Tola Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Funcik pozdrawia; po przebytej babeszjozie ma mocznik w krwi, bierze leki, w w poniedziałek jedzie do kontroli. Zobaczcie jaki ładny z niego piesio:) 2 Quote
Tola Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Quote
uxmal Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 40 minut temu, Tola napisał: Świetna wiadomość, zaraz wrzucę ją jeszcze na wątek Sabci i teraz Ollika To chyba z Twojego ogłoszenia Ollik ma dom Jak można to prosiłabym o ogłoszenie dla Funcika, on tez nie ma swojego wątku na dogomanii. Tutaj są o nim informacje str.758 - 759, zaraz wrzucę też najnowsze zdjęcia Być może z mojego ogłoszenia :) Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html Powodzenia Funciku. 1 Quote
elik Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Udostępniłam. 1 Quote
Havanka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Fantastycznie, że Olik bedzie mial swoj domek ! Martusiu gratuluję! Ależ sie cieszę ! A nowe zdjecia Funcika coraz piekniejsze ! Jutro dodam do swojego ogloszenia bo dzisiaj piszę z komórki. 2 Quote
b-b Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Wspaniale,że Olik znalazł swój domek :) Teraz oby i Funcikowi się udało :) 1 Quote
konfirm31 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy, których Maxowi bardzo brakuje:( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki? Fred, o którym pisałam wyżej, w ciągu paru dni zebrał całą kwotę. Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 23 godziny temu, uxmal napisał: Być może z mojego ogłoszenia :) Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html Powodzenia Funciku. Bardzo dziękuję 22 godziny temu, elik napisał: Udostępniłam. Dziękuję pięknie 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. Masz rację, chyba to szczęście w życiu bardzo ważne, a Max jakoś od początku ma "pod górkę":( Dziękuję, ze jesteś z Maxem Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:) Jaś w Opolu:) Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;) 2 Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Tam dom twój i miłość, gdzie pozwalają spać na stole;) 1 3 Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) 2 4 Quote
elik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 12 godzin temu, Tola napisał: Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:) Jaś w Opolu:) Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;) Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? Cytat U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :) Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :) Elu - nic nie pokręciłaś, bardzo dobrze pamiętasz - Jasia wyadoptowałam do Kudowy - do domku, w którym mieszkał już malamut Szaman:) Kotka, która tak pięknie pokazuje się z Jasiem to zwierzak mamy p. Ani i mieszka w Opolu. Teraz p.Ania przenosi się do swojego rodzinnego miasta i zwierzaki będę się częściej widziały:) Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Jasio i Szaman - wciąż zachwyca mnie ich przyjaźń:) 5 1 Quote
elik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Bardzo wzrusza mnie ich przyjaźń i sposób w jaki ją sobie okazują. Niesamowite :) 1 Quote
Tola Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Mały Pucek stał się sporym Puckiem i jest bardzo szczęśliwy w swoim domu w Kobyłce pod Warszawą. Pucek jako mały kiciuś znalazł nowy dom w Legionowie, ale po miesiącu wrócił z adopcji z powodu alergii dziecka. Zamieszkał znowu w naszym dt dla kotów u p. Alicji, ale już wkrótce ponownie znalazł dom właśnie w Kobyłce, tym razem na zawsze:) 4 Quote
b-b Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 i Jaś i Pucek są przeciwieństwami przysłowia - Jak pies z kotem :) 1 Quote
Tola Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Max prosi o udostępnianie na FB https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Quote
Tyśka) Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Podmienię zdjęcia Funcika... może ktoś się zakocha... cudny jest, gdybym tylko mogła... Quote
Moli@ Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 12 godzin temu, Tola napisał: Śliczne zwierzaki :) Zdjęcie roku! 1 Quote
Recommended Posts