elik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Chochlik pewnie, eliku... No tak :) Dobry humor jest bardzo wskazany :) Quote
terra Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Zrobiłam kilka ogłoszeń Marcysi u mnie jest Marcelina. Linki aktywacyjne na mailu u Toli. Gdzie można znaleźć zdjęcia Kreski i czarnego kocurka?, też im dorobię ogłoszęń. Quote
Tola Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 1 godzinę temu, terra napisał: Zrobiłam kilka ogłoszeń Marcysi u mnie jest Marcelina. Linki aktywacyjne na mailu u Toli. Gdzie można znaleźć zdjęcia Kreski i czarnego kocurka?, też im dorobię ogłoszęń. Terra - ogromnie dziękuję, już aktywowałam linki:) Wrzucam zdjęcia Kreski (ma OLX ode mnie i od Havanki) Koteczka bardzo przytulaśna, spokojna, ma ok. 4.5 - 5 mies. , korzysta z kuwety, jest kotka niewychodzącą Quote
Tola Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 A to Szafranek ( ten znaleziony przez malagos i jje znajomych jeszcze w lipcu); tez ma OLX ode mnie i od Havanki Kocurek po ciężkich przejściach, teraz tez wielki przytulak, energiczny, lubi zabawy. Szafran jest wykastrowany, korzysta z kuwety, jest kotem niewychodzącym; ma ok. 6 mies. wolny od FIV+FeLv . Nie mam niestety dobrych zdjęć, nie mam kiedy podjechać, karmę i żwirek wozi TZ... Quote
terra Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Szafranek całkiem jak mój Wrzaskun Dzisiaj postaram się zrobić ogłoszenia Quote
Tyśka) Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Dnia 19.12.2017 o 00:49, elik napisał: Na OLX to ogłoszenie jest jako archiwalne. Czy wycofałaś go Tysiu ? Zmieniłam na archiwalne, jak dowiedziałam sie, że sunia adoptowana - ale już właśnie aktywuję z powrotem, skoro jednak jest w schronisku... a Gosia, która wiozła Fantę chce sunię wyciągnąc ze schroniska... więc oby była tam i czekała... Quote
elik Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam na archiwalne, jak dowiedziałam sie, że sunia adoptowana - ale już właśnie aktywuję z powrotem, skoro jednak jest w schronisku... a Gosia, która wiozła Fantę chce sunię wyciągnąc ze schroniska... więc oby była tam i czekała... Szczerze Tobiei i jej tego życzę :) Quote
Tyśka) Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 5 minut temu, elik napisał: Szczerze Tobiei i jej tego życzę :) Tylko, że najgorzej, że będzie przez święta i Nowy Rok w schronisku. Sunia podobno nieraz uciekła z gminnego kojca: wdrapywała się na siatkę, rozplątywała ją... to dlatego chyba pierwsza opuściła kojce i trafiła do schroniska... :( Gosia nie ma na nią pomysłu jeszcze, ale wie, że musi znaleźć jej jakiś blokowy DT i ją wyciągnie ze schroniska. Ogłaszamy intensywnie sunię, może ktoś sie znajdzie... w końcu to czas cudów. Quote
elik Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Tylko, że najgorzej, że będzie przez święta i Nowy Rok w schronisku. Sunia podobno nieraz uciekła z gminnego kojca: wdrapywała się na siatkę, rozplątywała ją... to dlatego chyba pierwsza opuściła kojce i trafiła do schroniska... :( Gosia nie ma na nią pomysłu jeszcze, ale wie, że musi znaleźć jej jakiś blokowy DT. Ogłaszamy intensywnie sunię, może ktoś sie znajdzie... w końcu to czas cudów. Tam, to czas cudów więc może i suni się cudnie ułoży i do domku zaraz po Nowym Roku pojedzie :) Quote
terra Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ogłoszenia do aktywacji u Toli. Kreska jest Błyskotką a Szafran Onyksem. Cała trójka ma też olx, co miejmy nadzieję zwiększa szanse na domki. Quote
Tola Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 1 godzinę temu, terra napisał: Ogłoszenia do aktywacji u Toli. Kreska jest Błyskotką a Szafran Onyksem. Cała trójka ma też olx, co miejmy nadzieję zwiększa szanse na domki. Aktywowane:) Jeszcze raz bardzo dziękuję:) Najbardziej oczekiwany poszukiwany domek dla Szafranka, bo on od lipca biedak tak czeka Quote
terra Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 13 godzin temu, Tola napisał: Aktywowane:) Jeszcze raz bardzo dziękuję:) Najbardziej oczekiwany poszukiwany domek dla Szafranka, bo on od lipca biedak tak czeka Wyróżniłam Onyksowi ogłoszenie na olx i mocno trzymam kciuki za domek. Quote
Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. Quote
Alaskan malamutte Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codziennych zmagań i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej! Quote
b-b Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych , pogodnych , wesołych Świąt Bożego Narodzenia Przede wszystkim odpoczynku w rodzinnym gronie! Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Zdrowych, magicznych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie A dla naszych podopiecznych cudownych domów! Quote
Nesiowata Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Wszystkim zamojskim psiakom i kotom nowych domów, a ich opiekunom i darczyńcom szczęścia, zdrowia, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym 2018 Roku. Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Życzenia świąteczne z Bydgoszczy od mojej tymczaski Żelki 1 Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Życzenia świąteczne z Krakowa od Trojki (ale urosła!) Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Życzenia świąteczne z warszawy od Jaśminka 1 Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 I jeszcze Maja z Warszawy też życzy radosnych świąt i dziękuje dogomanii za domek Quote
mdk8 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci. niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada. niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie! Zdrowych , spokojnych i radosnych Świąt w gronie rodzinnym . Quote
Recommended Posts