Gabi79 Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 9 godzin temu, Tyś napisał: To ja kciukuję za całkowite zmiękczenie serduszka Twojego TZta, Asiu :))) Tego collaka kojarzę, był u nas w punkcie przetrzymań. Długo tam siedział, mimo swojego cudownego charakteru i prób zwrócenia na siebie uwagi... Może to i lepiej, bo przynajmniej nie trafił w złe ręce... Może warto poprosić o pomoc SOS z Collie? https://pl-pl.facebook.com/SOSzCollie/ Bardzo mi leży na wątrobie i sercu... :( Też pomyślałam,że warto poprosić o pomoc jakąś fundację od Collie. Macie jakieś namiary? Quote
hop! Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 17 minut temu, Gabi79 napisał: Też pomyślałam,że warto poprosić o pomoc jakąś fundację od Collie. Macie jakieś namiary? Chcesz adoptować collaczka lub zgłosić collie potrzebującego pomocy: [email protected] https://www.facebook.com/SOSzCollie/ Quote
Gabi79 Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 7 minut temu, hop! napisał: Chcesz adoptować collaczka lub zgłosić collie potrzebującego pomocy: [email protected] https://www.facebook.com/SOSzCollie/ Dziękuję, napiszę maila. 1 Quote
Havanka Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: A ja pokazałam dzisiaj zdjęcie Sylwestry mojemu TZ powoli wymięka..... Asiu, powodzenia w rozmiękczaniu TZ-a ! Maurycy może by się trochę rozruszał, kiedy przybędzie młodsze pokolenie, bo na zdjęciach tylko leży Królewicz. 1 Quote
elik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Wszystkim chciałoby się pomóc, ale to niemożliwe. Elu, to biedactwo zaprasza na wątek Mam nadzieję, że razem z Twoją sunią niedługo opuszczą schronisko Też mam taką nadzieję Gabrysiu. Jak już podejmie się decyzję o przyjęciu psiaczka na DT, to chciałoby się, żeby jak najszybciej opuścił schronisko. Będę zaglądać na Twój watek i zapraszam na watek mojej suni, chociaż jeszcze tego wątku nie ma. Już brakuje mi czasu :( 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, to taka cudna sunia, jak ja się cieszę, że ona trafi do Ciebie Ona tak cichutko sobie siedziała za tymi kratkami.... Chciałabym, żeby już była u mnie :) 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: A ja pokazałam dzisiaj zdjęcie Sylwestry mojemu TZ Powoli wymięka..... Czyżbyś zamierzała przygarnąć kolejnego biedaczka ? :) Miałaby, jak w kocim raju :) Jest prześliczna. Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Mam trochę wiesci z nowych domów :) Saga nazywa się teraz Kropka i jest już w pełni zadomowiona w nowym domu w Skierniewicach :) Ze starsza rezydentką przyjazni nie ma, ale nie ma tez kłótni, a tego Pani się obawiała :) Córcia Sagi - Iga w nowym domu w Opolu tez została Kropką :) Rodzinę martwi jej brak apetytu, mam nadzieję, ze to przejściowy stan spowodowany stresem. 2 Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 A my od wczorajszej nocy mamy pod opieką nowego psiaka, prawdopodobnie to syn Sagi... Maluch był zapchlony, brudny, jest sporo wychudzony, ale juz bezpieczny w dt, w którym były obie dziewczyny. Został wykąpany, wyczesany, w poniedziałek wizyta u weta . 2 Quote
Havanka Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Wygląda słodko w tym łóżeczku. Jak już coś będzie wiadomo o nim, zrobie mu ogłoszenia. Ma chłopak szczęście, ze jest urodziwy i młody. Może szybciej mu się poszczęści. Obie Kropeczki wygrały los na loterii ! Powodzenia ślicznoty ! 2 Quote
Bogusik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 14 godzin temu, Tola napisał: Nie wiem kiedy, ale czekamy na określenie wieku rudej suni? Tolu,bez względu na jej wiek sunię zabieramy,bo nie mamy sumienia jej pozostawić w schronie.Jeżeli okaże się wiekową sunią i utknie w hoteliku,to mam nadzieje,że nie zostaniemy z nią same.Postaram się dzisiaj albo jutro założyć jej wątek i trzeba by było pomyśleć o transporcie 1 Quote
Tyśka) Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Niesamowite - obie dziewczyny mają takie same imię, rodzinki się naradziły czy co? :D Synek jest prześliczny, ludzie lubią beżowo-białe psy, więc myślę, że raz-dwa znajdzie dom:) Quote
Havanka Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Rudzia i Eliczkowa sunia, prawdopodobnie w sobotę, opuszczą schron i zaczną nowe zycie ! Zapraszam na bazarek litrowy. Zbieramy środki na transport suczek! 1 Quote
Bogusik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Założyłam wątek rudej suni,którą roboczo nazwałyśmy Czika.Serdecznie zapraszam. http://www.dogomania.com/forum/topic/336742-czika-kolejna-bida-z-zamościa-ma-szansę-na-opuszczenie-schroniska/ 1 Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 8 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu,bez względu na jej wiek sunię zabieramy,bo nie mamy sumienia jej pozostawić w schronie.Jeżeli okaże się wiekową sunią i utknie w hoteliku,to mam nadzieje,że nie zostaniemy z nią same.Postaram się dzisiaj albo jutro założyć jej wątek i trzeba by było pomyśleć o transporcie Bogusiu - ogromnie Wam dziękuję! Transport już jest, rozmawiałyśmy o nim ;) 7 godzin temu, Tyś napisał: Tola, wyczyść skrzynkę. Zrobione 3 godziny temu, Havanka napisał: Rudzia i Eliczkowa sunia, prawdopodobnie w sobotę, opuszczą schron i zaczną nowe zycie ! Zapraszam na bazarek litrowy. Zbieramy środki na transport suczek! Havanka - kolejny świetny pomysł ! Myslałam, ze juz nic nie da sie wymysleć w tym temacie, a tu proszę - rewelacja! Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Zapomniałam przekazać pozdrowienia z porannego spacerku od Baldo ze Złotowa :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 8 minut temu, Tola napisał: Zapomniałam przekazać pozdrowienia z porannego spacerku od Baldo ze Złotowa :) Cudny Baldo w cudownym domku Quote
elik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Ale się dzieje !!! Tyle dobrego na jednym wątku. Gusiaczek, Havanka wielkie dzięki za super bazarki Baldo, piękny psiaku, jaki wspaniały domek załatwiły ci zamojskie Dziewczyny wespół z Havanką 1 Quote
Tola Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali; Rudzia do domu ze starszym kotem Fiodorek - do domu z małym kocurkiem Kajetanek - do domu z małym kocurkiem 1 Quote
Bogusik Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku min.dla rudej Cziki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336749-od-kuchni-po-sypialnię-do-30916/?page=1 Quote
elik Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 15 godzin temu, Tola napisał: Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali; Rudzia do domu ze starszym kotem Fiodorek - do domu z małym kocurkiem Kajetanek - do domu z małym kocurkiem ........... . Ogromnie się cieszę, że tyle kociaków znalazło swoje domki, a najbardziej z domku dla Kajetanka. Uwolnił miejsce w gabinecie :) Quote
mari23 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 nadrabiam "zamojskie zaległości" i bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam :) Quote
kado Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom, cudowni ludzie:) Quote
Recommended Posts