terra Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Tolu, tak mi przykro, wracaj szybko do zdrowia. Dobrze, że Funcik już bezpieczny. Jedyna różnica w wyglądzie, którą zauważam, to u Funcika wyraźniejszy przodozgryz niż tego ze schroniska. Quote
konfirm31 Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Tolu, zdrowia :*). I precz z tym paskudny pechem majowym! 1 Quote
Tola Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 Bardzo dziękuję wszystkim za troskę - to bardzo miłe:) Na szczęście jestem tylko ogólnie poobijana i mam nadzieję, ze na tym wyczerpałam limit kłopotów... Quote
Tyśka) Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 O raaaany, zdrowia dla Ciebie... i Twojej córki też :( U Ciebie ciągle coś się dzieje... Quote
Tola Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 No i sharpeika pojechała.... Jej pańcio przywiózł dla niej imię - Bellisima, Bella - piękne imię dla pięknej suni:) Bogusik - jeszcze raz dziękuję za pomoc w zorganizowaniu wizyty:) Tutaj tuz przed ostatnim badaniem w Zamościu - już pisałam, ze wetka zachwycona zmianami w wyglądzie i zachowaniu suni - nawet w oku jest spora poprawa. Państwo już są umówieni na konsultacje okulistyczną, bo korekta powieki jak najbardziej wskazana. 1 Quote
Bogusik Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Martuniu życzę zdrówka a Belli szybkiej adaptacji w nowej rodzinie :) Quote
elik Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 3 godziny temu, Tola napisał: Jej pańcio przywiózł dla niej imię - Bellisima, Bella - piękne imię dla pięknej suni:) To tak, jak ja nazwałam swoją nie żyjącą już sunię, też rudaskę, adoptowaną z lubelskiego schronu przed ponad dziesięcioma laty. Żyj długo i szczęśliwie ze swoją nową Rodziną Beluniu :) Quote
Tola Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 2 godziny temu, elik napisał: To tak, jak ja nazwałam swoją nie żyjącą już sunię, też rudaskę, adoptowaną z lubelskiego schronu przed ponad dziesięcioma laty. Żyj długo i szczęśliwie ze swoją nową Rodziną Beluniu :) Pan Krzysztof przysłał sms, ze Bella jest kochana, na krok nie może się ruszyć, bo sunia już jest:) Quote
elik Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: Pan Krzysztof przysłał sms, ze Bella jest kochana, na krok nie może się ruszyć, bo sunia już jest:) Jeśli sunia będzie jak moja Belunia, to pan będzie często zaskakiwany okazywaną miłością. Moja Belunia, łagodna, ale potrafiła rzucić sie na pewnego pana, bo uznała, że chce coś złego zrobić mojemu mężowi, a pan tylko szeroko gestykulował. Quote
Tola Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Jeśli sunia będzie jak moja Belunia, to pan będzie często zaskakiwany okazywaną miłością. Moja Belunia, łagodna, ale potrafiła rzucić sie na pewnego pana, bo uznała, że chce coś złego zrobić mojemu mężowi, a pan tylko szeroko gestykulował. Myślę Elu, ze Bella to wspaniała suczka i rodzina pokocha ją tak mocno, jak poprzednią swoją sharpeikę:) Quote
Tola Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 Funcik/Furcik lepiej, dzisiaj znowu miał kroplówkę. Quote
elik Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: Myślę Elu, ze Bella to wspaniała suczka i rodzina pokocha ją tak mocno, jak poprzednią swoją sharpeikę:) Te psiaki są łagodne więc sunia obrońcą raczej nie będzie, ale miłości zapewne wiele im da :) Quote
elik Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: Myślę Elu, ze Bella to wspaniała suczka i rodzina pokocha ją tak mocno, jak poprzednią swoją sharpeikę:) Te psiaki są łagodne więc sunia obrońcą raczej nie będzie, ale miłości zapewne wiele im da :) Quote
terra Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Bardzo się cieszę z domku sharpeiki, bądź szczęśliwa Bellisimo Quote
Tola Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 Tak Funcik jeżdzi do lecznicy na kroplówki 2 Quote
Tyśka) Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Ślicznotek i szczęściarz. Mieć taką Panią Ewę to skarb! :) Tolu, może teraz puścić już jakieś drobne ogłoszenie o Funciku? Wiem, że niewiele o nim wiemy, ale zanim znajdzie domek to trochę potrwa zapewne... Quote
Tola Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ślicznotek i szczęściarz. Mieć taką Panią Ewę to skarb! :)Tolu, może teraz puścić już jakieś drobne ogłoszenie o Funciku? Wiem, że niewiele o nim wiemy, ale zanim znajdzie domek to trochę potrwa zapewne... Oczywiście, jak najbardziej można zrobić, bo trochę może potrwać szukanie dobrego domu... Quote
uxmal Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Wyróżniłam ogłoszenie Olika - pakiecik Maxi https://www.olx.pl/oferta/olek-w-typie-mudi-po-prostu-super-pies-CID103-IDtCQrp.html Zmieniłam lokalizację z B-B na Kraków 1 Quote
Tola Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 29 minut temu, uxmal napisał: Wyróżniłam ogłoszenie Olika - pakiecik Maxi https://www.olx.pl/oferta/olek-w-typie-mudi-po-prostu-super-pies-CID103-IDtCQrp.html Zmieniłam lokalizację z B-B na Kraków Pięknie dziękuję, może teraz ktoś zauważy Olika Quote
uxmal Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Pięknie dziękuję, może teraz ktoś zauważy Olika Zauważył :) Pan z Rudy Śląskiej - Zapytał czy ogłoszenie jest aktualne. Może zadzwoni? Quote
Tola Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 Dnia 24.05.2018 o 23:31, uxmal napisał: Zauważył :) Pan z Rudy Śląskiej - Zapytał czy ogłoszenie jest aktualne. Może zadzwoni? Nic Jagna nie pisze, więc chyba nie dzwonił... Quote
Tola Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 Szafranek pozdrawia z Krakowa - piękny z niego kwiatek ;) Quote
Recommended Posts