Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Sara2011 napisał:

Tolu, co się dzieje z tym maluszkiem ?

Jest u znajomej, bierze antybiotyk, ale jutro muszę go gdzieś zabrać, sama nie wiem gdzie :(

Zrobiłam dzisiaj ogłoszenia na Warszawę i cisza :(

Posted
Teraz, Tola napisał:

Tango - ale ci się piesku udało!

Beka - kolejny zamojski ON zawdzięcza Ci życie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Filmik cudny, popłakałam sobie z radości

To ogromna radość oglądać takiego szczęśliwego psiaka :).

Posted
Godzinę temu, Sara2011 napisał:

Ale piękny owczar :). I jaki szcześliwy :). Jak wspaniale że go wyciągnęłyście , dziękuję. Aż łezka się w oku zakręciła  oglądając filmik.

Takie psy gniją w schronach latami albo trafiają gdzieś na łańcuch :(

Posted

Tak się cieszę, ze Arielka będzie miała dom, mimo swej ułomności. Myślałam, że nie uda sie znaleźć jej domu. A tu proszę ! Niespodzianka ! Wzruszyłam się też widokiem szczęśliwego owczarka Tango, którego zabrała Beka no i oczywiście domem dla Melona ! Oby takich radosnych wiadomości było jak najwięcej !

Posted
4 minuty temu, Havanka napisał:

Tak się cieszę, ze Arielka będzie miała dom, mimo swej ułomności. Myślałam, że nie uda sie znaleźć jej domu. A tu proszę ! Niespodzianka ! Wzruszyłam się też widokiem szczęśliwego owczarka Tango, którego zabrała Beka no i oczywiście domem dla Melona ! Oby takich radosnych wiadomości było jak najwięcej !

Arielka w domciu

V__A6BA.jpg

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Tango - ale ci się piesku udało!

Beka - kolejny zamojski ON zawdzięcza Ci życie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Filmik cudny, popłakałam sobie z radości

Juz mowilam. Jego Aniołem Stróżem jest Agnieszka z Burków i Kocurków:). Ja tylko pomagam. Lepiej nie mógł trafic

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Arielka w domciu

V__A6BA.jpg

Powodzenia królewno

Piękny ten owczarek, dobrze, że już zaopiekowany. Trochę za miękkie ma łapki, ale teraz szybko wszystko się ułoży.

Posted

Popłakałam się i ja... widziałam na Burkach i Kocurkach zdjęcie Tango... a potem weszłam tutaj na wątek... wspaniale, że ktoś go zobaczył na fejsbuku i pomógł :). Bardzo się cieszę!

Arielko, bądź szczęśliwa!

Posted

Jego wysokość Melon w warszawskim domu - psiak zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od dawna.

Jeszcze dziwią go 2 kanarki, ale powolutku i do nich się przyzwyczai.

V__BF38.jpg

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Jo37 napisał:

Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię.  On bez niczego pojechał do Murki.

Jeśli nikt inny się nie zgłosi, to ja chętnie założę, ale potrzebuję wsparcia i pomocy. To będzie dopiero mój drugi wątek...