(

Litości dla zwierząt - teraz i w każdy kolejny dzień roku:(

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Dzisiaj Wigilia, jutro Boże Narodzenie, katolicki kraj,  a ludzie wciąż zadają ból i cierpienie zwierzętom:(

Dzisiaj do TZ zadzwoniła kobieta z Niska w sprawie skatowanego psa, którego trzeba było w ostateczności uśpić,  podobno na FB jest o tym głośno.

Nie będę tutaj pisała więcej, bo wystarczy, ze zostało to  w całej mnie i ogromnie boli. 

W Nisku policja nie przyjęła zgłoszenia, nie rozpoczęła poszukiwań sprawcy, przecież  nic nic takiego się nie stało:(

Litości dla zwierząt - teraz i w każdy kolejny dzień roku:(

W tej sytuacji należałby ustalić swoimi kanałami sprawce, zaczaić się na niego i obić tak żeby pamiętał długo to może wtedy by się zastanowił na drugi raz, czy uderzyć psa. Ja im jestem starsza tym bardziej sceptyczna. A ta nasza wiara i polski katolicyzm to niewiele  ma wspólnego z miłością do bliźnich nie wspominając już o miłości do naszych braci mniejszych. 

• Upvote 2