Anula Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Cudne zdjęcia Belli.A jak z oczkami już lepiej? Czy jednak czeka ją operacja? Quote
Tola Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 12 minut temu, Anula napisał: Cudne zdjęcia Belli.A jak z oczkami już lepiej? Czy jednak czeka ją operacja? Oczko dużo lepiej, już tutaj w Zamościu była spora poprawa, ale operacja jest konieczna. Z tego co pamiętam, to jest już wyznaczony termin - operacja będzie w Polsce. Quote
Anula Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Dnia 17.06.2018 o 18:49, Tola napisał: Oczko dużo lepiej, już tutaj w Zamościu była spora poprawa, ale operacja jest konieczna. Z tego co pamiętam, to jest już wyznaczony termin - operacja będzie w Polsce. Dzięki za odpowiedź. Quote
Tola Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 Jaś pozdrawia z Opola (już na stałe :) 1 2 Quote
mar.gajko Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Zapraszam n abazarek dla Kasi i Owczusia Maksia Quote
Tola Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Uroki przeprowadzki - wszędzie kartony, torby... Trójłapek Jaś chciał pomóc w rozpakowaniu, ale opadł z sił 1 1 Quote
Tola Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Dzisiaj pod opiekę fundacji trafiła maleńka Fionka - znaleziona przy wejściu do lasu, ma bardzo długą sierść - norweski leśny? Jutro więcej o malutkiej Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Jaka śliczna malizna :) Z pewnością będzie sporo chętnych do adopcji :) Quote
terra Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Śliczne foteczki Belli i zmęczonego pracą Jaśka :)) Tez myślę, że po kicię ustawią się kolejki. Quote
Jo37 Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Fionka maszeruje i stresu po niej nie widać. Gdzieś w okolicach musi być pseudo z długowłosymi kotami. Quote
Tyśka) Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Gdzieś w okolicach musi być pseudo z długowłosymi kotami. Ano musi... ja widziałam parę dni temu kociaki długowłose do przygarnięcia na FB... rozeszły się w ciągu godziny... Quote
Tola Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 8 godzin temu, Jo37 napisał: Fionka maszeruje i stresu po niej nie widać. Gdzieś w okolicach musi być pseudo z długowłosymi kotami. W okolicy był wychodzący kocur norweski leśny, DT już dzisiaj zrobił wywiad. Fionka została znaleziona w tym samym miejscu, w którym jakiś czas temu został znaleziony Kalambur (też był pod opieką fundacji i tez w tym samym DT). To miejsce, w którym często porzucane są zwierzęta, peryferie Zwierzyńca:( Fionka ma ok. 2,5 miesiąca, została odrobaczona, jest wolna od FIV+FeLv. Pod długim futerkiem nie ma sporo ciałka, mała jest chudziutka, waży 77dag, ale wet mówi, że długo się nie błąkała, jest w ogolnie niezłym stanie. Jak ma apetyt to szybko przybędzie na wadze. W niedzielę spróbuję zrobić lepsze zdjęcia. Fionka w DT 1 Quote
Tyśka) Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Szkoda, że nie ma szans złapać kocura i go wykastrować :( Śliczna Fionka, od razu przypomniały mi się czasy, kiedy Kurzyk był malutki... Quote
Tola Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Szkoda, że nie ma szans złapać kocura i go wykastrować :( Śliczna Fionka, od razu przypomniały mi się czasy, kiedy Kurzyk był malutki... Kocur zaginął:( Żle napisałam, powinno być " był wychodzący kocur norweski leśny " Poprawiłam Quote
terra Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 W sumie to chyba nieźle waży ta kicia, skoro dorosły kot ma zazwyczaj wagę ok. 4 kg, to ta mała 2,5 mies. jest ok., tylko futerko zaniedbane. Jak się ją wyszczotkuje, będzie piękność pierwszej klasy :) Ależ Jasio kocha Szamana, z wzajemnością :) 1 Quote
elik Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 16 godzin temu, Tola napisał: Kocur zaginął:( Żle napisałam, powinno być " był wychodzący kocur norweski leśny " Poprawiłam Chyba jednak nie zaginął, skoro nadal są małe słodziaczki w typie leśne norweskie. Quote
Tyśka) Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Chyba jednak nie zaginął, skoro nadal są małe słodziaczki w typie leśne norweskie. Chyba że to teraz dzieci produkują kolejne dzieci... Quote
Havanka Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 19 godzin temu, Tola napisał: Jaś i Szaman - słodziaki odpoczywają Mnie wciąż zachwyca ta wielka miłość Szamana i Jasia. Po raz pierwszy widzę, tak nierozerwalną wieź między kotem a psem. Jasiowi trafił się cudowny dom i na dodatek z psim przyjacielem ! Fioneczka na szczęście jest młodziutka i piękna. Na pewno szybko znajdzie super dom. Jak trzeba, to ją ogloszę. 2 Quote
Tola Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Chyba jednak nie zaginął, skoro nadal są małe słodziaczki w typie leśne norweskie. Elu - Kocur zaginął miesiąc temu, a Fionka ma 2,5 miesiąca. 3 godziny temu, Havanka napisał: Mnie wciąż zachwyca ta wielka miłość Szamana i Jasia. Po raz pierwszy widzę, tak nierozerwalną wieź między kotem a psem. Jasiowi trafił się cudowny dom i na dodatek z psim przyjacielem ! Fioneczka na szczęście jest młodziutka i piękna. Na pewno szybko znajdzie super dom. Jak trzeba, to ją ogloszę. Tak Elu - Jasio ma dom z najwyższej półki, dom perełkę. Za każdym razem żałuję, ze nie doczekała go Małgosia, bo pani chciała adoptować i ją. Quote
Tola Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Tola, AM... :(( półdługowłosy kocur :( Kocurek rzeczywiście w bardzo złym stanie, czytam, ze dziewczyny starają się coś mu znalezc... Wysyp kotów - dzisiaj pod opiekę fundacji trafila kolejna kotka z jednym maleństwem, reszta jej dzieci niestety nie przeżyła Na miejscu zostały jeszcze dwie kotki z maluchami trochę starszymi. To ta koteczka - Malinka Quote
Tyśka) Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Śliczna ta Malinka, koszmar z tym wysypem kotów :( Quote
Tola Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Śliczna ta Malinka, koszmar z tym wysypem kotów :( Dzisiaj kolejny, tym razem kocurek Tz właśnie z nim jedzie. Quote
Recommended Posts