Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze Szarlotka, wyadoptowana w 2016 roku do Warszawy, ogłoszenia robiła wtedy Havanka;  to jeden z 15 kotów, które zostały odebrane po śmierci właścicielki z jednego z bloków w Zamościu. 

Wszystkie koty były w makabrycznym stanie.

49253529_2275926435792129_8495620863981256704_n.jpg

• Upvote 1
Posted

Szarlotkę pamietam, bo ma bardzo "słodkie, ciasteczkowe"  imię, które łatwo zapamiętać. Cieszę się, ze ma się dobrze i pięknie wygląda. Rózyczka też wyrosła na piękną koteczkę !  Jest śliczna i nie dziwię się, ze "robi" za dekorację choinki.

Za potencjalny dom dla Adasia trzymam z całych sił !!!

• Like 1
Posted

Natomiast mała Karmelka prawdopodobnie zostanie u p. Oli - nie mam  zapytań o malutką, a DT coraz częściej mówi, ze sunia ma wspaniały wpływ na rezydentkę staruszkę;)

Tak po cichutku trzymajmy kciuki;)

V__B28E.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Natomiast mała Karmelka prawdopodobnie zostanie u p. Oli - nie mam  zapytań o malutką, a DT coraz częściej mówi, ze sunia ma wspaniały wpływ na rezydentkę staruszkę;)

V__B28E.jpg

Trzymam bardzo mocno! :)

Posted
14 godzin temu, Jo37 napisał:

Powyższe zdjęcie jest najładniejszym zdjęciem 2018 roku.

Przydałby się taki ranking i wątek;)

Tak jak pisałam, Karmelka prawdopodobnie zostanie na stałe w DT, ale dom znalazł mały Adaś, który jest w tym samym DT - wczoraj Jo37 była na wizycie i wszytsko wypadło ok.

Adaś zamieszka w bloku u pana, który stracił swojego kocurka staruszka.

Kociak za tydzień będzie gotowy do drogi (szczepienie), tylko na razie nie mam transportu i w styczniu moge mieć problem ze znalezieniem, bo znajomi nie jadą:(

Adaś

IMGP6830.JPG

• Like 2
Posted
Dnia 2.01.2019 o 20:41, Tola napisał:

V__B28E.jpg

One są tak podobne do siebie !:D

Fajnie, że mała zostanie tam gdzie jak widać wspaniale się czuje:)

• Like 1
Posted
Dnia 2.01.2019 o 22:11, elik napisał:

V__B28E.jpg

Wspaniale razem wyglądają. Jak matka z córką :)

Dnia 3.01.2019 o 09:08, Jolanta08 napisał:

Ojej ,ale byłby wspaniale. Oczywiście kciuki mocno zaciśnięte

Dnia 2.01.2019 o 23:19, Bogusik napisał:

Trzymam bardzo mocno! :)

Dnia 3.01.2019 o 15:03, Havanka napisał:

To byłoby najlepsze wyjście dla Kremóweczki i rezydentki. Oby sie udało ! Kciuki oczywiście juz trzymam !

7 minut temu, b-b napisał:

One są tak podobne do siebie !:D

Fajnie, że mała zostanie tam gdzie jak widać wspaniale się czuje:)

taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0062

Karmelka ma własny dom, DT stał się DS - właśnie dzwoniła p. Ola, ze decyzja zapadła :).

Karmelka podobno nabrała pewności siebie i nie jest już tą cichutką, nieśmiałą maluszką;)

Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu suni - tym razem cieszmy się, ze nikt się nie zgłosił;)

• Like 6
  • Upvote 2
Posted
17 minut temu, Tola napisał:

taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0062

Karmelka ma własny dom, DT stał się DS - właśnie dzwoniła p. Ola, ze decyzja zapadła :).

Karmelka podobno nabrała pewności siebie i nie jest już tą cichutką, nieśmiałą maluszką;)

Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu suni - tym razem cieszmy się, ze nikt się nie zgłosił;)

Fantastyczna wiadomość. Bardzo dobre rozwiązanie dla obu suniek :)

• Like 1