elficzkowa Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 15 minut temu, Gabi79 napisał: Tolu, kochana życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Czy ktoś poznaję tą ślicznotkę, która w marcu opuściła schronisko w Zamościu? Czyżby niebieskooka ? Quote
Gabi79 Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Czyżby niebieskooka ? Nie, to Daszeńka z tego wątku Quote
Alaskan malamutte Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 19 minut temu, Poker napisał: Jak się czuje Tola? Tola nadal w szpitalu. Dzisiaj czuje się już lepiej. Bardzo wszystkim dziękuje za ciepłe słowa i myśli. Quote
elik Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 50 minut temu, Gabi79 napisał: . . . Czy ktoś poznaję tą ślicznotkę, która w marcu opuściła schronisko w Zamościu? Gabrysiu, sunia Tobie to zawdzięcza Quote
xcat Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Kto teraz potrzebuje bazarku? edit: Zrobię bazar dla Miłki Quote
Anecik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 godzinę temu, xcat napisał: Kto teraz potrzebuje bazarku? O jak dawno Cię nie widziałam :) Tolu zdrówka życzymy :) Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Wiadomość dla Alaskan malamutte :) To kotek, który jest na głównym zdjęciu - siedzi na nodze fotela obrotowego. https://www.olx.pl/oferta/sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-opiekunow-CID103-IDiqMf5.html Bardzo Cie proszę Jolu dopytaj o niego Tolę. Quote
xcat Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 53 minut temu, anecik napisał: O jak dawno Cię nie widziałam :) Czasu mało niestety :( Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 20 minut temu, elik napisał: To kotek, który jest na głównym zdjęciu - siedzi na nodze fotela obrotowego. Elu, nie muszę dopytywać. Jest to koteczka, Zazu- Pierzasta, przeze mnie nazwana Klarą Koteczka na pewno jest, ponieważ została przeze mnie wstępnie zarezerwowana. Ona jest w typie norweski leśny. Była chora (tzn złapała jakiegoś wirusa i była leczona), nie wiem jaki jest jej stan na dzisiaj. Dowiem się wszystkiego. Wiem, że jeszcze siedzi Marysia, cudo koteczka. Dam znać co i jak Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, nie muszę dopytywać. Jest to koteczka, Zazu- Pierzasta, przeze mnie nazwana Klarą Koteczka na pewno jest, ponieważ została przeze mnie wstępnie zarezerwowana. Ona jest w typie norweski leśny. Była chora (tzn złapała jakiegoś wirusa i była leczona), nie wiem jaki jest jej stan na dzisiaj. Dowiem się wszystkiego. Wiem, że jeszcze siedzi Marysia, cudo koteczka. Dam znać co i jak Bardzo dziękuję :) Czyli mogę odpowiedzieć, że ta panna jest do wzięcia :) ? Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję :) Czyli mogę odpowiedzieć, że ta panna jest do wzięcia :) ? Elu, poczekaj do wieczora, ja będę u Marty to jeszcze się upewnię, okej? Od razu dam znać Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, poczekaj do wieczora, ja będę u Marty to jeszcze się upewnię, okej? Od razu dam znać Ok :) Poczekamy. Odpowiedziałam, że koteczki nie są u mnie i że postaram się dać odpowiedź jeszcze dzisiaj. Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, poczekaj do wieczora, ja będę u Marty to jeszcze się upewnię, okej? Od razu dam znać I jak ? Co mam odpowiedzieć pytającej się o koteczkę ? Quote
Anula Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 O 23.11.2016 o 23:14, kajtek napisał: Melduję się, nie, nie rozmyśliłam się i przed południem zadzwonię do Alaskan malamutte. I co z czarną sunią? Pojechała do Warszawy? Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 28 minut temu, Anula napisał: I co z czarną sunią? Pojechała do Warszawy? Sunia do środy jest na kwarantannie. nadal jest w schronie. Jeśli nie zgłosi się właściciel, to sunia pojedzie do kajtek. Quote
elik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Sunia do środy jest na kwarantannie. nadal jest w schronie. Jeśli nie zgłosi się właściciel, to sunia pojedzie do kajtek. Wątpię w pojawienie się właściciela. Sunieczko wytrzymaj do środy kochana. Środa już niedługo i opuścisz schron 2 Quote
Anula Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Sunia do środy jest na kwarantannie. nadal jest w schronie. Jeśli nie zgłosi się właściciel, to sunia pojedzie do kajtek. A czy będzie transport,ponieważ chyba TZ Murki jechał wczoraj do Warszawy,być może coś pomyliłam.Z sterylką też chyba nic nie wiadomo jeszcze. Quote
Alaskan malamutte Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 32 minut temu, Anula napisał: A czy będzie transport,ponieważ chyba TZ Murki jechał wczoraj do Warszawy,być może coś pomyliłam.Z sterylką też chyba nic nie wiadomo jeszcze. Nie mogliśmy niczego załatwiać, ponieważ sunia jest na kwarantannie. Z tego co wiem, to TZ Murki miał jechać dzisiaj , ale jeszcze do niej zadzwonię i dopytam. Być może ich sunia jeszcze nie pojechała, to wtedy połączymy transport. Quote
beka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Tango uprany pozdrawia z hoteliku u Gajowej. Tola duzo zdrówka, wracaj jak najszybciej 2 Quote
beka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 O 20.11.2016 o 13:05, Tola napisał: Czy to sunia? Quote
beka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 O 4.11.2016 o 08:33, Alaskan malamutte napisał: I jeszcze ten Rudy, przemiły, łagodny i sympatyczny pies. Nie radzi sobie w boksie z dużymi psami, dlatego przeniesiony do maluchów. Ma 2 lata.... Pomoże ktoś??? czy on nadal w schronisku? Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Tango przecudowny. 1 godzinę temu, beka napisał: To sunia, bardzo spokojna owczareczka-tak dziewczyny pisały wcześniej na wątku. 1 godzinę temu, beka napisał: czy on nadal w schronisku? Tego nie wiem, nie widziałam go na zdjęciach z ostatniego pobytu w schronie ale to dziewczyny muszą się wypowiedzieć. Edit: nie wiem dlaczego zdjęcia się nie załadowały. Quote
Recommended Posts