Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funcik pozdrawia;   po przebytej babeszjozie  ma mocznik w krwi, bierze leki, w w poniedziałek jedzie do kontroli.

Zobaczcie jaki ładny z niego piesio:)

IMGP3737.JPG

IMGP3738.JPG

IMGP3740.JPG

IMGP3742.JPG

IMGP3743.JPG

• Like 2
Posted
40 minut temu, Tola napisał:

Świetna wiadomość, zaraz wrzucę ją jeszcze na wątek Sabci i teraz Ollika

To chyba z Twojego ogłoszenia Ollik ma domimageproxy.php.gif

Jak można to prosiłabym o ogłoszenie dla Funcika, on tez nie ma swojego wątku na dogomanii.

Tutaj są o nim informacje str.758 - 759, zaraz wrzucę też najnowsze zdjęcia

Być może z mojego ogłoszenia :)

Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html

Powodzenia Funciku.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy,  których Maxowi bardzo brakuje:(

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha

Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki?

Fred, o którym pisałam wyżej,  w ciągu paru dni zebrał całą kwotę.

Udostępniłam.

• Like 1
Posted

Fantastycznie, że Olik bedzie mial swoj domek ! Martusiu gratuluję! Ależ sie cieszę !  A nowe zdjecia Funcika coraz piekniejsze ! Jutro dodam do swojego ogloszenia bo dzisiaj piszę z komórki.

• Like 2
Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Podsyłajcie kochani link do zbiórki Maxa bez ucha, udostępniajcie na FB - zbiórka idzie marnie, a to jednak duża szansa na zebrarnie funduszy,  których Maxowi bardzo brakuje:(

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha

Może ktoś wrzuci link na FB na owczarki?

Fred, o którym pisałam wyżej,  w ciągu paru dni zebrał całą kwotę.

Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. 

Posted
23 godziny temu, uxmal napisał:

Być może z mojego ogłoszenia :)

Podmieniłam ogłoszenie - https://www.olx.pl/oferta/funcik-w-malym-ciele-wielkie-serduszko-CID103-IDtCQrp.html

Powodzenia Funciku.

Bardzo dziękujęmilosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0109

22 godziny temu, elik napisał:

Udostępniłam.

Dziękuję pięknie

milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0109
14 godzin temu, konfirm31 napisał:

Maxa od razu wrzuciłam na Owczarka na fb, udostępniam jak mogę. I też trochę wpłaciłam. Nie ma chłopak szczęścia :(. 

Masz rację,  chyba to szczęście w życiu bardzo ważne, a Max jakoś od początku ma "pod górkę":(

Dziękuję, ze jesteś z Maxem milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0109

Posted

Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła  do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:)

Jaś w Opolu:)

Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;)

V__6C25.jpg

• Upvote 2
Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Mam bardzo dobre wieści od Pańci trójłapka Jasia - dostała pracę w Opolu i wróciła  do swojego rodzinnego miasta, od początku adopcji Jasia starała się o ten powrót:)

Jaś w Opolu:)

Kontrola zakupów - proszę pokazać, co macie w siatkach;)

Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? 

Cytat

U mnie na werandzie ptaszek uwił sobie gniazdko :) 

U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :)

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Czy ja coś pokręciłam, czy Jaś mieszkał w towarzystwie malamuta ? 

U mnie pod wiatą są 3 gniazdka. Jak mogę sobie na to czasowo pozwolić, z chęcią podglądam jak rodzice znoszą jedzonko do gniazdek :)

Elu - nic nie pokręciłaś, bardzo dobrze pamiętasz - Jasia wyadoptowałam do Kudowy - do domku, w którym mieszkał już malamut Szaman:)

Kotka, która tak pięknie pokazuje się z Jasiem to zwierzak mamy p. Ani i mieszka w Opolu.

Teraz p.Ania przenosi się do swojego rodzinnego miasta i zwierzaki będę się częściej widziały:)

Posted

Mały Pucek stał się sporym Puckiem i jest bardzo szczęśliwy w swoim domu w Kobyłce pod Warszawą.

Pucek jako mały kiciuś znalazł nowy dom w Legionowie, ale po miesiącu wrócił z adopcji z powodu alergii dziecka. Zamieszkał znowu w naszym dt dla kotów u p. Alicji, ale już wkrótce ponownie znalazł dom właśnie w   Kobyłce, tym razem na zawsze:)

V__2F28.jpg

V__17B6.jpg

• Like 4