Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dzwoniła p. Ola  - opiekunka kociaków z Dt - zaobserwowała, że Koksik nie reaguje na żadne dźwięki- może nie słyszy?; jest uległy wobec siostry, to ona dominuje i go broni - np. staje między nim,  a psem rezydentem...

To dopiero pierwsza doba w nowym miejscu, zobaczymy, co będzie dalej, ale na razie wygląda na to, ze Koksikowi byłoby ciężko bez siostry...

Posted
18 godzin temu, uxmal napisał:

Tolu, ale masz ciężki początek roku.... rany:(

Tak, sporo kotów...

Ale jak jest miejsce, gdzie można umieścić bezdomniaka, to jest siła i radość....

9 godzin temu, Jo37 napisał:

Śliczne te nowe nabytki. Czy to dwaj panowie?

Tez tak myślałam, ale u wetki okazało się, ze to kotka i kocurek;  faktycznie wczoraj tego nie napisałam, ale byłam na dogo po północy...

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Sunia pokazana przez onaa, to ta sunia, szorstka, starsza, którą pokazuje tutaj od dawna, podobna trochę do Miłej...

P1230451.JPG

A to druga sunia, o której myślę i pisałam  - trochę mniejsza, chyba młodsza, nawet nie potrafię powiedzieć, ile jest w schronisku, na pewno była już  01. 01 2016, bo mam ją na zdjęciach:(

IMGP4949.JPG

IMGP4950.JPG

A mnie chodziło o tą, czyli są w sumie trzy starsze siorściaczki

IMGP6775.JPG.e05e96a80cc55670eb22a1ef1865d9af.JPG

IMG_20181204_131802.jpg.0f62d599a656b68cb5aa09e7b666ffdf.jpg

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś - pięknie dziękuję, ogłoszenie hebanowych kociaków bardzo ładne; Lunka nie ma zdjęć, wiem spróbuję to naprawić...

Oby się udało rodzeństwu...

Posted
22 godziny temu, Jaaga napisał:

A mnie chodziło o tą, czyli są w sumie trzy starsze siorściaczki

IMGP6775.JPG.e05e96a80cc55670eb22a1ef1865d9af.JPG

IMG_20181204_131802.jpg.0f62d599a656b68cb5aa09e7b666ffdf.jpg

Ta sunia to jest bardzo, bardzo długo, ale z tego, co pamiętam, to jest chyba trochę  wycofana...

Dopytam...

Posted
35 minut temu, Tola napisał:

Eluś - pięknie dziękuję, ogłoszenie hebanowych kociaków bardzo ładne; Lunka nie ma zdjęć, wiem spróbuję to naprawić...

Oby się udało rodzeństwu...

Będzie ciężko o wspólny dom. Oglądalność duża, ale tylko 1 obserwator. Jutro wykupię wyróżnienie na tydzień. Może przy odrobinie szczęścia się uda? Natomiast Lunce użyczył swego wizerunku Bonifacy, bo jest bardzo do niej podobny. Jak będą zdjecia, to też wypromuję ogłoszenie .

Posted
38 minut temu, Tola napisał:

Dzisiaj do swojego nowego domu do Krakowa pojechał Krakers.

Dużo miłości malutki!

IMGP6912.JPG

Szybko się "uwinął" z domkiem. Szczęściarz ! Szczęśliwego życia maluchu !

Posted
3 minuty temu, Havanka napisał:

Będzie ciężko o wspólny dom. Oglądalność duża, ale tylko 1 obserwator. Jutro wykupię wyróżnienie na tydzień. Może przy odrobinie szczęścia się uda? Natomiast Lunce użyczył swego wizerunku Bonifacy, bo jest bardzo do niej podobny. Jak będą zdjecia, to też wypromuję ogłoszenie .

Tak, widziałam to zdjęcie, faktycznie podobni...

Za wyróżnienie bardzo dziękuję, bo to zwiększa szansę...

Ja zrobię hebankom na Warszawę, muszę tylko wziąć się w garść...

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Zrobiłam Broni OLX na Warszawę - będa nowe zdjęcia, to poproszę o zrobienie OLX na Kraków.

https://www.olx.pl/oferta/mikro-sunia-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDyf6Y2.html

Ja już zrobiłam na Kraków. Jak będą nowe zdjecia, to wstawie do ogłoszenia.

Bronia jako Zuzia: https://www.olx.pl/oferta/dwuletnia-mikro-zuzia-do-adopcji-CID103-IDyfv0U.html

Alutkę i kocie rodzeństwo wyróżniłam na tydzień. Promowanie będzie od jutra.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Mam też  cudny filmik z radosną Bronią, wysłałam do Bogusik, może uda się tutaj wstawić, bo do ogłoszenia to nie wiem, czy można?

Już wstawiam cudowną, radosną Bronię :)

• Like 5