Tola Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 I jeszcze Szarlotka, wyadoptowana w 2016 roku do Warszawy, ogłoszenia robiła wtedy Havanka; to jeden z 15 kotów, które zostały odebrane po śmierci właścicielki z jednego z bloków w Zamościu. Wszystkie koty były w makabrycznym stanie. 1 Quote
Havanka Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Szarlotkę pamietam, bo ma bardzo "słodkie, ciasteczkowe" imię, które łatwo zapamiętać. Cieszę się, ze ma się dobrze i pięknie wygląda. Rózyczka też wyrosła na piękną koteczkę ! Jest śliczna i nie dziwię się, ze "robi" za dekorację choinki. Za potencjalny dom dla Adasia trzymam z całych sił !!! 1 Quote
Bogusik Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Zawsze trzymam kciuki za każdy pojawiający się na horyzoncie domek! To ogromna szansa dla każdego bezdomnego futrzaka :) 1 Quote
Jolanta08 Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Trzymam kciuki za domek. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 1 Quote
Tola Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Życzę wszystkim wspaniałego Nowego Roku - niech będzie szczęśliwy dla ludzi i zwierząt! Quote
Tola Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Nadal mam zapytania o Elwiska i Adasia, ale domów to z tego nie będzie. Wciąż cisza w sprawie koteczek - Anastazji i Alutki:( Quote
Tola Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Natomiast mała Karmelka prawdopodobnie zostanie u p. Oli - nie mam zapytań o malutką, a DT coraz częściej mówi, ze sunia ma wspaniały wpływ na rezydentkę staruszkę;) Tak po cichutku trzymajmy kciuki;) 1 1 Quote
elik Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Wspaniale razem wyglądają. Jak matka z córką :) 1 Quote
Bogusik Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Natomiast mała Karmelka prawdopodobnie zostanie u p. Oli - nie mam zapytań o malutką, a DT coraz częściej mówi, ze sunia ma wspaniały wpływ na rezydentkę staruszkę;) Tak po cichutku trzymajmy kciuki;) Trzymam bardzo mocno! :) Quote
Jolanta08 Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ojej ,ale byłby wspaniale. Oczywiście kciuki mocno zaciśnięte Quote
Havanka Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 To byłoby najlepsze wyjście dla Kremóweczki i rezydentki. Oby sie udało ! Kciuki oczywiście juz trzymam ! Quote
Jo37 Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Powyższe zdjęcie jest najładniejszym zdjęciem 2018 roku. 3 1 Quote
Tola Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 14 godzin temu, Jo37 napisał: Powyższe zdjęcie jest najładniejszym zdjęciem 2018 roku. Przydałby się taki ranking i wątek;) Tak jak pisałam, Karmelka prawdopodobnie zostanie na stałe w DT, ale dom znalazł mały Adaś, który jest w tym samym DT - wczoraj Jo37 była na wizycie i wszytsko wypadło ok. Adaś zamieszka w bloku u pana, który stracił swojego kocurka staruszka. Kociak za tydzień będzie gotowy do drogi (szczepienie), tylko na razie nie mam transportu i w styczniu moge mieć problem ze znalezieniem, bo znajomi nie jadą:( Adaś 2 Quote
seramarias Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 8 minut temu, Tola napisał: Adaś Cudo na 4 łapkach. Super fotka :) Quote
jankamałpa Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 49 minut temu, seramarias napisał: Cudo na 4 łapkach. Super fotka :) Pierwszy kandydant do zdjęcia roku 2019 i tytułu Mister 2019:) 1 Quote
b-b Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Dnia 2.01.2019 o 20:41, Tola napisał: Natomiast mała Karmelka prawdopodobnie zostanie u p. Oli - nie mam zapytań o malutką, a DT coraz częściej mówi, ze sunia ma wspaniały wpływ na rezydentkę staruszkę;) Tak po cichutku trzymajmy kciuki;) One są tak podobne do siebie !:D Fajnie, że mała zostanie tam gdzie jak widać wspaniale się czuje:) 1 Quote
Tola Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Dnia 2.01.2019 o 22:11, elik napisał: Wspaniale razem wyglądają. Jak matka z córką :) Dnia 3.01.2019 o 09:08, Jolanta08 napisał: Ojej ,ale byłby wspaniale. Oczywiście kciuki mocno zaciśnięte Dnia 2.01.2019 o 23:19, Bogusik napisał: Trzymam bardzo mocno! :) Dnia 3.01.2019 o 15:03, Havanka napisał: To byłoby najlepsze wyjście dla Kremóweczki i rezydentki. Oby sie udało ! Kciuki oczywiście juz trzymam ! 7 minut temu, b-b napisał: One są tak podobne do siebie !:D Fajnie, że mała zostanie tam gdzie jak widać wspaniale się czuje:) Karmelka ma własny dom, DT stał się DS - właśnie dzwoniła p. Ola, ze decyzja zapadła :). Karmelka podobno nabrała pewności siebie i nie jest już tą cichutką, nieśmiałą maluszką;) Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu suni - tym razem cieszmy się, ze nikt się nie zgłosił;) 6 2 Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 17 minut temu, Tola napisał: Karmelka ma własny dom, DT stał się DS - właśnie dzwoniła p. Ola, ze decyzja zapadła :). Karmelka podobno nabrała pewności siebie i nie jest już tą cichutką, nieśmiałą maluszką;) Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu suni - tym razem cieszmy się, ze nikt się nie zgłosił;) Fantastyczna wiadomość. Bardzo dobre rozwiązanie dla obu suniek :) 1 Quote
Havanka Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Super !!! Marzyłam o tym od samego początku ! Chociaż raz, brak odzewu z ogłoszeń wyszedł na dobre ! 1 1 Quote
Recommended Posts