Jolanta08 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Życzę radosnych Świąt Bożego Narodzenia a Nowonarodzone Dzieciątko niech przyniesie ukojenie i miłość zwłaszcza tym najbardziej skrzywdzonym i potrzebującym. Quote
Tola Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Życzenia świąteczne od Chanel z Krakowa Quote
Tola Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 I od Fionki z Warszawy - z małej Fioneczki wyrosła piękna Fiona;) 1 Quote
Tola Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Dzisiaj Wigilia, jutro Boże Narodzenie, katolicki kraj, a ludzie wciąż zadają ból i cierpienie zwierzętom:( Dzisiaj do TZ zadzwoniła kobieta z Niska w sprawie skatowanego psa, którego trzeba było w ostateczności uśpić, podobno na FB jest o tym głośno. Nie będę tutaj pisała więcej, bo wystarczy, ze zostało to w całej mnie i ogromnie boli. W Nisku policja nie przyjęła zgłoszenia, nie rozpoczęła poszukiwań sprawcy, przecież nic nic takiego się nie stało:( Litości dla zwierząt - teraz i w każdy kolejny dzień roku:( 2 1 Quote
jankamałpa Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiaj Wigilia, jutro Boże Narodzenie, katolicki kraj, a ludzie wciąż zadają ból i cierpienie zwierzętom:( Dzisiaj do TZ zadzwoniła kobieta z Niska w sprawie skatowanego psa, którego trzeba było w ostateczności uśpić, podobno na FB jest o tym głośno. Nie będę tutaj pisała więcej, bo wystarczy, ze zostało to w całej mnie i ogromnie boli. W Nisku policja nie przyjęła zgłoszenia, nie rozpoczęła poszukiwań sprawcy, przecież nic nic takiego się nie stało:( Litości dla zwierząt - teraz i w każdy kolejny dzień roku:( W tej sytuacji należałby ustalić swoimi kanałami sprawce, zaczaić się na niego i obić tak żeby pamiętał długo to może wtedy by się zastanowił na drugi raz, czy uderzyć psa. Ja im jestem starsza tym bardziej sceptyczna. A ta nasza wiara i polski katolicyzm to niewiele ma wspólnego z miłością do bliźnich nie wspominając już o miłości do naszych braci mniejszych. 2 Quote
Tola Posted December 27, 2018 Author Posted December 27, 2018 Kolejne życzenia od zamojszczaków:) Marinka z Warszawy Ika vel Kropka z Opola Quote
Tola Posted December 27, 2018 Author Posted December 27, 2018 Nutka vel Julcia z Namysłowa - zabrana w 2010r z zamojskiego schroniska, adoptowana przez monikapf:) Quote
Tola Posted December 27, 2018 Author Posted December 27, 2018 Homerek z Warszawy - mój tymczas Melon z Warszawy Quote
Bogusik Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Cudownie widzieć szczęśliwe zwierzaczki w swoich domkach :) To są te najpiękniejsze chwile,które dają nam wiele radości, dodają sił i wiary w to co dla nich robimy :) 2 1 Quote
Havanka Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 10 minut temu, Bogusik napisał: Cudownie widzieć szczęśliwe zwierzaczki w swoich domkach :) To są te najpiękniejsze chwile,które dają nam wiele radości, dodają sił i wiary w to co dla nich robimy :) Święte słowa Boguniu ! To najlepsza nagroda i motywacja do dalszych działań ! 2 1 Quote
b-b Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Oby jak największa ilość zamojskich zwierząt szybko dołączyła do grona szczęśliwców :)w swoich domach 2 Quote
Tola Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Dostałam jeszcze zdjęcia Baldo ze Złotowa I Havelka vel Homerka z Warszawy, którego zdjęcie mój TZ nadal ma na widoku ;) To jedyny jak dotąd facet u mnie na tymczasie;) 1 2 Quote
Tola Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Tuz po świętach miałam sporo zapytań z Krakowa o Elvisa i z Warszawy o Elvisa i Adasia. Większość z dzwoniących osób chciałaby zabrac kota jak najszybciej do siebie, więc z tych adopcji nic nie będzie. Na razie poprosiłam Jo37 o wizytę w centrum Warszawy dla jednego z malców - prosimy o kciuki. Dobrze byłoby, aby zgłosił się jakiś dom z Krakowa dla którejś z koteczek - Anastazji lub Alutki, bo TZ jedzie w styczniu do Krakowa, mógłby zabrać kocię ze sobą... Quote
Tola Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Mamy kolejną kotkę z 3 maluchami:( Quote
Jo37 Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 11 godzin temu, Tola napisał: Mamy kolejną kotkę z 3 maluchami:( Co za koszmar. Quote
elik Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 18 godzin temu, Tola napisał: Tuz po świętach miałam sporo zapytań z Krakowa o Elvisa i z Warszawy o Elvisa i Adasia. Większość z dzwoniących osób chciałaby zabrac kota jak najszybciej do siebie, więc z tych adopcji nic nie będzie. Na razie poprosiłam Jo37 o wizytę w centrum Warszawy dla jednego z malców - prosimy o kciuki. Dobrze byłoby, aby zgłosił się jakiś dom z Krakowa dla którejś z koteczek - Anastazji lub Alutki, bo TZ jedzie w styczniu do Krakowa, mógłby zabrać kocię ze sobą... Czemu nic nie będzie? Przecież do stycznia już niedaleko. Quote
Tola Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 19 godzin temu, elik napisał: Czemu nic nie będzie? Przecież do stycznia już niedaleko. Ludzie chcą kota na już, na dzisiaj - uważają, ze wizyta i umowa to utrudnienia. Quote
Tola Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 Dnia 28.12.2018 o 21:35, Tola napisał: Tuz po świętach miałam sporo zapytań z Krakowa o Elvisa i z Warszawy o Elvisa i Adasia. Większość z dzwoniących osób chciałaby zabrac kota jak najszybciej do siebie, więc z tych adopcji nic nie będzie. Na razie poprosiłam Jo37 o wizytę w centrum Warszawy dla jednego z malców - prosimy o kciuki. Dobrze byłoby, aby zgłosił się jakiś dom z Krakowa dla którejś z koteczek - Anastazji lub Alutki, bo TZ jedzie w styczniu do Krakowa, mógłby zabrać kocię ze sobą... Pani wycofała się, dostała kota od przyjaciół. 03.01. Jo37 umówiła się na kolejną wizytę - dla Adasia - potrzebne kciuki! Quote
elik Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Ludzie chcą kota na już, na dzisiaj - uważają, ze wizyta i umowa to utrudnienia. To faktycznie nie ma o czym z nimi rozmawiać, ani uświadamiać istoty rzeczy. Quote
Tola Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 Przyszły pozdrowienia i zdjęcia Różyczki, adoptowanej w 2016 roku:) 1 Quote
elik Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Pani wycofała się, dostała kota od przyjaciół. 03.01. Jo37 umówiła się na kolejną wizytę - dla Adasia - potrzebne kciuki! Zaciśnięte :) 1 Quote
Recommended Posts